ADRESS:
Kanebo Event AB

Nyborgsgatan 9

711 34 Lindesberg, Sverige

HEMSIDAN ÄR PRODUCERAD AV:
Kanebo Webdesign 2020 

www.kanebowebdesign.com

TELEFON:

 +46 (0)70-937 23 78

  • Linkedin Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

BUDGET-AKTIVITETER

Bowling

Bowling är en relativt billig aktivitet som i kombination med lite god mat passar ypperligt som företagsaktivitet då man är ett litet större antal. Även som kundaktivitet fungerar bowling bra då det är något som alla kan delta i. Gammal som ung, svag som stark, nybörjare som proffs. Skall man hitta på något kul med herrklubben eller på svensexan så kan bowling fungera som en del i ett större arrangemang. Att bowla är kul, och sedan discobowlingen gjort sitt intåg över Sverige har många bowlingsställen fullständiga rättigheter och möjligheter att arrangera hela events för företag. 

Boule & bar

Här spelar ni boule petanque och äter middag i en parkmiljö à la Marseille. Menyn är såklart franskinspirerad och passar lika bra för en middag tête-à-tête som för en stor boulefest för ett par hundra glada frankofiler.


Oavsett om ni väljer att kalla ert bouleäventyr för; en date, personalaktivitet, kompishäng, svensexa, after-work, brunch, fest, kick-off, möhippa eller teambuilding så är Boulebar spot-on. Så vi gör så här: kalla det precis vad ni vill. Det enda vi vill är att ni trivs, umgås och har kul tillsammans.

Musikfrågesport

Musikfrågesport är ett perfekt sätt att komma gång på efter en middag, konferens, långa föredrag m.m. En lättsam kul tävling /aktivitetsom passar alla.

Här kan man alltid anpassa innehållet efter publik & önskemål på svenska eller engelska. Sång, musik, fakta, humor & publikaktivitet kan samsas i dessapopulära aktiviteter som passar både för små och stora grupper.

 

Exempel: Musikresan, Hur ska det låta, IQ Quizz med musikinslag 

Please reload

Skicka en förfrågan! 

Vi hör av oss inom kort med offert eller förslag.

Helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram