Musik, dans, teater-

aktiviteter

Aktiviteter inom temat musik, dans och teater för företag och grupper. Utmana kollegorna i "Så kan det låta", musikquiz eller Filmresan. Eller varför inte sjunga in en företagslåt tillsammans? Dansa loss med Let´s Dancestjärnor. Vi har allt för en lyckad kund- & personalaktivitet.

 

Dansaktivitet

En härlig dans aktivitet med två proffs!

Erfaret, professionellt danspar lär ut en eller ett par utvalda stilar från tävlingsformen Tiodans som på TV Programmet Let´s Dance! Modern vals, wienervals, quickstep, tango, slowfox, cha-cha-cha, rumba, samba, jive och pasodoble.

Ett klassiskt och enkelt koncept vi ofta gör är “intensiv kurs med proffsen”.

Proffsdansarna äntrar – den för tillfället – danssalen, visar upp en valfri dans som kunden valt.  Sen är det upp till deltagarna att visa vem som kan lära sig detta bäst…

La Dolce Vita- schlagertävling

Vi tar oss till schlagerns glammiga land och där lockar vi fram fest, glitter, glamour, skratt och glädje.

Här kan du släppa vardagen för en stund och helt enkelt leva det ljuva livet.

I detta quiz får ni se hur mkt koll ni har på schlagerlåtarna och dess värld runtikring.

Ni delas in i olika lag och sedan utses en lagledare i varje lag(2-4 lag optimalt), Sedan gäller det att stötta er lagledare och snabbast komma fram till svaret.

Kul, showig aktivitet för alla.

En härlig musiktävling som bygger på sång, musik, aktivitet, fakta och massor av komik!

Denna ooootroligt seriösa tävling är en garanterad stämningshöjare som passar alla åldrar. Här tävlar man lagvis, bordsvis eller vad som passar.

Brukar passa bäst till kaffet.

Spontana inslag, uppträdanden m.m.

ingen omgång är den andra lik!!!!

Inspirerande lekledare som med hjälp av sång, musik, humor & prat leder er igenom denna upplevelse!

Allsångsshow 

Allsångsshow med professionell showartist med eller utan pianist. 

Härlig allsångs stund med en rutinerad showartist!

Häng med i klassiska allsångslåtar där artisten blir kör/allsångsledare med hela publiken.En show där alla kan vara med! Sång, musik, humoristiska inslag som tillsammans ger en kul underhållande avslutningsshow där humöret lämnas på topp. Allsångsledaren kan sköta allt själv eller ta med sig en bra pianist som ackompanjerar, hjälper till med sången

och fungerar som bollplank under kvällen.

Härlig underhållning i ett eller flera inslag under en middag!

Linedance

Linedancegrupp bjuder på uppvisning och sedan en kurs i denna amerikanska grupp dans som blivit så populär!

Här får ni snabbt grunderna och får sedan prova på hur allt går till under kompetent ledning. Uppvisning plus lektion med  dansgrupp och instruktör.

Företagslåten

Aktivitet innan konferens med resultat på konferens! Ta fram en låttext om företaget på 2-3 verser samt refräng innan konferens/fest. Kanske genom företagstävling/festkommite/firmans poet eller chefen!?? Till arrangemanget levereras då er egen företagslåt inspelad & klar på cd med musik, sång & omslag! Allt genomfört av professionell kompositör, musiker, producent, vokalister! Ni kan själva vara med att bestämma musikstil, känsla m.m.

En unik aktivitet och happening, bara för er!!

Improvisationsteater

Är ett effektivt och underhållande verktyg för teambuilding, kommunikation, stresshantering – eller bara på kul! Med övningar och enkla teatertekniker skapar vi en avspänd och kreativ stämning utan prestationskrav.

 

Genom samarbete och skratt ser vi nya sidor av våra arbetskamrater. Vi lär oss mer om vilka de är och hur de kommunicerar, hur vi kan utveckla samarbetet och komplettera varandra. Själva grunden i improvisation är att agera i nuet. Vi tränar lyhördhet när vi tar emot och bejakar impulser från varandra. Målet är att våga följa spontana infall, släppa självkritiken, vara kreativ och närvarande.

