Christmas Pine Tree

JULAKTIVITETER

Det är trevligt att kombinera julmiddagen med en gemensam aktivitet! Vi har väldigt många roliga och kreativa alternativ för gruppaktiviteter, nedan är bara ett axplock.

Välkommen att kontakta oss för förslag på julaktiviteter.

 

Pepparkakshusbygge

Att bygga pepparkakshus är en mysig, trevlig och prestigelös aktivitet i goda vänners lag. Här skapar lagen sina egna riktiga pepparkakshus med dekoration av nonstop, glasyr, bomull och marsipangrisar. Med julmusik och en stor dos kreativitet skapar vi den genuina julkänslan.

Pågår inomhus under ca 1,5 timme. Max 300 deltagare.

Iscurling - Eistock

Vill ni ha en annorlunda och gemytlig vinteraktivitet som går att göra i princip var som helst? Då kan vi varmt rekommendera Iscurling eller Eisstock som den också heter.  Aktiviteten görs främst på sjöisar eller konstfrusen is. Lagvis möter man varandra i en turnering med 4-5 personer per lag och när turneringen är klar så har vi ett vinnande lag! 

Aktiviteten utförs utomhus = kläder efter väder
Tidsåtgång: Aktiviteten utförs under ca 1-2 timmar
Antal deltagare: Från 4- 40 personer

iJulquizen

iJulquizen är för er som vill göra något avkopplande inomhus men kanske har lite ont om tid. Här kan ni se fram emot en annorlunda frågesport med julen som tema och med mycket kluriga överraskningar. Julquizen gör ni lagvis i en bar, lobby eller i en möteslokal. Pågår inomhus under ca 45 minuter. Inget maxantal deltagare.

Isskulptering

Isskulptering med jultema är en avspänd och trevlig aktivitet, där kreativiteten flödar i eldens värmande sken. Under professionell vägledning guidas deltagarna in i isskulpterandets magiska värld. Pokalen går till laget med bästa kreation kombinerat med bästa motivering.

 

Pågår utomhus under ca 1,5 timme, max 1 000 deltagare.

Tomteverkstaden

Tomteverkstaden är för alla som älskar julpyssel och kluriga frågor. Med hjälp av julens alla hemligheter kommer vi försöka att sätta er lite på det hala. Här krävs det finess, kreativitet samt samarbetet i gruppen för att lösa alla hemligheter. En kul och mysig inomhusaktivitet i julens tecken är vad deltagarna har att se fram emot!   

Pågår inomhus under ca 1,5 timme. Max 200 deltagare.

Vintersegling (Stockholm)

Traditioner i all ära, och vad vore de långa mörka dagarna utan ett julbord som lyser upp. Men när vi närmar oss den 24e börjar dock intrycken flyta ihop och det kan vara kul att kunna erbjuda sina kunder, kolleger eller vänner en ny jultradition; Segla till julbordet. En spännande julbords-regatta eller en härlig cruise i midvinter-sken där alla får jobba sej varma tillsammans! Efter en aktiv segling smakar julmaten som bäst! Detta blir garanterat ett julbord som alla kommer att minnas!

Julruschen

Med ”Rulla nöten”, ”Bygga skumtomten” och 10 andra julinspirerande utmaningar busar vi till det lite extra under 1 timme. Vi delar in er i lag och sedan väljer ni själva ut er egen Tomtenisse som ska möta de övriga lagens nissar i roliga utmaningar.

 

Pågår inomhus under ca 1 timme. Max 100 deltagare

Vinterspelen

En fartfylld tävling med de Olympiska Spelen som förebild. Vi inleder spelen med en gemensam ceremoni där vi ställer upp nationsvis och tänder den olympiska elden. Lagkänslan är på topp när vi marscherar med nationsflaggorna och sjunger våra hejaramsor. 5 olika årstidsanpassade övningar väntar sedan med tex Kickbikeskytte, Segwaygames, Bågskytte mm. Spelen avslutas med att vi räknar ihop resultaten och har en trevlig medaljcermoni.

Pågår under ca 2 timmar. Max 400 deltagare.

Julklappsjakten

Vill ni syresätta huvudet efter en lång arbetsdag har ni den perfekta aktiviteten här! I denna roliga och julinspirerande aktivitet ska man lagvis försöka utföra så många julrelaterade uppgifter som möjligt. Men tiden är knapp och uppgifterna många. Här går inget att ta för givet och det gäller att alla i laget plockar fram sina vassaste tävlings(ren)horn för att ha en chans att ta hem 1:priset, den gyllene pokalen.

 

Pågår inomhus under 1 timme. Inget maxantal deltagare.

kanebo-vit.png

ADRESS:

Kanebo Event AB

Nyborgsgatan 9

711 34 Lindesberg

Örebro län

TELEFON:

 +46 (0)70-937 23 78

FÖRFRÅGAN:

 Klicka här

SOCIALA MEDIER:

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
Kanebo-webdesign-white-liten.png

HEMSIDAN SKAPAD AV:

Kanebo Webdesign 2021 

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram