On Air Sign

Digital underhållning

​Nu i Coronatider är det viktigt att bygga en positiv teamkänsla! Ta ett break i dessa tuffa tider och personalvårda dina medarbetare. Här kommer flera shower som går att göra på distans. Vi kan även erbjuda mobila & fasta streamingstudios. 

Digital underhållning

Tobias Persson - Standup

Tobias levererar kvalitetssäkrade uppdrag både som ståuppkomiker, konferencier och moderator. Hjälper gärna till med digitala, streamade shower och liknande.

Seth Engström - magi på länk

En av världens bästa kortmagiker!! En halsbrytande close up-show på länk där han visar sina kort och close up-trick som bland annat givit honom 10 SM-guld i trolleri och 7 nordiska guld!

Thomas Järvheden

En AW med stand up, sång & musik. Thomas jobbar både med klassisk ”prat” humor samt sång & musik där han också briljerar.

Fast Streaming studio

Kom till färdig professionell studio som har allt ni behöver! Snyggt, proffsig och alltid redo. Finns flera stycken på olika platser i olika storlekar och olika förutsättningar. Finns alltid någon som passar er!

Digital Music Quizz Experience

Här är en digital lösning för teambuilding, aktivitet & underhållning på samma gång. Här kan man mötas hela företaget - över en kul aktivitet - en och en, hemifrån - connectade via digitala plattformar. 

Stefan Rapos Digitala Music Quiz

Gruppunderhållning fast alla är på olika platser. Med drivande konversation, live sång, livemusik leder han er genom denna aktivitet. Tävlingen kan anpassas efter tema, företag & önskemål.

Stand up & Humor på distans

Flera av våra duktiga svenska standuppare gör även shower på distans. Som kul inslag när ni sänder ut information, har distanskonferens, inslag i annan streamad aktivitet.

Artist i din trädgård & på äldreboende

I dessa tider får vi tänka nytt.  Vi låter en artist/trubadur komma och sjunga och underhålla i din trädgård eller på serviceboenden/äldreboenden m.m.

Interaktiv TV Show

Ett nytt livestreamkoncept i form av en interaktiv Quizshow. Vi bjuder på musikaliska inslag, oväntade ”gäster” och tävlingar. Självklart koras vinnaren i realtid i slutet på programmet!

Pub distansquiz med: Anders Kahn

Ett spännande och kul utmanande quiz med livemusik till med en av Sveriges absolut bästa och mest erfarna trubadur/ underhållare/musiker. Detta är nödvändigtvis inte ett musik quiz, utan ett bra quiz med kul låtar mellan frågorna.

Zoo(m)agi

En magisk show online med David Persson. David Persson är en av Sveriges mest anlitade magiker och flerfaldig Svensk mästare i magi. Nya tider, nya möjlighet. Ställ om, inte in. Hösten 2020 var startskottet för magi online.

Digitala föreläsningar

Att föreläsningar, utbildningar och workshops sker digitalt har vuxit explosionsartat den senaste tiden när vi fysiskt inte ska mötas.

John Houdis Exclusive–Zoom 

DIGITAL AW med JOHN HOUDI är är en interaktiv underhållande virtuell  upplevelse med oväntade överraskningar designat för Zoom direkt till ditt vardagsrum eller där ni befinner er. 

Trubadur - After work på länk

En äkta live trubadur som kör live bara för er!! Via länk med ljud & bild där han även kan ta emot och framföra önskemål som kommer direkt från er!? Mycket bred uppdaterad repertoar.

Mobil Streaming studio

Streaming-paket för konferenser, möten utbildningar osv. Vi bygger upp en snygg streamingstudio hos er med teknik, tyginramning, scener, ljus m.m. Som en egen TV-Show men med ert eget material och skräddarsytt efter era önskemål.

kanebo-vit.png

ADRESS:

Kanebo Event AB

Nyborgsgatan 9

711 34 Lindesberg

Örebro län

TELEFON:

 +46 (0)70-937 23 78

FÖRFRÅGAN:

 Klicka här

SOCIALA MEDIER:

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
Kanebo-webdesign-white-liten.png

HEMSIDAN SKAPAD AV:

Kanebo Webdesign 2021 

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram