Virtual Team Meeting

Coronasäkert

I dagens tider av social distansering har livestreaming blivit glödhett. Det sker fler möten online än någonsin på

någon av de digitala tjänster som finns tillgängliga. Här har vi samlat aktiviteter och underhållning som sker digitalt. 

Digitala aktiviteter

 

Karantän

Karantän - en utmanande tävling i ditt eget hem. Detta spel får dig att jaga runt efter alla möjliga och omöjliga prylar som kan finnas i ditt hem. Du kommer röra dig runt i alla skrymslen och vrår och din kreativitet sätts på prov….allt medan tiden räknas ner.

The Teamplayer

Den perfekta distansaktiviteten är The Teamplayer.

En onlineaktivitet som bara kräver en dator, internetuppkoppling och en massa kreativitet från deltagarnas sida.

Running man

Detta är en aktivitet för ALLA som gillar knasiga upptåg, lek, bus och kluriga uppgifter.

 


Aktiviteten passar perfekt för dig som vill aktivera dig på egen hand (ensam) eller för mindre sällskap (2-6p), familjer, par, kompisar, etc.

The escape Göteborg

Detta är en aktivitet för ALLA som gillar knasiga upptåg, lek, bus och kluriga uppgifter. Aktiviteten passar perfekt för dig som vill aktivera dig på egen hand (ensam) eller för mindre sällskap (2-6p), familjer, par, kompisar, etc.

Plats: Startplats Kungsportsplatsen i Göteborg (exakt startplats meddelas vid bokning)

Film å TV ”The Quiz”

Ett riktigt kul quiz på distans med huvudtema Film & Tv serier. Med inslag av sång, musik, humor, frågor & aktivitet lett av en professionell artist live så höjs stämningen och ni får en härlig aktivitet som passar alla. 

Uppdraget

Uppdraget - en utmanande tävling var du än befinner dig. Hur många poäng hinner du samla ihop innan tiden är slut?
Ju mer du rör dig utomhus desto fler uppdrag får du och ju fler uppdrag du lyckas lösa desto högre poäng får du!

Kul på Håll

Kul på Håll är samlingsnamnet på våra digitala distansaktiviteter.  Aktiviteten styrs via appen och spelbeskrivningar som skickas ut inför tävlingen. Ni kan sitta på olika platser eller städer och spela spelet men ändå tävla tillsammans med eller mot varandra. 

Icebreaker game online

Gör något kul under ert onlinemöte, er digitala AW eller digitala konferens – Spela Icebreaker Game!

Online Icebreaker Game bjuder på ett kul quiz som med fördel genomförs i anslutning till möten, middagar eller sammankomster online.

Chokladprovning på distans

Härlig chokladprovning på distans med engagerande, underhållande specialist & provare. Få saker påverkar oss på ett så positivt sätt som choklad. Både fysiskt och psykiskt. Smakrika förväntningar som berör alla fem sinnena, kort sagt: underbart!

Tea(m)agi med David Pettersson

En magisk teamaktivitet online på 60-90 minuter med aktivt deltagande. Deltagarna får i grupper jobba med problemlösning och efter instruktioner lära sig framföra ett magsikt nummer.

The Dark Manor - escaperoom online

Du vaknar upp i ett mörkt rum och vet inte var eller vem du är, det enda du har i dina fickor är en ficklampa och några batterier…
Lyckas du ta dig ut från den spöklika herrgården innan tiden är slut?