Annorlunda

konferenser

 

Trött på tråkiga konferenser? Här kommer några tips som ger er en annorlunda upplevelse! Nedan ser ni några förslag på annorlunda konferenser.  

Konferens på Gröna Lund

Magiska evenemang i tivolimiljö

Ha ett helt tivoli för er själva, diskutera företagets budget i en berg- och dalbana, rulla ut röda mattan och anländ i stil, eller bjud in hundratals anställda eller kunder till parken. På Gröna Lund kan du boka event, konferenser, tivolimöten och festvåningar - som garanterat är både magiska och unika.

 • Abonnera parken för en dag

 • Abonnera parken i 2 timmar

 • Hyr Teatern eller teaterlogen

 • Festvåning i Tyrol, Pontonen eller Fiesta

 • Sockervaddskola

Analog konferens på Skansen

Magiska miljöer för unika möten

Glöm konferensrum med whiteboard, mazariner och projektor. På Skansen har du möjligheten att konferera i unika miljöer - helt analogt!

Skansen har flera lokaler i kulturhistoriska miljöer som förhöjer möten och kundträffar. Här sätter historiens vingslag och atmosfär prägel på mötet mer än tekniken. Att mötas analogt i vår digitala värld kan vara utvecklande och öppna ögonen för helt nya idéer. Ett möte på Skansen är ett möte i tid och rum.

Järvzoo

Järvzoo- Nordens vildmarkspark är beläget i Järvsö i härliga Hälsingland. Hit kan man enkelt ta sig med tåg, buss och bil endast 3 timmar från Stockholm.

 

Vi erbjuder boende och konferenslokaler för stora som små grupper för upp till 120 personer. Anläggningen ligger inbäddad i skogen med nordens vackra vilda djur utanför fönstret. Här finns alla förutsättningar för avkoppling, ny inspiration och spännande och fartfyllda aktiviteter.

För den mindre gruppen erbjuder vi ett exklusivt boende där ni kan bo och konferera ostört under samma tak. Varghotellet är beläget inne i djurparken och varje rum har stora panoramafönstren som vetter ut mot djurparkens stora varghägn.

Valmöjligheterna bland aktiviteter är många och alltid naturnära. Tillsammans med Äventyrsservice erbjuder vi vildmarksaktiviteter som
teambuildning och mångkamper. Rovdjursguidning på Järvzoo, yoga, klätterstig, forsränning och paddling, 20 nedfarter för skidåkning,
elljusspår för löpning och längdskidor, cykling, downhill och cross country är några andra äventyr som finns precis utanför dörren.

Studsmattekonferens på Yoump

På Yoump upplöses arbetets gravitationslagar för en stund och låter alla i ditt team släppa loss sin lekfullhet, oavsett ålder. Afterwork, kick-off, konferens eller teambuilding - vi sätter mer än gärna ihop en aktivitet som får din personal att hoppa i taket!

 • Vi har omklädningsrum med dusch

 • Instruktörer på plats i parken

 • Ingen övre åldersgräns

 • Inlärningsnivån är låg och helt individuell

Mingelmiddag på Skansenakvariet

För grupper upp till 120 sittande gäster
En helkväll på Skansen-Akvariet kan bli verklighet om du bokar mingel och middag i ett.

 • Ni träffas med en fördrink i handen och vimlar runt bland alla djuren och pratar med djurvårdare med spännande djur i famnen.

 • Ni ställer frågor, lägger en orm om halsen, kanske klappar en luden jättespindel. Sedan är det dags att bänka sig vid vackert dukade bord mellan korallrev och saltvattensakvarier, medan krokodilerna dyker i dammen bakom er.

 • Går att kombinera med drink och tilltugg eller middag.

 • Vår cateringfirma serverar allt från trerättersmenyer till exotiska bufféer.

Safari Camp på Kolmården

Närmare en riktig Afrikaresa än vistelsen på Safari Camp kan man inte komma.

Safari Camp är en äkta afrikansk tältby som ligger i Safari, mitt bland savannens vilda antiloper, zebror och giraffer. Här spenderar ni en annorlunda och magisk kväll i afrikansk anda, med grillning vid lägerelden och bland annat ett närgånget möte med savannens konung: Lejonet.

4-stjärnig camp – Här grillar ni fläskfilé, lax och kyckling vid lägerelden. Till middagen serveras också tillbehör samt vin, öl och läsk. Middag samt två glas vin eller öl per person ingår i paketet, övrig dryck finns till försäljning i camp-baren. Sänglakan, täcke och kudde ingår.

5-stjärnig camp - Här dukas det upp med vita dukar och kandelabrar och en trerätters middag serveras med en kock och servitör på plats. Middag samt två glas vin eller öl per person ingår i paketet, övrig dryck finns till försäljning i camp-baren. Tälten är dessutom hotellrumsbäddade med vita lakan för en extra god natts sömn. 

Tältbyn består av 15 dubbelrumstält och totalt 30 sov- och matplatser. Varje tält består två sängar element, sängbord och sänglampa. Det enda du behöver ha med dig är bekväma kläder för utomhusbruk. Laktos- och glutenfria samt vegetariska alternativ erbjuds självklart, önskemål om detta uppges i samband med bokning. Campen har även alkoholtillstånd och tar kort.

Ingår i paketet

 • Middag

 • Specialvisning i Delfinarium

 • Närkontakt lejon

 • Fika

 • Frukost

 • Campkläder

 • Logi i tält

 • Välkomstdrink

Bo i en svamp på Norrqvarn

Söker ni ett annorlunda och naturnära boende? Ta med barnen och bo som troll i våra mysiga trollstubbar eller svampar!
Många roliga och spännande detaljer som gör det här annorlunda boende till en oförglömlig upplevelse.

När ni bor i svampar och stubbar, ingår sänglinne, handdukar, slutstädning och vår härliga hotellfrukost!

I Svampar och Stubbar finns kylskåp och en vattenkokare. Ingen köksutrustning. Sittgrupper finns utanför i naturen vid varje

 

stuga.

För er som vill laga egna måltider finns en grillplats med sittplatser vid vindskydd precis bredvid Göta Kanal, en kort promenad från boendet. Tänk på att tag med egen utrustning såsom ved/kol, tallrikar, bestick, glas mm, och det ni önskar grilla såklart!

Stugorna är öppna maj – oktober.

Vinterkonferens i fjällen

I fjällen passar det alltid med kickoff

Byt miljö och kom upp till Sälen och årets kick off. Bo och konferera på någon av Sälens mysiga fjällhotell som både levererar den rätta känslan men också bra konferensmöjligheter. Här bor ni med bra läge och närhet till fjäll och upplevelser för att göra er kick off till den bästa.

Förslag på upplägg:

 • Boende på mysigt fjällhotell med del i dubbelrum, 2 dygn

 • Daglig översyn och tillgång till hotellets faciliteter

 • Fjällfrukost på hotellet, 2-3 dagar

 • Konferens, halvdag på hotellet valfri dag

 • Lunch i samband med konferens, valfri dag

 • Fika med Fjällenergi, valfri dag

 • Kickoff kväll på en av Sälens bästa restauranger

Bo i trädtält på konferensen

Stora Löknäsholmen är belägen på Norra Värmdö. 20 min med båt från Vaxholm, 45 med båt från centrala Stockholm och 9 sekunder med zip-linan (linbanan) från fastlandet.

Boende

Ni bor i vildmarkskåtor, expeditionstälten, trädtälten* eller ”överlevnads skyddet” ni själva byggt.

*Tree Tent -trädtält. Supercoola tält som spänns upp mellan träden, ovan mark. Varje tält rymmer upp till 3 personer.

Aktiviteter

 • Höghöjdsbanan

 • Den 106 meter långa ziplinan(linbanan) som tar gästerna från fastlandet till ön.

 • Teamaktiviteter

 • Tävlingar

 • Vattenaktiviteter. Kajak och kanotpaddling. Stand Up Paddle. Segling. Swimrun.

 • The Expedition. Här bygger ni ert eget lager, lagar er egen mat och njuter av den vackra skärgårdsnaturen som omger er. De fyra elementen blir närvarande för er i allra högsta grad.

Mat

Ingen mat smakar bättre än den mat som tillagas tillsammans utomhus. Tillsammans med en kock lagar ni mat över öppen eld och på gjutjärnspannor. Alla råvaror och matlagningsutrustning tillhandahåller vi.

Konferens

Ni konfererar i vårt stora dometält med plats för 50-200 personer. Dometältet ligger vackert beläget uppe på berget med härlig utsikt över Grindafjärden.​

Konferera på en egen ö

Konferera på en alldeles egen ö mitt i magnifik skärgårdsnatur. På Silverskär, Åland, utlovas total arbetsro – det enda som kan tänkas distrahera är en och annan svävande havsörn. Mötesrummen, som alla är utrustade med fiber eller wifi, ligger i skilda hus och passar för både större och mindre sällskap. Upp till hundra personer kan delta i dagskonferenser och sällskap upp till 47 personer kan även övernatta. På grannön Klobben, finns ett fiskeläge återskapat i genuin stil. En annorlunda mötesplats med en helt egen själ och atmosfär.

Fjärilshuset

Fjärilshusets stora utställningsyta är tillgänglig för event och middag. Här finns ett flertal olika lokaler att välja mellan för att ni ska få den optimala upplevelsen av ert arrangemang.

Möjligheter att få sitta framför deras stora akvarium eller vad sägs om Stockholms äldsta vinterträdgård med hundraårliga träd.

Lokalerna har kapacitet för mellan 40 personer upp till 1500 personer.
Trädgården om sina 30 000 kvadratmeter öppnar upp för aktiviteter, utomhusvigslar, tältlösningar för tusen personer, aktiviteter som segwaypolo, brännboll, och teambuilding aktiviteter .

 

Hagaparken med pelousen ligger runt hörnet, där man kan genomföra guidningar av den engelska parken och få ta del av historiensvingslag, besöka tempel och slott.

Utöver alla aktiviteter så finns närheten till flera hotell och boende i området.

Hyr Oscarsteatern

Oscarsteatern ger er oändliga möjligheter att genomföra viktiga och spännande möten. Känn känslan av att stå på samma scen som några utav Sveriges främsta skådespelare. Skräddarsy en heldag av möten, konferens eller föreläsningar i kombination med middag i vår restaurang Tredje raden eller varför inte ett mingel eller bröllop i vår vackra guldfoajé? Oscarsteatern är ett levande teaterhus fullt av möjligheter – utforska den ihop med oss!

Vi finns mitt i city nära till hotell och Stockholms nattliv. Det är 5 minuters promenad från T-centralen och runt hörnet från Arlanda Express.

Vi samarbetar med en rad olika partners inom mat, nöjen, hotell, blommor samt fotografering och kan därför skräddarsy alla typer av evenemang.

ADRESS:
Kanebo Event AB

Nyborgsgatan 9

711 34 Lindesberg, Sverige

kanebo-vit.png

TELEFON:

 +46 (0)70-937 23 78

 • Facebook Social Ikon
 • Instagram

HEMSIDAN ÄR PRODUCERAD AV:
Kanebo Webdesign 2020 

www.kanebowebdesign.se

 • Facebook
 • YouTube
 • Instagram