top of page

Komiker - Standup

Boka en standupkomiker till nästa tillställning. Ett gott skratt förlänger livet! Vi samarbetar med de bästa och mest efterfrågade komikerna i hela landet.

Thomas-järvheden1.jpg

Thomas Järvheden

Thomas Järvheden är prisad flera gånger som landets roligaste ståuppkomiker men också professionell sångare med huvudroller i musikaler och över 25 miljoner streams på sina omtyckta humorlåtar.

Ni har sett honom i »Så ska det låta« och 100-tals andra nöjesprogram. Skratta och njut av den unika kombon fantastisk sångröst och sjuka texter i Sveriges Roligaste Konsert. Hans låtar har streamats över 26 miljoner gånger!

På scenen: Thomas Järvheden på sång och gitarr samt en extra kompgitarrist, eller med fullt band.

Ricardo Ausin – Dinner Comedy när den är

Ricardo Ausin

Tänk dig det bästa ur stand-up och musik då har du Ricardo Ausins ”DinnerComedy”.

"När Ricardo sköter underhållningen vet man att alla kommer att trivas och ha en riktigt trevlig kväll "
 

En annorlunda Stand Up comedy med fantastiskt gitarrspel & sång

Väl planerade inhopp under måltiden vid lämpliga tillfällen samt/eller ett längre framträdande som avslutning till kaffet.

Denna otroligt breda underhållare med sin känsla för vad publiken vill ha ger alltid allt för att alla ska vara med och ha kul.

Ricardo anpassar sig efter publiken och hans känsla gör att han kan tillfredsställa alla kategorier av människor på ett mycket bra sätt.

Läs mer och se klipp och bilder

boka måns möller standup.jpg

Måns Möller

Måns Möllers humor är snabb, bred och vass. Han är lite av en branschens retsticka när han gör parodier av kändisar och på kända företeelser. Det är på scenen som Måns Möller verkligen kommer till sin rätt. I det spontana mötet med publiken blixtrar det av komiska infall.
Han ses som en av landets bästa improvisatörer och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt.

Visst kan Måns humor hetta till lite, men den värmer alltid – utan att brännas.

henrik-hjelt.jpg

Henrik Hjelt

I Henriks standup får vi uppleva allt från snabb och rak humor till att Henrik även ventilerar egna tankar och funderingar kring aktuella händelser och trender. Oaktat vad så är det roligt, tänkvärt och ibland sätter man även skrattet i halsen.

Henrik föreläser också:

Med denna föreläsning ger Henrik oss tips och verktyg att använda oss av när vi ska, eller bara funderar på att, gå en ny väg. Hur tänker Henrik när han så fundamentalt byter bana i livet eller hur resonerar Henrik då han vill kasta sig ut och prova på ngt nytt? Faktiska och praktiska resonemang blandas med en rejäl portion humor i denna givande föreläsning.

patrik larsson.jpg

Patrik Larsson

Patrik Larsson är en väletablerad komiker och skådespelare som jobbat med humor i över 20 år. Hans humor är varm, energisk och lite absurd men framförallt fruktansvärt rolig. Patrik bygger mycket av sin komik på alla hans olika galna och populära karaktärer – vilket skapar igenkänningshumor i sin bästa form!

Han ser lite fullifan ut och får en som publik att undra, vad kommer härnäst? Svaret är, ytterligare ett skratt.

Messiah Hallberg.jpg

Messiah Hallberg

Messiah kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator, skådespelare, programledare, film/tv-medverkan. 


Han har medverkat i TV-program som ”Roast på Berns”, ”Let’s Dance”, ”RAW Comedy Club”, ”Ballar av stål” och ”Comedy Fight Club”.


Som skådespelare har han medverkat i serier som ”Stockholm-Båstad”, ”Finaste familjen” och sina egna serier på SVT – ”Messiah – Frälsaren” och ”Messiah – för Sverige i tiden”. Han har också hunnit med att ta fram en egen- och mycket framgångsrik podcast: ”Geniförklarat”.
Messiah är dessutom en rutinerad programledare och galakonferencier som bland annat har lett ”Årets dagstidning 2016”, ”Grand Travel Awards 2017” och ”Stora kommunikatörspriset 2017”.
I höst är Messiah Hallberg högaktuell med sin soloföreställning ”Messiah den missförstådde profeten” och som genialisk debattör i TV-programmet Parlamentet.

Lasse Nilsen.jpg

Lasse Nielsen

Lasse Nilsen är en av Sveriges bästa komiker med över tio års erfarenhet från klubbscenen både i Sverige och utomlands. Förutom sin vassa politiska satir så är han den enda komikern i världen med fem års utbildning på legendariska l’ecole de mime d’Etienne Decroux i Paris. Något som gett honom en helt egen stil.
Alltid roligt, alltid intelligent och alltid levererat med full kroppskontroll presenterar Lasse komik som du aldrig sett förut.

 Ingen i Sverige kan gestalta saker med kroppen som Lasse. Hans visuella grejer är tamejfan världsklass.

batra.jpg

David Batra

David kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator, programledare, föreläsare, skådespelare, film/tv-medverkan, radioprogramledare, musikal/teater, regissör.

Som standupkomiker har David Batra gjort långt över 1000 föreställningar. Just inom standup vet man att just antalet gånger man uppträtt spelar en stor roll för hur framgångsrik/rolig denne är. David Batra vann 2006 ”Årets manliga komiker”.

Förutom att vara en av många sedd som landets roligaste komiker kan David Batra även bokas som moderator och/eller föreläsare i ämnet Komisk Kommunikation – hur man fångar publiken genom en rolig paketering av budskapet.

Henrik Nyblom.jpg

Henrik Nyblom

Henrik Nyblom är humorgeniet som är känt från Instagram har på väldigt kort tid gjort sig ett namn inom svensk standup. Med sin unika stil och enorma energi har han fått publiken runtom i hela Sverige att gråta av skratt. 

Nyblom har synts i alla nya Släng dig i brunnen och gjort succé med sin egna föreställning OKLAR i hela Sverige! 

Just nu är han och Magnus Betnér ute på gemensam turné - Puss & Kram.

Under våren kommer Henrik vara en av de stående deltagarna i tv-programmet Bäst i test.

robin-paulsson.jpg

Robin Paulsson

Robin Paulsson debuterade som ståuppkomiker 2001 och har hunnit göra en hel del inom TV och radio som komiker manusförfattare och programledare.

Han har medverkat i radioprogrammen Deluxe och Hej Domstol i P3 skrivit manus till sketchprogrammen Kvarteret Skatan och Extra Allt i SVT och medverkat i TV4:s Parlamentet.

Tobias-Persson.jpg

Tobias Persson

Med en otrolig energi och frenesi sprider denne man skämt och punchlines till sin publik som blir allt större. Han sår sina underfundiga frön som han skördar direkt. Mycket vass i ett gulligt yttre.

Tobias Persson är den mångfacetterade underhållare som vi sett i såväl Morgonsoffan, som Stockholm Live, Babben & Co, i Ö&B-reklamen, på Extra Extra och i panelen för Snacka om nyheter.
Han skojar regelbundet på Sveriges alla professionella Stand up-klubbar, har medverkat i turnén ”Ultimate comedy 3″ (med bl a Henrik Schyffert, Hans Alfredsson och Babben Larsson), och uppträder regelbundet i England. En av få komiker som även har en mycket bra engelsk dstand up akt!

Marika-Carlsson-14-liten-440x270.jpg

Marika Carlsson

Marika kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator, programledare, föreläsare, skådespelare, film/tv-medverkan, radioprogramledare.

Marika Carlsson är en av Sveriges idag absolut mest aktuella komiker. En smart, charmig och utmanande komiker med fingertoppskänsla som alltid visar sin hundraprocentiga professionalism i alla sina uppdrag. Vid två tillfällen har hon korats till ”årets kvinnliga stå upp komiker”. Hon har medverkat i ett flertal humorprogram som Parlamentet, Intresseklubben och RAW, för att nämna några. Ni kan ha hört henne i ”Marika i P4” där hon en längre tid hade en egen talkshow eller i hennes sommarprat i P1.

Marcus-Palm.jpg

Marcus Palm

Marcus kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator, programledare, föreläsare, skådespelare, film/tv-medverkan, radioprogramledare, musikal/teater, regissör.

