Julaktiviteter

Det är trevligt att kombinera julmiddagen med en gemensam aktivitet! Vi har väldigt många roliga och kreativa alternativ för gruppaktiviteter, nedan är bara ett axplock.

Välkommen att kontakta oss för förslag på julaktiviteter.

jul_gotland_boka_bord_visby_pepparkashus

Pepparkakhusbygge

Önskar ni en mysig, trevlig och prestigelös stund i goda vänners lag, då är skapandet av pepparkakshus det självklara valet! Här skapar lagen sina egna riktiga pepparkakshus med dekoration av nonstop, glasyr, bomull och marsipangrisar. Tillsammans skapar vi den genuina julkänslan med julmusik, pepparkakor och en stor dos kreativitet och fantasi. En inomhusaktivitet som alla kan delta i och som passar alla på företaget, både gammal och ung!

Tid för genomförandet av aktiviteten: 1,5 timme

Antal deltagare: 8-100 deltagare

curlin eistock aktivitet.jpg

Iscurling - Eistock

Vill ni ha en annorlunda och gemytlig vinteraktivitet som går att göra i princip var som helst?

 

Då kan vi varmt rekommendera Iscurling eller Eisstock som den också heter.  Aktiviteten görs främst på sjöisar eller konstfrusen is. Lagvis möter man varandra i en turnering med 4-5 personer per lag och när turneringen är klar så har vi ett vinnande lag! 

Aktiviteten utförs utomhus = kläder efter väder
Tidsåtgång: Aktiviteten utförs under ca 1-2 timmar
Antal deltagare: Från 4- 40 personer.

Kärleks kärlek

iJulquizen

iJulquizen är för er som vill göra något avkopplande inomhus men kanske har lite ont om tid. Här kan ni se fram emot en annorlunda frågesport med julen som tema och med mycket kluriga överraskningar.

 

Julquizen gör ni lagvis i en bar, lobby eller i en möteslokal. Pågår inomhus under ca 45 minuter. Inget maxantal deltagare.

isskulptering (2).jpg

Isskulptering

Isskulptering med jultema är en avspänd och trevlig aktivitet, där kreativiteten flödar i eldens värmande sken. Under professionell vägledning guidas deltagarna in i isskulpterandets magiska värld. Pokalen går till laget med bästa kreation kombinerat med bästa motivering.

 

Pågår utomhus under ca 1,5 timme, max 1 000 deltagare.