top of page
Image by Gregorio Luiz Gomez

Annorlunda

konferenser

Trött på tråkiga konferenser? Här kan ni hitta nytändning och inspiration under ert nästa möte. Exempel: Hyr en egen ö, hummerfiske, bo i en svamp eller i ett träd, glamping, padelkonferens eller varför inte i ett konferera ute i naturen? Allt är möjligt.

klobben natt.png

Klobben Åland

På ön Klobben (uttalas Klåbben) i Saltviks ytterskärgård ligger vårt moderna fiskeläge. Här erbjuds en annorlunda vistelse i tio bodar med havet som närmaste granne.

Förr användes bodarna vid Ålands många fiskelägen för övernattning vid det slitsamma strömmingsfisket i utskären. I dag kan du istället leva enkelt men bekvämt och ombonat på Klobben. Närmare naturens krafter än så här är det svårt att komma. Oavsett väder och vind är din vistelse på Klobben oförglömlig.

Bodarna är byggda av virke från 500 år gamla furor från Saltviks skogar. Med tiden kommer de att bli vackert grånade. Sammanlagt finns 30 bäddar, men Klobben har möjlighet att husera upp till 40 personer. Öns saltarbod är en naturlig samlingsplats för möten och måltider. Måltider med äkta skärgårdskänsla skeppas från Silverskär!​

fårö konferens.jpg

Äventyrskonferens på Gotland

Ett konferenspaket på Gotland som passar de företag som är ute efter att fortsätta bygga laget mot framtidens höjder. Här är det mycket fokus på teambuilding och att som grupp komma hem som ett starkare team. Teambuildandet kombineras självklart med konferensmöjligheter.

 • Resa med gotlandsfärjan

 • Boende på Ljugarn i stugor

 • Cykelturer

 • Utekonferens vid raukområdet

 • Aktivitet Expedition Gotland.

 • Gotlandskalas

Silverskar.jpg

Silverskär Ålands skärgård

BOKA EN EGEN Ö FÖR NÄSTA MÖTE!

Överraska ditt företag, ditt team eller din förening med ett möte eller en konferens på en egen ö. På Silverskär får ni vara i total enskildhet, inget som distraherar utom möjligen en svävande havsörn.

 

Bland de rödmålade byggnaderna på vår huvudö är skärgårdsidyllen total. Sammanlagt finns här 47 bäddar, från fyrstjärniga enkelrum med eget badrum i Ladugårds till hemtrevlig övernattning i tidsenlig miljö i gamla fiskarhemmet Mellangårds. Alla måltider tillreds av egen kock på ön!​

varghotellet konferens järvzoo

Järvzoo

Järvzoo - Nordens vildmarkspark  erbjuder boende och konferenslokaler för stora som små grupper för upp till 120 personer. Anläggningen ligger inbäddad i skogen med nordens vackra vilda djur utanför fönstret. Här finns alla förutsättningar för avkoppling, ny inspiration och spännande och fartfyllda aktiviteter. För den mindre gruppen erbjuder vi ett exklusivt boende där ni kan bo och konferera ostört under samma tak.

 

Varghotellet är beläget inne i djurparken och varje rum har stora panoramafönstren som vetter ut mot djurparkens stora varghägn.
Aktiviteter; Rovdjursguidning på Järvzoo, yoga, klätterstig, forsränning och paddling, 20 nedfarter för skidåkning, elljusspår för löpning och längdskidor, cykling, downhill och cross country är några andra äventyr som finns precis utanför dörren.

Charm-1.jpg

Bo & konferera på en yacth

M/Y Charm en av våra charterbåtar som är perfekt för det lilla sällskapet som vill spendera några dagar eller en vecka i skärgården. Upplev skärgården ombord på M/Y Charm. 

M/Y Charm är en 65 fots Sea Ranger byggd 1989. Fartyget är godkänt för 40 gäster vilket går bra vid transport, fest eller kundträffar. Vid middag eller konferens sitter ni bekvämt upp till 24 gäster (max 26) i den stora ombonade salongen. Fartyget har tre däck. På nedre däck ligger fyra gästhytter med toalett och dusch.

 

Mellandäck har en stor salong, kök och styrhytt. På övre däck finns ett stort soldäck med plats för alla passagerare. Här har vi också vår vattenskoter, gummibåt, windsurfing och grill. 

stora lökholmen.jpg

Egen ö i Stockholms skärgård

Stora Löknäsholmen är belägen på Norra Värmdö, vid Lillsved. Ön ligger 5 min med bil från Siggesta Gård, båtvägen ca 5-10 min från Grinda och 20-30 min från Vaxholm.
 

När ni hyr ön får ni tillgång till hela Stora Löknäsholmen, vedeldad bastuflotte & badtunna, ved, matlagningsutrustning som grill, gjutjärnspanna, gasolkök, kastruller, porslin, bestick, muggar, sovsäckar, liggunderlag, vattendunkar och toaletter.
 

