Sommarfest

Är det dags för sommarfest med företaget eller kunderna?

Visst kan det var knepigt att hitta på nya roliga idéer för årets sommarfest. Vi har massor av roliga idéer för en lyckad fest.

Vi hjälper ert företag att boka sommarfester i hela landet.

Tältfester

Tältfester

Finns det något somrigare än en tältfest med grillbuffé? Eller varför inte svenskt smörgåsbord!!  Vi hjälper er att sätta ihop ett helhetsförslag på en riktigt lyckad tältfest!

Fest på båt

Fest på båt

Vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta charterbåten för er fest eller event. Vi samarbetar med flera olika charterbolag i hela Sverige. Givetvis går det att hyra båten för transport till och från festen också.

Sommarfest i skärgården

Sommarfest i skärgården

Vi har ett par olika upplägg för en lyckad vårfest/sommarfest i Stockholms skärgård. Vi rekommenderar: - Badholmen och Waxholms kastell - Sandhamns seglarhotell - Ekensdal - Grinda Wärdshus - Fjäderholmarnas magasin - Arholma Nord - Artipelag

Kräftskiva

Kräftskiva

Kräftskiva med kollegorna. Fest med kulörta lyktor, hattar och haklappar. Här får man sörpla, suga och smaska. En perfekt isbrytare efter sommarens uppehåll.

Temafest

Temafest

Nästan alla fester blir roligare med ett tema. Vi har massvis med tips och idéer till olika temafester. ​ - Oktoberfest - Vikingamiddag - 1700-maskeradbal -Folkpark-tema - Jakt-tema - Charter-tema - Fotbolls-tema

Grillfest

Grillfest

Helgrillat vildsvin eller en saftig entrécote? Låt kocken komma till er och grilla på plats under er tillställning och efter era önskemål. ​Kocken har med allt som behövs för att tillaga maten. Önskar ni även andra tillbehör såsom porslin, tält och liknande så hjälper vi givetvis till med det.

Konferens och sommarfest

Konferens och sommarfest

Vad passar egentligen bättre än att kombinera sommarfesten med en konferens? Innan eller efter semestern. ​Vi rekommenderar: - Happy Tammsvik (Bro) - Katrinelunds gästgiveri & sjökrog (Stora Mellösa) - Båsenberga herrgård (Vingåker) - Loka Brunn (Grythyttan) - Blommenhof (Nyköping) - Sundbyholms slott (Eskilstuna) - Sandhamns seglarhotell (Sthlm skärgård)

Aktiviteter

Aktiviteter

Det finns tusen olika förslag på aktiviteters som passar för sommarfester. Vi har massor av tips och idéer på sommarfest för ert företag. Här är bara några... - Matlagning i tältkåta - Grillkväll på kobbe (Sthlm) - RIB-safari - Summergames - Beachparty - Lådbilsbygge - Drakbåtspaddling - Bumperball

Gratis festlekar

Gratis festlekar

Vi har samlat över 70 roliga festlekar att underhålla er med på julfesten, midsommarfesten, kräftskivan eller födelsedagspartyt. Lekar som passar både de aktiva och de som vill leka vid bordet.

Artister & underhållning

Artister & underhållning

En riktigt lyckad fest kräver riktigt bra underhållning. Vi kan erbjuda er: - Middagsunderhållning - Partyband - Trubadurer - Komiker - Trollkarlar och magi - Kända artister - DJ´s

SKICKA EN FÖRFRÅGAN

  • Linkedin Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

ADRESS:
Kanebo Event AB

Nyborgsgatan 9

711 34 Lindesberg, Sverige

TELEFON:

 +46 (0)70-937 23 78

HEMSIDAN ÄR PRODUCERAD AV:
Kanebo Webdesign 2020 

www.kanebowebdesign.com

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram