Image by Gregorio Luiz Gomez

Annorlunda

konferenser

Trött på tråkiga konferenser? Här kan ni hitta nytändning och inspiration under ert nästa möte.

Exempel: Hyr en egen ö, konferera på ett segelfartyg, bo i en svamp eller i ett träd, i ett flygplan eller varför inte i ett fängelse? Allt är möjligt.

Briggen tre kronor 2.jpg

Briggen Tre Kronor af Stockholm

Segla tillsammans på Briggen Tre Kronor af Stockholm.


I stora salongen, konferensrummet, finns plats för 38 till 45 personer beroende hur tätt man vill sitta. Ombord finns också AV-utrustning med projektor, mikrofoner och ljudanläggning för presentationer och föredrag.
 

Vid övernattning finns 16 fasta bäddar fördelade på fem hytter varav tre är fyrbäddshytter och två är tvåbäddshytter. Utöver dessa kan man också montera upp sex stycken tillfälliga bäddar i salongen.
Maximalt antal deltagare på kortare segling är 50 personer men då kan inte alla sitta till bords samtidigt i salongen.


Vid segling är max antal deltagare 45 st. Då kan alla sitta samtidigt i salongen. Vid mer exklusiv sittning rekommenderar vi dock att man är max 38 personer.

acb-klobben-bordet.jpg

Egen ö i Ålands skärgård

Konferera på en alldeles egen ö mitt i magnifik skärgårdsnatur. På Silverskär, Åland, utlovas total arbetsro – det enda som kan tänkas distrahera är en och annan svävande havsörn. Mötesrummen, som alla är utrustade med fiber eller wifi, ligger i skilda hus och passar för både större och mindre sällskap.

 

Upp till hundra personer kan delta i dagskonferenser och sällskap upp till 47 personer kan även övernatta. På grannön Klobben, finns ett fiskeläge återskapat i genuin stil. En annorlunda mötesplats med en helt egen själ och atmosfär.

gröna lund sockervaddskola

Konferens på Gröna Lund

Magiska evenemang i tivolimiljö

Ha ett helt tivoli för er själva, diskutera företagets budget i en berg- och dalbana, rulla ut röda mattan och anländ i stil, eller bjud in hundratals anställda eller kunder till parken.

 

På Gröna Lund kan du boka event, konferenser, tivolimöten och festvåningar - som garanterat är både magiska och unika.

  • Abonnera parken för en dag

  • Abonnera parken i 2 timmar

  • Hyr Teatern eller teaterlogen

  • Festvåning i Tyrol, Pontonen eller Fiesta

  • Sockervaddskola

oscarsteatern.jpg

Hyr Oscarsteatern

Oscarsteatern ger er oändliga möjligheter att genomföra viktiga och spännande möten. Känn känslan av att stå på samma scen som några utav Sveriges främsta skådespelare. Skräddarsy en heldag av möten, konferens eller föreläsningar i kombination med middag i vår restaurang Tredje raden eller varför inte ett mingel eller bröllop i vår vackra guldfoajé? Oscarsteatern är ett levande teaterhus fullt av möjligheter – utforska den ihop med oss!

Vi finns mitt i city nära till hotell och Stockholms nattliv. Det är 5 minuters promenad från T-centralen och runt hörnet från Arlanda Express.

Vi samarbetar med en rad olika partners inom mat, nöjen, hotell, blommor samt fotografering och kan därför skräddarsy alla typer av evenemang.

stora lökholmen.jpg

Egen ö i Stockholms skärgård

Stora Löknäsholmen är belägen på Norra Värmdö, vid Lillsved. Ön ligger 5 min med bil från Siggesta Gård, båtvägen ca 5-10 min från Grinda och 20-30 min från Vaxholm.
 

När ni hyr ön får ni tillgång till hela Stora Löknäsholmen, vedeldad bastuflotte & badtunna, ved, matlagningsutrustning som grill, gjutjärnspanna, gasolkök, kastruller, porslin, bestick, muggar, sovsäckar, liggunderlag, vattendunkar och toaletter.
 

