Komiker - Standup

 

En komiker hjälper er att lätta upp stämningen. Börja året med en kick-off, en aktivitet, fest eller annat äventyr som är ämnat för att få alla deltagare att slappna av. För bästa resultat kan man boka in en komiker som underhåller och lättar upp stämningen.

Thomas Järvheden

Thomas kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator, programledare, föreläsare, skådespelare, film/tv-medverkan, radioprogramledare, musikal/teater.

Thomas är nu inne på sitt 18e år som ståuppkomiker. Ibland ser man honom i några små-lustiga TV-program, men det är live-standup han verkligen kan. Där och då blir det riktigt, riktigt roligt. Genom åren har han belönats med priser som Årets manlige komiker, Comedy fightclub-bältet, Smack-priset m.m.

Se klipp: https://www.youtube.com/watch?v=Uxz4F1Ni-OM

Anders Mårtensson - Imitatör

Anders Mårtensson - imitatör, skådespelare och komiker med musikaliska förtecken!
Allt från turné med egna föreställningen Imitera!-solo till  galor och middagsunderhållning för större och mindre sällskap.


Kungen, Zlatan, Tommy Körberg, Cornelis Vreeswijk, Kalle Moraeus är några av de folkkära personer som Anders Mårtensson gestaltar med kuslig precision på scen och i TV. Partaj, Solsidan är några av de TV-program han medverkat i senaste åren. 

Anders är en mångsidig underhållare och anlitas även som konferencier vid olika arrangemang. Han samarbetar med olika musiker och är en populär glädjespridare.

Läs mer >>

Walter Kurtsson (Peter Torsén)

Walter kan vara den objudne gästen på festen, minglar och verkar ändå känna folk.

Det kan bero på att mannen bakom Walter, Peter Torsén, har läst på om en del nyckelpersoner på festen och har också stor kännedom om jubilaren eller företaget.

 

Till kaffet kommer sedan Walter tillbaka och håller ett tal om uppgjort ämne (telefoni, sjukvård, IT, bilbranschen, finansvärlden eller vad som helst).

Eftersom det finns musikinstrument på scenen så vill Walter även låna en gitarr och spela med orkestern.

Det får han förstås och musikunderhållningen har börjat. Walters egna humoristiska låtar blandas med pop- och rock från förr.

 

Walter kan även vara ett skönt avbrott i "korvstoppningen" på konferensen. Håller ett föredrag om uppgjort tema som "urartar" och blir stor komik.

 

Walter är ibland ensam på evenemanget men oftast med sitt komp(is)band som är antingen två eller fyra personer. Beroende på önskemål om "tryck".

 

Walter Kurtsson och hans band gjorde stor succé i TALANG på TV4 med sin halv(-a)kustiska gitarr, trumbyxor och att spela munspel med en ballong.

 

Walter Kurtsson gör mellan 80-100 spelningar om året på konferenser, företagsevent, köpcentra, firmafester, festivaler och privata fester.

Kristoffer Appelquist

KRISTOFFER ÄR EN VÄLDIGT UPPSKATTAD KOMIKER SOM MED STORT MOD, INTELLIGENS OCH MED GLIMTEN I ÖGAT CHARMAR SIN PUBLIK. 

Kristoffer kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator, skådespelare, programledare, film/tv-medverkan, musikal/teater.

 

Ni har sett honom i Parlamentet, Extra-Extra, Starke Man, Raw, Mitt liv är ett skämt,
Hårdvinklat och många andra program de senaste åren. Kristoffer är ständigt aktuell på tv och är just nu ute på Sverigesturné med den egna föreställningen ”Kristoffer Appelquist är död”.  Med sällsynt timing och skärpa skapar han genomtänkta humoristiska skrattsalvor som aldrig tycks ta slut.

Se klipp: https://www.youtube.com/watch?v=L_kbvj6ovts

Ann Westin

Ann Westin är en av landets roligaste komiker. Hennes lite trumpna attityd och bastanta fysiska framtoning gör henne till en av branschens mest älskade.

Ann Westin är korad hela tre gånger till årets kvinnliga komiker vid Svenska Standupgalan, senast med motiveringen ”Med sin timing och obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar att utvecklas”.

