TORPA GÅRD

Torpa Gård - Massor av motoraktiviteter samt boende, konferens, restaurang och mässhall! 

Torpa Gård Konferens & Event är en anläggning i en lantlig idyll nära Borensberg och Göta Kanal. Här finns det något för alla, från adrenalinstinna motoraktiviteter till lugna naturnära upplevelser.

 

Här finns en konferensanläggning för upp till 75 personer, hotell med plats för 46 gäster, egen restaurang med riktigt god hemlagad mat och fullständiga rättigheter, pub i lantlig stil och en relaxavdelning med bastu och vedeldad badtunna.

Över 20 olika aktiviteter kan erbjudas, allt från rally och folkrace till lugna båt- eller cykelturer.

 

Här kan även företag arrangera sina egna mässor och utställningar, där man på ett bra sätt kan låta sina kunder prova, testa och känna på företagets produkter.

KONTAKTA KANEBO EVENT FÖR OFFERT!

Klicka här för att komma direkt till förfrågan >>

Torpa gård
Hotell och lägenheter – trivsamt boende i Östergötland!
Torpa Gårds hotell och lägenheter ligger naturskönt i kanten av Östgötaslätten, med närhet till Borensberg, Göta Kanal och Boren. Upplevelserna och naturen har du precis runt hörnet!
Den som vill ha full service tar in på hotellet med hel- eller halvpension, och den som hellre klarar sig själv hyr en av våra lägenheter med självhushållning.
För att minska vår miljöpåverkan värms anläggningen med hjälp av halm istället för olja.
Rally
Köra Rally - Låt drömmen bli verklighet!
Att någon gång få ratta en riktig rallybil är en dröm för många, och nu kan den bli verklighet. Du får lära dig hur man rattar en rallybil på grusbana, med hjälp av en erfaren instruktör. Kör en riktig Rallybil (grupp E), med en instruktör i passagerarsätet, som ger råd och tips på hur man hanterar en rallybil på grusunderlag. När ni har åkt färdigt får ni dessutom åka med instruktören 2 varv i hans Grupp H bil.
Folkrace
Banan är 1150 meter lång, och vi har 4 olika folkrace-upplägg i olika prisklasser att välja mellan, allt för att du ska hitta det som passar just dig!
Crazy race
Crazy Race – 4 olika Crazy race-bilar körs på en markerad bana.
Bilarna är normala bilar som byggts om för att ge en annorlunda och rolig körupplevelse. Kör felstyrd bil, dubbelsaab, pivotbil och blindstyrningsbil på Torpa Gårds bana och få ett roligt och annorlunda minne.
Körningen sker på tid, och de 4 tiderna läggs ihop till en sluttid.
Stora maskiner
Kör stora maskiner
Många barn drömmer om att få köra en grävmaskin eller traktor. Har du kvar den drömmen? Kom till Torpa Gård och prova att köra tex lastmaskin (L70C), grävmaskin (EW150) och traktor (John Deere 6800) med dumpers-vagn. fter en genomgång av maskinerna och deras funktioner får du prova dem, en erfaren instruktör finns hela tiden närvarande och hjälper dig. Kaffe eller te i termos och maskinistmacka ingår
Terrängteknik
Öva på terrängkörning på Torpa Gårds terrängbana! Torpa Gårds terrängbana ger företag och privatpersoner en chans att testa och demonstrera sina fordon. Banan har olika underlag och hinder, för att möjliggöra all sorts teknikträning/uppvisning.
Företag: Ni får tillfälle att visa upp era fordon och vad de har för egenskaper i de olika terrängerna. Privat: Ett bra sätt att lära känna din 4 WD-utrustade bil! Med hjälp av instruktör får du lära dig att utnyttja bilens egenskaper.
Handikappadeanpassade
Tävlingsbil anpassad för rörelsehindrade.
Torpa Gårds anpassade tävlingsbil har automatisk växellåda, spakreglage och rattkula. Förarstolen är vridbar för att man enkelt ska kunna ta sig i och ur bilen. Bilen kan användas för att delta i de olika folkrace-varianter Torpa Gård har att erbjuda och uppfyller bilsportens gällande säkerhetskrav.
Minimässa - Utställning
Här finns en mässhall på 1500 kvm där ni kan ha en Minimässa - Utställning - Produktvisning.
Läs mer
  • Linkedin Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

ADRESS:
Kanebo Event AB

Nyborgsgatan 9

711 34 Lindesberg, Sverige

TELEFON:

 +46 (0)70-937 23 78

HEMSIDAN ÄR PRODUCERAD AV:
Kanebo Webdesign 2020 

www.kanebowebdesign.com

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram