Konferenser

i city

Vi erbjuder konferenser i hela vårt avlånga land, ja utomlands också såklart. Att konferera i en storstad har många fördelar. Det finns ett stort utbud och massor av roliga aktiviteter att lägga till. Varför inte kombinera med konferens på dagen, middag och teater/show/musikal/fotboll på kvällen? Eller kanske hyra en egen båt och ta er ut i skärgården till middagen.


Använd er av Kanebo Event så slipper ni det tidskrävande letandet och administrationen. Vi hjälper er med förslag på konferensanläggningar som passar just ert mål. Ni kommer att tjäna mycket tid, pengar och energi på att låta oss göra det. Vi skräddarsyr efter era önskemål och syfte.

 

Nedan ser ni några exempel på anläggningar vi jobbar med. 

Stockholm

7a-strandvägen-8.jpg

7A 

På bästa adresserna i stan

7A-konceptet erbjuder flexibla konferensmöjligheter runtom i stan. Med stora ljusa lokaler, justerbara interiörer samt anpassningsbara eventsalar för små och stora sällskap är detta den ultimata mötesplatsen.

Adress: Strandvägen 7A, Norrtullsgatan 6 och Vasagatan 7

Storlek: Rymmer upp till 350 gäster.
Inriktning: Erbjuder lokaler med miljömärkning mitt i Stockholm för både kontor och konferenser.

sheraton-stockholm-hotel.jpg

Sheraton

Smidiga konferenser med unik utsikt i hjärtat av Stockholm Sheraton Stockholm hotel är beläget i Stockholms affärs- och nöjesdistrikt med en fantastisk utsikt över Stadshuset, Mälaren och Gamla Stan.

Den världsberömda kedjan har funnits i Stockholm i över 40 år och fortsätter leverera klanderfri service med alla tänkbara bekvämligheter. En hel våning ägnas åt konferens och har kapacitet för 600 personer. Här finns även 15 bokningsbara mötesrum.

Piperska muren.jpg

Piperska muren

Piperska Muren passar för sällskap mellan 2-300 personer som vill mötas i malmgårdsmiljö mitt i city. Alla våra lokaler har en flexibel möblering där både ett annorlunda event eller en traditionell konferens ryms väl.

Adress: Scheelegatan 14
Storlek: Har en kapacitet på upp till 300 personer.
Inriktning: Har konferenslokaler med flexibel möblering där både ett annorlunda event eller en traditionell konferens ryms väl.

Scandic Continental

Scandic Continental

Scandic Continental har ett fantastiskt läge mitt i Stockholms stadskärna. Nära shoppingområden, kultur, nöjen och restauranger. Populära attraktioner såsom Gamla stan, Operan, Stadshuset och Stockholms slott ligger alla i närheten. 

Scandic Continental erbjuder evenemang för upp till 900 personer. Deras största rum har kapacitet för 500 personer i biosittning.

Örebro

myOffice icebar.jpg

MyOffice 

myOffice ligger inom ett kort promenad-avstånd till centrala Örebro och är en modern konferensanläggning och kontorshotell. Här får du ta del av event och nätverk i en aktivitetsbaserad arbetsmiljö.

 

Det finns bemannad reception, 7 konferenslokaler, isbar, relaxavdelning samt inglasade takterrasser.

Läs mer om myOffice här >>

elite-stora-hotellet-orebro-storasalen.j

Elite Stora hotellet

På Elite Hotels i Örebro kan du arrangera möten i ett över 700 år gammalt slott, konferera på ett hotell från 1858 eller genomföra mässor i en modern arena på 4800 kvm.

Närheten till city, dess hotell och förmånen att ha två tågstationer gör att du kan lägga mer tid och energi på att mötas. Kombinationen av moderna tekniska bekvämligheter och den väl tillvaratagna medeltida miljön skapar en spännande mötesplats för olika grupper.

conventum_arena.jpg

Conventum

​På Conventum kan vi erbjuda de bästa förutsättningarna för att arrangera framgångsrika möten, oavsett om det handlar om konferenser, kongresser, 

mässor, middagar eller nöjesarrangemang.

 

Anläggningen består av tre flexibla byggnader som alla erbjuder en enastående atmosfär där ett formsäkert 1960-tal möter stilren nutid. Vi erbjuder en eventarena på 4 800 kvm, en unik kongresshall med 1 470 sittplatser och hela 21 olika möteslokaler. Anläggningen ligger dessutom mitt i centrala Örebro med gångavstånd till kommunikationer och hotell.

Clarion_Hotel_Örebro.jpg

Clarion Hotel Örebro

På Clarion Hotel Örebro befinner du dig mitt i stadens hjärta. Med sinne för detaljer, kunnig personal, utmärkta konferenslokaler och utsökta middagsalternativ gör Clarion till ett populärt val hos professionella gäster. Hotellet ligger 15 minuters bilväg från Örebros flygplats, 10 minuters promenadväg från Örebro södra station och fem minuters promenadväg från Våghustorgets busshållsplats, allt för att underlätta och ge maximal bekvämlighet.

 

Sex konferensrum rymmer upp till 130 deltagare och det finns tillgång till gratis WiFi på hela hotellet.

Göteborg

hotel-riverton-29.jpg

Riverton

Hotel Riverton är ett modernt designhotell beläget vid vattnet i centrala Göteborg med 210 rum, hotellet är helt och hållet familjeägt- och drivet sedan 1991. De erbjuder helhetsupplevelser kryddat med mat & dryck, möten & konferens, evenemang, fest, middagar, goda drinkar, inspirerande miljöer, vackra utsikter och framförallt, en god natts sömn. 

Hotellet har 17 flexibla konferensrum i Göteborg inklusive fyra grupprum och en större lokal som rymmer mellan 2–400 personer, och kan möbleras för att passa ert möte eller arrangemang. Vissa rum har flexibla väggar som man kan öppna upp/stänga igen beroende på vad som passar din förfrågan. 

ELITE PARK AVENUE.jpg

Elite Park Avenue Hotel

I hjärtat av Göteborg på Avenyn ligger Elite Park Avenue Hotel. Bo i rum med elegant inredning och starta dagen med en generös frukost. Hotellet erbjuder bra restauranger, relaxavdelning och ett perfekt läge med gångavstånd till Liseberg och Göteborgsoperan.​

Flexibla lokaler för upp till 700 personer gör Elite Park Avenue Hotel till den ultimata mötesplatsen i Göteborg. Läget på Avenyn är perfekt och vi har lång erfarenhet av internationella och nationella kongresser, föreningsmöten, mässor och event. Här finns en inspirerande mötesmiljö, konferenslobby och ett team av professionella rådgivare som bidrar till en personlig och minnesvärd upplevelse.