Hon hittar sina ämnen i det som är runt henne; hennes klänning av vaxduk, att skriva på getskinn och att simma i bassängen med så stora bröst att hon går på grund. Anns standup lämnar ingen oberörd – och de flesta lite rädda.

Ann Westin har även medverkat i bland annat följande turnéer och shower Girlpower, Landskamp i standup, Fältartist i Bosnien, Ultimate Comedy, Big Comedy, En liten jävla krogshow, En liten jävla julshow, En annan liten jävla show, Offroad samt sina egna shower Hämnd och Jobbit.

Nour El Refai

Nour El Refai är skådespelerska, komiker, programledare, föreläsare och författare som medverkat i en mängd olika TV-, radio-, och scenproduktioner.

​Nour El-Refai är en mångsidig artist med många stora uppdrag i sitt CV.

Nour har bland annat medverkat i farsen Zpanska Flugan på Nöjesteatern i Malmö och hon fick mycket fin kritik för sin rolltolkning av Mozart i Örebro Länsteaters hyllade uppsättning Amadeus.

Hon har turnerat med RAW, medverkat vid Lunds Humorfestival och tillsammans med Cecilia Forss och Riksteatern turnerade hon med deras egen humorshow Almost Like Boys.

I TV har vi kunnat se Nour i såväl Babel och Cirkus Möller som i Morgonsoffan och i Nyhetsmorgon i TV4 som gästreporter. Hon har varit programledare för UR:s tv-serie Hemlös och 2014 sågs hon i tv-serien Söder om Folkungagatan på Kanal 5 tillsammans med Björn Gustafsson m fl.

2014 fick Nour det ärofyllda uppdraget att tillsammans med Anders Jansson leda Sveriges största nöjes- och musikproduktion Melodifestivalen.

Nour El Refai är även en ofta anlitad profil i radio och har en stående roll i Morgonpasset i P3 och hon har medverkat i Musikhjälpen samt är aktuell med kåserier i Godmorgon, Världen! i P1.

Som skådespelerska har Nour engagerats för roller i filmsuccéer som Beck och Wallander och hon är likaså en omtyckt profil i barnprogramsvärlden.

Bokas som stand up artist eller som föreläsare!!!!

Please reload

Messiah Hallberg

Messiah kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator, skådespelare, programledare, film/tv-medverkan. 


Han har medverkat i TV-program som ”Roast på Berns”, ”Let’s Dance”, ”RAW Comedy Club”, ”Ballar av stål” och ”Comedy Fight Club”.


Som skådespelare har han medverkat i serier som ”Stockholm-Båstad”, ”Finaste familjen” och sina egna serier på SVT – ”Messiah – Frälsaren” och ”Messiah – för Sverige i tiden”. Han har också hunnit med att ta fram en egen- och mycket framgångsrik podcast: ”Geniförklarat”.
Messiah är dessutom en rutinerad programledare och galakonferencier som bland annat har lett ”Årets dagstidning 2016”, ”Grand Travel Awards 2017” och ”Stora kommunikatörspriset 2017”.
I höst är Messiah Hallberg högaktuell med sin soloföreställning ”Messiah den missförstådde profeten” och som genialisk debattör i TV-programmet Parlamentet.


Trots sin ringa ålder har Messiah Hallberg mer erfarenhet än de flesta komiker och om man pratar med komikerkollegorna så anser de enat en endaste sak: Just nu är Messiah bättre än någonsin.

Se klipp: https://www.youtube.com/watch?v=btgxMC0J7aw

Maggan Hammar

Komiker, skådespelare, estradpoet och manusförfattare
Maggan Hammar är hjärnan bakom “Den objudna gästen” – ett briljant humorkoncept där hon smyger sig in och förvirrar på sammankomster, för att sedan avslöja bluffen för en lättad och road publik. Hon är en prisbelönt estradpoet som har medverkat i Star Trek och Seinfeld. Standup, poesi eller performance – Maggan Hammar kan lyfta ditt evenemang till en helt ny nivå!

Ni kanske planerar en högtidsmiddag, en kick-off, ett kundevent. Funderar på något nytt och oväntat att skratta åt och minnas tillsammans länge efteråt.

Tänk er den nyanställda förvirrade kommunikationschefen som ställer sig upp och håller tal under middagen. Hur kommer dina anställda att reagera?

