ADRESS:
Kanebo Event AB

Nyborgsgatan 9

711 34 Lindesberg, Sverige

HEMSIDAN ÄR PRODUCERAD AV:
Kanebo Webdesign 2020 

www.kanebowebdesign.com

TELEFON:

 +46 (0)70-937 23 78

  • Linkedin Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

Konferens på 

slott & herrgårdar

 

KONFERENS PÅ SLOTT & HERRGÅRD

Nedan ser ni några exempel på slott & herrgårdar som vi samarbetar med och kan varmt rekommendera. 

Sundbyholms Slott - Eskilstuna

Sundbyholms Slott är en lättillgänglig resort med konferenshotell och konferensanläggning i hjärtat av Mälardalen, en dryg timmes bilfärd från Stockholm city och en mil norr om Eskilstuna. I de fantastiska omgivningarna återfinns Mälarens längsta naturliga sandstrand, Europas nordligaste bokskog, en prisbelönt marina och Sundbyholms travbana.

Konferens på Sundbyholms Slott kan vara allt från en förlängd affärslunch till att disponera en egen herrgård med mötesrum, sällskapsrum, bibliotek och sex sviter.

Krägga herrgård - Bålsta

Du är här. I nuet. 45 minuter från storstaden, omgiven av grönskande natur och innerligt värdskap. Här finns alltid tid för dig. Tid för fokuserade möten, för eftertanke, för livsnjutning. Tid att vara närvarande. Eller som vi säger på Kräggiska, härvarande.

 

Här erbjuds 45 sköna hotellrum i olika design, ljusa fräscha mötesrum med strålande sjöutsikt. Här finner du också Krägga Sjöspa vid Mälarens strand och i den populära Sjövillan erbjuds ”Möte med exklusiv ensamrätt”.

Färna Herrgård - Skinnskatteberg

Hotell, restaurang och spa i vackra Bergslagen.
I den trolska Bergslagsskogen, 45 minuter från Västerås och 60 minuter från Örebro ligger Färna Herrgård & Spa.

Färna är en plats att njuta av, oavsett om du är här på en romantisk weekend, dagspa eller en konferens. Herrgården grundades 1776 och här har drivits både järn- och skogsbruk. Här kan du verkligen uppleva kontrasten mellan de vackra herrgårdssalongerna och bergslagsnaturen.

Knistad konferens och herrgård - Skövde

Välkommen till Knistad Herrgård, en plats för lyckade möten. Lätta upp stämningen och gör konferensen roligare med en aktiviteter.

På Knistad Herrgård står ert möte i fokus. Från offert till genomförd konferens följer vi er och gör vårt bästa för att forma vistelsen kring era behov. Vår önskan är att ni får en upplevelse för alla sinnen i en idyllisk miljö och med läckra måltider i vår välrenommerade restaurang.


När dagens möte är avslutat väntar kan hända någon gemensamhetsövning för gruppen. Vi kan erbjuda ett flertal aktiviteter på ämnen som teambuilding, jakt/skytte, golf, matlagning eller provsmakning mm.

Rånäs slott - Rimbo

Den täta morgondimman har lättat och synliggör konturerna av det ståtliga slottet. Storstadens buller hörs inte längre, bara Skedviken som kluckar rofullt. Magiska och majestätiska miljöer kontrasterar moderna mötesrum. Inspirationen finns här och ger er de rätta verktygen till en kreativ konferens.

Rånäs Slott ligger internationellt nära. Endast en timme från Stockholm, 45 minuter från Uppsala och 30 minuter från Arlanda. Det går även att resa kollektivt till er konferens från Tekniska Högskolan i Stockholm eller från Centralstationen i Uppsala.

Rånäs Slott erbjuder en tidlös mötesplats med stora kontraster i dess inre och yttre miljöer. En slottsupplevelse utöver det vanliga.

Johannesbergs Slott - Rimbo

På Johannesbergs Slott bjuds du på en konferensanläggning i historisk miljö med modern teknik. I detta varsamt renoverade slott i hjärtat av Roslagen har du alla förutsättningar för en lyckad konferens och personliga möten. I rofylld och högklassig miljö kan vi ta emot såväl större som mindre sällskap.

Belägna mindre än en timme från Stockholm, endast 20 minuter från Arlanda och 30 minuter från Uppsala är vår konferensanläggning lättillgänglig för gäster från hela landet och världen. En naturlig plats för möten, helt enkelt.

Gripsholms Värdshus - Mariefred

På Gripsholms Värdshus i Mariefred kan vi erbjuda flera olika konferenspaket när ni bokar er konferens hos oss. Vi lyssnar gärna på era önskemål och tar fram konferenspaket som passar er vare sig ni vill stanna i flera nätter eller boka dagspaket för era möten. Vill ni utöka er vistelse och stanna över natten erbjuder vi även förstklassig övernattning i mysiga rum på vårt hotell i herrgårdsmiljö.

Örebro Slott

Örebro Slott Fest- och konferensvåning erbjuder vackra lokaler och mingelytor i varierande storlekar. Kombinationen av moderna tekniska bekvämligheter och den väl tillvaratagna medeltida miljön, skapar en spännande mötesplats för olika grupper. En vackrare inramning till en bal på slottet är svårt att hitta.

 

Slottet härstammar ända från 1300-talet. Under århundradena har ett flertal riksdagar hållits på slottet och rikets kungar och drottningar har varit flitiga gäster.

Södertuna slott - Gnesta

Slottet ligger vackert beläget vid Frösjön utanför Gnesta och här finner ni lugnet för konferensen.

Södertuna slotts personal tror att det där lilla extra inte bara gör er konferens i Sörmland minnesvärd utan även skapar kreativa möten och ett bra arbetsklimat. Hos dem kan ni äta mat från dess prisbelönta slottskök, få skräddarsydda konferensaktiviteter, provsmaka 100-årig armagnac, vandra i dess fantastiska slottspark, besöka slottets spa och sova gott på moderna hotell. 

Båsenberga Hotell & Konferens - Vingåker

Båsenberga Hotell & Konferens ligger vackert inlindat bland åkrar, äppelträd och golfbana i en sörmländsk miljö vid sjön Kolsnaren i Vingåkers Kommun. Här har den golfbitne 100 meter till första tee. Historiskt var Båsenberga ortens fattighus.

Please reload

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram