Image by Gregorio Luiz Gomez

Annorlunda

konferenser

 

Trött på tråkiga konferenser? Här kommer några tips som ger er en annorlunda upplevelse! Nedan ser ni några förslag på annorlunda konferenser.  

Hyr en egen ö i Stockholms skärgård

Stora Löknäsholmen är belägen på Norra Värmdö, vid Lillsved. Ön ligger 5 min med bil från Siggesta Gård, båtvägen ca 5-10 min från Grinda och 20-30 min från Vaxholm.
 

När ni hyr ön får ni tillgång till hela Stora Löknäsholmen, vedeldad bastuflotte & badtunna, ved, matlagningsutrustning som grill, gjutjärnspanna, gasolkök, kastruller, porslin, bestick, muggar, sovsäckar, liggunderlag, vattendunkar och toaletter.
 

Under er vistelse på ön får ni också fritt nyttja vår aktivitetsutrustning: 2 st kajaker, 4 st SUP – Stand Up Paddleboards och familjekanoterna som vardera rymmer upp till sex personer. Den vackra omgivande skärgården inbjuder till flera härliga och miljövänliga vattenaktiviteter och upplevelser i naturen.

Treehotel i Luleå

Koncepthotellet Treehotel är som hämtat ur en science fiction-film. Högt uppe bland träden i den norrländska skogen kan du här boka hotellrum utöver det vanliga. Vad sägs om att checka in i ett UFO, en gigantisk glaskub, eller ett skatbo? Treehotel erbjuder en unik hotellupplevelse: trädrum med modern design mitt i orörd natur. Här kan du glömma vardagens tidsbegränsningar, njuta av lugnet och föryngra i en sofistikerad men bekant miljö.

Treehotel ligger i Harads, nära Lulefloden, cirka 100 kilometer från Luleå flygplats.

Konferens: Dragonfly är ett välutrustat konferensrum för grupper upp till sex personer. Rummet, som är femtio kvadratmeter, är designat av Rintala Eggertsson Architects. Den är monterad sex meter över marken på hundra år gamla tallar med en spektakulär utsikt.

Bo i en svamp på Norrqvarn

Söker ni ett annorlunda och naturnära boende? Ta med personalen och bo som troll i våra mysiga trollstubbar eller svampar! När ni bor i svampar och stubbar, ingår sänglinne, handdukar, slutstädning och vår härliga hotellfrukost! Sittgrupper finns utanför i naturen vid varje stuga.

För att krydda er konferens ytterligare, boka en unik måltidsupplevelse ute i naturen längs med Göta kanal.

Inne på Norrqvarn finns restaurang, som vid högsäsong har öppet varje dag för frukost, lunch och kvällsmeny.

Glamping i Blå Bergen

Bo lantligt och naturnära, men ändå lyxigt och bekvämt! På Blå Bergen som ligger vid Kilsbergen i Örebro kan man välja att bo i glampingtält eller tältkåtor. På området finns även två konferensrum med en dörröppning emellan: det ena rummet rymmer upp till 10 personer och det andra upp till 8 personer. Här kan du unna dig lite olika typer av massage, bad i vedeldad badtunna och bastu med kallbad.

Konferera på en egen ö i Ålands skärgård

Konferera på en alldeles egen ö mitt i magnifik skärgårdsnatur. På Silverskär, Åland, utlovas total arbetsro – det enda som kan tänkas distrahera är en och annan svävande havsörn. Mötesrummen, som alla är utrustade med fiber eller wifi, ligger i skilda hus och passar för både större och mindre sällskap.

 

Upp till hundra personer kan delta i dagskonferenser och sällskap upp till 47 personer kan även övernatta. På grannön Klobben, finns ett fiskeläge återskapat i genuin stil. En annorlunda mötesplats med en helt egen själ och atmosfär.

Bo i ett fängelse

Fängslande boende mitt i Stockholm. Vid Södermalm ligger den grönskande ön Långholmen med lugna parkområden och strandbad. Här har vi förändrat ett historiskt fängelse till ett inbjudande hotell. De renoverade cellerna har all tänkbar komfort för en och i vårt Wärdshus serveras vår goda frukostbuffé varje morgon.

Bo & konferera i ett flygplan

Välkommen till Jumbo Stay. Ett unikt hotell i en Boeing 747 Jumbo Jet. En exklusiv upplevelse i världen med stor sovkomfort precis vid flygplatsen ARN, Stockholm-Arlanda. Hyr hela flygplanet och låt fantasin flyga iväg! Perfekt för en grupp på 20-30 personer, du kommer att ha flygplanet helt exklusivt. 