Se klipp: https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=Sd7xOw-otUA

Ricardo Ausin

Denna otroligt breda underhållare med sin känsla för vad publiken vill ha ger alltid allt för att alla ska vara med och ha kul.

 

Ricardo anpassar sig efter publiken och hans känsla gör att han kan tillfredsställa alla kategorier av människor på ett mycket bra sätt. 

 

"Mullvaden" - Städaren/Servitören/Nyanställd

Under Er middag dyker han upp. Han är en mycket god representant för sin yrkesgrupp och tar sitt jobb på allvar. Han ber gästerna att lyfta på sina tallrikar så han kommer åt, kryper under borden för att komma åt fläckar och matrester. Allt sker med ett yvigt gestikulerande och hysteriskt minspel, vilket efter en stund brukar locka gästerna till skratt. I början vågar man inte skratta, eftersom man inte vet om det är en riktig städare/servitör eller inte, men efter ett tag kan ingen längre hålla sig och en härlig stämning sprider sig i lokalen. 

Som avslutning hittar vår ”städare” / ”servitör” en gitarr och ber att få tillgodogöra gästerna med en sång, en perfekt avslutning där det slutligen står klart att han egentligen är en artist och underhållare av högsta rang!

Den ”Nyanställde” utsätter sig för pinsamma situationer och händelser i sann ”Mr Bean” anda. Fast det här är inte på scen! Det är personen bredvid dig under middagen. 

Läs mer och se klipp och bilder på: https://www.kaneboevent.com/ricardo

Per Fritzell

En komisk tenor! Per Fritzell är revyartist, sångare och komiker som inte bara har givit husvagnsägarna ett ansikte, utan också en skön overall och hembygdskämparna en pullover.

 

Han har tillhört humorgruppen 'After Shave' redan från början och under åren har deras samarbete med teatergruppen ”Galenskaparna” genererat i en lång rad succéer på både i tv och på scenerna runt om i landet.Per har under tiden med gruppen utvecklat en lång rad karaktärer som vi svenskar sedan glatt har tagit till oss. Vi har väl alla någon gång trallat med i refrängen på "Man ska ha husvagn" och fnissat åt den vänliga driften med sommarsvensken i åtsittande träningsoverall och sommarhatt!Som underhållare har Per många bottnar. Han är en fantastisk sångare och komiker. Hans alltid breda leende smittar av sig och förstärker ofta hans olika roller. Med honom som underhållare på ert event skapas en bra blandning av härlig musik och roliga gubbar som genererar i upplevelse man kommer ihåg!

​​Ivan & Lacki

​​Ivan & Lacki levererar komisk underhållning av högsta klass. En annorlunda och rolig varieté eller mingelunderhållning. 

 

Låt gästerna fascineras och roas av häpnadsväckande magi, spännande jonglering, spektakulära eldkonster, en levande staty.

Eller varför inte den oförglömlige ballongmannen?

 

Magiker, trollkarl eller illusionist, kalla det vad man vill, men, magi och trolleri ska vara roligt och underhållande att se! Låt era gäster förundras och underhållas av Ivan & Lackis trollerikonster och magitrick. Deras trollerishow framförs med en fenomenal fingertoppskänsla och befriande publikkontakt och kommer garanterat att bli ett uppskattat inslag på er fest.

Hasse Brontén

Hasse kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator, programledare, föreläsare, skådespelare, film/tv-medverkan, radioprogramledare, musikal/teater.

 

Hasse Brontén har en humor som roar dom allra flesta, gammal som ung. Humorn är glad och rättfram. Det handlar om allt möjligt i vår omvärld. Det mesta blir roligt när det betraktas ur Hasses egna, lite udda perspektiv. Det finns nog ingen som gått ifrån ett gig med Hasse Brontén och varit missnöjd. – Ja, det skulle vara någon riktigt gnällig och bitter typ då. Men någon sådan har vi aldrig.

Please reload

  • Linkedin Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

ADRESS:
Kanebo Event AB

Nyborgsgatan 9

711 34 Lindesberg, Sverige

TELEFON:

 +46 (0)70-937 23 78

HEMSIDAN ÄR PRODUCERAD AV:
Kanebo Webdesign 2020 

www.kanebowebdesign.com

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram