Föreläsare

 

Vi samarbetar med många av Sveriges främsta och mest efterfrågade föreläsare, talare, moderatorer, konferencierer och utbildare, men också med nya intressanta föreläsare och inspiratörer. Några av dem ser du här nedan i ett urval. Gemensamt för alla föreläsare är att de har viktiga budskap och kan sina ämnen, men också att de har en förmåga att entusiasmera och engagera en publik. Det finns ingen "universallösning" som passar i alla sammanhang. För oss är det viktigt att dina behov som kund styr vilken föreläsare vi kan rekommendera.

Annika R Malmberg

Annika R Malmberg är en i särklass unik talare och artist som trollbinder sin publik.

I en tid då många anser att vi borde varva ned och ta det lugnt säger Annika precis tvärtom. Vi anstränger oss ofta för lite och ger oss sedan allt det bränsle vi behöver för att söka upp och ta oss an nya utmaningar – såväl på jobbet som privat.

Hennes föreläsningar är roliga och träffsäkra tolkningar av hur olika vi människor kan se på livet och vilka konsekvenser det kan få när vi ska komma överens med varandra. Både hemma och på jobbet.

Vi bjuds på hemligheterna bakom framgång, med handfasta råd och verktyg som gör oss bättre på att kommunicera, samarbeta och presentera. Vi får lära oss metoder för hur vi kan identifiera våra styrkor och uttrycka vad vi behöver.

Vi får tips om hur vi kan ge feedback utan att våra relationer går i baklås. Och vi får lära oss hur man kan vända motgångar och avundsjuka till vår fördel.

Se Youtube-klipp >>

Tobias Karlsson

Fängslande och känslomässig föreläsning

Tobias Karlsson kanske ni känner igen från TV4:s "Let´s dance", som den glada dansaren som fört fram en rad kvinnor till stordåd. Hans liv har dock inte alltid varit så. En barndom kantad av mobbning och hemligheter höll på att bryta ner honom totalt, men har också gjort honom starkare och till den han är idag. Hör hans historia om de tidiga skolåren, där mobbningen löpte parallellt med en dansvärld fylld av beröm och ryggklapp. Hör om hur hans homosexualitet påverkat honom och hans omvärld och om hur Let´s dance fått drömmen att verka lite närmare.


Genom att lyssna till signalerna omkring dig, din egen intuition och genom att ibland ta emot en hjälpande hand från en vän, har jag lärt mig att man kan uppnå drömmen! MEN om du inte är lycklig under resan gång, då kommer du inte heller bli det när du uppnår drömmen.  Tobias vill börja med att berätta att mitt liv inte alltid varit ”En dans på rosor”.

Skicka en förfrågan!

Se Youtube-klipp >>

Christina Stielli

Pratar om arbetsglädje och om hur arbetsplatsen kan må bättre

Christina har föreläst i många år och började arbeta på skolor med sin föreläsning om sociala medier som riktade sig till elever i mellan- och högstadiet. De senaste åren har hon mött tusentals människor som genomgående gett toppbetyg till en varm och personlig föreläsning om attityder och förhållningssätt. Arbetsglädje har tack vare henne blivit ett av de hetaste ämnena det senaste året.

I föreläsningarna lägger hon stor vikt vid den egna individens valmöjligheter för att förhålla sig till situationer som uppstår i livet, vare sig det är privat eller på arbetet och allting blir mer trivsamt och enkelt om vi kan lära oss att ha roligt på vägen men det handlar inte om att gå runt och skratta eller att bara tänka positivt. Det handlar om förhållningssätt och attityder och hur vi väljer att tackla utmaningar och problem.

Se Youtube-klipp >>

Eva Svärd

​Stressprevention, hållbara medarbetare och företag samt självledarskap 

Eva Svärd är föreläsaren som vågar stå längst fram naken och blotta sin sårbarhet. Hon är företagaren och pedagogen som under 20 års tid arbetade sig till ett utmattningssyndrom. Eva tog inte ansvar för sin hälsa, idag tar hon ansvar för den men även för att du och dina medarbetare ska få verktyg för att ta ansvar för er egen hälsa. 

 

Då sjukfrånvaron och den psykiska ohälsan i vårt samhälle stiger är det viktigare än någonsin för företag och organisationer att vara utrustade med rätt kunskap för att möta situationen. Eva är genuin och äkta när hon föreläser om hur verksamheter kan minska sjukfrånvaro och tidigt se signaler på att medarbetare är stressade. Hur kan man hjälpa en redan drabbad kollega och hur kan man få dem att förstå problematiken innan det är försent?

 

Det är en känslofylld resa med så mycket kunskap att åhörarna direkt kan göra förändringar i sitt liv och sig själva.

 

Eva har tre pedagogiska utbildningar, en handledarutbildning samt påbyggnad inom stresshantering med KBT. Hon har en bakgrund som rådgivare vid Specialpedagogiska skolmyndigheten och har föreläst och utbildat både nationellt och internationellt under 13 år. Eva är författare till boken Med mitt mod – Genom utmattningssyndrom

 

Eva har tidigare gått till final i Talarforum Talang och erbjuder förutom föreläsningar utbildningar, kurser, workshops och är verksam som moderator.

 

“För mig är det viktigt att vara genuin och äkta, jag lyssnar in publiken och ingen föreläsning eller workshop är den andra lik”, säger hon själv.

 

 

Exempelföreläsningar:

  • Friskt företag - sjukt lönsamt - hållbara medarbetare och chefer ger lönsamhet

  • Självledarskap - led dig och företaget framgångsrikt

  • Är det du som äger din mobil eller är det mobilen som äger dig?

  • Stresshantering och återhämtning

  • Med mitt mod - en naken berättelse ur ett utmattningssyndrom

Henrik Fexeus

Konsten att läsa tankar

Idag är han Sveriges mest kända psykologiska manipulatör, mentala illusionist och förmedlare av kunskap inom omedveten kommunikation och påverkan. Henrik har skrivit sju böcker som sålt i över en halv miljon exemplar i Sverige och hittills översatts till 30 språk.

Det är dock på scen som Henrik verkligen kommer sin till rätt, både som föreläsare och som mentalist. Med sin egensinniga mix av rackarspel och genuina tekniker är han en unik underhållare som drar utsålda hus världen över. 

Se Youtube-klipp >>