Barn som leker på Bouncy Castle

Hoppborgar & upppblåsbart

Vi samarbetar med flera olika leverantörer som hyr ut hoppborgar, klätterväggar, rutschkanor och andra roliga uppblåsbara aktiviteter. Både för vuxna och barn.

Hoppborg Drake

Det är en av våra mest uppskattade hoppborgar. Det är våran största modell som är perfekt för familjedagen, företagseventet eller om man så vill – i trädgården! Den ger en riktigt härlig ”bounce” känsla och man blir nästan skakig i benen efter ett tag (om man inte är van)…

Tillsammans med Merlin så täcker man in både de stora och de små barnen. Merlin är samma kvalitet och färger och dom passar mycket bra intill varandra

Bredd: 610 cm
Djup: 700 cm
Höjd: 760 cm
Hoppyta: 480×500 cm
Hoppkvadrat: 24,0 ca 15 barn

Produkten finns i Stockholm.

Hoppborg Häxa

Hoppborg Häxa, namnet låter skrämmande – men det är den inte. En hoppborg i bra storlek, och enkel att hantera för att vara så stor. Hoppborgen har insydda ”hinder” att leka med!

 

Bredd: 500 cm
Djup: 400 cm
Höjd: 300 cm
Hoppyta: 280×340 cm
Hoppkvadrat: 9,5

Produkten finns i Stockholm. Går bra att hämtas på plats eller få levererad.

Kardborrevägg

En sanslöst rolig aktivitet som inriktar sig mot 7-10 år och uppåt. Man tar på sig en kardborredräkt, man springer fram längst “tungan”, tar sats och hoppar upp på kudden mot den randiga väggen. Väl framme så fastnar man i kardborrebandet mot väggen. Vem kommer högst och hur många gånger orkar man. Fantastiskt roligt event att både göra och titta! Två dräkter är med för att få bra snurr på aktiviteten!

Storlek (BxDxH): 3,7 x 5,8 x 3,4 m.

Produkten finns strax utanför Borås. Går bra att hämtas på plats eller få levererad.

Hoppborg Safari kombo slide

EN ROLIG DAG I DJUNGELN

Bjud hem ”hela djurparken” på barnkalaset och låt barnen hoppa i denna hoppborg, innehåller en hoppdel samt en mindre rutschkana, med djurmotiv. Mycket uppskattat tema som även finns att komplettera med Safarirutschkana eller lilla aphoppborgen. Passar barn i åldrarna 3-12 år och rekommenderat antal barn är upp till 10 pers.

Produkten finns i Borås och Örebro. Går bra att hämtas på plats eller få levererad.

Bumper ball

Succén Bumper Balls finns här som ett färdigt koncept där vi kommer ut till er och hjälper till med att blåsa upp alla bollar och sätta upp planen. Allt ni behöver tänka på är att spela och ha kul!

Produkten finns i Örebro, Stockholm och Borås. Går bra att hämtas på plats eller få levererad.

Interactive arena

Interactive arena är en spelplan likt en hinderbana! Tävla en mot en eller i lag 2 mot 2 spelare!
Här gäller det att vara snabb! Spelar men i lag så är det samarbete som tar er till vinst!

I arenan gäller det att släcka alla lampor som blinkar i er färg! Rör er snabbt över och under alla hinder! Må bäste lag vinna!

Storlek (BxDxH): 9 x 4 x 3,5 m

Produkten finns i Örebro. Går bra att hämtas på plats eller få levererad.

Mekanisk tjur

En fantastisk aktivitet som alltid går hem hos både stora och små! Kliv på tjuren och håll dig kvar så länge du kan. Tjuren kan styras i olika hastigheter vilket gör den lämplig för barn från 5 år och uppåt. Ride On!

Storlek (BxDxH): 5 x 5 x 1,5 m.

Produkten finns i Stockholm, Örebro, Göteborg och Borås. Går bra att hämtas på plats eller få levererad.

Fotbollsdart 2,5 m

En riktig höjdare i dess rätta bemärkelse. Detta är en given succé på vilken firmafest, fotbollsläger eller vilket kalas som helst.

Denna dart har en fördel mot sin större kollega att den är airtight. Du behöver altså inte ha en fläkt på under tiden produkten används utan den är lufttät. Blåses upp en gång. Bra där el kan vara begränsat!

Med våra specialbollar (kardborre) tävlar man som om det vore riktig dart – eller bara genom att samla så många poäng som möjligt. Vem är skickligast på att pricka rätt – gränsen mellan 1 och 20 poäng är hårfin. Tavlan är 2 meter hög. Passar alla åldrar!

Produkten finns strax utanför Örebro. Går bra att hämtas på plats eller få levererad.

Storlek (BxDxH): 2,5 x 0,8 x 2,5 m

Water Zorb Tube

Denna tub rymmer 2-3 personer som kan springa eller gå på vatten eller bara ligga och ha det gott på ytan!
Glöm inte att angöra förankringslinan bara. Tuben är nästan 3 meter på bredden och ligger högt på vattnet, så man kan klara sig torr… i bästa fall… Denna aktivitet fungerar med de allra minsta om en vuxen är med!

Passar bra både i sjön och i poolen!

​1st zorbtube levereras med pump.

Storlek bollar (BxDxH): 3 x 2,5 x 2,5 m

Pool finns som tillval.
Storlek pool (BxDxH): 7 x 5 x 0,5 m  (ca 10m3 vatten).

Produkten finns i Borås och Örebro. Kan hämtas på plats eller transporteras till er.