Musik & danstävlingar

Musik och dansaktiviteter är ett perfekt sätt att komma gång på efter en middag, konferens, långa föredrag m.m. En lättsam kul tävling /aktivitet som passar alla.

 

Här kan man alltid anpassa innehållet efter publik & önskemål på svenska eller engelska.

Sång, musik, fakta, humor & publikaktivitet kan samsas i dessa populära aktiviteter som passar både för små och stora grupper.

Så kan det låta!

En härlig musiktävling som bygger på sång, musik, aktivitet, fakta och massor av komik!

Denna ooootroligt seriösa tävling är en garanterad stämningshöjare som passar alla åldrar. Här tävlar man lagvis, bordsvis eller vad som passar.

Brukar passa bäst till kaffet.

Spontana inslag, uppträdanden m.m.

ingen omgång är den andra lik!!!!

Inspirerande lekledare som med hjälp av sång, musik, humor & prat leder er igenom denna upplevelse!

Dansaktivitet

Erfaret, professionellt danspar lär ut en eller ett par utvalda stilar från tävlingsformen Tiodans som på TV Programmet Let´s Dance! Modern vals, wienervals, quickstep, tango, slowfox, cha-cha-cha, rumba, samba, jive och pasodoble.

Ett klassiskt och enkelt koncept vi ofta gör är “intensiv kurs med proffsen”.

Proffsdansarna äntrar – den för tillfället – danssalen, visar upp en valfri dans som kunden valt.  Sen är det upp till deltagarna att visa vem som kan lära sig detta bäst…

La Dolce Vita

Vi tar oss till schlagerns glammiga land och där lockar vi fram fest, glitter, glamour, skratt och glädje.

Här kan du släppa vardagen för en stund och helt enkelt leva det ljuva livet.

I detta quiz får ni se hur mkt koll ni har på schlagerlåtarna och dess värld runtikring.

Ni delas in i olika lag och sedan utses en lagledare i varje lag(2-4 lag optimalt), Sedan gäller det att stötta er lagledare och snabbast komma fram till svaret.

IQ-quiz med musik

Det bjuds på kluriga tankenötter,roliga lekar och fiffiga rebusar. Vi letar i minnernas arkiv efter gamla låttexter och försvunna ord.Alltsammans varvas med humor och allsång.

Kvällen avslutas med en rafflande Sudokofinal!!

Tävla och vinn!

Tänk utanför boxen!

Körmatchen

Utmaning & kul tävling där ert sällskap delas upp i 2 lag(körer) som under dagen har var sin övningstimme där ert lag tillsammans med den professionella underhållaren bygger upp ett kör framträdande med sång, stämmor, koreografi, känsla och framför allt glädje och humor!

Ett framträdande där ni som slutmål har att få det bästa framträdandet vid middagen/slutet på konferensen m.m.

Härlig teamaktivitet som innehåller samarbete, röstträning, sång, musik & kanske lite humor.

Allt bygger på att ni skall ha kul och jobba tillsammans.

Livekaraoke

En karaokemaskin med halvtaskiga låtar & varierande ljud!!!??? Det kan ni glömma! Här bjuds ni på live karaoke med ett tremanna liveband samt en konferenciér & lekledare som leder er igenom aktiviteten. Perfekt sätt att avsluta en middag eller konferens m.m. Härlig kul stämning med mycket sång och skratt. Varför inte lägga upp det som en kul tävling och utmaning för deltagarna.

I grupper eller solo.

Detta kan användas som en riktigt bra teambuilding aktivitet där alla bjuder på sig själva och samarbetar för att nå det slutgiltiga målet!