Image by Gregorio Luiz Gomez

Annorlunda

konferenser

Trött på tråkiga konferenser? Här kan ni hitta nytändning och inspiration under ert nästa möte.

Exempel: Hyr en egen ö, konferera på ett segelfartyg, bo i en svamp eller i ett träd, i ett flygplan eller varför inte i ett fängelse? Allt är möjligt.

Briggen tre kronor 2.jpg

Briggen Tre Kronor af Stockholm

Segla tillsammans på Briggen Tre Kronor af Stockholm.


I stora salongen, konferensrummet, finns plats för 38 till 45 personer beroende hur tätt man vill sitta. Ombord finns också AV-utrustning med projektor, mikrofoner och ljudanläggning för presentationer och föredrag.
 

Vid övernattning finns 16 fasta bäddar fördelade på fem hytter varav tre är fyrbäddshytter och två är tvåbäddshytter. Utöver dessa kan man också montera upp sex stycken tillfälliga bäddar i salongen.
Maximalt antal deltagare på kortare segling är 50 personer men då kan inte alla sitta till bords samtidigt i salongen.


Vid segling är max antal deltagare 45 st. Då kan alla sitta samtidigt i salongen. Vid mer exklusiv sittning rekommenderar vi dock att man är max 38 personer.

acb-klobben-bordet.jpg

Egen ö i Ålands skärgård

Konferera på en alldeles egen ö mitt i magnifik skärgårdsnatur. På Silverskär, Åland, utlovas total arbetsro – det enda som kan tänkas distrahera är en och annan svävande havsörn. Mötesrummen, som alla är utrustade med fiber eller wifi, ligger i skilda hus och passar för både större och mindre sällskap.

 

Upp till hundra personer kan delta i dagskonferenser och sällskap upp till 47 personer kan även övernatta. På grannön Klobben, finns ett fiskeläge återskapat i genuin stil. En annorlunda mötesplats med en helt egen själ och atmosfär.

gröna lund sockervaddskola

Konferens på Gröna Lund

Magiska evenemang i tivolimiljö

Ha ett helt tivoli för er själva, diskutera företagets budget i en berg- och dalbana, rulla ut röda mattan och anländ i stil, eller bjud in hundratals anställda eller kunder till parken.

 

På Gröna Lund kan du boka event, konferenser, tivolimöten och festvåningar - som garanterat är både magiska och unika.

  • Abonnera parken för en dag

  • Abonnera parken i 2 timmar

  • Hyr Teatern eller teaterlogen

  • Festvåning i Tyrol, Pontonen eller Fiesta

  • Sockervaddskola

oscarsteatern.jpg

Hyr Oscarsteatern

Oscarsteatern ger er oändliga möjligheter att genomföra viktiga och spännande möten. Känn känslan av att stå på samma scen som några utav Sveriges främsta skådespelare. Skräddarsy en heldag av möten, konferens eller föreläsningar i kombination med middag i vår restaurang Tredje raden eller varför inte ett mingel eller bröllop i vår vackra guldfoajé? Oscarsteatern är ett levande teaterhus fullt av möjligheter – utforska den ihop med oss!

Vi finns mitt i city nära till hotell och Stockholms nattliv. Det är 5 minuters promenad från T-centralen och runt hörnet från Arlanda Express.

Vi samarbetar med en rad olika partners inom mat, nöjen, hotell, blommor samt fotografering och kan därför skräddarsy alla typer av evenemang.