Under er vistelse på ön får ni också fritt nyttja vår aktivitetsutrustning: 2 st kajaker, 4 st SUP – Stand Up Paddleboards och familjekanoterna som vardera rymmer upp till sex personer. Den vackra omgivande skärgården inbjuder till flera härliga och miljövänliga vattenaktiviteter och upplevelser i naturen.

Glamping i Blå Bergen

Bo lantligt och naturnära, men ändå lyxigt och bekvämt! På Blå Bergen som ligger vid Kilsbergen i Örebro kan man välja att bo i glampingtält eller tältkåtor.

 

På området finns även två konferensrum med en dörröppning emellan: det ena rummet rymmer upp till 10 personer och det andra upp till 8 personer. Här kan du unna dig lite olika typer av massage, bad i vedeldad badtunna och bastu med kallbad.

Ishotellet Jukkasjärvi.jpg

Ishotellet Jukkasjärvi (Kiruna)

Följ med till Lappland och lägg din nästa konferens på världens största ishotell byggt av snö och is. ICEHOTEL i Jukkasjärvi återuppstår varje år mellan november och december då isskulptörer från världens alla hörn kommer och skapar denna storslagna arkitektur gjord av is och snö.

ICEHOTEL är en modern konferensanläggning med hög standard och bra konferenslokaler där det finns plats för upp till 100 konferensdeltagare. Här kombinerar man boendet genom att sova en natt i en av

ICEHOTELs kalla sviter med de andra nätterna i varmt boende. I sviten sover du i varm sovsäck på en säng byggd av is och med renskinn som underlag.

Aktiviteterna är många och unika. Här finns allt från snöskoter, hundspann, norrskensturer och renturer med släde och här finns också möjligheter att testa på att göra sin egen isskulptur. 

skansen konferens.jpg

Analog konferens på Skansen

Magiska miljöer för unika möten

Glöm konferensrum med whiteboard, mazariner och projektor. På Skansen har du möjligheten att konferera i unika miljöer - helt analogt!

Skansen har flera lokaler i kulturhistoriska miljöer som förhöjer möten och kundträffar. Här sätter historiens vingslag och atmosfär prägel på mötet mer än tekniken. Att mötas analogt i vår digitala värld kan vara utvecklande och öppna ögonen för helt nya idéer. Ett möte på Skansen är ett möte i tid och rum.

Treehotel.jpg

Treehotel i Luleå

Koncepthotellet Treehotel är som hämtat ur en science fiction-film. Högt uppe bland träden i den norrländska skogen kan du här boka hotellrum utöver det vanliga. Vad sägs om att checka in i ett UFO, en gigantisk glaskub, eller ett skatbo? Treehotel erbjuder en unik hotellupplevelse: trädrum med modern design mitt i orörd natur. Här kan du glömma vardagens tidsbegränsningar, njuta av lugnet och föryngra i en sofistikerad men bekant miljö.

Treehotel ligger i Harads, nära Lulefloden, cirka 100 kilometer från Luleå flygplats.

Konferens: Dragonfly är ett välutrustat konferensrum för grupper upp till sex personer. Rummet, som är femtio kvadratmeter, är designat av Rintala Eggertsson Architects. Den är monterad sex meter över marken på hundra år gamla tallar med en spektakulär utsikt.

långholmen.jpg

Bo i ett fängelse

Fängslande boende mitt i Stockholm. Vid Södermalm ligger den grönskande ön Långholmen med lugna parkområden och strandbad. Här har vi förändrat ett historiskt fängelse till ett inbjudande hotell.

 

De renoverade cellerna har all tänkbar komfort för en och i vårt Wärdshus serveras vår goda frukostbuffé varje morgon.

varghotellet konferens järvzoo

Järvzoo

Järvzoo - Nordens vildmarkspark  erbjuder boende och konferenslokaler för stora som små grupper för upp till 120 personer. Anläggningen ligger inbäddad i skogen med nordens vackra vilda djur utanför fönstret. Här finns alla förutsättningar för avkoppling, ny inspiration och spännande och fartfyllda aktiviteter. För den mindre gruppen erbjuder vi ett exklusivt boende där ni kan bo och konferera ostört under samma tak.

 

Varghotellet är beläget inne i djurparken och varje rum har