Konferens på Gröna Lund

Magiska evenemang i tivolimiljö

Ha ett helt tivoli för er själva, diskutera företagets budget i en berg- och dalbana, rulla ut röda mattan och anländ i stil, eller bjud in hundratals anställda eller kunder till parken. På Gröna Lund kan du boka event, konferenser, tivolimöten och festvåningar - som garanterat är både magiska och unika.

  • Abonnera parken för en dag

  • Abonnera parken i 2 timmar

  • Hyr Teatern eller teaterlogen

  • Festvåning i Tyrol, Pontonen eller Fiesta

  • Sockervaddskola

Ishotellet Jukkasjärvi (Kiruna)

Ett annorlunda möte. Vad sägs om att börja dagen med att njuta av tystnaden på en hundspannstur för att sedan göra ett äventyrsrace i vildmarken och avsluta med en femrätters ismeny i en traditionell samisk kåta på en frusen Torne älv? Det erfarna bokningsteamet hjälper till att boka ett av konferenspaketen eller att skräddarsy hela upplevelsen.

Järvzoo

Järvzoo - Nordens vildmarkspark  erbjuder boende och konferenslokaler för stora som små grupper för upp till 120 personer. Anläggningen ligger inbäddad i skogen med nordens vackra vilda djur utanför fönstret. Här finns alla förutsättningar för avkoppling, ny inspiration och spännande och fartfyllda aktiviteter. För den mindre gruppen erbjuder vi ett exklusivt boende där ni kan bo och konferera ostört under samma tak. Varghotellet är beläget inne i djurparken och varje rum har stora panoramafönstren som vetter ut mot djurparkens stora varghägn.
Aktiviteter; Rovdjursguidning på Järvzoo, yoga, klätterstig, forsränning och paddling, 20 nedfarter för skidåkning, elljusspår för löpning och längdskidor, cykling, downhill och cross country är några andra äventyr som finns precis utanför dörren.

En äventyrlig konferens på Kolmården

Et stenkast från djurparken Kolmården hittar du det nyrenoverade Vildmarkshotellet, som bjuder på annorlunda konferensupplevelser med inriktning på kick-off, teambuilding och inspirerande möten.

Vi tar tillvara på både djurparkens och vildmarkens möjligheter och skapar verkligt unika konferensupplevelser! Här kan du som konferensgäst åka Wildfire, Europas häftigaste berg- och dalbana i fikapausen, eller uppleva kittlande djurmöten – som att stå öga mot öga med ett livs levande lejon.

Välj att konferera på Vildmarkshotellet, och upplev fyrstjärnig bekvämlighet och unika, pulshöjande konferensaktiviteter mitt i vildmarken!

Hyr Oscarsteatern

Oscarsteatern ger er oändliga möjligheter att genomföra viktiga och spännande möten. Känn känslan av att stå på samma scen som några utav Sveriges främsta skådespelare. Skräddarsy en heldag av möten, konferens eller föreläsningar i kombination med middag i vår restaurang Tredje raden eller varför inte ett mingel eller bröllop i vår vackra guldfoajé? Oscarsteatern är ett levande teaterhus fullt av möjligheter – utforska den ihop med oss!

Vi finns mitt i city nära till hotell och Stockholms nattliv. Det är 5 minuters promenad från T-centralen och runt hörnet från Arlanda Express.

Vi samarbetar med en rad olika partners inom mat, nöjen, hotell, blommor samt fotografering och kan därför skräddarsy alla typer av evenemang.

Analog konferens på Skansen

Magiska miljöer för unika möten

Glöm konferensrum med whiteboard, mazariner och projektor. På Skansen har du möjligheten att konferera i unika miljöer - helt analogt!

Skansen har flera lokaler i kulturhistoriska miljöer som förhöjer möten och kundträffar. Här sätter historiens vingslag och atmosfär prägel på mötet mer än tekniken. Att mötas analogt i vår digitala värld kan vara utvecklande och öppna ögonen för helt nya idéer. Ett möte på Skansen är ett möte i tid och rum.

kanebo-vit.png

ADRESS:

Kanebo Event AB

Nyborgsgatan 9

711 34 Lindesberg

Örebro län

TELEFON:

 +46 (0)70-937 23 78

FÖRFRÅGAN:

 Klicka här

SOCIALA MEDIER:

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
Kanebo-webdesign-white-liten.png

HEMSIDAN SKAPAD AV:

Kanebo Webdesign 2021 

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram