Ljud, ljus & teknik

Tack vare nära samarbete med bra leverantörer kan vi erbjuda er ljud, ljus och scener till ert företagsevent, fest, bröllop och student.

Vi kan erbjuda populära festpaket som förvandla din fest till ett partaj av en ny kaliber. Kompletta ljud- och ljusanläggningar, från 20-30 personer upp till flera hundra. Vi har satt ihop några paket av de mest populära festutrustningarna som gäller för Örebro län. Självklart kan vi hjälpa er även i andra städer.

 • FESTPAKET MEDIUM
  Med mixer, mick och möjlighet att koppla in dator eller telefon, plus musikstyrda ljuseffekter.
  Det här paketet passar perfekt till bröllopet eller den mindre festen med 20-30 gäster. Både ljud och ljus går att köra på ett vanligt eluttag.
  Pris: från 1400 kr

   

 • FESTPAKET LARGE
  Med bland annat mixer, mick, kraftiga högtalare på stativ med 15” bas. Koppla in dator eller telefon. Musikstyrda ljuseffekter. Det här paketet passar perfekt när man vill ha riktigt bra och fylligt ljud på tillställningar med 30-60 gäster. Till exempel bröllopet, större fester eller skoldiscon.
  Pris: från 1600 kr

   

 • FESTPAKET XL
  Med bland annat mixer, mick, kraftiga topphögtalare på stativ med 15” bas samt en separat 18” subbas 1000W för rejält tryck och djupbas. Musikstyrda ljuseffekter. Det här paketet passar perfekt till större lokaler och fester där man vill ha ett rejält ljudtryck som inte bara hörs utan också känns. För till exempel större bröllop, fester eller skoldiscon med 60-150 gäster. För 100 gäster eller fler rekommenderar vi två extra ljuseffekter. Det går även att komplettera med ytterligare en 18″ bas, då klarar anläggningen lätt 200 personer på dansgolvet. 
  Pris: från 2000 kr

   

 • LJUD TILL STUDENTFLAK
  Gör ert studentflak till ett rullande party med sång och musik! Vi har kompletta lösningar för ljudanläggningen. 
  Det finns sex standardpaket med aktiva högtalare (aktiva = förstärkarna är inbyggda i högtalarna med separat förstärkare för bas och diskant vilket gör dem effektiva och driftsäkrare och det går snabbare att montera) i storlekarna Medium till 4XL. Sedan har vi tre värstingpaket om ni vill höras mest i stan. De paketen har högtalare från Nexo som används på större konserter och festivaler. Det finns endast en-två av varje storlek, så först till kvarn! Till värstingpaketen ingår Hondaelverk på cirka 3-7kW som gör att de även kan kompletteras med en rökmaskin.

  Pris: från 3500 kr - 13 000 kr

   

 • KARAOKEANLÄGGNING
  Två mickar, över 500 låtar med oräkneliga hits. Gör din fest till en oförglömlig upplevelse med vår karaokeanläggning. 
  Pris: från 1000 - 2000
   kr

   

 • SÅNG- OCH TALANLÄGGNING
  Behöver du höras lite extra när du ska sjunga eller prata på din tillställning? Då är det en sång- och talanläggning du behöver. Det finns tre storlekar av högtalare att välja på S/M/L . dessutom finns ett antal tillägg. För större PA-anläggningar hör du av dig till oss för priser och information.
  Pris: från 1100 - 1600
   kr

 
Student

hyr-ljud-ljus

stbord med belysning

högtalare

hög

 • Linkedin Social Ikon
 • Facebook Social Ikon
 • Instagram

ADRESS:
Kanebo Event AB

Nyborgsgatan 9

711 34 Lindesberg, Sverige

TELEFON:

 +46 (0)70-937 23 78

HEMSIDAN ÄR PRODUCERAD AV:
Kanebo Webdesign 2020 

www.kanebowebdesign.com

 • Facebook
 • YouTube
 • Instagram