Karaoke

Musik, dans & teater-

aktiviteter

Musik, dans & teateraktiviteter är ett perfekt sätt att komma gång på efter en middag, konferens, långa föredrag m.m.

En lättsam kul tävling /aktivitet som passar alla. Här kan man alltid anpassa innehållet efter publik & önskemål på svenska eller engelska.

Sång, musik, fakta, humor & publikaktivitet kan samsas i dessa populära aktiviteter som passar både för små och stora grupper.

 

Hur ska det låta!

En härlig musiktävling som bygger på sång, musik, aktivitet, fakta och massor av komik!

 

Denna ooootroligt seriösa tävling är en garanterad stämningshöjare som passar alla åldrar. Här tävlar man lagvis, bordsvis eller vad som passar.

 

Brukar passa bäst till kaffet.

Spontana inslag, uppträdanden m.m.

ingen omgång är den andra lik!!!!

Inspirerande lekledare som med hjälp av sång, musik, humor & prat leder er igenom denna upplevelse!

Körutmaningen

Underhållande musik & kör aktivitet
En köraktivitet med erfaren ,utbildad, showartist, sångare, musiker & entertainer som ledare! 

Utmaningen för er grupp, kan det bli en kör av er!??? Bjuder er på en kul aktivitet där han leder er som körledare, musiker samt underhållare. Programledaren bygger upp en kör av er med samtal, sång & musik där ni lär er och framför en sång med stämmor, känsla och kanske lite koreografi m.m. 
Som ett enklare körslaget fast bara en kör.
Härlig teamaktivitet som innehåller samarbete, röstträning, sång, musik & kanske lite humor.

 

En härlig aktivitet på ca: 45-60 min +-
Perfekt som konferensavbrott, teambuilding, innan middag. 

Kan prisvärt kombineras med andra musik & underhållningsinslag!

Perfekt för kombination med band eller Dj!

Filmresan

En aktivitet De Luxe för alla filmälskare!
Vem gillar inte att kolla på en bra film på söndagen och ladda upp med popcorn? Här kommer ni få se vem som har bäst koll på film. Med hjälp av storbildsskärm, inslag med bilder, levande musik och ledtrådar hittar ni så småningom vilken film vi söker.

Stefan Rapo är er programledare & artist och tillsammans med gitarrmaestro Erik Mjörnell leder de er genom denna genomarbetade och underhållande aktivitet! Uppdelat i olika poängnivåer, svårighetsgrader med följdfrågor till vissa filmer där alla lag fortfarande har chansen till poäng. Sedan en bonus chans för varje lag med hemlig aktivitet!

Kanske någon får visa upp sina skådespelar-talanger!??

 

Härlig stämning med film, musik och glädje.
Passar dagtid som kvällstid, underhållning & teambuilding på hög nivå mitt under en konferens eller kul inslag under middagen.
Finns även Engelsk version för internationella gäster.

Se klipp >>

Musikresan

En härligt underhållande tävling där två professionella artister tillsammans leder er genom en väl genomarbetad aktivitet!

 

Olika ämnen inom musik, film, geografi, humor, resor, kultur m.m. En tempofylld resa med musikens hjälp! T.ex. vilken stad förknippas med låten? Vi söker en plats som finns med i textens innehåll? Vi söker ett årtal mm.

Ni delas in i olika lag och sedan utses en lagledare i varje lag(2-4 lag optimalt), sedan gäller det att stötta er lagledare och snabbast komma fram till vad vi söker ….

Se klipp >>

Digital Music Quizz Experience

Här är en live digital lösning för teambuilding/aktivitet/underhållning på samma gång.
Här kan man mötas hela företaget – över en kul aktivitet – en och en, hemifrån eller kontoret – connectade via digitala plattformar. 
Som musicquizz ledare har vi fantastiska Marcus Frenell som med hög energi och musikalitet leder denna nyskapande aktivitet. Här får ni en professionell, erfaren artist som blir er tävlingsledare, sångare, musiker och inspirationskälla. Gruppunderhållning fast alla är på olika platser 🙂
Med drivande konversation, live sång, livemusik, film & klipp leder han er genom denna aktivitet.


Kanske en digital distans After Work??

  • Mingel/loungemusik live (medans alla loggar in sig)

  • Inledning/presentation

  • Tävling (här avgörs allt)

  • Avslutning och firande av vinnare (samt ev prisutdelning.)

Allsångsshow 

Allsångsshow med professionell showartist med eller utan pianist. 

Häng med i klassiska allsångslåtar där artisten blir kör/allsångsledare med hela publiken.En show där alla kan vara med! Sång, musik, humoristiska inslag som tillsammans ger en kul underhållande avslutningsshow där humöret lämnas på topp. 

 

Allsångsledaren kan sköta allt själv eller ta med sig en bra pianist som ackompanjerar, hjälper till med sången

och fungerar som bollplank under kvällen.

Härlig underhållning i ett eller flera inslag under en middag!?

Musikkrysset

En kul underhållande aktivitet med sång & musik!

Musikkrysset är som ett melodikryss – fast live. Det är ca: en timmes lättare korsordstävling, där man hjälper sitt lag till seger genom att lyssna och klura. Vad hette den artisten egentligen? Och vem skrev den låten? m.m.

Musikkrysset passar bra för grupper upp till 40-50 personer och finns i olika svårighets-grader och med olika typer av musik, beroende på kund & önskemål.

Linedance

Linedancegrupp bjuder på uppvisning
och sedan en kurs i denna amerikanska grupp dans som blivit så populär!


Här får ni snabbt grunderna och får sedan prova på hur allt går till under kompetent ledning.

Uppvisning plus lektion med dansgrupp och instruktör från 2-14 pers.

Mordmysterium

Upplägg:
Föreställningen inleds när ni samlas för en välkomstdrink i salongen. Ni sätter er bekvämt tillrätta och iakttar vad som utspelas framför er. Interaktionen mellan rollkaraktärer och deltagare byggs upp
steg för steg, skådespelarna känner av vilka som vill involveras lite mer, lite mindre, eller enbart vara åskådare. 


Middagen intas tillsammans med rollkaraktärerna. Här ökar interaktionen kring borden, ni som deltagare får chansen att låta fantasi och kreativitet flöda, samtidigt som det finns gott om tid
att umgås med varandra.


Ett musik-quiz integreras i handlingen. Ni tävlar i lag vid borden i ett underhållande melodikryss som bjuder på nya ledtrådar.
Första akten till välkomstdrinken tar ca 40 min, därefter följer föreställningen middagens tempo. Total speltid är ca 3 timmar, inkl välkomstdrink och middag.

La Dolce Vita, en schlagertävling!

Vi tar oss till schlagerns glammiga land och där lockar vi fram fest, glitter, glamour, skratt och glädje. Här kan du släppa vardagen för en stund och helt enkelt leva det ljuva livet.

I detta quiz får ni se hur mkt koll ni har på schlagerlåtarna och dess värld runtikring. Ni delas in i olika lag och sedan utses en lagledare i varje lag (2-4 lag optimalt), sedan gäller det att stötta er lagledare och snabbast komma fram till svaret.

 

Vi söker en profil inom schlagern, Ett årtal, ett land mm. Det finns olika poängnivåer beroende på svårighetsgraden. Sedan en bonus chans för varje lag med hemlig aktivitet!

 

Med hjälp av professionella programledare/ artister, storbildsskärm, inslag med bilder, levande musik med enbart schlagers, ledtrådar m.m. så leds ni genom denna härliga tävling på ett underhållande sätt.

Klantiga servitörer

Redan vid serveringen av välkomstdrinken samt senare till bords kommer ni att märka att någon/några av servitörerna är lite underliga! Vissa av gästerna börjar sakta undra vad detta är för något!?

Klantigare samt fräckare blir de under kvällen, med konstiga beställningar, plötsliga magiska tricks, hur många gånger kan han tappa besticken? 
Roliga kommentarer, beställningar missförstås på fantastiska sätt. Sugrör till vinet, komik och kul happenings  m.m. Allt anpassas efter publiken och situationen på plats, detta passar alla!

 

Till slut avslöjas de med att vara kvällens artister och efter många skratt,
pinsamheter & fundersamma blickar under middagen med med roliga inslag
så avslöjar de sig helt till kaffet!!
(Väldigt populärt & roligt)

Live Karaoke

En karaokemaskin med halvtaskiga låtar & varierande ljud!!!???  Det kan ni glömma!

Här bjuds ni på live karaoke med ett tremanna liveband samt en konferencier & lekledare som leder er igenom aktiviteten.
 

Perfekt sätt att avsluta en middag eller konferans m.m. Härlig kul stämning med mycket sång och skratt. Varför inte lägga upp det som en kul tävling och utmaning för deltagarna. I grupper eller solo.
 

Detta kan användas som en riktigt bra teambuildingaktivitet där alla bjuder på sig själva och samarbetar för att nå det slutgiltiga målet!

Ett stort skratt och stå som vinnare i denna högst ”seriösa” tävling. Sång, musik, humor, skratt och lite tävling. Kombineras lätt med partyband efteråt.

Företagslåten

Aktivitet innan konferens med resultat
på konferens!

Ta fram en låttext om företaget på 2-3 verser samt refräng innan konferens/fest.
Kanske genom företagstävling/festkommite/ firmans poet eller chefen!??

 

Till arrangemanget levereras då er egen företagslåt inspelad & klar på cd med
musik, sång & omslag! Allt genomfört av professionell kompositör, musiker,
producent, vokalister! Ni kan själva vara med att bestämma musikstil, känsla m.m.

 

En unik aktivitet och happening, bara för er!!

Kombineras gärna med artist/nöjesinslag på festkvällen!!!

Music Experience - Musikfrågesport

Music Experience är en lagtävling där deltagarna får njuta av musik och svara på frågor under fikapausen eller fördrinken. 

Spelet är utvecklat för att underhålla, locka fram skratt och skapa roliga samtalsämnen.

 

Det spelas på läsplattor och ni delas in i lag om 3-5 personer. Tävlingen består av två tävlingsrundor. Under tiden som musiken spelas matas lagen med frågor om artister från 70-talet fram till idag.

 

Frågorna är utmanande och blir ett bra test på hur bra minne ni har. Nyckeln till segern beror till stor del på hur bra ni samarbetar. 

Teater på konferensen

Stockholms Improvisationsteater medverkar på konferensen eller seminariet och belyser de ämnen som är aktuella för just er. Vanligtvis sker detta i form av korta inhopp mellan föredragshållarna eller som en humoristisk inledande/avslutande betraktelse av dagen. Upplägget tas fram i nära samarbete med konferensansvariga, moderatorer och föredragshållare.

 

Åhörarna får här en levande upplevelse att koppla till ämnet vilket ger dem en tydlig och stark minnesbild av konferensen.

Verkar det intressant?

 

Skicka en intresseanmälan så skräddarsyr vi en aktivitet för er!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
kanebo-vit.png

ADRESS:

Kanebo Event AB

Nyborgsgatan 9

711 34 Lindesberg

Örebro län

TELEFON:

 +46 (0)70-937 23 78

FÖRFRÅGAN:

 Klicka här

SOCIALA MEDIER:

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
Kanebo-webdesign-white-liten.png

HEMSIDAN SKAPAD AV:

Kanebo Webdesign 2021 

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram