Skidresor fjällen

Äntligen är vintern här! Varför inte förena nytta med nöje? Samla era kunder eller personal och konferera i vår härliga fjällvärld! Svenska fjällen. Nedan ser ni några förslag som Kanebo Event varmt kan rekommendera. Hör av er för kostnadsfria offerter. Dvs ni  förbinder er inte till något i och med förfrågan!

 

Kickstarta 2021 med en skidkonferens

Ta med företaget från slask och gråa dagar till en inspirerande konferens i vit fjällmiljö under vecka 2-6. En skidkonferens i fjällen är den optimala kombinationen av fysisk aktivitet och produktiva möten.

Bo tillsammans och få frisk luft i backen som ger mycket energi. Skidåkning, upplevelser och klassisk fjällafterski ger minnen som piggar upp länge i vintermörkret. 

  • Liftnära boende, 2 dygn i perioden söndag–torsdag.

  • Linnepaket (sängkläder och handduk) utlagda på rummen.

  • Avresestäd efter utcheckning.

  •  2 frukostar.

  • Upplevelsemiddag i fjällstuga.

  • 2-rättersmiddag på restaurang.

  • MySkiStar Game-utmaning.

  • SkiStar BusinessPass 2 dagar med unika erbjudanden via MySkiStar.

  • Projektledning och support innan och under er vistelse i fjällen, efter hemresa sammanställs en slutfaktura för hela konferensen.     

Bergshotellet i Järvsö

Bergshotellet i Järvsö byggdes var visionen ett aktivitetshotell som passar alla. Här finns konferensrum för 2 - 140 personer och 52 rum med totalt 240 bäddar. Bergshotellet ligger vackert beläget på Öjebergets sydsida mitt i alla aktiviteter: skidåkning i Järvsöbacken, Bergscykelparken som erbjuder cykling för alla i form av crosscountry och downhill, djurparken Järvzoo och den mysiga byn inom bekvämt promenadavstånd.

Funäsdalen med alpint & längd

Kombinera roliga och spännande möten tillsammans med skidåkning. Hotellet har "ski in ski out" och ni tar er direkt upp i slalombacken med gondolen eller skidar ut på sjön för att sedan åka vidare ut i Nordic Skis 300 km spår. På Hotell Funäsdalen bor ni bekvämt, äter gott och kan beställa all utrustning ni behöver för era skidäventyr.

Här hinner du åka både utför och på tvären på samma dag. Vi är stolta över våra slalomberg mitt i Funäsdalen som erbjuder fantastisk skidåkning i några av Sveriges bästa och längsta pister. Utrustningen kan du hyra i vår sportaffär Fjällsport om du inte har egen.  

Prisexempel för 2 nätter del i dubbelrum från 3500kr / person:

Dag 1- poolhäng och relax- 3 rätters middag 

Dag 2- frukostbuffé - utförsåkning på Funäsdalsberget- lunch på Café Kåvan- konferens - 3 rätters middag 

Dag 3- frukostbuffé - längdskidåkning- lunch innan avfärd hem

Hemavan Trolltunet

Vi på Trolltunet kan erbjuda er dom bästa förutsättningarna för en lyckad konferens. Vi har boende av högsta kvalité och en fräsch och modern konferenslokal. Närheten till flygplatsen gör att ingen tid behöver användas till transfer. Vi har flest aktiviteter i Hemavan/Tärnaby. Oavsett tid på året har vi minst 4 riktigt bra aktiviteter att erbjuda. För oss är ingenting omöjligt!

 

Konferensaktiviteter

Vi kan erbjuda en mängd aktiviteter både sommar som vinter, se vår aktivitetssida. Utöver dessa aktiviteter kan vi arrangera enkla och roliga konferensaktiviteter för att pigga upp stämningen eller styrka gemenskapen.

Konferens i storstuga i Sälen

Gattar – En unik exklusiv storstuga i Tandådalen – 24 bäddar


Gattar ligger ca 700 meter ifrån Tandådalens skidanläggning, en unik exklusiv storstuga. Boendet håller hög standard och totalt finns 24 bäddar fördelat på 11 unika rum. Samtliga sängar är bäddade med Canada Goose. I stugan finns ett härligt sällskapsutrymme där det också går bra att konferera. Stugan är utrustad med en väl tilltagen vedeldad bastu och relaxavdelning samt en utomhusjacuzzi.

När ni hyr Gattar ingår alltid bäddade sängar med Canada Goose och handdukar utlagda på rummet, tillgång till vedeldad bastu och utomhus jacuzzi, samt städning av stugan. Ni har även möjlighet att beställa mat, dryck och övriga aktiviteter.

För mer information och prisuppgifter kontakta oss.