Annorlunda

konferenser

 

Trött på tråkiga konferenser? Här kommer några tips som ger er en annorlunda upplevelse!

Använd er av Kanebo Event så slipper ni den tidskrävande administrationen. Vi hjälper er med förslag på konferensanläggningar som passar just ert mål.

Ni kommer att tjäna mycket tid, pengar och energi på att låta oss göra det. Vi skräddarsyr efter era önskemål och syfte.

Nedan ser ni några exempel på anläggningar vi jobbar med. 

Bo i trädtält på konferensen

Stora Löknäsholmen är belägen på Norra Värmdö. 20 min med båt från Vaxholm, 45 med båt från centrala Stockholm och 9 sekunder med zip-linan (linbanan) från fastlandet.

Boende

Ni bor i vildmarkskåtor, expeditionstälten, trädtälten* eller ”överlevnads skyddet” ni själva byggt.

*Tree Tent -trädtält. Supercoola tält som spänns upp mellan träden, ovan mark. Varje tält rymmer upp till 3 personer.

Aktiviteter

 • Höghöjdsbanan

 • Den 106 meter långa ziplinan(linbanan) som tar gästerna från fastlandet till ön.

 • Teamaktiviteter

 • Tävlingar

 • Vattenaktiviteter. Kajak och kanotpaddling. Stand Up Paddle. Segling. Swimrun.

 • The Expedition. Här bygger ni ert eget lager, lagar er egen mat och njuter av den vackra skärgårdsnaturen som omger er. De fyra elementen blir närvarande för er i allra högsta grad.

Mat

Ingen mat smakar bättre än den mat som tillagas tillsammans utomhus. Tillsammans med en kock lagar ni mat över öppen eld och på gjutjärnspannor. Alla råvaror och matlagningsutrustning tillhandahåller vi.

Konferens

Ni konfererar i vårt stora dometält med plats för 50-200 personer. Dometältet ligger vackert beläget uppe på berget med härlig utsikt över Grindafjärden.

Ni kan också välja att paddla kajak till någon annan ö och där bygga upp ert egen camp, laga mat, umgås och aktivera er. Vi har all utrustning.

Hyr hela Gröna lund

Du vet väl att du kan hyra hela Gröna lund för ditt företag. Innan öppning kl 12.00 kan du bjuda in alla dina kunder mellan 10.00-12.00 att få ha hela nöjesfältet för er själva. Kontakta oss för mer info. 

 
VIP-hyllan på Lustiga Huset eller hela tivolit?
Rulla ut röda/gröna mattan framför er egen VIP-entré och ge gästerna ett magiskt mottagande. På Gröna Lund finns massor av möjligheter att skapa event för kunder och medarbetare, deras familjer och alla andra som är viktiga för ditt företag. Ett gott skratt frigör bra energier och stärker dina relationer!

BJUD PÅ EN VIP-DAG / HELDAG
En egen VIP-dag öppnar fantastiska möjligheter att underhålla dina gäster och partners, skapa VIP-känsla, goodwill och en svårslagen exklusivitet runt ditt varumärke. Attraktionerna står till ert förfogande hela dagen och dessutom får ni möjlighet att tematisera delar av parken samt nyttja Stora Scen.

MAGIC HOURS – HYR GRÖNA LUND FÖR 2 TIMMAR
Ta chansen att erövra parken under några magiska och inspirerande timmar nästa år. Använd förmiddagen till att skapa en oförglömlig upplevelse för ditt företags kunder eller medarbetare där ni har exklusiv tillgång till parken och dess attraktioner.

 

OFÖRGLÖMLIG KONFERENS
Vad sägs om att anordna en spöklik middag inne i House of Nightmares eller att anlända till Gröna Lund i helikopter. Ingenting är omöjligt och vi skräddarsyr din konferens efter just era behov.

 

VIP MED EGEN ENTRÈ
Hälsa dina gäster välkomna via en helt egen entré! Vi öppnar, enbart för er, en egen VIP-entré under ordinarie öppningstid. Möjlighet att smycka entrén i företagets färger och former. Antal deltagare: 300-1000.

 

DANSBANAN
En luftig dansbana med scen och dessutom under tak. Låter inte det som ett perfekt ställe att hälsa dina gäster välkomna på? Passa på att servera frukost, brunch eller en drink. Ligger i anslutning till VIP-entrén. Antal deltagare: 100–300 personer för mingel med ståbord.

 

AFTER WORK
After Work med pirr i magen! Ta med medarbetarna på en hisnande åktur efter jobbet. Och varför inte låta familjen följa med? Innehåller allt som en vanlig after work gör – samt en hel del ovanligt. Antal deltagare: Från 100 personer och uppåt. Tid: Måndagar, tisdagar och onsdagar från kl 17 till stängning.

 

VIP-HYLLAN PÅ LUSTIGA HUSET
Med utsikt över Saltsjön och halva tivolit är detta en utmärkt mötesplats för uppstart av kvällen eller uppsamling mellan aktiviteter. En variant är att gå halva Lustiga Huset, kliva ut på VIP-hyllan och ta en drink för att sedan återvända till Lustiga Huset. Avsluta med en flygande matta ut. Passar bra för fördrink med enklare tilltugg. Antal deltagare: 30–70 personer för mingel med ståbord.

