top of page

Konferenser

i city

Vi erbjuder konferenser i hela vårt avlånga land, ja utomlands också såklart. Att konferera i en storstad har många fördelar. Det finns ett stort utbud och massor av roliga aktiviteter att lägga till. Varför inte kombinera med konferens på dagen, middag och teater/show/musikal/fotboll på kvällen? Eller kanske hyra en egen båt och ta er ut i skärgården till middagen.


Använd er av Kanebo Event så slipper ni det tidskrävande letandet och administrationen. Vi hjälper er med förslag på konferensanläggningar som passar just ert mål. Ni kommer att tjäna mycket tid, pengar och energi på att låta oss göra det. Vi skräddarsyr efter era önskemål och syfte.

 

Nedan ser ni några exempel på anläggningar vi jobbar med. 

Stockholm

7a-strandvägen-8.jpg

7A 

På bästa adresserna i stan

7A-konceptet erbjuder flexibla konferensmöjligheter runtom i stan. Med stora ljusa lokaler, justerbara interiörer samt anpassningsbara eventsalar för små och stora sällskap är detta den ultimata mötesplatsen.

Adress: Strandvägen 7A, Norrtullsgatan 6 och Vasagatan 7

Storlek: Rymmer upp till 350 gäster.
Inriktning: Erbjuder lokaler med miljömärkning mitt i Stockholm för både kontor och konferenser.

sheraton-stockholm-hotel.jpg

Sheraton

Smidiga konferenser med unik utsikt i hjärtat av Stockholm Sheraton Stockholm hotel är beläget i Stockholms affärs- och nöjesdistrikt med en fantastisk utsikt över Stadshuset, Mälaren och Gamla Stan.

Den världsberömda kedjan har funnits i Stockholm i över 40 år och fortsätter leverera klanderfri service med alla tänkbara bekvämligheter. En hel våning ägnas åt konferens och har kapacitet för 600 personer. Här finns även 15 bokningsbara mötesrum.

Piperska muren.jpg

Piperska muren

Piperska Muren passar för sällskap mellan 2-300 personer som vill mötas i malmgårdsmiljö mitt i city. Alla våra lokaler har en flexibel möblering där både ett annorlunda event eller en traditionell konferens ryms väl.

Adress: Scheelegatan 14
Storlek: Har en kapacitet på upp till 300 personer.
Inriktning: Har konferenslokaler med flexibel möblering där både ett annorlunda event eller en traditionell konferens ryms väl.

Scandic Continental

Scandic Continental

Scandic Continental har ett fantastiskt läge mitt i Stockholms stadskärna. Nära shoppingområden, kultur, nöjen och restauranger. Populära attraktioner såsom Gamla stan, Operan, Stadshuset och Stockholms slott ligger alla i närheten. 

Scandic Continental erbjuder evenemang för upp till 900 personer. Deras största rum har kapacitet för 500 personer i biosittning.

Örebro

conventum kongress.jpg

Conventum

​På Conventum kan vi erbjuda de bästa förutsättningarna för att arrangera framgångsrika möten, oavsett om det handlar om konferenser, kongresser, 

mässor, middagar eller nöjesarrangemang.

 

Anläggningen består av tre flexibla byggnader som alla erbjuder en enastående atmosfär där ett formsäkert 1960-tal möter stilren nutid. Vi erbjuder en eventarena på 4 800 kvm, en unik kongresshall med 1 470 sittplatser och hela 21 olika möteslokaler. Anläggningen ligger dessutom mitt i centrala Örebro med gångavstånd till kommunikationer och hotell.

Scandic grand örebro.jpg

Scandic Grand

I en elegant men avslappnad miljö kan vi erbjuda åtta mötesrum i varierande storlek, med plats för upp till 180 personer, alla nyrenoverade och med den senaste tekniken. Bankett, mingel och festplaner blir till verklighet under kristallkronorna i vår bankettsal Grace. För dig som vill sitta mer avskilt rekommenderar vi vår Vinkällare.

