The Magic Show - Klas Andersson

Fingerfärdige entertainern Klas Andersson bjuder dig och dina gäster på en härlig kväll med en mängd upplevelser. Med start vid fördrinken, genom hela middagen och ända fram till kaffe & dessert bjuder Klas på magiska mirakel, avväpnande humor och publikinteraktion. Det här är underhållning med högt underhållningsvärde som skapar en skön och avslappnad atmosfär för hela arrangemanget.

Vid fördrinken/minglet
När alla gäster fått sig något att dricka och hunnit umgås en stund med varandra så dyker Klas upp och minglar med gästerna och bjuder på minglande magi. Det blir små shower i miniatyr framförda för några få i taget. Ingenting lättar upp stämningen som en professionell magiker som bjuder på häpnadsväckande magi mitt framför ögonen!

Vid middagsborden
Under middagen så fortsätter Klas att bjuda på exklusiva shower nu direkt vid middagsborden.

Gästerna får vid sidan av god mat njuta av en rutinerad minglande magiker på mycket nära håll som bjuder på magiska mirakel och härliga upplevelser. Mycket fascinerande och mycket underhållande!

Till kaffe & dessert
Kvällen avslutas med att Klas tar scenen i besittning och bjuder på sin Stand-Up Magic Show. Gästerna får njuta av en härlig show med en rutinerad entertainer där det alltid är nära till publiken. Showen är en mix av häpnadsväckande magi, rappa one-liners och härlig situationskomik.

En show med stor närvaro och mycket publikinteraktion!