Hav & sjöaktiviteter

 

RIB-båt

De kraftfulla motorerna för oss fram genom skärgården i upp emot 45 knop. Kunniga guider som kan skärgården på sina fem fingrar och delar gärna med sig av både fakta och skrönor.

Oavsett om syftet med aktiviteten är en transport till/från konferensen, aktiviteten eller middagen är det en upplevelse utöver det vanliga.

RIB turen kan med fördel kombineras mycket skoj. T ex: Sälsafari, Navigationstävling, Bastuflotte, Pubrunda i skärgården eller varför inte avsluta med ett besök på skärgårdsrestaurang. 

Segling

Under några intensiva timmar kommer varje deltagare verkligen att få känna på vad segling innebär. Är man en van seglare får man kanske en efterlängtad stund till havs medan man som nybörjare får uppleva seglingssporten på riktigt hög nivå.

  • En skeppare finns på varje båt

  • Fungerar året runt så länge det inte är is

  • Vi förser er med sjöställ och flytväst

  • Passar grupper på 6 – 60 personer

Chartra en egen båt till festen

Kasta loss från vardagen och hyr ett eget fartyg! Möt dina kunder eller vänner på en egen skärgårdsbåt. Med båtcharter får dina gäster uppleva Stockholm och skärgården från den bästa sidan.​

Lunchkryssning, middagskryssning, dygnskryssning. 

Vi kan erbjuda båtar i alla storlekar och modeller. Allt från lyxyachtar till stora skärgårdsbåtar och Finlandsbåtar (!)

Sjöflyg

Upptäck en del av Stockholms skärgårds 30 000 öar från ovan och vattnet med sjöflyg.

Flygningen startar och avslutas på Bromma flygplats, med ett amfibieplan landar man både på land och vatten.

På vägen ut mot skärgården passerar man stora delar av Stockholm city. Piloten guidar er genom skärgården och alla dess öar, passa på att meddela dom delar som ni helst vill uppleva från ovan så som sommarhus eller smultronställen.

När ni passerat Vaxholm och kommit ut mot Grinda och mitten av mellanskärgården går piloten ner för landning på vattnet, ni kommer bli förvånade hur mjukt det är att landa på vatten.

Detta är ett av dom bästa sätten att uppleva skärgården på genom att se skärgården från både vattnet och luften. Glöm inte att ta med kamera och solglasögon!

Stridsbåt 90

​​Gör transporten till en upplevelse. En prototyp till Stridsbåt 90 med hög effekt och låg vikt i kombination med vattenjet ger stridsbåten en manöverförmåga och prestanda utöver det vanliga.

Stridsbåts transport innebär att vi åker mer eller mindre raka vägen till vald destination. Tiden varierar beroende på avstånd, väderförhållande, eventuella slussningstider m.m. Våra erfarna förare tar er fram tryggt och säkert genom skärgården som om det vore deras egen bakficka.

 

Vi erbjuder upp till 12 passagerare en snabb, säker och fartfylld tur. Du kan välja mellan att sitta inne i vår varma kabin eller ute på däck. Det finns självklart flytvästar, varma jackor och fleeceplädar till alla.

Stridsbåten tar upp till 12 passagerare.
Är ni er än 12 personer kan man kombinera detta med RIB.

Detta utförs i Stockholm

King of the cliffs (Sthlm)

Adrenalinjunkies, se hit! Denna heldagstur tar er till ett antal häftiga klippor och badställen i skärgården där ni kan hoppa, dyka och leka runt med våra erfarna guider. Lån av våtdräkt ingår i priset, även lunch & fika. En spännande och garanterat ”annorlunda” aktivitet för hela gänget!