Konferens på 

slott & herrgårdar

Konferens och möten i slott och herrgård - Ett möte eller konferens på ett vackert slott eller en pampig herrgård bjuder ofta på oväntade upplevelser i form av ny kunskap och inspirerande perspektiv på dåtid och nutid. Låt oss guida dig till det rätta slottet eller den perfekta herrgården för din nästa konferens, möte eller kick-off.

gorvaln slott.jpg

Görvälns slott - Järfälla Stockholm

Våra matkreatörer lägger minutiös vikt vid att gourmetmaten ska vara lagad från grunden med riktiga råvaror som är producerade så nära oss som möjligt. Alla hotellrum är individuellt inredda för att maximera upplevelse och komfort och en god natts sömn med sängar, kuddar och täcken från Mille Notti. Välkommen till oss, bara 30 minuter från Stockholms City.

Ulfsunda slott.jpg

Ulfsunda Slott - Bromma Stockholm

Ulfsunda Slott är Stockholms närmaste slott. Bara 15 minuter från city och 3 minuter från Bromma flygplats hittar du oss, omgiven av en vacker trädgård och med Mälarens vatten i periferin. Ett modernt slott i tidlös design med 54 unikt inredda hotellrum, 10 exklusiva mötesrum och en restaurang med en guldkantad avsmakningsmeny. I vinkällaren trängs årgångsviner med champagne. Välkommen till Ulfsunda Slott – en upplevelse långt ifrån vardag.

thoresta_herrgård.jpg

Thoresta Herrgård - Bro - Stockholm

På Thoresta Herrgård tycker vi att avskildhet och närhet är viktigt för en lyckad konferens. Vi arbetar strategiskt och långsiktigt med miljö och hållbarhet då vi är belägna på en levande gård. Därför är också närheten till Stockholm, Uppsala och närliggande flygplatser som Arlanda och Bromma viktigt för oss. Ju mindre klimatpåverkan vi gör, desto bättre. Vi hjälper er gärna med bokning av bussar från ert kontor eller från flygplatserna.

färna herdgård.jpg

Färna Herrgård - Skinnskatteberg

Hotell, restaurang och spa i vackra Bergslagen.
I den trolska Bergslagsskogen, 45 minuter från Västerås och 60 minuter från Örebro ligger Färna Herrgård & Spa.

Färna är en plats att njuta av, oavsett om du är här på en romantisk weekend, dagspa eller en konferens. Herrgården grundades 1776 och här har drivits både järn- och skogsbruk. Här kan du verkligen uppleva kontrasten mellan de vackra herrgårdssalongerna och bergslagsnaturen.

Sundbyholms_slott.jpg

Sundbyholms Slott - Eskilstuna

Sundbyholms Slott är en lättillgänglig resort med konferenshotell och konferensanläggning i hjärtat av Mälardalen, en dryg timmes bilfärd från Stockholm city och en mil norr om Eskilstuna. I de fantastiska omgivningarna återfinns Mälarens längsta naturliga sandstrand, Europas nordligaste bokskog, en prisbelönt marina och Sundbyholms travbana.

rånäs-slott.jpg

Rånäs slott - Rimbo

Rånäs Slott ligger internationellt nära. Endast en timme från Stockholm, 45 minuter från Uppsala och 30 minuter från Arlanda. Det går även att resa kollektivt till er konferens från Tekniska Högskolan i Stockholm eller från Centralstationen i Uppsala.

Rånäs Slott erbjuder en tidlös mötesplats med stora kontraster i dess inre och yttre miljöer. En slottsupplevelse utöver det vanliga.

krägga herrgård.jpg

Krägga herrgård - Bålsta

Du är här. I nuet. 45 minuter från storstaden, omgiven av grönskande natur och innerligt värdskap. Här finns alltid tid för dig. Tid för fokuserade möten, för eftertanke, för livsnjutning. Tid att vara närvarande. Eller som vi säger på Kräggiska, härvarande.

 

Här erbjuds 45 sköna hotellrum i olika design, ljusa fräscha mötesrum med strålande sjöutsikt. Här finner du också Krägga Sjöspa vid Mälarens strand och i den populära Sjövillan erbjuds ”Möte med exklusiv ensamrätt”.

dömle.jpg

Dömle Herrgård Spa & Resort

I magisk miljö mellan dröm och verklighet

Att besöka Dömle Herrgård Spa & Relax, i hjärtat av Värmland, är en unik totalupplevelse. Om du söker den perfekta platsen för möten, konferens, avkoppling, golf, andra aktiviteter, riktigt god mat eller helt enkelt ett lyxigt boende. Då har du kommit rätt. Vi vågar dessutom påstå att vi arrangerar bröllop i världsklass, där är vi oslagbara, om vi får skryta lite.

