ADRESS:
Kanebo Event AB

Nyborgsgatan 9

711 34 Lindesberg, Sverige

HEMSIDAN ÄR PRODUCERAD AV:
Kanebo Webdesign 2019 

www.kanebowebdesign.com

Kanebo-webdesign-white.png

TELEFON:

 +46 (0)70-937 23 78

  • Linkedin Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

Föreläsare

Vi samarbetar med många av Sveriges främsta och mest efterfrågade föreläsare, talare, moderatorer, konferencierer och utbildare, men också med nya intressanta föreläsare och inspiratörer. Några av dem ser du här nedan i ett urval. Gemensamt för alla föreläsare är att de har viktiga budskap och kan sina ämnen, men också att de har en förmåga att entusiasmera och engagera en publik. Det finns ingen "universallösning" som passar i alla sammanhang. För oss är det viktigt att dina behov som kund styr vilken föreläsare vi kan rekommendera.

 

EXEMPEL PÅ FÖRELÄSARE, TALARE & KONFERENCIERER VI SAMARBETAR MED:

Annika R Malmberg

Annika R Malmberg är en i särklass unik talare och artist som trollbinder sin publik.

I en tid då många anser att vi borde varva ned och ta det lugnt säger Annika precis tvärtom. Vi anstränger oss ofta för lite och ger oss sedan allt det bränsle vi behöver för att söka upp och ta oss an nya utmaningar – såväl på jobbet som privat.

Hennes föreläsningar är roliga och träffsäkra tolkningar av hur olika vi människor kan se på livet och vilka konsekvenser det kan få när vi ska komma överens med varandra. Både hemma och på jobbet.

Vi bjuds på hemligheterna bakom framgång, med handfasta råd och verktyg som gör oss bättre på att kommunicera, samarbeta och presentera. Vi får lära oss metoder för hur vi kan identifiera våra styrkor och uttrycka vad vi behöver.

Vi får tips om hur vi kan ge feedback utan att våra relationer går i baklås. Och vi får lära oss hur man kan vända motgångar och avundsjuka till vår fördel.

Se Youtube-klipp >>

Mia Törnblom

Personlig utveckling

Mia Törnblom har genom åren inspirerat hundratusentals människor och utbildat inom ämnet personlig utveckling. Hon vill i sina föreläsningar inspirera människor och visa att all förändring är möjlig. På samma sätt som det går att träna sin fysiska kondition går det att träna upp sin självkänsla, motivation och självförtroende. Det gäller helt enkelt att ändra sina tankemönster. För att lyckas med sitt personliga ledarskap eller stärka sin självkänsla, måste man ha kunskap och verktyg för att lyckas. Mia får sina åhörare att reflektera över hur de själva mår och om det finns något som de kan göra för att må bättre.

Andra ämnen som Mia berör i sin föreläsning är konflikthantering, svåra samtal, mental träning och ledarskap. Mias föreläsning inspirerar, får oss att tänka till och skapar gemenskap. Med en perfekt blandning av allvar och humor framför hon en föreläsning i absoluta toppklass.

Se Youtube-klipp >>

Tobias Karlsson

Fängslande och känslomässig föreläsning

Tobias Karlsson kanske ni känner igen från TV4:s "Let´s dance", som den glada dansaren som fört fram en rad kvinnor till stordåd. Hans liv har dock inte alltid varit så. En barndom kantad av mobbning och hemligheter höll på att bryta ner honom totalt, men har också gjort honom starkare och till den han är idag. Hör hans historia om de tidiga skolåren, där mobbningen löpte parallellt med en dansvärld fylld av beröm och ryggklapp. Hör om hur hans homosexualitet påverkat honom och hans omvärld och om hur Let´s dance fått drömmen att verka lite närmare.


Genom att lyssna till signalerna omkring dig, din egen intuition och genom att ibland ta emot en hjälpande hand från en vän, har jag lärt mig att man kan uppnå drömmen! MEN om du inte är lycklig under resan gång, då kommer du inte heller bli det när du uppnår drömmen.  Tobias vill börja med att berätta att mitt liv inte alltid varit ”En dans på rosor”.

Skicka en förfrågan!

Se Youtube-klipp >>

Christer Olsson

Vart är du på väg och vill du dit?

Christer Olsson har under många år varit en av Sveriges mest efterfrågade inspiratörer.
Christer Olsson är fiskarsonen som gjort sunt förnuft till sin affärsidé. Han är idag en av Nordens mest anlitade föreläsare och inspiratör och har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor, på ett sätt som inspirerar, manar till eftertanke, och inte minst till handling.

 

Christer har lång erfarenhet av kulturutveckling, ledarskap och affärsmannaskap och han är dessutom coach till några av Nordens mest erfarna ledare. Christers framgång ligger i att han talar enkelt så att du kan förstår och sedan kan gå hem och göra skillnad oavsett om det handlar om dig själv, din relation eller organisation. Hans ambition är att så Tankefrön och att du skall gå från att Veta till att Göra. Det handlar om utveckling och att vara en prövande levande lärande människa.Han står fast för att allt som inte är under utveckling är under avveckling, behålla är en farlig strategi.

