top of page
Nautical Rope

Båtar man får ta med 
egen mat & dryck ombord

Här har vi samlat de båtar i Stockholm där man får ta med egen mat och dryck ombord.

Ingen av dessa båtar är anpassade för fest med dans. Utan mest som transport och mingel.

Qrooz 1.jpg

Qrooz

Stockholmsbåten QROOZ är en oerhört tyst kryssningsbåt. Upplev en helt ny dimension i lugnt tempo på 6 knop. QROOZ ett viskande miljöalternativ - En ny modern kryssningsdimension.

Mingelkryssning ca 50 gäster - transporter max 60 gäster. Vi rekommenderar 22 sittande matgäster i matsalen men det går att duka för upp till 26 i matsalen. Vid större sällskapen ytterligare 14 matgäster få plats i loungen. Totalt kan vi ha 40 matgäster ombord. Vid konferens rekommenderar vi max 22 gäster.

Max antal

Gäster (komfort/max): 50/60

Sittande gäster i samma salong): 26

Sittande gäster i två  salonger: 40

Passagerarcertifikat: 60

Konferens: 22

Hemmahamn: Strandvägen, Stockholm

​​

Mat & dryck:

Egen dryck & mat går bra. Hyra av dukar, glas och porslin samt serveringspersonal (minst en) som räknas inklusive en timme före och efter körningen tillkommer.

MS-Strandpilen.jpg

M/S Strandpilen

Vårt bästa alternativ för snabba och trygga transporter med hög komfort! Båten har en rymlig salong med sittplatser för upp till 60 gäster och ett rymligt soldäck som passar sig för mingel under resan.


Fartyget tar upp till 98 passagerare och är ett utmärkt alternativ att ta sig från A till B. 

​​

Max antal

​Totalt antal passagerare: 98

Sittande mat: 48

Hemmahamn: Skeppsbrokajen 103/104, Stockholm

​​

Mat & dryck:

Det är möjligt att ta med egen mat & dryck.

Djurgården 4.jpg

M/S Djurgården 4

Klassiska M/S Djurgården 4 är en perfekt transportbåt som enkelt tar er runt Stockholm via vattenvägen till exempelvis fester, bröllop, kick-offer eller andra tillställningar. Ombord finns bra plats för mingel inomhus och/eller på båtens två olika utedäck.

Båten har inget eget serveringstillstånd, men ni får gärna ta med er egen dryck och tilltugg för att göra er mingelresa extra trevlig. Om ni önskar en guidad sightseeingtur så ordnar vi självklart det.

Max antal

Antal gäster: 75
Soldäck: Ja 
Kafeteria: Nej
Bar: Nej
Toalett: Ja
Wifi: Ja
Tillgänglighet:
Ja. 
Handikapptoalett finns ej.

Hemmahamn: Nybroviken, Stockholm

Mat & dryck:

Båten har inget serveringstillstånd men det är tillåtet att ta med egen alkohol ombord.

Qrooz 1.jpg

M/S Bellman

M/S Bellman byggdes i Flottsund 1938 och är ritad av den kände konstruktören C-G Pettersson. Efter många års förfall har Bellman nu varsamt renoverats och är nu åter tillgänglig för båtcharter i Stockholm. Bellman är tack vare sin genomtänkta inredning lämplig för såväl stora som små sällskap. På en lunch eller middagskryssning kan upp till 40 gäster serveras buffé. I salongen finns 24 sittplatser och på akterdäck plats för  20 gäster. Vi föreslår ofta buffé till våra gäster, eftersom vi har begränsade möjligheter att tillaga mat ombord. För transport och mingelkryssningar där endast drink och lättare tilltugg serveras kan sällskap upp till 60-65 gäster vistas komfortabelt ombord. Bellman är en ”klassiker” som erbjuder såväl företagsgruppen som bröllops gästerna en äkta upplevelse i en svensk klassisk motoryacht.

Max antal

Gäster (komfort/max): 60/73

Sittande gäster i samma salong (vid bord): 24 + 20 akterdäck

Passagerarcertifikat: 73

Hemmahamn: Strandvägen, Stockholm

​​

Mat & dryck:

Egen dryck & mat går bra. Men observera att ni även måste ta med tallrikar, bestick, glas, dukar, servetter och serveringspersonal. Detta ingår inte i båthyran.

champagne-kanebo-event.jpg

M/Y Champagne

M/Y Champagne är en av de vackraste båtarna i Stockholm. Ombord på denna unika slup finns plats för 12 gäster helt oberoende väder och vind. Med fast tak och öppningsbara sidor färdas ni kungligt i trånga kanaler och under broarna. Här kan njuta av god mat och dryck i exklusiv miljö. M/Y Champagne och upplev vår vackra skärgård och Stockholms innerstad från sjösidan.  Vi ser fram emot att förgylla er vistelse ombord – välkommen!

Byggår 1900
Längd 13,3 meter
Bredd 3,2 meter
Djup 1,55 meter
Maxfart 9 knop
Maskin Volvo Penta

Max antal:

​max 12 personer

Hemmahamn: Stadshuset på Ragnar Östbergs Plan 1

Mat & dryck:

Egen dryck & mat går bra. Men observera att ni även måste ta med tallrikar, bestick, glas, dukar, servetter och serveringspersonal. Detta ingår inte i båthyran.

Stegeholm.webp

M/S Stegeholm

M/S Stegeholm är en av få klassiska mahognybåtar i Stockholm, hon lämpar sig mycket väl till stilfull transport eller en sightseeingtur. Vid vacker väder fäller vi ner kapellet och färden går under bar himmel.

Om ni vill göra transporten till en mingeltillställning får ni gärna ta med er egen dryck och tilltugg (båten har inget serveringstillstånd men det är tillåtet att ta med egen alkohol ombord). Vill ni ha en guidad sightseeingtur så ordnar vi självklart det.

Minimum 2h

Max antal

Maxkapacitet : 70

Hemmahamn: Stockholm

Mat & dryck:

Båten har inget serveringstillstånd men det är tillåtet att ta med egen alkohol ombord.

Rozzo-2.jpg

M/Y Rozzo

M/Y Rozzo är en modern Princess 56. M/Y Rozzo byggdes 1997 och har uppdaterats till absolut toppskick av sin nuvarande ägare. Med professionell och personlig service tar besättningen väl hand om sina gäster ombord. Båten har genomgått Sjöfartsverkets besiktning och har passagerarcertifikat för max 40 gäster.

 

Vi rekommenderar dock max 30 gäster för en drink tur. Om man vill äta en sittande middag eller lunch passar det bra för sällskap på 12 personer är ni fler föreslår vi buffé och plockmat. Med en toppfart på 26 knop kommer vi snabbt och komfortabelt ut till den yttre skärgården. För alla viktiga och trevliga möten av olika slag – välkommen ombord!

Max antal

max 38 personer, bra komfort för mingel 20-30

Hemmahamn: Strandvägen, Stockholm

Mat & dryck:

Har ej serveringstillstånd så egen dryck och tilltugg kan tas med. OBS! Dock ej rödvin.

Aphrodite_IV.jpg

M/S Aphrodite IV

Med M/S Aphrodite IV tar ni er enkelt ut i Stockholms skärgård, perfekt om ni ska på fest, bröllop, kick-off eller annan aktivitet och vill ha transport vattenvägen till nästa stopp.


Ombord kan ni njuta av utsikten samtidigt som ni får uppleva Stockholm från sjösidan. I salongen finns det gott om plats för mingel och det finns även ett takdäck med sittplatser. Det går utmärkt att ta med mat och dryck, ombord finns pentry med kylskåp (båten har inget serveringstillstånd men det är tillåtet att ta med egen alkohol ombord). Vill ni ha en guidad sightseeingtur så ordnar vi självklart det.

Max antal

Sittplatser inne: 60
Sittplatser ute: 20
Kafé/bar: Nej
Toalett: Ja

Finns i: Stockholm

​​

Mat & dryck:

Ta med egen dryck & tilltugg.

MS Delfin III båt.jpg

M/S Delfin III

M/S Delfin III lämpar sig utmärkt för sightseeingturer och transporter. Det går utmärkt att ta med mat och dryck (båten har inget serveringstillstånd men det är tillåtet att ta med egen alkohol ombord). Vill ni ha en guidad sightseeingtur så ordnar vi självklart det.

Minimum 2h

Max antal

Maxkapacitet : 60

Hemmahamn: Stockholm

Mat & dryck:

Båten har inget serveringstillstånd men det är tillåtet att ta med egen alkohol ombord.

bottom of page