Bjärsjölaholms slott.jpg

Bjärsjölagårds Slott - Sjöbo

Mellan Hörby och Sjöbo
Omringat av alléer, ängar, och vilda varelser ligger Bjärsjölagård Slott på en idyllisk plats i Skåne. Historien sveper sig kring träden och byggnaderna, 5,6 mil från Malmö, drygt 9 mil från Helsingborg, och 12 km norr om Sjöbo. Här får mötet fortgå i lugn och ro.

Södertuna_slott.jpg

Södertuna slott - Gnesta

Slottet ligger vackert beläget vid Frösjön utanför Gnesta och här finner ni lugnet för konferensen.

Södertuna slotts personal tror att det där lilla extra inte bara gör er konferens i Sörmland minnesvärd utan även skapar kreativa möten och ett bra arbetsklimat. Hos dem kan ni äta mat från dess prisbelönta slottskök, få skräddarsydda konferensaktiviteter, provsmaka 100-årig armagnac, vandra i dess fantastiska slottspark, besöka slottets spa och sova gott på moderna hotell. 

Knistad_Herrgård.jpg

Knistad konferens och herrgård - Skövde

På Knistad Herrgård står ert möte i fokus. Från offert till genomförd konferens följer vi er och gör vårt bästa för att forma vistelsen kring era behov. Vår önskan är att ni får en upplevelse för alla sinnen i en idyllisk miljö och med läckra måltider i vår välrenommerade restaurang.
När dagens möte är avslutat väntar kan hända någon gemensamhetsövning för gruppen. Vi kan erbjuda ett flertal aktiviteter på ämnen som teambuilding, jakt/skytte, golf, matlagning eller provsmakning mm.

Aspa herrgård.jpg

Aspa Herrgård

En klassisk Herrgård som består av fem olika hus med olika upplevelser. Vi anser oss vara bäst lämpat för större familjesammankomster, semestersällskap, träningsgrupper och konferensen som kan tänka sig att klara sig själva under vistelsen. Aspa har ett ”självservice-koncept” vilket innebär att vi inte alltid har någon personal på plats under er vistelse.

Haringe-slott.jpg

Häringe Slott - Västerhaninge - Stockholm

Bara 25 minuter från Stockholm, idylliskt beläget i ett naturreservat vid havet, ligger Häringe Slott. Att komma hit är som att stiga in i en svunnen tid av prakt och överdåd. En svunnen tid som har kvar nutidens moderna bekvämligheter.
Starta dagen med en timmes yoga innan ni serveras en utomordentlig frukost på slottet. Ni konfererar med utsikt mot äppellunden, njuter av tvårätters vegetarisk lunch och fika. Avsluta dagen med bastu, alkoholfri fördrink och vegetarisk trerättersmiddag på slottet

johannesbergs-slott.jpg

Johannesbergs Slott - Rimbo

På Johannesbergs Slott bjuds du på en konferensanläggning i historisk miljö med modern teknik. I detta varsamt renoverade slott i hjärtat av Roslagen har du alla förutsättningar för en lyckad konferens och personliga möten. I rofylld och högklassig miljö kan vi ta emot såväl större som mindre sällskap.

Belägna mindre än en timme från Stockholm, endast 20 minuter från Arlanda och 30 minuter från Uppsala är vår konferensanläggning lättillgänglig för gäster från hela landet och världen. En naturlig plats för möten, helt enkelt.

Båsenberga.gif

Båsenberga Hotell & Konferens - Vingåker

Båsenberga Hotell & Konferens ligger vackert inlindat bland åkrar, äppelträd och golfbana i en sörmländsk miljö vid sjön Kolsnaren i Vingåkers Kommun. Här har den golfbitne 100 meter till första tee. Historiskt var Båsenberga ortens fattighus.

Hennickehammars Herrgård

Hennickehammars Herrgård

På vackra Hennickehammar i Filipstad kombineras trolsk natur och herrgårdsmiljö från 1700-talet med moderna konferenslokaler. Alla rum är personligt och tidlöst inredda, och i flera av minisviterna finns härliga bubbelbadkar. I köket hittar ni köksmästaren och OS-coachen Björn Ståhlberg vid rodret. Hennickehammar är vackert året om. På vintern kan man roa sig i en liten backe med lift. Sommartid kan man njuta av långa grillkvällar och frukost i morgonsolen på den härliga terrassen med utsikt över sjön.