 

GRÖNA LUNDS-TEATERN
Gästspela på anrika Gröna Lunds-teatern som rymmer många olika mötesmöjligheter. Här möts ni bland traditioner från 60-talsrevyer och kända artister som Beatles och Marlene Dietrich. Projektor och duk, pentry och loge/omklädningsrum. Antal deltagare: max 180 personer.

 

OKTOBERFEST HELA SÄSONGEN I BIERGARTEN
Mitt i parken pågår Oktoberfesten hela säsongen med tysk öl och en meny inspirerad av Tyrolen. Den självklara avslutningen på en lyckad 5-kampskväll eller för en fördrink eller middag i samband med er aktivitet. Liten scen, sittplats under tak. Antal deltagare: 250 sittande.

Vaxholms Kastell

Vaxholms Kastell bjuder upp till såväl möten och konferenser som fest och aktiviteter!

 

Här finns också möjlighet till övernattning för den som inte får nog av skärgårdsluften!

En trivsam miljö är ett säkert kort för en lyckad konferens. Hos oss kan ni vara många eller få, sitta på rad eller luta er tillbaka – vi ordnar er konferens precis som ni vill ha den!

Please reload

Safari Camp på Kolmården

Om Safari Camp
Närmare en riktig Afrikaresa än vistelsen på Safari Camp kan man inte komma.

Safari Camp är en äkta afrikansk tältby som ligger i Safari, mitt bland savannens vilda antiloper, zebror och giraffer. Här spenderar ni en annorlunda och magisk kväll i afrikansk anda, med grillning vid lägerelden och bland annat ett närgånget möte med savannens konung: Lejonet.

4-stjärnig camp – Här grillar ni fläskfilé, lax och kyckling vid lägerelden. Till middagen serveras också tillbehör samt vin, öl och läsk. Middag samt två glas vin eller öl per person ingår i paketet, övrig dryck finns till försäljning i camp-baren. Sänglakan, täcke och kudde ingår.

5-stjärnig camp - Här dukas det upp med vita dukar och kandelabrar och en trerätters middag serveras med en kock och servitör på plats. Middag samt två glas vin eller öl per person ingår i paketet, övrig dryck finns till försäljning i camp-baren. Tälten är dessutom hotellrumsbäddade med vita lakan för en extra god natts sömn. 

Tältbyn består av 15 dubbelrumstält och totalt 30 sov- och matplatser. Varje tält består två sängar element, sängbord och sänglampa. Det enda du behöver ha med dig är bekväma kläder för utomhusbruk. Laktos- och glutenfria samt vegetariska alternativ erbjuds självklart, önskemål om detta uppges i samband med bokning. Campen har även alkoholtillstånd och tar kort.

Ingår i paketet

 • Middag

 • Specialvisning i Delfinarium

 • Närkontakt lejon

 • Fika

 • Frukost

 • Campkläder

 • Logi i tält

 • Välkomstdrink

Ösjönäs i Tiveden

Tivedens aktivites- & äventyrscenter

På Ösjönäs kan du bo, konferera, rida, yoga, paddla, klättra höghöjdsbana, bada bada bastu och badtunna samt mycket mer. Följ med ut och upptäck trollens magiska skogar och vatten.

I hjärtat av Sverige, mitt emellan Göteborg och Stockholm, ligger skogsriket Tiveden. Ett stenkast från trängsel, buller och stress breder tystnaden och lugnet ut sig i ett av Sveriges sydligaste urskogsområden. Mitt i denna magiska skog finns Ösjönäs. Här väntar äventyret på dig som söker förtrollande vacker natur präglad av väldiga mossbelupna klippblock, majestätiska gamla träd och branta bergsryggar med hällmarker. 

Sportkonferens Bosön

Bosön är en modern anläggning för såväl dagkonferenser, flerdagskonferenser, utbildningar, aktivitetsdagar och kick-off.

Beläget på Lidingö nära Stockholm är det enkelt och snabbt att ta sig hit från Stockholm C. 

Vi hjälper er att välja den miljö som passar er grupp och ert syfte bäst. I paketen ingår idrottshall och konferenslokal anpassad till gruppens storlek.Varje företag och organisation behöver tydliga mål. Idrottens språk och värderingar och Bosöns inspirerande miljö blir tillsammans en perfekt start för er resa mot att bli ett vinnande lag!

Please reload

 • Linkedin Social Ikon
 • Facebook Social Ikon
 • Instagram

ADRESS:
Kanebo Event AB

Nyborgsgatan 9

711 34 Lindesberg, Sverige

TELEFON:

 +46 (0)70-937 23 78

HEMSIDAN ÄR PRODUCERAD AV:
Kanebo Webdesign 2020 

www.kanebowebdesign.com

 • Facebook
 • YouTube
 • Instagram