Konferens på 

slott & herrgårdar

Sundbyholms Slott - Eskilstuna

Sundbyholms Slott är en lättillgänglig resort med konferenshotell och konferensanläggning i hjärtat av Mälardalen, en dryg timmes bilfärd från Stockholm city och en mil norr om Eskilstuna. I de fantastiska omgivningarna återfinns Mälarens längsta naturliga sandstrand, Europas nordligaste bokskog, en prisbelönt marina och Sundbyholms travbana.

Konferens på Sundbyholms Slott kan vara allt från en förlängd affärslunch till att disponera en egen herrgård med mötesrum, sällskapsrum, bibliotek och sex sviter.

Färna Herrgård - Skinnskatteberg

Hotell, restaurang och spa i vackra Bergslagen.
I den trolska Bergslagsskogen, 45 minuter från Västerås och 60 minuter från Örebro ligger Färna Herrgård & Spa.

Färna är en plats att njuta av, oavsett om du är här på en romantisk weekend, dagspa eller en konferens. Herrgården grundades 1776 och här har drivits både järn- och skogsbruk. Här kan du verkligen uppleva kontrasten mellan de vackra herrgårdssalongerna och bergslagsnaturen.

Rånäs slott - Rimbo

Den täta morgondimman har lättat och synliggör konturerna av det ståtliga slottet. Storstadens buller hörs inte längre, bara Skedviken som kluckar rofullt. Magiska och majestätiska miljöer kontrasterar moderna mötesrum. Inspirationen finns här och ger er de rätta verktygen till en kreativ konferens.

Rånäs Slott ligger internationellt nära. Endast en timme från Stockholm, 45 minuter från Uppsala och 30 minuter från Arlanda. Det går även att resa kollektivt till er konferens från Tekniska Högskolan i Stockholm eller från Centralstationen i Uppsala.

Rånäs Slott erbjuder en tidlös mötesplats med stora kontraster i dess inre och yttre miljöer. En slottsupplevelse utöver det vanliga.

Södertuna slott - Gnesta

Slottet ligger vackert beläget vid Frösjön utanför Gnesta och här finner ni lugnet för konferensen.

Södertuna slotts personal tror att det där lilla extra inte bara gör er konferens i Sörmland minnesvärd utan även skapar kreativa möten och ett bra arbetsklimat. Hos dem kan ni äta mat från dess prisbelönta slottskök, få skräddarsydda konferensaktiviteter, provsmaka 100-årig armagnac, vandra i dess fantastiska slottspark, besöka slottets spa och sova gott på moderna hotell. 

Please reload

Krägga herrgård - Bålsta

Du är här. I nuet. 45 minuter från storstaden, omgiven av grönskande natur och innerligt värdskap. Här finns alltid tid för dig. Tid för fokuserade möten, för eftertanke, för livsnjutning. Tid att vara närvarande. Eller som vi säger på Kräggiska, härvarande.

 

Här erbjuds 45 sköna hotellrum i olika design, ljusa fräscha mötesrum med strålande sjöutsikt. Här finner du också Krägga Sjöspa vid Mälarens strand och i den populära Sjövillan erbjuds ”Möte med exklusiv ensamrätt”.