Please reload

Musikresan

En härligt underhållande tävling där två professionella artister tillsammans leder er genom en väl genomarbetad aktivitet!

En blandning av På spåret, Diggiloo, Så skall det låta m.m. med helt egen touch. Olika ämnen inom musik, film, geografi, humor, resor, kultur m.m. En tempofylld resa med musikens hjälp! T.ex. vilken stad förknippas med låten? Vi söker en plats som finns med i textens innehåll? Vi söker ett årtal mm.

Ni delas in i olika lag och sedan utses en lagledare i varje lag (2-4 lag optimalt), sedan gäller det att stötta er lagledare och snabbast komma fram till vad vi söker ….

Herrgårdsmord - Mordmysterium

Stig in i en historia där du är en del av handlingen! En komisk och spännande pusseldeckare i godsmiljö, framförd av professionella skådespelare. Ni befinner er i händelsernas centrum, där man deltar så mycket eller så lite man vill, och alltid i rollen som sig själv.

 

I den interaktiva teatern kan du själv påverka hur nya intriger uppstår, pakter bildas, teorier tar form… Medan ni umgås och avnjuter välkomstdrink och middag bjuder föreställningen på musik, mysterier, spänning, komedi – och garanterat nya samtalsämnen!

Filmresan

En aktivitet De Luxe för alla filmälskare!

Vem gillar inte att kolla på en bra film på söndagen och ladda upp med popcorn?

Här kommer ni få se vem som har bäst koll på film.

Med hjälp av storbildsskärm, inslag med bilder, levande musik och ledtrådar hittar ni så småningom vilken film vi söker.

Uppdelat i olika poängnivåer, svårighetsgrader med följdfrågor till vissa filmer där alla lag fortfarande har chansen till poäng. Sedan en bonus chans för varje lag med hemlig aktivitet!

Kanske någon får visa upp sina skådespelartalanger!??

IQ-quiz med musik

Gnugga geniknölarna!

Det bjuds på kluriga tankenötter,roliga lekar och fiffiga rebusar.Vi letar i minnernas arkiv efter gamla låttexter och försvunna ord.Alltsammans varvas med humor och allsång.

Kvällen avslutas med en rafflande Sudokofinal!!

Tävla och vinn!

Tänk utanför boxen!

Körmatchen

Utmaning & kul tävling där ert sällskap delas upp i 2 lag(körer) som under dagen har var sin övningstimme där ert lag tillsammans med den professionella underhållaren bygger upp ett kör framträdande med sång, stämmor, koreografi, känsla och framför allt glädje och humor!

Ett framträdande där ni som slutmål har att få det bästa framträdandet vid middagen/slutet på konferensen m.m.

Härlig teamaktivitet som innehåller samarbete, röstträning, sång, musik & kanske lite humor.

Allt bygger på att ni skall ha kul och jobba tillsammans.

Livekaraoke

En karaokemaskin med halvtaskiga låtar & varierande ljud!!!??? Det kan ni glömma! Här bjuds ni på live karaoke med ett tremanna liveband samt en konferenciér & lekledare som leder er igenom aktiviteten. Perfekt sätt att avsluta en middag eller konferans m.m. Härlig kul stämning med mycket sång och skratt. Varför inte lägga upp det som en kul tävling och utmaning för deltagarna. I grupper eller solo.

Detta kan användas som en riktigt bra teambuilding aktivitet

där alla bjuder på sig själva och samarbetar för att nå det slutgiltiga målet!

Discodans

Disco explosion! En härlig discodans aktivitet med ett proffs!

Erfaren, professionell dansare lär ut den legendariska dans stilen disco ala Travolta i 100% Varför inte ett kul avbrott under konferensen? Aktivitet innan middag eller som avslutning på middagen innan Dj eller liveband börjar!?

Visar, instruerar och lär ut på ett kul och medryckande sätt!

Please reload

  • Linkedin Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

ADRESS:
Kanebo Event AB

Nyborgsgatan 9

711 34 Lindesberg, Sverige

TELEFON:

 +46 (0)70-937 23 78

HEMSIDAN ÄR PRODUCERAD AV:
Kanebo Webdesign 2020 

www.kanebowebdesign.com

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram