Fiskare vid solnedgången

Fiskeaktiviteter

Här finns aktiviteter inom fiske med olika upplägg för företag och privatpersoner. Fiske är en aktivitet med stor variation som passar äventyrslystna såväl som lugna personer.

trosa sportfiske.jpg

Sportfiske i Trosa

Upplev och lär er skärgården och våra sjöar både under och över ytan. Följ med en dag ut på havet med en väl meriterad professionell fiskeguide med flera topplacering från Svenska och Nordiska Mästerskapet i gäddfiske.

Ingår:

 • Allt som behövs för dagen

 • Paella lunch över öppen eld/fika/dryck

Tider: 08.30-16.30

3-5 per båt.

fiskeaktivitet stockholm

Hel- eller halv dag fisketur Sthlm

Fiskeäventyret börjar här -. Vår, sommar, höst och vinter så länge det är isfritt. Våra större båtar tar upp till fem fiskande gäster per båt som ger alla ombord hög komfort, säkerhet och nöje. Gädda, Abborre, Gös och Havsöring är de fiskar som vi lär våra gäster att fånga på kroken och sen varsamt returnera fisken igen, sk. Catch and Release.

Tillval till heldagsturerna

 • Lunch på någon restaurang i skärgården eller Mälaren

 • Grillunch i naturen/klippa

 • Goda smörgåsar & sallader (kan ätas ombord på båten)

isfiske.jpg

Isfiske

Pimpelfiske är en skön och avkopplande aktivitet som alla kan vara med på. Att under en solig vinterdag sitta på en renfäll på den gnistrande snön och med ett pimpelspö i handen uppleva lugnet och tystnaden, är en riktig höjdpunkt. Samtidigt finns ändå spänningen där, att när som helst kan fisken nappa!

Tid för genomförandet av aktiviteten
Från 1-3 timmar

Antal deltagare
Från 10-60 deltagare

Hummerfiske Foto-Roger-Borgelid.jpg

Hummerfiske i Grebbestad

Hummersafari med 1 övernattning i Everts Sjöbod  går att boka ons-lör under hela oktober och fram till mitten av november.

I paketet ingår

 • Hummerfiske

 • Hummersupé. I hummersupén ingår var sin tallrik med skaldjur, på tallriken finns 1/2 hummer, räkor, kräftor, musslor, ostron och krabba (kan variera beroende på fångst) till detta bröd, smör, ostar, röror samt dessert och kaffe/ te. 

 • En övernattning i Everts Sjöbods B&B 
  (del i dubbelrum)

 • Frukost

villa maritime marstrand.jpg

Hummerfiske Marstrand

Hummerfisket startar alltid första måndagen efter 20 september och pågår fram till 31 december. Hummerfisket på hotell Villa Maritime hösten till, vi är med stolthet en av de största aktören med riktiga fiskebåtar i denna delen av Bohuslän. Vi åker ut och vittjar hummertinorna och får under tiden ta del av skepparens kunskaper om hummerfiskets hemligheter.

I hummerfiskepaketet ingår: hummerfiske, konferenslokal, boende, lunch, eftermiddagsfika samt hummersupé med 1/2 färsk hummer. (Notera att ni kan byta Hummersupé mot en skaldjursplatå om hela sälskapet väljer att byta), boende i dubbelrum och en härlig frukostbuffé.

E5452332-60CC-4785-97E5-256F30B84EFF.jpeg

Cityfiske i Stockholm

Följ med på fisketur i Stockholm City! Bara minuter från Citykärnan finns det många vackra platser som under åren gett roliga fångster. Kombinera cityfisket med en rundtur på vattnet och få se vår stad från dess finaste sida. En perfekt aktivitet om du har besök från utlandet eller vill komma ut på vattnet i kombination med en konferens i City.

Gädda, abborre och