Under er vistelse på ön får ni också fritt nyttja vår aktivitetsutrustning: 2 st kajaker, 4 st SUP – Stand Up Paddleboards och familjekanoterna som vardera rymmer upp till sex personer. Den vackra omgivande skärgården inbjuder till flera härliga och miljövänliga vattenaktiviteter och upplevelser i naturen.

Image by Oskar Hagberg

Padelkonferens

Starta dagen med en padelpass för att öka adrenalinet eller avsluta konferensen med en rafflande miniturnering – padel är både ett roligt sätt att röra på sig och att umgås.

 

Kombinera padelspel med ett möte med helpension, dagkonferens eller ett lunchmöte. Valet är ert!

Förslag på anläggningar:

 • Skytteholm

 • Villa Lovik

 • Hooks Herrgård

 • Körunda

aktiv naturkonferens.jpg

Aktiva naturkonferenser

Tillsammans med en guide skräddarsys er aktiva konferens. Konferensen kan innehålla vandringar, mountainbike, klättring,  yoga, bushcraft,  Outdoor Cooking (Ni lär er laga mat över öppen eld och får kunskap om vilka växter i vår närnatur som går att använda till matlagningen).

Boende i tipis, trädtält, hotell eller stugor.

Ex på platser för aktiva konferenser:

Svenska fjällen, Dalarna, Skåne, Kebnekaise / Abisko, Nordnorge, Alperna, Kalifornien, Grekiska övärlden, Patagonien och Nepal.

safaricampforetag vildmarkshotellet.jpg

En äventyrlig konferens på Kolmården

Et stenkast från djurparken Kolmården hittar du det nyrenoverade Vildmarkshotellet, som bjuder på annorlunda konferensupplevelser med inriktning på kick-off, teambuilding och inspirerande möten.

Vi tar tillvara på både djurparkens och vildmarkens möjligheter och skapar verkligt unika konferensupplevelser! Här kan du som konferensgäst åka Wildfire, Europas häftigaste berg- och dalbana i fikapausen, eller uppleva kittlande djurmöten – som att stå öga mot öga med ett livs levande lejon.

 

Välj att konferera på Vildmarkshotellet, och upplev fyrstjärnig bekvämlighet och unika, pulshöjande konferensaktiviteter mitt i vildmarken!

segling.jpg

Seglingskonferens

Spendera er nästa konferens på bästa sätt i Stockholms skärgård. Segling är en gruppstärkande aktivitet och ett fantastiskt sätt att arbeta tillsammans utanför den dagliga verksamheten.

 

Frisk luft och Stockholms unika skärgård ger nya tankar och tid för avkoppling. Segling i Stockholm är ett perfekt alternativ för er som vill komma ut i en kreativ miljö.

Varje båt kan ta 12 personer. Vill ni sova över så finns det 8 kojplatser i varje båt.

Treehotel.jpg

Treehotel i Luleå

Koncepthotellet Treehotel är som hämtat ur en science fiction-film. Högt uppe bland träden i den norrländska skogen kan du här boka hotellrum utöver det vanliga. Vad sägs om att checka in i ett UFO, en gigantisk glaskub, eller ett skatbo? Treehotel erbjuder en unik hotellupplevelse: trädrum med modern design mitt i orörd natur. Här kan du glömma vardagens tidsbegränsningar, njuta av lugnet och föryngra i en sofistikerad men bekant miljö.

Treehotel ligger i Harads, nära Lulefloden, cirka 100 kilometer från Luleå flygplats.

Konferens: Dragonfly är ett välutrustat konferensrum för grupper upp till sex personer. Rummet, som är femtio kvadratmeter, är designat av Rintala Eggertsson Architects. Den är monterad sex meter över marken på hundra år gamla tallar med en spektakulär utsikt.

Glamping på Svartsö.jpg

Glamping på Svartsö

Glamping är det populära konceptet som består av en lite mer glamorös version av camping. Utmärkt för dig som vill komma närmare naturen utan att behöva spara in på bekvämligheterna. Det här är listans enda icke-hotell, men den får platsa ändå tack vare sin unikhet och sitt vackra läge i Stockholms skärgård. För vad är unikt, om inte att kliva in i tält á la Harry Potters magiska värld, inredda med komfort såsom bäddade sängar, mysig belysning, filtar och fåtöljer. Och sedan ett eget altandäck som grädde på moset, precis vid vattenbrynet. Det är vyn som slår en när man öppnar tältduken på morgonen. En bättre start på dagen helt enkelt.

Säsongen på Svartsö Logi varar mellan maj och september.

gröna lund sockervaddskola

Konferens på Gröna Lund

Magiska evenemang i tivolimiljö

Ha ett helt tivoli för er själva, diskutera företagets budget i en berg- och dalbana, rulla ut röda mattan och anländ i stil, eller bjud in hundratals anställda eller kunder till parken.

 

På Gröna Lund kan du boka event, konferenser, tivolimöten och festvåningar - som garanterat är både magiska och unika.