Christer har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor, på ett sätt som inspirerar, manar till eftertanke, och inte minst till handling. Han är dessutom en talare och föredragshållare utav Guds nåde. Vill du få hela organisationen på fötter finns det knappast någon som gör det bättre än Christer Olsson, Öckerö, Sverige. Utöver föreläsningar arbetar Christer som coach och inspiratör för ledare och ledningsgrupper för några av landets största företag.

Christer är författare till succéböckerna Vart är du på väg - Och vill du dit? samt Du läcker vad du tänker. Han är dessutom ambassadör för Star for Life.

Se Youtube-klipp >>

Christina Stielli

Pratar om arbetsglädje och om hur arbetsplatsen kan må bättre

Christina har föreläst i många år och började arbeta på skolor med sin föreläsning om sociala medier som riktade sig till elever i mellan- och högstadiet. De senaste åren har hon mött tusentals människor som genomgående gett toppbetyg till en varm och personlig föreläsning om attityder och förhållningssätt. Arbetsglädje har tack vare henne blivit ett av de hetaste ämnena det senaste året.

I föreläsningarna lägger hon stor vikt vid den egna individens valmöjligheter för att förhålla sig till situationer som uppstår i livet, vare sig det är privat eller på arbetet och allting blir mer trivsamt och enkelt om vi kan lära oss att ha roligt på vägen men det handlar inte om att gå runt och skratta eller att bara tänka positivt. Det handlar om förhållningssätt och attityder och hur vi väljer att tackla utmaningar och problem.

Se Youtube-klipp >>

Colin Moon

Kommunikationsexpert med ett internationellt perspektiv.

Colin Moon ger dig och dina medarbetare redskap till att förstå svensk affärskultur, redskap ni sedan kan använda för att förstå hur andra affärskulturer fungerar. Med tanke på att företag och affärer idag är internationella angelägenheter och ett globalt kitt är denna form av affärskommunikation nödvändig för att kunna åstadkomma bra, och förhoppningsvis givande, möten. Colin Moon föreläser på såväl svenska som på engelska och han passar även bra som värd, konferencier eller moderator till ditt event.

Se Youtube-klipp >>

Eva Svärd

​Stressprevention, hållbara medarbetare och företag samt självledarskap 

Eva Svärd är föreläsaren som vågar stå längst fram naken och blotta sin sårbarhet. Hon är företagaren och pedagogen som under 20 års tid arbetade sig till ett utmattningssyndrom. Eva tog inte ansvar för sin hälsa, idag tar hon ansvar för den men även för att du och dina medarbetare ska få verktyg för att ta ansvar för er egen hälsa. 

 

Då sjukfrånvaron och den psykiska ohälsan i vårt samhälle stiger är det viktigare än någonsin för företag och organisationer att vara utrustade med rätt kunskap för att möta situationen. Eva är genuin och äkta när hon föreläser om hur verksamheter kan minska sjukfrånvaro och tidigt se signaler på att medarbetare är stressade. Hur kan man hjälpa en redan drabbad kollega och hur kan man få dem att förstå problematiken innan det är försent?

 

Det är en känslofylld resa med så mycket kunskap att åhörarna direkt kan göra förändringar i sitt liv och sig själva.

 

Eva har tre pedagogiska utbildningar, en handledarutbildning samt påbyggnad inom stresshantering med KBT. Hon har en bakgrund som rådgivare vid Specialpedagogiska skolmyndigheten och har föreläst och utbildat både nationellt och internationellt under 13 år. Eva är författare till boken Med mitt mod – Genom utmattningssyndrom

 

Eva har tidigare gått till final i Talarforum Talang och erbjuder förutom föreläsningar utbildningar, kurser, workshops och är verksam som moderator.

 

“För mig är det viktigt att vara genuin och äkta, jag lyssnar in publiken och ingen föreläsning eller workshop är den andra lik”, säger hon själv.

 

 

Exempelföreläsningar:

  • Friskt företag - sjukt lönsamt - hållbara medarbetare och chefer ger lönsamhet

  • Självledarskap - led dig och företaget framgångsrikt

  • Är det du som äger din mobil eller är det mobilen som äger dig?

  • Stresshantering och återhämtning

  • Med mitt mod - en naken berättelse ur ett utmattningssyndrom

Cathrine Tibbling

Cathrine Tibbling är en väl anlitad föreläsare inom glädje, humor, attityd och inställning.

Hennes föredrag "Humor & Hälsa", "Humor & Kommunikation", "Lite roligare hela tiden" samt "Den glada hälsan" är fyllda med fakta och varm humor. Cathrine är utbildad kommunikolog och föreläsningarna utgår från studier inom positiv psykologi samt organisationspsykologi i förändringsarbeten. 

En god arbetsmiljö tjänar både arbetsgivare & arbetstagare på. De senaste decennierna har intresset för den organisatoriska och sociala arbetsmiljön ökat. Cathrine arbetar aktivt för att den sociala arbetsmiljön ska bli en naturlig del på alla arbetsplatser. 

Cathrine har arbetat som föreläsare i över 20 år och har författat tre böcker inom ämnet. Den senaste boken "Öppna ögonen & ta hand om din glädje" har tryckts upp i två upplagor. Under Cathrines föreläsningar öppnas nya

infallsvinklar som bidrar till förändring samt att hennes föreläsningar innehåller en mängd humor och skratt.

Se Youtube-klipp >>