Här finns moderna, ljusa och luftiga lokaler med all önskvärd utrustning inklusive fritt wifi. Möteshotellet ligger granne med kongressarenan Conventum  och tillsammans med dem erbjuder vi lösningar även för större mässor och kongresser. På Scandic Grand Örebro finns 224 rum, restaurang, bar, relaxavdelning med jacuzzi, möteslokaler, garage med hiss direkt upp till hotellet, vinkällare och festvåningar – allt under ett tak!

Elite Stora hotellet.jpg

Elite Stora hotellet

På Elite Hotels i Örebro kan du arrangera möten i ett över 700 år gammalt slott, konferera på ett hotell från 1858 eller genomföra mässor i en modern arena på 4800 kvm.

Närheten till city, dess hotell och förmånen att ha två tågstationer gör att du kan lägga mer tid och energi på att mötas. Kombinationen av moderna tekniska bekvämligheter och den väl tillvaratagna medeltida miljön skapar en spännande mötesplats för olika grupper.

Clarion_Hotel_Örebro.jpg

Clarion Hotel Örebro

På Clarion Hotel Örebro befinner du dig mitt i stadens hjärta. Med sinne för detaljer, kunnig personal, utmärkta konferenslokaler och utsökta middagsalternativ gör Clarion till ett populärt val hos professionella gäster. Hotellet ligger 15 minuters bilväg från Örebros flygplats, 10 minuters promenadväg från Örebro södra station och fem minuters promenadväg från Våghustorgets busshållsplats, allt för att underlätta och ge maximal bekvämlighet.

 

Sex konferensrum rymmer upp till 130 deltagare och det finns tillgång till gratis WiFi på hela hotellet.

Göteborg

hotel-riverton-29.jpg

Riverton

Hotel Riverton är ett modernt designhotell beläget vid vattnet i centrala Göteborg med 210 rum, hotellet är helt och hållet familjeägt- och drivet sedan 1991. De erbjuder helhetsupplevelser kryddat med mat & dryck, möten & konferens, evenemang, fest, middagar, goda drinkar, inspirerande miljöer, vackra utsikter och framförallt, en god natts sömn. 

Hotellet har 17 flexibla konferensrum i Göteborg inklusive fyra grupprum och en större lokal som rymmer mellan 2–400 personer, och kan möbleras för att passa ert möte eller arrangemang. Vissa rum har flexibla väggar som man kan öppna upp/stänga igen beroende på vad som passar din förfrågan. 

ELITE PARK AVENUE.jpg

Elite Park Avenue Hotel

I hjärtat av Göteborg på Avenyn ligger Elite Park Avenue Hotel. Bo i rum med elegant inredning och starta dagen med en generös frukost. Hotellet erbjuder bra restauranger, relaxavdelning och ett perfekt läge med gångavstånd till Liseberg och Göteborgsoperan.​

Flexibla lokaler för upp till 700 personer gör Elite Park Avenue Hotel till den ultimata mötesplatsen i Göteborg. Läget på Avenyn är perfekt och vi har lång erfarenhet av internationella och nationella kongresser, föreningsmöten, mässor och event. Här finns en inspirerande mötesmiljö, konferenslobby och ett team av professionella rådgivare som bidrar till en personlig och minnesvärd upplevelse.

Gothia_Towers,_Göteborg.jpg

Gothia Towers

Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Här finns över ett brett utbud av faciliteter för just din konferens, kongress, fest eller evenemang. Vi skräddarsyr efter dina ändamål. Välj bland flertalet restauranger och unika mötesrum med utsikt.

Gothia Towers, Göteborg erbjuder 1200 hotellrum och sviter, från prisvärd komfort till högsta internationella lyxklass på Upper House, vårt 5-stjärniga hotell i hotellet med 53 rum och sviter med egen reception, en gourmet restaurang och tre våningar spa som byggts ovanpå Gothia Towers mittentorn. Våra 5 populära restauranger och barer har något för alla smaker och tillfällen.

Scandic Crown

Scandic Crown

På Scandic Crown ordnas möten, event, konferenser, kongresser och banketter – för alla behov och alla smaker. Här finns 25 olika mötesrum i olika storlekar, allt från mindre grupprum för en handfull deltagare upp till stora bankettsalar med kapacitet för biosittning för upp till 400 personer. Hotellet erbjuder även 338 rum för övernattning, en ljus och luftig atriumgård, restaurang samt gym och relaxavdelning.

Scandic Crown kan stoltsera med ett supercentralt läge precis vid Centralstationen – med gångavstånd till Operan, Scandinavium, Ullevi, Avenyn och Svenska mässan.

Malmö

Elite Hotel Savoy

Elite Savoy

Elite Hotel Savoy är ett av Sveriges äldsta hotell vilket givetvis skapar en egen och speciell atmosfär. Här finns en festvåning med imponerande takhöjd och vackra kristallkronor. Här finns också fyra moderna möteslokaler med plats för små och stora grupper upp till 120 personer.

På Elite Hotel Savoy är det enkelt att skapa minnesvärda konferenser med måltider vid vackert dukade bord, buffé eller mingel med plockmat. Utöver festvåningen finns fina sällskapsytor i loungen, på restaurang Savoy Grill och i gastropuben The Bishops Arms.

Hotellet ligger mittemot centralstationen vilket gör det extra smidigt att hitta hit. Hotellet samarbetar med ett parkeringshus som finns ca 200 meter från entrén och biljetter kan köpas i receptionen.

Clarion Hotel & Congress Malmö Live

Clarion Hotel® Malmö Live

85 meter över marken reser sig Clarion Hotel Malmö Live, ett nytt landmärke i stadssiluetten. En mötesplats långt utöver det vanliga både för stadsbor, besökare och konferensgäster. 

Clarion Hotel Malmö Live är det senaste tillskottet till stadsbilden. Med kongresshallen som har plats för 1500 personer och över 20 state-of-the-art mötesrum och en stor utställningshall, är detta Malmös ledande konferenscenter.

 

Clarion Hotel Malmö Live är Malmös främsta kongress- och mötesplats, beläget mitt i centrum av stan. Med vår stora kongressal och 22 olika mötesrum, finns det gott om alternativ när du ska organisera ditt evenemang hos oss.

conventum_arena.jpg

Scandic Triangeln

Scandic Triangeln är en modern mötesanläggning med internationell karaktär och en unik mötesavdelning. De 18 mötesrummen har olika egenskaper och funktioner såsom specialanpassad teknik och inredning. Det finns rum utformade för utbildning, information, beslut och kreativa processer och med stora öppna ytor och foajéer finns utmärkta möjligheter för utställning, workshops och mingel.

Den 1000 kvm stora terrassen bjuder på oändliga möjligheter och kan anpassas efter syfte, tycke, smak och fantasi. I spektakulära Ballroom kan hela 450 personer välkomnas i biosittning, kvällstid dukar vi upp en oförglömlig bankettsittning för upp till 320 personer i skenet av de fantastiska kristallkronorna. För event och mingeltillställningar är kapaciteten upp till 700 personer beroende på upplägget.

Image by Jesper Ericsson

Turning Torso - Sky High Meetings

Välkommen upp i Skandinaviens högsta skyskrapa. På översta våningarna 53 och 54 i Turning Torso hittar du Malmös mest imponerande och unika mötesplats.

 

Toppmoderna möteslokaler, förstklassig personlig service och den oslagbara milsvida utsikten ger ert event den perfekta inramningen. Lokalernas flexibilitet gör att vi erbjuder allt från mindre möten på 2 personer upp till 80 personer på samma våningsplan. Kundevent, mässor, mingelevent och utbildningar är bara några exempel på event vi kan erbjuda dig.

 

För logi samarbetar vi med Park Inn By Radisson.

 

bottom of page