Hans ämnesval kretsar helt fritt från aktuella händelser till absurda vardagssituationer.
Lyfter på locket till egna pinsamma upplevelser samt gräver djupt i problematiken kring relationer och vad som skiljer oss manligt och kvinnligt.


Palms starkaste sida är nog att han alltid är på glatt humör och har en skön energi med sig upp på scen. ”En stark, levande själ. Grym på att improvisera med total scennärvaro”, enligt ansedda kollegor. Marcus stand up-show är ett enkelt val
om du vill vara säker på att lyfta kvällen och höja stämningen med expressiv igenkänningskomik.

Läs mer om Bröllopskomikern 

Magnus-betner.jpg

Magnus Betnér

2016 efter ännu en slutsåld turné gick Magnus i välförtjänt pension från den svenska standupscenen. Pausen blev dock kortvarigare än planerat då både publikens efterfrågan och Magnus egen längtan blev allt för stor. 2019 stod han åter på scen, bättre än någonsin. Sedan dess har Magnus hunnit släppa inte mindre än fem standup specials och Sveriges hårdast arbetande komiker gjorde förra året närmare tvåhundra uppträdanden. 

Ola-aurell.jpg

Ola Aurell

Med sina hysteriskt roliga sånger och unika scenpersonlighet har Ola Aurell etablerat sig både på den svenska visscenen och som sjungande stå upp-komiker.

Han har kallats allt från »geni« och »den där sjuke jäveln« till »han som fört visan in i 2000-talet«.

Kristoffer-Appelquist.jpg

Kristoffer Appelquist

Kristoffer Appelquist blev vald till årets bästa manliga komiker 2011…

Ni har sett honom i Parlamentet, Extra-extra, Starke Man, Raw, Mitt liv är ett skämt, Hårdvinklat eller något av alla de andra TV-program han har medverkat i de senaste åren. Han är en av Sveriges hårdast arbetande komiker. Kristoffer är född 1975. Han gick ut grundskolan med ofullständiga betyg. I vuxen ålder har han gått på komvux och studerat rättsvetenskap, statsvetenskap och sociologi på Universitetet. Han är mycket båtintresserad och har en liten dagsseglare i Vänern. Han älskar att åka runt i landet och uppträda på klubbar, teatrar och företag. Han har uppträtt för svenska soldater i Kosovo och Afghanistan. Han har spelat föreställningen ”Drömmen om Amerika” för de intagna på Kumlaanstalten. Han och hans familj bor i ett gammalt missionshus i Värmländska Sunne.

Anders_Mårtensson_kanebo_event.jpg

Anders Mårtensson - Imitatör

Anders Mårtensson - imitatör, skådespelare och komiker med musikaliska förtecken!
Allt från turné med egna föreställningen Imitera!-solo till  galor och middagsunderhållning för större och mindre sällskap.


Kungen, Zlatan, Tommy Körberg, Cornelis Vreeswijk, Kalle Moraeus är några av de folkkära personer som Anders Mårtensson gestaltar med kuslig precision på scen och i TV. Partaj, Solsidan är några av de TV-program han medverkat i senaste åren. 

Anders är en mångsidig underhållare och anlitas även som konferencier vid olika arrangemang. Han samarbetar med olika musiker och är en populär glädjespridare.

Läs mer >>

Hasse Brontén.jpg

Hasse Brontén

Polisen som sadlade om och blev en av Sveriges mest uppskattade och bokade komiker. Med träffsäker och igenkännande humor passar Hasse till de allra flesta tillställningar. Han har deltagit i många TV-program. Dels som deltagare, men även som programledare. Förutom att turnera runt med sin uppskattade standup, driver Hasse även en av Sveriges mest uppskattade poddar ? Snutsnack!

özz nujen.png

Özz Nujen

Özz Nujen är en av Sveriges största standup-komiker som varken räds att skämta om svenska vapenexporter eller pressa Norges förra statsminister Jens Stoltenberg om rasismen i vårt grannland. Han har även gjort succé med humorshower som Dålig stämning, Sveriges historia och Omogna killar.

Lennie Norman.jpg

Lennie Norman

Musiker och legendarisk ståuppare som sedan 1989 jobbat oavbrutet med standup, på teatrar, krogar och företagsevent.

 

Lennie Norman, en av de stora veteranerna inom svensk stand up ger sin underhållande och skarpsynta syn på tillvaron. 

bottom of page