Komiker - Standup

 

En komiker hjälper er att lätta upp stämningen. Börja året med en kick-off, en aktivitet, fest eller annat äventyr som är ämnat för att få alla deltagare att slappna av. För bästa resultat kan man boka in en komiker som underhåller och lättar upp stämningen.

Thomas Järvheden

Thomas kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator, programledare, föreläsare, skådespelare, film/tv-medverkan, radioprogramledare, musikal/teater.

Thomas är nu inne på sitt 18e år som ståuppkomiker. Ibland ser man honom i några små-lustiga TV-program, men det är live-standup han verkligen kan. Där och då blir det riktigt, riktigt roligt. Genom åren har han belönats med priser som Årets manlige komiker, Comedy fightclub-bältet, Smack-priset m.m.

Se klipp: https://www.youtube.com/watch?v=Uxz4F1Ni-OM

Anders Mårtensson - Imitatör

Anders Mårtensson - imitatör, skådespelare och komiker med musikaliska förtecken!
Allt från turné med egna föreställningen Imitera!-solo till  galor och middagsunderhållning för större och mindre sällskap.


Kungen, Zlatan, Tommy Körberg, Cornelis Vreeswijk, Kalle Moraeus är några av de folkkära personer som Anders Mårtensson gestaltar med kuslig precision på scen och i TV. Partaj, Solsidan är några av de TV-program han medverkat i senaste åren. 

Anders är en mångsidig underhållare och anlitas även som konferencier vid olika arrangemang. Han samarbetar med olika musiker och är en populär glädjespridare.

Läs mer >>

Walter Kurtsson (Peter Torsén)

Walter kan vara den objudne gästen på festen, minglar och verkar ändå känna folk.

Det kan bero på att mannen bakom Walter, Peter Torsén, har läst på om en del nyckelpersoner på festen och har också stor kännedom om jubilaren eller företaget.

 

Till kaffet kommer sedan Walter tillbaka och håller ett tal om uppgjort ämne (telefoni, sjukvård, IT, bilbranschen, finansvärlden eller vad som helst).

Eftersom det finns musikinstrument på scenen så vill Walter även låna en gitarr och spela med orkestern.

Det får han förstås och musikunderhållningen har börjat. Walters egna humoristiska låtar blandas med pop- och rock från förr.

 

Walter kan även vara ett skönt avbrott i "korvstoppningen" på konferensen. Håller ett föredrag om uppgjort tema som "urartar" och blir stor komik.

 

Walter är ibland ensam på evenemanget men oftast med sitt komp(is)band som är antingen två eller fyra personer. Beroende på önskemål om "tryck".

 

Walter Kurtsson och hans band gjorde stor succé i TALANG på TV4 med sin halv(-a)kustiska gitarr, trumbyxor och att spela munspel med en ballong.

 

Walter Kurtsson gör mellan 80-100 spelningar om året på konferenser, företagsevent, köpcentra, firmafester, festivaler och privata fester.

Kristoffer Appelquist

KRISTOFFER ÄR EN VÄLDIGT UPPSKATTAD KOMIKER SOM MED STORT MOD, INTELLIGENS OCH MED GLIMTEN I ÖGAT CHARMAR SIN PUBLIK. 

Kristoffer kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator, skådespelare, programledare, film/tv-medverkan, musikal/teater.

 

Ni har sett honom i Parlamentet, Extra-Extra, Starke Man, Raw, Mitt liv är ett skämt,
Hårdvinklat och många andra program de senaste åren. Kristoffer är ständigt aktuell på tv och är just nu ute på Sverigesturné med den egna föreställningen ”Kristoffer Appelquist är död”.  Med sällsynt timing och skärpa skapar han genomtänkta humoristiska skrattsalvor som aldrig tycks ta slut.

Se klipp: https://www.youtube.com/watch?v=L_kbvj6ovts

Ann Westin

Ann Westin är en av landets roligaste komiker. Hennes lite trumpna attityd och bastanta fysiska framtoning gör henne till en av branschens mest älskade.

Ann Westin är korad hela tre gånger till årets kvinnliga komiker vid Svenska Standupgalan, senast med motiveringen ”Med sin timing och obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar att utvecklas”.

Hon hittar sina ämnen i det som är runt henne; hennes klänning av vaxduk, att skriva på getskinn och att simma i bassängen med så stora bröst att hon går på grund. Anns standup lämnar ingen oberörd – och de flesta lite rädda.

Ann Westin har även medverkat i bland annat följande turnéer och shower Girlpower, Landskamp i standup, Fältartist i Bosnien, Ultimate Comedy, Big Comedy, En liten jävla krogshow, En liten jävla julshow, En annan liten jävla show, Offroad samt sina egna shower Hämnd och Jobbit.

Nour El Refai

Nour El Refai är skådespelerska, komiker, programledare, föreläsare och författare som medverkat i en mängd olika TV-, radio-, och scenproduktioner.

​Nour El-Refai är en mångsidig artist med många stora uppdrag i sitt CV.

Nour har bland annat medverkat i farsen Zpanska Flugan på Nöjesteatern i Malmö och hon fick mycket fin kritik för sin rolltolkning av Mozart i Örebro Länsteaters hyllade uppsättning Amadeus.

Hon har turnerat med RAW, medverkat vid Lunds Humorfestival och tillsammans med Cecilia Forss och Riksteatern turnerade hon med deras egen humorshow Almost Like Boys.

I TV har vi kunnat se Nour i såväl Babel och Cirkus Möller som i Morgonsoffan och i Nyhetsmorgon i TV4 som gästreporter. Hon har varit programledare för UR:s tv-serie Hemlös och 2014 sågs hon i tv-serien Söder om Folkungagatan på Kanal 5 tillsammans med Björn Gustafsson m fl.

2014 fick Nour det ärofyllda uppdraget att tillsammans med Anders Jansson leda Sveriges största nöjes- och musikproduktion Melodifestivalen.

Nour El Refai är även en ofta anlitad profil i radio och har en stående roll i Morgonpasset i P3 och hon har medverkat i Musikhjälpen samt är aktuell med kåserier i Godmorgon, Världen! i P1.

Som skådespelerska har Nour engagerats för roller i filmsuccéer som Beck och Wallander och hon är likaså en omtyckt profil i barnprogramsvärlden.

Bokas som stand up artist eller som föreläsare!!!!