top of page
Dukning

Festlokaler

Vi hjälper er att hitta den perfekta festlokalen till er fest. Nedan ser ni några lokaler och anläggningar som vi samarbetar med i Stockholm.  Vi samarbetar även med andra festlokaler i hela landet. 

Takterrass stockholm fest.jpg
7A Odenplans takterass

Ett stenkast från Odenplan, på bästa läget i Vasastan, hittar du en stor mötesvåning om totalt 2000 kvadratmeter. 

Här kan du boka en härlig takterrass för er sommarfest med kollegorna eller kunderna. På takterrassen finns två inglasade uterum som gör det möjligt att vistas utomhus oavsett väder. När kvällen sedan blir svalare finns infravärme, ljuslyktor och plädar som värmer. Mingla i baren med något gott att dricka medan en läcker grillbuffé dukas upp med mängder av härliga tillbehör.

 

Minst 50 personer och max 150 personer.

Münchenbryggeriet
Münchenbryggeriet

Unika lokaler i Stockholms innerstad för 1-3500 deltagare. Mitt i Stockholm, med en hänförande utsikt. En historisk byggnad varsamt renoverad. 9000 kvm, 23 flexibla lokaler. Med stans bästa utsikt.

Här på Münchenbryggeriet har vi tre nyrenoverade fullt utrustade restaurangkök där vi lagar all mat från grunden. Med förstklassiga råvaror och mycket omtanke gör vi 3-rättersmenyer, varma och kalla bufféer, kanapéer, smörgåsar och mycket mer. Att laga för 1000 personer eller 50 personer är ingen skillnad för oss, vi gör det med lika mycket omsorg och samma höga kvalitet.

Självklart har vi ett ekologiskt husvin på menyn och Münchenbryggeriets egna ekologiska hantverksöl.

Hasselbacken.jpg
Hasselbacken - Djurgården

En plats för storslagna fester!

Fest på Hasselbacken är inget annat än en oförglömlig upplevelse. Vi har lång erfarenhet av alla typer av högtider, fester och evenemang.

En galamiddag, en kickoff, produkt-lansering eller stormöte – vi dukar upp för alla tillfällen och arrangemangets helhet förstärks i Hasselbackens magnifika lokaler. 

Hasselbacken har i nära 200 år varit en plats för fest och firande. Hos oss hittar ni ett helt hus fullt av unika rum, salar och salonger med högklassiga rum att övernatta i. Störst är Hazelius som rymmer 300 personer och har en vacker terrass med utsikt över Stockholm.

Hotellrum – 113 
Mötes- och eventytor – 8 
Hazeliussalen: 335 kvm + terrass 200 kvm 
Restaurang – plats för 170 sittande gäster 

Gasometer.webp
Gasometer (öppnar 2026)

2026 öppnar vi en ny arena och evenemangslokal med spektakulär arkitektur i Norra Djurgårdsstaden. Ta din föreställning eller event till nästa nivå med den senaste teknologin i branschen. Med optimala vinklar för åskådning, oslagbar akustik och komfortabla sittplatser, sätter vi ribban för vad en arena-upplevelse kan vara 2026.

Theatre – 1500-1740 gäster
Dome – 800-1000 gäster

Fjäderholmarnas+Krog_Festvåning_Stockholms+skårgård©Per+Olsson_3.jpg
Fjäderholmarnas festmagasin

Fjäderholmarnas Magasin är en festvåning som ligger en kort promenad från Fjäderholmarnas Krog. Här arrangeras mini-mässor, lanseringsfester, kundevent, evenemang, 50-års kalas eller bröllop som ni vill ha det. 

 

Här finns massor av möjligheter och de kan duka för upp 200 sittande gäster samt arrangera stående mingel för upp till 400 personer inne och ute. Magasinet har under 2020 genomgått en totalrenovering. De erbjuder en sjönära och flexibel festlokal med inbjudande uteplats, lounge, bar samt matsal.

