Image by Eric Nopanen

Sommarfest

Är det dags för sommarfest med företaget eller kunderna?

Sommaren närmar sig och det är hög tid att planera events och sommarfester. Ta med dina kunder och njut av eftermiddagssolen, svalkande drinkar, nytänd grill, liveunderhållning och ett gardenparty! Vi hjälper ert företag att boka sommarfester i hela landet.

händelse tält

Tältfester

Finns det något somrigare än en tältfest med grillbuffé? Eller varför inte svenskt smörgåsbord!!  Vi hjälper er att sätta ihop ett helhetsförslag på en riktigt lyckad tältfest!

Vi ordnar med möbler, värme och belysning. Bättre kan det inte bli! Dessutom passar tältfesten för de flesta tillfällen; bröllop, födelsedagar, firmafester, kräftskivor, ja listan kan göras oändlig.

Tältet anpassas efter typ av arrangemang och fest, antal gäster och väderlek. Vid större arrangemang kan det vara effektfullt att komplettera den befintliga festlokalen med ett tält.

badholmen.JPG

Sommarfest i festlokal

Det finns massor av festvåningar som passar perfekt för sommarfester. Vi har många samarbetspartners i hela vårt avlånga land. Boka årets sommarfest med Kanebo Event. Vi ger er vår bästa tips på helt egna festlokaler som passar perfekt vid företagets sommarfest.

Se fler förslag på festlokaler här >>

blue charm.jpg

Fest på båt

Vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta charterbåten för er fest eller event. Vi samarbetar med flera olika charterbolag.

 

Givetvis går det att hyra båten för transport till och från festen också.

Då finns det många möjligheter att chartra en båt för det speciella tillfället. Allt från lyxyatcher till ångfartyg.

Se alla båtar här >>

kräftskiva.jpg

Kräftskiva

Kräftskiva med kollegorna. Fest med kulörta lyktor, hattar och haklappar. Här får man sörpla, suga och smaska. En perfekt isbrytare efter sommarens uppehåll.

Hyr in zinkbaljor, kylar, kyltunnor och bardiskar. Vill ni bjuda era gäster på något utöver det vanliga, rekommenderar vi stämningsfull miljöbelysning och vår rustika temadekor såsom ex bardisken på trätunnor, gamla fisknät, trälådor och glasflöten.