Skidresor alperna

Äntligen är vintern här! Varför inte förena nytta med nöje? Samla era kunder eller personal och konferera i alperna. Nedan ser ni några förslag som Kanebo Event varmt kan rekommendera. Hör av er för kostnadsfria offerter. Dvs ni  förbinder er inte till något i och med förfrågan!

 

Davos - Hard Rock Hotel

Slingrande i ett unikt bergslandskap, är Davos ett av de största vintersportsområden och den högsta staden i Europa, som även har pister från en höjd på 1560 meter upp till 2844 meter. En vintersportsmetropol och ett eldorado för snowboard och skidåkare, längdåkare, issportsfanatiker, finsmakare och människor som gillar att vandra i vintern. Davos har också mycket att erbjuda alla nattugglor, från den rustika bergskrogen till specialist restaurangen, från hotellbaren till diskoteket, från teatern eller konserthuset till nattklubben eller spänningen på casinot.

Hard Rock Hotel Davos kombinerar kraften i musik med skönheten i de schweiziska alperna för att skapa en oförglömlig upplevelse. Oavsett vad som tar dig till Davos, kommer du aldrig att lämna när du fördjupa dig i Hard Rock-livsstilen. Vi är det perfekta stället för semesterresor, företagsmöten och retreater, och överdådiga destination bröllop idag och låt oss få dina drömmar att bli sanna.

Madonna di Campiglio

Åk till en av Italiens viktigaste och mest kända skidorter, Madonna di Campiglio. Skidorten är belägen i en vacker lågmäld dal som ligger på 1 550 meters höjd över havet. Går er skidresa hit kan ni åka på 150 km pister på en höjd upp till 2 600 meter över havet.

Transfer från Linate ca 2,5 timme.

Engelberg

Med en fallhöjd på över 2 000 m, 82 km pist och oändliga möjligheter till offpist-skidåkning är Engelberg en synnerligen komplett skidort.  Engelberg ligger i centrala Schweiz på ca 1000 m höjd i en trång dalgång. På varsin sida om dalgången ligger ortens två skidområden, Brunni och Titlis.

Paketförslag:

 • Flyg Arlanda - Zürich t/r

 • Privat transfer tur/r (ca 1 timme och 15 min)

 • Boende 3 nätter i dubbelrum på klassiska Edelweiss****

 • Frukost

 • Skidfrakt på Swiss

 • 2-dagars liftkort

St. Johann in Tirol

Upplev vackra alptoppar och fantastiska pister tillsammans med kollegorna under en skidkonferens i St. Johann in Tirol.

St. Johann in Tirol ligger i den snösäkra, östra delen av alperna och är beläget på nordsidan av Kitzbüheler Horn. Byn är en klassisk tyrolsk marknadsstad med bra utbud av restauranger och butiker. Endast 125 km från München, 63 km från Salzburg och skidorten är känd för sina välpistade backar. 

Please reload

Courmayeur

Courmayeur är Aostadalens äldsta skidort och är ett himmelrike för dig som älskar alpin skidåkning. Här finns över 100 km pister med allt från enkla backar till tekniska svarta pister.

Courmayeur är en av de trevligaste skidorterna i Italien tack vare att staden har lyckats förädla element av traditionell stil, karaktär och atmosfär. Byn är ganska liten och nästan var du än bor är det gångavstånd till liftar, affärer och restauranger. Centrum är fritt från biltrafik och perfekt för att strosa omkring. Byn erbjuder allt från fantastiska pizzerior till små trattorior med delikatesser från området. 

 

Courmayeur är en av de trevligaste skidorterna i Italien tack vare att staden har lyckats förädla element av traditionell stil, karaktär och atmosfär. Byn är ganska liten och nästan var du än bor är det gångavstånd till liftar, affärer och restauranger. Centrum är fritt från biltrafik och perfekt för att strosa omkring. Byn erbjuder allt från fantastiska pizzerior till små trattorior med delikatesser från området. 

Transfer från Genève ca: 1,5 timme.

Sierra Nevada

Sierra Nevada är en nationalpark som världen över är känd som den Andalusiska bergskedjan i södra Spanien. Med sina 20 toppar på över 3 000 meter kan man här  hitta en fantastisk utsikt över Medelhavet och den kulturrika staden Granada, dessutom  kan man i närheten få en möjlighet att njuta av Europas längsta skidsäsong kombinerat med bra mat, after ski med sol och fantastiska vyer.

Sierra Nevada anses vara den skidort som har mest sol med sina 80% soldagar under säsongen, en fantastisk kombination som kan skapa den ultimata skidsemester med backar i världsklass, bra utsikt och sol som som passar perfekt för en avkopplande weekend.
 

Livigno

Tänk dig en solstol med utsikt över de makalösa bergen, långa och inbjudande carvingautostrador, långlunch med vin och massor av trevliga människor som bara vill dig väl. I skatteparadiset Livigno väntar la dolce vita.

 

Många gäster blir förälskade och återvänder hit år efter år. Den lilla alpbyn med en lång gågata och vackra gamla hus från 1800-talet ligger på snö- och solsäkra 1816 meter. Livigno består av två berg och tre underbara skidsystem, med byn nere i dalen. På ena sidan Carosello och Costaccia. På den andra Mottolino.

Transfer från Geneve till Livigno tar ca 3,5 timme.

SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental

Omgiven av bergskedjan Wilder Kaiser, i hjärtat av Kitzbüheler Alpen, bildar SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental det största sammanhängande skidområdet i Österrike. Utrustat med modernast tänkbara snökanonanläggningar erbjuds här en hög snösäkerhet. Med 280 pistkilometer, 91 liftar, ett spännande aktivitetsutbud samt över 70 restauranger och after ski-ställen kan du se fram mot gränslös underhållning. SkiWelt har flera gånger korats till ett av världens bästa skidområden av den oberoende plattformen "Skiresort Service International"! Genom den möjliga uppgraderingen till Kitzbüheler Alpen AllStarCard, med 1 088 pistkilometer i totalt tio skidområden, är du garanterad ett oförglömligt skidnöje.

Transfer från Linate ca 2,5 timme.

Please reload

 

SKICKA EN FÖRFRÅGAN!

Vi hör av oss inom kort med offert eller förslag.

Självklart helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

kanebo-vit.png

ADRESS:

Kanebo Event AB

Nyborgsgatan 9

711 34 Lindesberg

Örebro län

TELEFON:

 +46 (0)70-937 23 78

FÖRFRÅGAN:

 Klicka här

SOCIALA MEDIER:

 • Facebook Social Ikon
 • Instagram
Kanebo-webdesign-white-liten.png

HEMSIDAN SKAPAD AV:

Kanebo Webdesign 2021 

 • Facebook
 • YouTube
 • Instagram