Hav & sjöaktiviteter

 

RIB-båt

De kraftfulla motorerna för oss fram genom skärgården i upp emot 45 knop. Kunniga guider som kan skärgården på sina fem fingrar och delar gärna med sig av både fakta och skrönor.

Oavsett om syftet med aktiviteten är en transport till/från konferensen, aktiviteten eller middagen är det en upplevelse utöver det vanliga.

RIB turen kan med fördel kombineras mycket skoj. T ex: Sälsafari, Navigationstävling, Bastuflotte, Pubrunda i skärgården eller varför inte avsluta med ett besök på skärgårdsrestaurang. 

Segling

Under några intensiva timmar kommer varje deltagare verkligen att få känna på vad segling innebär. Är man en van seglare får man kanske en efterlängtad stund till havs medan man som nybörjare får uppleva seglingssporten på riktigt hög nivå.

  • En skeppare finns på varje båt

  • Fungerar året runt så länge det inte är is

  • Vi förser er med sjöställ och flytväst

  • Passar grupper på 6 – 60 personer

Chartra en egen båt till festen

Kasta loss från vardagen och hyr ett eget fartyg! Möt dina kunder eller vänner på en egen skärgårdsbåt. Med båtcharter får dina gäster uppleva Stockholm och skärgården från den bästa sidan.​

Lunchkryssning, middagskryssning, dygnskryssning. 

Vi kan erbjuda båtar i alla storlekar och modeller. Allt från lyxyachtar till stora skärgårdsbåtar och Finlandsbåtar (!)

Sjöflyg

Upptäck en del av Stockholms skärgårds 30 000 öar från ovan och vattnet med sjöflyg.

Flygningen startar och avslutas på Bromma flygplats, med ett amfibieplan landar man både på land och vatten.

På vägen ut mot skärgården passerar man stora delar av Stockholm city. Piloten guidar er genom skärgården och alla dess öar, passa på att meddela dom delar som ni helst vill uppleva från ovan så som sommarhus eller smultronställen.

När ni passerat Vaxholm och kommit ut mot Grinda och mitten av mellanskärgården går piloten ner för landning på vattnet, ni kommer bli förvånade hur mjukt det är att landa på vatten.

Detta är ett av dom bästa sätten att uppleva skärgården på genom att se skärgården från både vattnet och luften. Glöm inte att ta med kamera och solglasögon!

Stridsbåt 90

​​Gör transporten till en upplevelse. En prototyp till Stridsbåt 90 med hög effekt och låg vikt i kombination med vattenjet ger stridsbåten en manöverförmåga och prestanda utöver det vanliga.

Stridsbåts transport innebär att vi åker mer eller mindre raka vägen till vald destination. Tiden varierar beroende på avstånd, väderförhållande, eventuella slussningstider m.m. Våra erfarna förare tar er fram tryggt och säkert genom skärgården som om det vore deras egen bakficka.

 

Vi erbjuder upp till 12 passagerare en snabb, säker och fartfylld tur. Du kan välja mellan att sitta inne i vår varma kabin eller ute på däck. Det finns självklart flytvästar, varma jackor och fleeceplädar till alla.

Stridsbåten tar upp till 12 passagerare.
Är ni er än 12 personer kan man kombinera detta med RIB.

Detta utförs i Stockholm

King of the cliffs (Sthlm)

Adrenalinjunkies, se hit! Denna heldagstur tar er till ett antal häftiga klippor och badställen i skärgården där ni kan hoppa, dyka och leka runt med våra erfarna guider. Lån av våtdräkt ingår i priset, även lunch & fika. En spännande och garanterat ”annorlunda” aktivitet för hela gänget!

Speedcats

Prova på att åka otroligt snabba små motorbåtar. En fartfylld upplevelse.

Båttypen Thundercat designades ursprungligen för att användas som livräddningsbåtar i de farliga vattnen runt Sydafrikas kust. Tack vare dess låga vikt så möjliggörs en löjligt snabb acceleration och hastigheter över 45 knop. Känn hur adrenalinet pumpar när du sveper över vattenytan! Ni tävlar mot varandra i en rundbana. I varje båt sitter två personer, en som kör och en som burkar. 

Speedcats är en klockren aktivitet för svensexor, företagsevent, födelsekalas, sommarfester, personalfester, kund- och säljevent, möhippor, kick off och hamnfestivaler.

Fiske

Sportfiske är ett utmärkt företagsevent för teambildning och en ypperlig kundaktivitet där alla trivs och kan vara med. Ingen tidigare erfarenhet behövs för våra aktiviteter.

