Digitala föreläsningar

Att föreläsningar, utbildningar och workshops sker digitalt har vuxit explosionsartat den senaste tiden när vi fysiskt inte ska mötas. Det är en utmärkt form att sprida kunskap, motivation eller bara ett sätt att skapa lite gemenskap och teamkänsla hos medarbetarna. Många av oss har tillfälligt flyttat in på hemmakontoret och träffar inga kollegor vilket gör behovet att mötas online större än någonsin.

Digitala föreläsningar passar till alla som sitter isolelerade på hemmakontor runtom i Sverige. Det kan vara allt från inspiration, hur hålls motivationen uppe, förändring, gör ditt hemmakontor ergonomiskt m.m. Många vill ge medarbetarna lite extra som skapar gemenskap, teamkänsla, glädje men även kunskap. Digitala föreläsningar är ett bra sätt att nå ut och ge organisationen en energiboost.

Du får alltid talargaranti, både för digitala och fysiska föreläsningar.

 

Hur fungerar det?

Ni får hjälp med den digitala lösningen som passar er och den typen av föreläsning ni har valt. Vill ni ha möjlighet att interagera och kanske ställa frågor efter föreläsningen? Är ni en liten grupp som ska titta? Har ni en egen streaming tjänst ni vill använda? Vi hjälper er att hitta en lösning.

presentation