Hyr en DJ

till festen!

DJ´s till festen!

Letar du efter en dj till företagsfesten, bröllopet eller mässan? Vi hjälper er med allt från musik till ljud och ljus. Det finns dj´s för alla tillfällen!

 

Man kanske vill ha en specialiserad eller en som kan spela det mesta! Det viktigaste är att dj´n skall spela det som gästerna vill höra och dansa till. Vad är viktigast för er? Är det bredden så att det passar för alla? De senaste klubbhitsen? Kvällens tema, kanske karibiskt eller annat? Repertoaren anpassas efter publiken & era önskemål. Ljud & ljusanläggningar kan också anpassas efter lokaler & önskemål.

Er egen lokal kan enkelt byggas om till ett hett blinkande dansgolv!!

En vanlig DJ (ej ”kändis-DJ”) brukar kosta från ca 7000:- exkl. moms och uppåt.

Tänk på; I vissa sammanhang kan det utöver artistens arvode tillkomma kostnader för resor till och från arrangemangsplatsen. Det kan också tillkomma hotellrum för ev. övernattning i samband med eventet och de flesta artister har inte med sig någon egen scenteknik, utan behöver scen, ljud & ljus på plats för att kunna genomföra sin show. Kända artister har dessutom ofta en s.k. rider med ytterligare villkor, krav och önskemål i samband med en bokning.