Bjud med dina kunder på en naturupplevelse eller arrangera en fiske-tävling, kan ju vara ett roligt alternativ till alla golftävlingar. 

Den mindre gruppen väljer kanske att avsluta dagen med bastu och middag på någon mysig skärgårdskrog. Fiske och natur i kombination blir ett trevligt tillfälle för både inspiration och eftertanke med många adrenalinkickar.

Please reload

Stand Up Paddle

Stand Up Paddle. Stående paddling. En mycket trevlig vattensport. Ett annorlunda affärsmöte på brädan eller som tävlingsaktivitet. Du bestämmer själv upplägget. Vi har många brädor för stora grupper.

Ribokopter

Följ med på det bästa av två världar! Njut av farten i RIB-båt och den härliga känslan att sväva fram över vattnet i helikopter. Ett helt otroligt sätt att uppleva skärgården och dess unika landskap av öar och vatten.

RIB-båtarna och helikoptern följer varandra i hisnande hastighet långt ut i den vackra skärgården. Under färden sker stopp då deltagarna byter plats mellan båtarna och helikoptern. Alla deltagare får åka båda färdmedlen.

Det är en obeskrivlig känsla att färdas i dessa hastigheter både på och ovanför öppna vatten som till synes saknar ände.

Grillkväll på kobbe (Sthlm)

Spendera en mysig sommarkväll i skärgården med dina kollegor och njut av grillmenyn som ingår i priset! Vi beger oss ut i skärgården med våra RIB-båtar och låter väder och vind avgöra var den bästa grillplatsen är för dagen. Väl ute tänder vi grillarna, njuter av solnedgången, god mat från Bockholmen Hav & Restaurang samt trevligt sällskap.

 

Meny:
Bockholmens Skagenröra på kavring med citron och dill
Grillad Entrecôte med potatissallad, vispat bearnaisesmör och grönsallad
Chokladmousse med hallon, blåbär och nötcrisp

Bröd, smör och kaffe ingår

Drakbåtspaddling

Paddla drakbåt gör man för att det är kul, samtidigt som man skall försöka hålla takten för att paddla fortare och rakare än motståndarna, i 250m. Drakbåten paddlas av 13 alt 24 personer beroende på hur stor gruppen är. En i laget är trumslagare som håller paddeltakten i båten, styrman står vi för. Aktiviteten kan sammanfattas med att vara en perfekt aktivitet för de som vill lära känna varandra, tävla och ha roligt!

Radiostyrda segelbåtar (Stockholm)

Dragon Force 65 heter tävlingsformen med radiostyrda segelbåtar som blivit väldigt populär de senaste åren. Idag är det den största radiostyrda klassen.
Det är enkelt att lära sig och roligt för de som står vid sidan av och hejar på. Med hjälp av en fjärrkontroll styr man både rodret och båtens två segel.

Tävlingsmomentet går ut på att tajma starten och segla runt en bana med bojar först i mål. Räkna med hög puls och spännande race.

Sälsafari med rib (Sthlm)

Lägg lite mysfaktor på båtturen och ta sikte mot den yttre skärgården där chansen att se sälarna i sin naturliga miljö är väldigt stor! På vägen tillbaka tar vi även ett fikastopp på en mysig kobbe, kaffe / te + kanelbullar ingår i priset.

Tidsåtgång: 4h

Stridsokopeter

Följ med på det bästa av två världar!

Njut av farten i stridsbåten och den härliga känslan att sväva fram över vattnet i helikoptern. Ett helt otroligt sätt att uppleva skärgården och dess unika landskap av öar och vatten.

Stridsbåten och helikoptern följer varandra i hisnande hastighet långt ut i den vackra skärgården. Under färden sker ett par stopp då deltagarna byter plats mellan stridsbåten och helikoptern. Alla deltagare får åka båda färdmedlen. Det är en obeskrivlig känsla att färdas i dessa hastigheter både på och ovanför öppna vatten som till synes saknar ände.

Är ni er än 12 personer kan ni välja till en eller era RIB- båtar.

Min.debitering 10 personer.

Please reload

  • Linkedin Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

ADRESS:
Kanebo Event AB

Nyborgsgatan 9

711 34 Lindesberg, Sverige

TELEFON:

 +46 (0)70-937 23 78

HEMSIDAN ÄR PRODUCERAD AV:
Kanebo Webdesign 2020 

www.kanebowebdesign.com

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram