Julfester

Julfest – årets stora  höjdpunkt!

En julfest kan vara allt ifrån ett enkelt, traditionellt julbord med ett par snapsvisor och en svängom. Till en regelrätt gala med pompa och ståt – eller kanske något mitt emellan. Vi hjälper er att ta fram förslag för årets roligaste fest i hela landet. 

Vill du har hjälp med att boka och planera ert företags julbord? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med offert.

Här ser ni några av de anläggningar som vi samarbetar med:

Ekensdal (Sthlm)

Ekensdal (Sthlm)

Julbord, julmiddag eller kanske en julmatlagning? Det finns några olika sätt att fira vinterns stora högtid här på Ekensdal.

Julbord på Skansen Solliden (Sthlm)

Julbord på Skansen Solliden (Sthlm)

Den fantastiska utsikten från Sollidens matsal är nog Stockholms vackraste och bidrar helt klart till en upplevelse utöver det vanliga.

Clarion Hotel Stockholm

Clarion Hotel Stockholm

Välkommen till Clarion Hotel Stockholm, där vi är stolta att kunna erbjuda de bästa upplevelserna och en högklassig service. Med en maximal konferenskapacitet på över 1 000 personer i 17 konferenslokaler och en indelningsbar bankettsal för upp till 500 sittande gäster och 600 minglande, kan vår entusiastiska och erfarna personal hjälpa er med vilken tillställning som helst.

Blue Charm (Sthlm)

Blue Charm (Sthlm)

M/S Blue Charm är en av Stockholms mest eleganta flytande festvåningar! Här möter ni en klassisk och stilfull inredning. I salongen, där alla gäster sitter tillsammans så har ni en vacker utsikt genom panoramafönstren runt hela båten. Festen går även att kombinera med en båttur i skärgården. Mellan 60 och 120 middagsgäster är perfekt för M/S Blue Charm.

Skeppsholmens Krogkonst (Sthlm)

Skeppsholmens Krogkonst (Sthlm)

Skeppsholmens Krogkonst kan erbjuda er en matsal med 70 sittplatser i restaurangen, samt ett ytterligare rum för mingel före middagen eller dans senare på kvällen. Julbordet är av högsta kvalitet och drycken kan ni ta med er själva.

Lavalhallen (Nacka)

Lavalhallen (Nacka)

Lavalhallen lämpar sig bäst för sällskap på mellan 120-250 pers. I vår angränsande lokal Turbinhallen passar de något mindre sällskapen på runt 40-110 sittande gäster 7 meter i takhöjd. Lavalhallen sitter ihop med Turbinhallen där vi kan placera mindre sällskap – en bardel med soffor binder ihop dem.

7A Odenplan (Sthlm)

7A Odenplan (Sthlm)

7A Odenplan har en enastående festlokal för event och stora sällskap. Gå en trappa upp och ni kliver ut på en unik takterrass som vetter ut mot Odengatan. Samtliga lokaler och lounger präglas av en ljus, avslappnad och hemtrevlig miljö. Här kan vi duka upp till fest med sittande middag för 350 personer och ni kan även använda lokalen för mingel upp till 720 personer.

Golden Hits (Sthlm)

Golden Hits (Sthlm)

Glöm ”stilla natt” – julen på Golden Hits är allt annat än lugn. Vi har Stockholms garanterat roligaste julfest utan julbord. Hos oss får du hela paketet med show, julinspirerad trerättersmeny, karaoke, nattklubb och skrattretande feststämning. En julfest deluxe som passar både kompisgänget och kollegorna. Kom i din juligaste outfit, finaste jultröja eller ditt glittrigaste paljettfordral så står vi för pynt á la american overload.

Sälens Högfjällshotell (Sälen)

Sälens Högfjällshotell (Sälen)

Fira en stämningsfull jul i fjällen bland snöiga fjäll och trätoppar! Nypistade backar och längdspår väntar utanför husknuten. Hela hotellet är julpyntat till bredden och julens magi sprider sig i kroppen.

Jul på TanumStrand (Grebbestad)

Jul på TanumStrand (Grebbestad)

Följ bryggpromenaden och juleljusen mot strandkanten och låt oss välkomna dig in i värmen. I sjöboden myser vi med smakrik glögg och provsmakar handplockade ostron. På bryggan utanför kokas nyfångade kräftor, ångande varma. Salta vindar och värmande mingel, nu är det julstämning vid strandkanten! Efter skärgårdsmys i sjöboden serverar Restaurang Latitud 58° ett hemlagat julbord kärleksfullt tillagad av råvaror från vårt skandinaviska vinterskafferi där färska skaldjur möter kryddiga dofter.

Strömma (Göteborg)

Strömma (Göteborg)

ölj med ombord på en julbordskryssning en vintrig decemberdag på våra julpyntade och ombonade fartyg. Skärgården är alltid en upplevelse, oavsett väder. Maten lagas ombord av fartygens egna krögare, alla våra restaurangfartyg är KRAV-certifierade.

Sundbyholms Slott (Eskilstuna)

Sundbyholms Slott (Eskilstuna)

Ni inleder julbordet med en kopp värmande glögg. Sedan är det bara att koppla av och njuta av den goda maten. Efter julbordet reser ni er för att gå ner till slottets källarvalv. Där väntar ett stort gottebord, fullt med julens alla gotter, desserter och bakverk samt kaffe och te.

Loka brunn (Grythyttan)

Loka brunn (Grythyttan)

Julfest med SPA och övernattning på Loka Brunn. De dukar upp ett traditionsenligt julbord med fokus på lokalproducerat och vilt. Dessutom serveras glögg och klassiska tillbehör i Societetssalongen före julbordet. Dagen efter julbordet har ni möjlighet att koppla av i deras vackra spaanläggning.

Grythyttans Gästgivaregård (Grythyttan)

Grythyttans Gästgivaregård (Grythyttan)

Julen på Grythyttans Gästgivaregård. Vi erbjuder klassiska julsmaker på Gästgivargårdens vis. Julmiddagen består av serverad förrätt med smaker från det klassiska kalla julbordet, två varmrätter, en julinspirerad dessert och julgodis står uppdukat i våra salonger.

Lindesbergs stadshotell (Lindesberg)

Lindesbergs stadshotell (Lindesberg)

Vi på Lindesberg Stadshotell tillhandahåller en festvåning som består av fyra salar. Här kan vi erbjuda sommarens fest, er släktträff eller en födelsedagsfest. Vi kan erbjuda middagar upp till 110 personer i vår stora festsal och 350 personer uppdelade i flera av våra salar.

Elite Stora hotellet (Örebro)

Elite Stora hotellet (Örebro)

Med klassiska smaker, läckra uppläggningar och med många moderna inslag skapar Elite Stora Hotellet ett julbord utöver det vanliga.

Frimis julbord med show (Örebro)

Frimis julbord med show (Örebro)

Julshow på Frimis Salonger Frimis Salonger kommer under november och december att erbjuda Örebros fräschaste julbord med en fantastisk show där ni kan se och uppleva en fartfylld show med massor av glädje i ett högt tempo med Janssons Frestelser!

Wedevågs herrgård (Lindesberg)

Wedevågs herrgård (Lindesberg)

Här på Wedevågs Herrgård kan ni samlas för att avnjuta ett härligt herrgårdsjulbord. Efter Glöggmingel med pepparkakor bjuder vi på följande.. Buffébord med sillar, Lax, paté, vilt mm. Julbord där rätterna är utvalda klassiker och lite egna smaker, allt hemlagat såklart! Avslutar med ett dessertfat med julens alla godsaker som serveras på bordet.

Katrinelund julbord (Stora Mellösa)

Katrinelund julbord (Stora Mellösa)

Välkommen till årets julbord, en helhetsupplevelse av julen när den är som bäst. Njut av ett välfyllt bord där både tradition och nya smaker tar plats.

Julbord ombord (Sthlm)

Julbord ombord (Sthlm)

Upplev Stockholms skärgård i vinterskrud ombord våra anrika sekelskiftesfartyg. Strömma Kanalbolagets omtyckta julbordskryssningar bjuder både på traditionella julrätter och krögarnas egna favoriter. På varje julbordskryssning serveras glögg som välkomstdrink.

Vaxholms Kastell (Sthlm)

Vaxholms Kastell (Sthlm)

I mysigt upplysta och rundade tegelvalv dukas julbuffén upp i restaurang Pansarbatteriet med god hemlagad julmat såsom många olika sorters sillar, gravade laxar, rökt fisk, rullsylta, anka, köttbullar, inlagda päron, julgodis och mycket annat. Njut av en fridfull och trevlig båtresa från Strandvägen i Stockholm eller från Vaxholm. Toppa julbordet med att prova någon av de roliga lagaktiviteter innan.

Ballbreaker julbord (Sthlm)

Ballbreaker julbord (Sthlm)

Stockholms roligaste julbord! Känner du för något utöver det traditionella julbordet i år? Vill du göra något unikt – något du inte gjort förut? Då passar Ballbreaker utmärkt.

Östergards julbord (Sthlm)

Östergards julbord (Sthlm)

Östergårds populära julbord – en upplevelse för alla sinnen. Deras ombonade miljö andas jul och det sprakar av ljus och värme bland tomtarna på loftet. Här använder de sig av fina, svenska råvaror och bjuder på ett riktigt hemlagat julbord. Givetvis utgår de från traditionella smaker och skapar nya med inspiration från dagens moderna kryddningar. Maten serveras i små portionsbitar så att ni kan orka igenom alla framdukade läckerheter.

Julfest på Färgfabriken (Sthlm)

Julfest på Färgfabriken (Sthlm)

Maten och upplevelsen är central i Färgfabrikens julbord! Isak Wiig med kocklag har satt ihop ett digert julbord bestående av drygt 60 tallrikar, byttor, fat och karotter.

Mister French julbord (Sthlm)

Mister French julbord (Sthlm)

Med en svårslagen utsikt över vattnet från Skeppsbrokajen mot Skeppsholmen, Gröna Lund och Djurgården är Mister French vackert beläget och en perfekt plats för att runda av året på.

Sjätte Tunnans Medeltida Julbord (Sthlm)

Sjätte Tunnans Medeltida Julbord (Sthlm)

Res tillbaka i tiden för en kväll och upplev ett genuint medeltida julegille i Medeltidskrogen Sjätte Tunnans anrika valv i Gamla Stan.

 

Vill du få hjälp med att boka årets julfest - kontakta oss nu!

Julfester
Julunderhållning
Julaktiviteter
Catering julbord
Julresor
Gratis lekar till julfesten
Visa mer

Allt för julen! 

  • Linkedin Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

ADRESS:
Kanebo Event AB

Nyborgsgatan 9

711 34 Lindesberg, Sverige

TELEFON:

 +46 (0)70-937 23 78

HEMSIDAN ÄR PRODUCERAD AV:
Kanebo Webdesign 2020 

www.kanebowebdesign.com

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram