top of page

Mäss & eventaktiviteter Malmö

Massor av roliga aktiviteter för mässor och events i Malmö

Nattduellen Umeå, Göteborg, Linköping och Malmö.jpg

Nattduellen

Testa reflexerna! Båda parterna håller händerna över sensorerna, när ljuset slockar på fyra av rören så ska man vara snabbast att gripa det rör som lyser. Respektive reaktionstid visas i displayen.
Roligt spel för båda stora och små.

Längd:1,2m

Bredd:0,8m

Höjd: 1m

Aktiviteten finns i Malmö

fotbollsspel malmö

Fotbollsspel

Hyr fotbollsspel, rejält och stabilt spel. I fotbollsspel kan du spela 2 mot 2 eller 1 mot 1. Glasyta så bollen glider extra bra. Tål utomhusbruk. Hyr flera fotbollsspel för att kunna spela fler samtidigt.
Passar både vuxna och barn.

Längd: 1,45m
Bredd: 1,3m
Höjd: 0,9m

Aktiviteten finns i Malmö.

Luffarchack.jpg

Luffarschack

Uppblåsbart luffarschack med 4 i rad på baksidan. 2 x 2m.

Aktiviteten finns i Göteborg och Malmö.

dinosaurie malmö

Dinosaurie 

Verklighetstrogen dinosaurie. Dinosaurien ryter när den öppnar munnen, blinkar med ögonen och har verklighetstrogen hud. Här kan du hyra en dinosaurie som kan röra på svansen, huvudet, huka sig och verkligen imponera på alla besökare, stor som liten. Perfekt för event där man vill ha en woweffekt. En person kan ha dinosaurien i koppel som barnen kan prova att hålla ifall de vill.

Det går att gå i dräkten men den kan upplevas som tung. Det går mkt bra att ha den stående på sin ställning och ha ena handen i den för att ryta, röra huvudet etc. Brukar vara bra att ha en människa bredvid den för att visa barn att den inte är farlig.

Ni kan välja att sköta dinosaurien själva eller ha med en personal från oss. 

Aktiviteten finns i Malmö

mekanisk tjur mindre malmö

Mekanisk Tjur (mindre matta)

Mekanisk tjur är utmärkt till alla sorts vuxen/ungdomsfester. Denna modell har mindre matta än vår klassiska tjurmatta, passar bra om man har ont om plats.

Rodeo eller cowboy temafest är mekanisk tjur ett måste. Elektronisk display visar vem som lyckas hålla sig kvar längst. 3 olika automatiska hastigheter eller manuell styrning. Ni kan välja att sköta tjuren själva, vi visar hur det fungerar. Eller så kan ni hyra till en personal från oss. Mekaniken tål ej regn, tält för skydd finns som tillval.

Längd:5m

Bredd:5m

Totalhöjd som behövs till tjur :3m

1 Fläkt 1500W

Aktiviteten finns i Malmö

ballongkampen malmö

Ballongkampen

Hyr ballongkampen och utmana kollegor och vänner. Pumpa, pumpa och se vem som spräcker ballongen först, vem hinner flest ballonger?

 

Galet enkel men rolig aktivitet både att titta på och göra.

Aktiviteten finns i Malmö.

biljardbord-hyra.jpeg

Uppblåsbart biljardbord

Hyr uppblåsbart biljardbord. Kan ställas upp varsom och är lätt att frakta. Bollarna består av små fotbollar och köerna är i trä.

Längd:3,4m

Bredd:2m

Aktiviteten finns i Malmö.

Röd matta malmö.jpg

Röd matta

Hyr röd matta till event eller fest. Pris per m2. Mattan kommer på rulle med skyddsfilm, finns i röd eller svart.

Kostnad för läggning av mattan tillkommer beroende på antal m2.

Aktiviteten finns i Malmö.

serveringsvagn.jpg

Serveringsvagn/Barvagn/Drickavagn

Hyr en serveringsvagn till festen, firmafesten, eventet eller hem till trädgården.

Denna vagn kan hyras till olika ändamål såsom bar, servering, foodtruck, biljettlucka, informationsdisk eller vad ni kan tänkas behöva. Vagnen är inredd med disk, kylar, hyllplan. Olika produkter kan hyras till beroende på hur ni vill använda vagnen, tex kaffekokare, vattenkokare, slushmaskin, popcornmaskin, induktionsplatta mm.

Aktiviteten finns i Malmö.

tshirt-maskin malmö.jpg

T-shirt maskin

Ha en T-shirt maskin på ditt event, kalas eller fest. T-shirt maskin passar alla åldrar. Man spänner fast T-shirten och sprutar sedan på textilfärg i olika färger och startar knappen. Farten gör att färgerna sprids i fantastiska mönster på tröjan och besökare får ett minne med sig i form av en vacker tröja.

Maskinen spänns fast på ett vanligt bord och allt du behöver är tillgång till ström.

T-shirtar kan ni beställa av oss eller köpa själva.

Aktiviteten finns i Malmö

airhockey malmö

Air-Hockey

Hyr Airhockey till event inomhus eller utomhus, familjefest eller vuxenfest.

Air-hockey kommer med puckar och elektronisk räkning som håller koll på poängställningen.

Längd:213cm

Bredd:128 cm

Höjd:150 cm.

Spelyta: 193 x 102 cm. Vikt: 230 kg

Aktiviteten finns i Malmö.

boxningsmaskin-malmö.jpg

Boxningsmaskin Malmö

Hyr boxningsmaskin! Mät styrkan i ditt slag med boxningsmaskin. Elektronisk display som visar highscore samt din egen poäng.

 

Väldigt populär aktivitet på mässa, bröllop, företagsevent, personalfest mm. Kan också användas av barn så länge de når upp.

Höjd: 2,3m. Bredd: 0,8m.

Aktiviteten finns i Malmö.

Photobooth malmö

Photobooth/Fotobås/Fotomaskin 

Hyr fotomaskin, photobooth till fest eller event. Ni kan välja att hyra fotomaskinen med möjligheten att skicka bilderna digitalt eller utskrift på fotopapper.

Passar perfekt till alla sorters evenemang t.ex Julfest, 40-års fest, barnkalas, firmafest m.m.

Aktiviteten finns i Malmö.

Just dance event Malmö

Just Dance event

Komplett Just Dance setup att hyra till fest, firmafest, offentliga evenemang eller kalas.

Välj bland en enorm mängd låtar i ett fullspäckat online bibliotek i alla genre. Vald låt spelas upp på storbildstv och nu är uppgiften att dansa så likt som möjligt dansarna på tvn. M.h.a motionkontroller som hålls i handen registrerar programmet hur likt du rör dig till  dansarna och du samlar poäng. Om det är mindre barn kan man också stänga av denna funktion så att de istället samlar poäng tillsammans istället för att tävla.

Det finns 4 rörelsekontroller vilket gör att man kan dansa solo eller med vänner.  Just Dance garanterar mycket skratt och rörelse!

I setupen ingår även högtalare, skärmväggar och färgglada ljuskällor så discokänslan blir komplett.

Aktiviteten finns i Malmö

Mjukglassmaskin Malmö.jpg

Mjukglassmaskin 

Hyr en mjukglassmaskin som är enkel att använda. Hög kapacitet som gör att maskinen kan mata ut många portioner mjukglass och även kyler ny mjukglassmix snabbt. Efter 15min är maskinen redo att ta glass ifrån. Mjukglassmaskinen kommer på vagn med hjul som gör att den är lagom höjd att ta glass från och enkel att transportera.

Höjd: 148cm
Bredd:  58cm
Längd (djup): 80cm
vikt: 130kg
Kapacitet: 40kg/h vilket blir ca 480glassar/h
Ström: 2800w, trefasuttag

Aktiviteten finns i Malmö

Interaktivt bord.jpg

Interaktivt bord

Pop goes the weasel är ett interaktivt bord där man spelar 1 mot 1 eller lag mot lag. Målet är att vara först med att slå på knappen som visar ens lags färg, elektronisk poängtavla visar vilket lag som är vinnare. Passar bra både inomhus och utomhus. Tål ej regn. För både vuxna och barn.

Längd:2,6m
Bredd:1,3m
Höjd: 0,8m

Aktiviteten finns i Malmö.

glittertatuering-på-event.jpg

Glittertatueringar

Hyr in glittertatuerare till ert familjeevent. Familjedag på jobb, öppet hus, matbutiks jippo eller varför inte bara sätta upp ett stånd utanför er butik. Ansiktsmålning är alltid en garanterad hit. Beroende på antal besökare så kan man välja fler ansiktsmålare eller glittertatuerare.

Glittertatueringarna håller i upp till 2v.

Aktiviteten finns i Malmö.

Juicemaskin.jpg

Juicemaskin

Juicemaskin är en lyxig attraktion på mässor, fester eller annat event där ni vill se till att besökare har det trevligt.

Juicepelsiner kan köpas hos grönsaksgrossist, de är lämplig storlek till en juicemaskin och man får ut mer saft från dem än vanliga apelsiner. Man räknar att få ut ca 1dl på en apelsin.  Det går bra med vanliga apelsiner också men tänk på storleken.

Aktiviteten finns i Malmö.

hyr ballongbåge malmö.jpg

Ballongbåge

Hyr ballongbåge som passar när man vill rama in ingången och vill få uppmärksamhet. Ballongbåge passar till olika typer av fest, ballongdekor till invigning, fest, kontor, butik osv. Eller ballongbåge som ett avslut på tex en parad.


Kan fås i valfria färger och utförande. Ballongbåge kan stå ute eller inne men håller längst inomhus där den är skyddad från väder och vind.

Aktiviteten finns i Malmö.

fotovägg-hyra malmö.jpg

Backdrop / Fotovägg / Glittervägg

Hyr backdrop i form av en glittervägg till ert event. Fotoväggen kan användas som fotobakgrund, bakgrund på en scen eller annat. Glitterväggen kan beställas med ballongbåge runt hela eller vid ena sidan, men fotoväggen kan också användas som den är.

Mått 2,1×2,1m.

Backdropen består av plattor så kan också justeras i storlek efter ert event.

Aktiviteten finns i Malmö

Arkadspel Malmö

Arkadspel / Arkad / Arcade

Arkad spel med nostalgiska spel, så som: Super Mario, Pac-Man, Donkey Kong och Space Invaders eller varför inte Tetris. Super kul!

 

Vissa spel spelas 1 person och vissa 2 personer.​

​Aktiviteten finns i Malmö.

boxningsmaskin-med-kick.jpg

Boxningsmaskin med kick 

Mätt styrka i ditt slag med boxningsmaskin med kick. Man mäter styrkan antingen genom att slå på boxningsbollen eller sparka på fotbollen. Elektronisk display som visar highscore samt din egen poäng. Väldigt populär aktivitet på mässa, bröllop, företagsevent, personalfest mm. 

Höjd: 2,3m
Bredd: 1,45m m

Vikt: 190kg

Aktiviteten finns i Malmö.

Uppblåsbar Curling

Uppblåsbar Curling

Aldrig provat curling? Nu har du möjlighet att hyra in det till dig. Denna portabla uppblåsbara Curling banan går snabbt att installera och är otroligt rolig.

Banan är 8,5m lång och 2,8m bred. Curlingbanan behöver stå på plant underlag.

Aktiviteten finns i Malmö.

karaoke malmö

Karaoke

Komplett karaoke att hyra till fest, firmafest, offentliga evenemang eller kalas.

Välj bland 80.000 st låtar i ett fullspäckat online bibliotek. Vald låt spelas upp på storbildstv och med 2 mikrofoner kan man välja om man vill sjunga själv eller med vänner. Medan någon sjunger kan andra bläddra bland låtar och lägga i sånglistan så man aldrig får ett avbrott i flödet.

I setupen ingår även högtalare, skärmväggar och färglada ljuskällor så discokänslan blir komplett.  (Tross som är med på bilden i exemplet är tillval, absolut inget som är nödvändigt.)

Aktiviteten finns i Malmö

lyckohjul malmö.jpg

Lyckohjul 

Lyckohjul, lottohjul kan ni hyra till event eller fest här!

Vinsthjulet har ställbar höjd. Själva lyckohjulet är 1,2m i diameter.

Aktiviteten finns i Malmö.

arkadspel-hockeyspel malmö.jpg

Hockeyspel

Hyr hockeyspel till fest, event eller kontoret. Gör mål på din motståndare i detta enkla men roliga arkad spel.

Det krävs mynt för att starta rundan, men detta får ni med och tömmer ut mynten efterhand.

Längd:1,2m

Bredd:0,8m

Höjd:0,8m

Aktiviteten finns i Malmö.

hyr et godisställ.jpg

Godisställ

Hyr ett Lösgodisställ till mässan, företagseventet, firmafesten eller barnkalaset. Detta godisställ har plats till totalt 20st sorter. Vill man ha 16 lådor så kan man ta bort översta raden utan att det ser konstigt. Vill man även ta bort raden under och endast ha 12 sorter så kan man ha tex broshyrställ , visitkort, påsar på den raden.

Aktiviteten finns i Malmö.

Slushmaskin.jpg

Slushmaskin

Slushmaskin med 3st 10l tankar, vilket ger 30l färdig slush på en gång. Det motsvarar ca 100portioner och 3st slushsmaker att bjuda på.

Gäster brukar tycka om att blanda tre olika smakerna när dom hyr den här slushmaskinen. Ha tre olika färger, och kontrasterna blir otroligt snygga. I en monter kommer folk se dom klara färgerna på långt håll, eftersom slushen lyses upp ifrån lampor som sitter i locket på insidan.

Höjd maskin:74cm

Höjd vagn:84cm

Bredd vagn: 80cm

Ström:1100w

Finns i Malmö.

ballonglandskap.jpg

Ballonglandskap

Ett landskap med ballongdekor kan fås i olika utförande beroende på tema. Hör av er med era tankar på vad för ballongdekoration ni önskar.

Aktiviteten finns i Malmö.

 

 

 

 

 

 

 

 

interaktiva-koner malmö.jpg

Interaktiva koner

Hyr interaktiva koner där man spelar 1 mot 1 eller 2 mot 2. Målet är att vara först med att slå på knappen som visar ens lags färg, elektronisk poängtavla visar vilket lag som är vinnare. Passar bra inomhus eller utomhus. För vuxna och barn.

Man kan sätta konerna en bit ifrån varandra, då får spelarna springa mer. Eller så har man dem närmare varandra för lite lättare match.

Aktiviteten finns i Malmö

Catch the light malmö

Catch the Light

Hyr catch the light och testa reflexerna! Spela detta reaktions spel genom att vara snabbast att trycka på de lampor som lyser och samla poäng.
Roligt spel för båda stora och små.

Längd:1,2m

Bredd:0,8m

Höjd: 1m

Aktiviteten finns i Malmö

 

Klätterpyramid Malmö.jpg

Klätterpyramid

Hyr klättertorn med 4 sidor vilket gör att fyra personer kan klättra samtidigt. Uppblåsbar botten med kant så ingen skadar sig även om de trillar ner.

 

Längd: 6m
Bredd:6m
Höjd:4,5m

1 fläkt (1300w)

Väger 160kg

Kan hämtas själv med släp.

Aktiviteten finns i Malmö

biljardbord-hyra.jpeg

Uppblåsbart biljardbord

Hyr uppblåsbart biljardbord. Kan ställas upp varsom och är lätt att frakta. Bollarna består av små fotbollar och köerna är i trä.

Längd:3,4m

Bredd:2m

Aktiviteten finns i Malmö.

Mekanisk Tjur större.jpg

Mekanisk Tjur (större matta)

Mekanisk tjur är en klassiker till vuxenfester men funkar även på barnkalaset. Rodeo eller cowboy temafest är mekanisk tjur ett måste. Eleketronisk display visar vem som lyckas hålla sig kvar längst. 3 olika automatiska hastigheter eller manuell styrning. Ni kan välja att sköta tjuren själva, vi visar hur det fungerar. Eller så kan ni hyra till en personal från oss.

Längd: 6m
Bredd: 6m

 

Totalhöjd som behövs till tak: 3m

 

1 fläkt (1500w)

Aktiviteten finns i Malmö

stor-popcornmaskin malmö

Popcornvagn

Popcornmaskin med hög kapacitet, Lämplig till event eller försäljning. Stort skåp med bra värmehållning som gör att man kan poppa upp en hel del innan eventet så man hela tiden har popcorn att ta av. Det gör att denna modell även passar bra ifall man är tex 50pers men inte vill behöva poppa många ggr. Då poppar man 4 omgångar i sträck och sen kan popcornen ligga på värmehållning resterande tid av eventet.
Lika populärt hos vuxna som hos barn, skapar god atmosfär med den goda doft som sprids. Producerar 11l per poppning.

Om ni vill ha popcorn till fler än 500pers kan det vara bra att ha 2 maskiner.

Bdh:52x52x102 cm

Vikt:28kg

Ström:1400w

 

Finns i Malmö

klubbslag tivolislägga highstriker malmö_edited.jpg

Tivolislägga / Klubbslag

Tivolislägga, styrketestare, klubbslag eller high striker. Kärt barn har många namn. Testa styrkan, slå så hårt du kan med klubban och jämför med vännerna. Hyr klubbslag till fest, event, butiken, kontoret då den med sin höjd syns på långt håll samt bjuder på bra underhållning. Drar 100w och kopplas till enfasuttag. Tivolisläggan tar liten plats.

Längd: 80cm

Bredd: 140cm

Höjd:225cm

Vikt:115kg

Aktiviteten finns i Malmö.

massagestol-uthyrning.jpg

Massagestol

Hyr en lyxig massagestol för att locka folk till din monter på mässan, ge personalen lite lyx på jobb eller varför inte som en del av ett festarrangemang. Denna professionella massagestol ger komplex helkroppsmassage och kan även tippas bakåt för att ge en mer avslappnande upplevelse. Värmefunktion i rygg 40-50grader, massage med 28 lufttryckskuddar för axlar, fötter och fothållare. 3D massage, 5 typer av massagemetoder, 6 olika förinställa program och minne för 3st användarprogram.

Aktiviteten finns i Malmö.

popcorn

160l färdigpoppade popcorn

Färdigpoppade popcorn passar vid event där man inte har tillgång till ström eller ha som backup om det kommer väldigt mycket folk och man inte hinner poppa. Kan också vara på mässor där man inte får lov att poppa , om man står precis under brandvarnare tex.

Aktiviteten finns i Malmö.

Åkbara djur.jpg

Åkbara djur

Djur i olika utformning som man kör runt på och styr själv.

 

Passar utmärkt på tex köpcentrum som en aktivitet. Ingen viktbegränsning, även vuxna kan åka. Man kan göra en avgränsning med matta och stolpar så besökare vet var de får lov att köra.

 

Man kan ha att besökare lägger i mynt men det går även att ha fritt åk.

Aktiviteten finns i Malmö.

Jättebasketg.jpg

Jättebasket

Jättebasket består av 2 höga basketkorgar och stora bollar. Vi har 2 olika storlekar på basketbollar vilket gör att både barn och vuxna kan nyttja jättebasket.

Längd: 2m
Bredd: 2m
Höjd: 3m

1 pump för uppblåsning (1100w)

Aktiviteten finns i Malmö

bottom of page