 • Abonnera parken för en dag

 • Abonnera parken i 2 timmar

 • Hyr Teatern eller teaterlogen

 • Festvåning i Tyrol, Pontonen eller Fiesta

 • Sockervaddskola

Gotland_-_Så_mycket_bättre_konferens.jpg

Så mycket bättre-konferens

Grå Gåsen i Burgsvik på Gotland har blivit rikskänt tack vare programmet ”Så mycket bättre” som är inspelat här. Här har Sveriges artistelit skrattat, gråtit, uppträtt för varandra, festat och haft djupa samtal över middagsbordet. Nu kan ni få möjligheten att ha en Så mycket bättre Konferens, i samma miljö som Di Leva, Ledin, Uggla och Bryant!

Ni bor som riktiga stjärnor i personligt inredda rum på Grå Gåsen, äter lunch och konfererar i stora matsalen i huvudbyggnaden. För er som vill aktivera er kan vi erbjuda alltifrån fartfylld teambuilding till cykelutflykter i ett landskap som är magiskt vackert och betagande.

 • Passar: Grupper i storleken 20-60 personer

vandringsresa.jpg

Konferens utomlands

Gör nästa konferens till en oförglömlig upplevelse!

Vi erbjuder skräddarsydda konferensresor till populära resmål i Europa och världen över för alla typer av av företag.

Vi tar hand om hela resan. En välplanerad konferensresa för personal, ledning, kunder eller leverantörer. Nedan kan du se exempel på hur en resa kan se ut. Vi skräddarsyr alla resor efter era önskemål och budget.

Se förslag

svamp-norrqvarn.jpg

Bo i en svamp på Norrqvarn

Söker ni ett annorlunda och naturnära boende? Ta med personalen och bo som troll i våra mysiga trollstubbar eller svampar! När ni bor i svampar och stubbar, ingår sänglinne, handdukar, slutstädning och vår härliga hotellfrukost! Sittgrupper finns utanför i naturen vid varje stuga.

För att krydda er konferens ytterligare, boka en unik måltidsupplevelse ute i naturen längs med Göta kanal.

Inne på Norrqvarn finns restaurang, som vid högsäsong har öppet varje dag för frukost, lunch och kvällsmeny.

långholmen.jpg

Bo i ett fängelse

Fängslande boende mitt i Stockholm. Vid Södermalm ligger den grönskande ön Långholmen med lugna parkområden och strandbad. Här har vi förändrat ett historiskt fängelse till ett inbjudande hotell.

 

De renoverade cellerna har all tänkbar komfort för en och i vårt Wärdshus serveras vår goda frukostbuffé varje morgon.

Ishotellet Jukkasjärvi.jpg

Ishotellet Jukkasjärvi (Kiruna)

Följ med till Lappland och lägg din nästa konferens på världens största ishotell byggt av snö och is. ICEHOTEL i Jukkasjärvi återuppstår varje år mellan november och december då isskulptörer från världens alla hörn kommer och skapar denna storslagna arkitektur gjord av is och snö.

ICEHOTEL är en modern konferensanläggning med hög standard och bra konferenslokaler där det finns plats för upp till 100 konferensdeltagare. Här kombinerar man boendet genom att sova en natt i en av

ICEHOTELs kalla sviter med de andra nätterna i varmt boende. I sviten sover du i varm sovsäck på en säng byggd av is och med renskinn som underlag.

Aktiviteterna är många och unika. Här finns allt från snöskoter, hundspann, norrskensturer och renturer med släde och här finns också möjligheter att testa på att göra sin egen isskulptur. 

Hummerfiske.jpg

Hummerfiske på Västkusten

Med den bästa utsikten över hamnen på Marstrandsön, endast 35 minuter från Göteborg, ligger Villa Maritime Marstand.

Här finns 70 fina nyrenoverade hotellstudios i klassisk marin stil med ett eller två separata sovrum. Alla hotellstudios har ett fullt utrustat kök, badrum, hall och vardagsrum, de flesta med balkong och utsikt över hamnen, eller Marstrands samhälle och mäktiga Carlstens Fästning som vakar över staden.

I Hummerfiskepaket ingår:

Hummerfiske, fullt utrustad toppmoderna konferenslokaler, boende i våra fina hotellstudios, utsökt lunch, eftermiddagsfika samt hummersupé med 1/2 färsk hummer. (Notera att ni kan byta Hummersupé mot en skaldjursplatå om hela sällskapet väljer att byta), boende i dubbelrum och en härlig frukostbuffé.

fotbollsarena

Sportkonferens utomlands

Kombinera konferensen med en utlandsresa.

Se förstklassig sport på de mest anrika arenorna. Vi kan erbjuda er matchbiljetter till de största och de mest klassiska arenorna.

 • Fotbollsresor

 • F1-resor

 • Hockeyresor

 • Padelresor

 • NFL-resor

 • Tennisresor

 • Golfresor

 • Träningsresor

 • Yogaresor

Se förslag

bottom of page