Winterviken storasalen.jpg
Winterviken

I vackra Vinterviken, Gröndal, endast minuter från Stockholm city ligger Alfred Nobels gamla dynamitfabrik byggd 1891.


I de fantastiska lokalerna driver Markus och Erika Aujalay nu Café och Festvåning och erbjuder här möjligheter till alla typer av arrangemang och fester.


I den Stora Salen kan över 500 gäster sitta och äta tillsammans. På Winterviken finns också mindre lokaler, lämpliga för middagar, konferenser och möten mm. Väljer man att ha en mingeltillställning går det bra att vara fler än 500 gäster.

Blue charm.jpg
M/S Blue Charm

M/S Blue Charm är en av Stockholms mest eleganta flytande festvåningar!
Här möter ni en klassisk och stilfull inredning. I salongen, där alla gäster sitter tillsammans så har ni en vacker utsikt genom panoramafönstren runt hela båten. Festen går även att kombinera med en båttur i skärgården. Fartyget har sin ordinarie kajplats mitt på Strandvägen i Stockholm men kan flyttas till andra kajplatser eller hämta upp er någonstans om det så önskas.

Mellan 60 och 120 middagsgäster är perfekt för M/S Blue Charm. Fartyget har givetvis ett soldäck med bar - där alla gäster får plats.

7A-Posthuset-Palmsalen.jpg
7A Posthuset — Palmsalen

7A Posthuset ligger endast några meter från Stockholms Centralstation. 

Palmsalen är en pampig, ljus och rymlig lokal med högt i tak och ett fantastiskt ljusinsläpp genom glastaket som sträcker sig över lokalen.

Börja kvällen med en trerättersmiddag för att sedan samlas på dansgolvet. Våra erfarna koordinatorer tar på sig rollen som festfixare och tar hand om allt från catering till att boka underhållning. Vi lovar att det blir en kväll som gästerna sent ska glömma! Palmsalen är en storslagen och rymlig festlokal med högt i tak och ett fantastiskt ljusinsläpp.

Upp till 220 personer sittandes middag.

kolskjulet-festlokal.jpg
Kolskjulet Kastellholmen

En mycket svårslagen lokal för den privata festen såväl som för företagsfesten eller konferensen. Längs ut på Kastellholmen med en magnifik utsikt över Stockholms inlopp är detta en lokal lämpad för alla typer av fester och tillställningar. Det är en genuin skärgårdsmiljö på promenadavstånd från centrala Stockholm.

Upp till 150 gäster sitter inomhus året runt. Sommartid kan tält ställas på kajen för middag upp till runt 200 gäster!
Kapacitet för mingelupplägg beror på kundens krav och årstid. Är förutsättningarna de rätta så kan vi ta emot upp till 300 minglande gäster. Hör med oss!

Maten via ett fast cateringbolag.

Ni är välkomna att ta med er egen alkoholhaltiga dryck till lokalen. Önskar ni, tar vi dock hand om inköp, kylning, transporter och tomglas åt er!

 

Berns festvåning.webp
Berns

För den som vill göra pampigt intryck på gäster är Berns ett utomordentligt alternativ. Vackra gulddetaljerade lokaler, med imponerande takhöjd och spegelväggar – allt för fina festen eller varför inte sagobröllopet. För gäster som vill övernatta stoltserar Berns med ett lyxigt boutiquehotell.

Här finns flera fina lokaler. För de lite mindre festerna finns Röda Rummet och Spegelsalen. 

För de större eventsen och de som vill slå på den stora trumman, så finns The Ballroom som passar för 280 sittande eller 1000 stående.

 

 

 

 

 

 

 

 

Riddersviks Herrgård festlokal
Riddersviks Herrgård

Välkomna till Riddersviks Herrgård i Hässelby. Vackert beläget med en magisk utsikt över Mälaren hittar ni denna lättillgängliga herrgård!

Riddersviks Herrgård anordnar skräddarsydda bröllop, fester, konferenser och tillställningar

Passa även på att övernatta nära vattnet i deras nyrenoverade rum!

Stående: 120

Sittande: 120

 

Junibacken festlokal.jpg
Junibacken

Företagsfest, bröllop, julbord eller födelsedagsfirande? Junibackens festlokal passar alla tillfällen med stans bästa läge intill Nybrovikens glittrande vatten.

Terrassen ligger bara någon meter från vattnet och med utsikt över Stockholms slott och flera andra kända landmärken. Inomhus finns plats för sittande middag i cirkusrestaurangen eller mingel vid Villa Villekulla med den stora glasväggen mot vattnet. 

Ni kan förvänta er förstklassig mat och service samt vackert dukade bord i en unik miljö. Vi hjälper er gärna med underhållning och aktiviteter om så önskas. Ett populärt inslag är en tur med Astrid Lindgrens magiska Sagotåg.

Antal: Minst 50 - 150 sittande. 300 minglande

operaterrassen.jpg
Operaterassen

Entrén upp till Operaterrassen sker från vår fantastiska stentrappa med pampiga eldarrangemang runt om Operaterrassen. Utsikt ut mot Slottet, Riksdagshuset och Stockholms ström kan vi arrangera middagar, företagsarrangemang till stora och små grupper.

Operaterrasens festlokal är ett mycket flexibelt utrymme, där vi tack vare ett flertal skjutväggar och en steglös scen kan arrangera konferenser, luncher och middagar för såväl små som riktigt stora sällskap. Allt från 40 till 300 personer kan festa och ha det trevligt tillsammans i vår festlokal.

AnnaStormPhoto_7A_Strandvagen-26-c2482286.jpg
7A Strandvägen

En fest på 7A Strandvägen i våra eleganta festlokaler med en oslagbar utsikt över Nybrovikens glittrande vatten är en oförglömlig upplevelse.

 

Här finns privata salonger med charmig orginalinteriör och en romantisk atmosfär som passar utmärkt för att arrangera såväl intima som stora bröllopsfester med middag, mingel och dans för upp till 90 gäster. 

På 7A anser de att mat och dryck är en viktig del av en lyckad fest. De samarbetar därför med välrenommerade cateringföretag och kockar som tar fram menyer efter säsongens råvaror och smaker. Oavsett om ni önskar enklare frukostar, trerättersmiddagar eller snittar till minglet.

Lovik (1).jpg
Villa Lovik Lidingö

Ett stenkast från Stockholms stad hittar ni en lugn oas för att varva ner i vackra miljöer med havet utanför fönstret. Lovik ligger vackert vid vattnet på norra Lidingö med festlokaler som är öppna och ljusa. Här serveras god mat med hög kvalité. Det är viktigt för oss att ni ska ha en givande tid hos oss på Villa Lovik.

 

Salongen, vår festvåning med kristallkronor och öppen spis, har stått värd för många fester, bröllop och högtidsdagar.

 

Vi kan ta emot sällskap på upp till 120 personer. Vill du ha hjälp med att boka underhållning eller båt/buss så ordnar vi det.

Swing by Golfbaren.jpg
Swing by golfbaren

Planerar ni en fest eller konferens för ett större sällskap? Då är Swing by Golfbarens Matsal det passande valet. Vår matsal lämpar sig väl för enklare konferenser, möten och föreläsningar i lite större grupper. I vår matsal sitter man vid stora bord för 6-8 personer, det finns även en mindre scen med ljudanläggning samt projektor för presentationer.

 

Förutom möten och konferens arrangerar vi även kickoff, after work, möhippa, födelsedagskalas eller andra typer av event i Matsalen. Hos oss kan du även börja med ett möte och avsluta dagen med fest och minigolf som event. Nedan kan du hitta våra färdiga "combos".

Antal: minst 10 max 80 sittande.

Carlshälls gård.jpg
Carlshälls gård Långholmen

På Carlshälls Gård har vi Herrgårdsbyggnaden med sin Stora och i fil intilliggande Lilla Matsalen för 40 – 70 gäster och vår stora pampiga bankettsal ”Brännvinskungens Sal” i Västra Flygeln för 70 – 120 gäster.

 

Det är i Herrgårdsbyggnadens Stora Matsal som de världsunika grisailletapeterna finns, föreställande ett turkiskt landskap och vilka Brännvinskungen L.O. Smith lät sätta upp 1887 då hans dotter Mary gifte sej med Turkiets ambassadör i Sverige, Prins Jean Karadja.  Bokar ni Herrgårdsbyggnaden för ett större sällskap disponerar ni hela huset och Sjöterrassen utanför.

Takterrass stockholm fest.jpg
M/S Ambiance

Här kan vi ordna allt från bröllop, företagsfester, mingel, aw och trevliga transporter.

Ombord på båten finns ett stort soldäck som ni kan njuta av utsikten ifrån. Slappna av i våra loungemöbler med en kall drink, samtidigt som ni får uppleva Stockholms skärgård ifrån första parkett.

Vi ordnar catering eller tänder grillen om mat önskas.

 

Båten är en perfekt plattform för alla typer av fester. Ni har ensamrätt till båten med både bar och mat, samtidigt som ni bara är ett stenkast ifrån gamla stans uteliv när vi är tillbaka vid kaj.

 

Här Finns det plats för upp till 150 personer, eller 60 sittandes.

blivande-eventlokal.jpg
Blivande - Frihamnen

Här sitter ni 100 gäster tillsammans med ytterligare ytor för mottagningsmingel, dans och underhållning.

För mingelevent och nattklubb kan eventlokalen ta emot sällskap på upp till 250 gäster. Att observera är att detta är en av de få lokaler som kund kan hyra till 05.00 för ert event!

"Blivande" är ett icke vinstdrivande hus för kultur, konst och kreativt företagande och lokalerna präglas av den konstnärliga verksamheten.
Musikanläggningar, eventljus, bar och allt som behövs för ett häftigt event finns redan på plats så ert event här är "plug and play".

Senaste sluttid 05.00. Unik möjlighet för sena fester!

DRYCK: Kund tar med sin egen dryck. Kylmöjligheter och bar finns.

Fina möjligheter för livemusik och elektronisk musik. Mycket teknik finns på plats.

mess eventlokal.webp
MESS - nära Norrmalmstorg

En centralt belägen eventyta som erbjuder ett flexibelt upplägg för alla möjliga typer av event.

Skapa ert eget event med möblering, dekor och mat eller låt MESS sy ihop ett fullserviceupplägg.
Till ert förfogande har ni en ren eventyta om ca. 200 kvm med spektakulära 5,5 meters takhöjd! Till det en 16 meter lång bar i marmor! Kylar, toaletter och garderob för att hantera grupper på upp till 400 gäster.

Är ni upp mot 1000 gäster. Hör med oss för möjlighet att nyttja ytterligare 600 kvm utomhus, under tak.

Kapacitet sittande middag: 140 gäster.
Kapacitet mingel inomhus: 400 gäster.

Vill ni beställa maten från oss på MESS har vi ett välkomponerat utbud av snittar, mingelmat, bufféer eller 3-rätters.
Det går även bra att lösa mat själva genom catering. 


DRYCK: På MESS förbeställs dryckespaket alternativt att era gäster handlar sin dryck i baren.

clarion sign.webp
Clarion Hotel Sign

På Clarion Hotel Sign har vi flexibla lokaler och goda möjlighet att skräddarsy efter era önskemål. Dessutom finns det möjlighet för alla att bo kvar på hotellet.

Banketten

Med nära sju meter till tak och 600 kvadratmeter golvyta finns nästan obegränsade möjligheter. Välj att förfoga över hela lokalen eller dela upp den i tre mindre, använd tiil exempel en till utställningsyta, en till seminarium och en till uppträdande med scen. Bankettsalen är perfekt för konferenser, kongresser, utställningar, mässor, mingel, middagar, banketter och fester.

Runda bord 450 personer
Långbord 500 personer
Mingel 800 personer

 

Spa Bar-terrassen

Är ni ett sällskap på 30-50 personer? På sommarhalvåret finns möjlighet att abonnera en privat takterrass med tillhörande bar på våning 8. Varför inte anordna en annorlunda after work, en grillkväll eller ett champagnemingel med fin utsikt över Kungsholmen? 

 

Artur festlokal Sundbyberg.jpg
Artur Restaurang & eventlokal

Artur restaurang & eventlokal i Sundbyberg är en festlokal med det lilla extra, endast 10 minuter från Centrala Stockholm.

Här finns en hörsal för evenemang och presentationer i biosittning för 180 personer och eventlokal för sittande middag 450 personer eller mingel för 800 personer.

Restaurangen har en spektakulär utformning med runda pelare som håller upp ett tak på 15 meters takhöjd samt stora fönsterpartier i 3 väderstreck. Ert event får en exklusiv inramning som inte kan hittas någon annan stans i Stockholm.

bathuset-festlokal.jpg
Båthuset Solna

Båthuset med dess bryggor går att hyra för olika sorters ändamål såsom fest, konferens, bröllop eller vad helst ni önskar. Här rymmer upp till 50 sittande gäster, på sommaren kan vi ta emot ca. 80 sittande gäster då även bryggorna kan utnyttjas.

 

Ett miljöombyte kan vara bra och därför rekommenderar jag dig och komma och inspireras av Båthusets lugna och natursköna läge. Båthuset passar även utmärkt för det mindre mötet då en projektor med duk finns att tillgå på plats.

 

Om vädret tillåter kan ni ta med er kaffet utomhus och koppla av i vår lugna miljö vid vattnet.

 

 

pop-story-restaurang.jpg
Pop Story - Djurgården

Välkommen till en interaktiv POPpig värld av mat, design, musik och konst som inspirerar dig att festa, sjunga, skratta, äta och dricka. Pop Story är en konceptuell restaurang och festupplevelse i anslutning till ABBA the Museum på Djurgården i Stockholm.

Restaurangen serverar svenska klassiker, och är uppdelad i två sektioner (Memphisbaren och Glashuset) med scener i båda delarna som gästas av DJ’s, liveband, quizmasters och karaokevärdar. Memphisbaren är en färgklick med tillhörande karaokerummet "Pop Tram".

Backstage Hotel ligger i nära anslutning.

Ät och drick gott mellan varven, i en poppig och färgstark miljö med plats för ca. 70 sittande och 100 för fest.


Karaokerum – Ca. 12 gäster

Edsbacka krog Silviapaviljongen.jpg
Edsbacka krog - Sollentuna

Edsbacka Krog – restaurang i Sollentuna – den vita pärlan vid den natursköna Edsviken.

Välkommen att boka in fester, födelsedagsfirande, bröllop, minnesstunder och jippon på Edsbacka Krog i underbara lokaler med riktigt bra mat, professionell & varm service samt en härlig utsikt över Edsviken och dess park.

Här finns flera olika festsalar:

 • Silviapaviljongen: upp till sittande 80 gäster.

 • Kammare 1 och 2: rymmer 23 resp. 32 gäster.

 • Chambres 3 och 4: För privat middag/lunch för upp till 15 resp 8 gäster.

Sjö och land festlokal 1.jpg
Sjö & land

SJÖ & LAND ligger mitt på Strandvägen rakt nedanför Styrmansgatan med gott om P-platser 100 m till 7-ans spårvagn som tar er till T-centralen på 5 min ett flertal bussar passerar till olika delar av staden , eller en promenad på 10 min till Stureplan.

Festlokalen har ett ypperligt läge på Strandvägen, mitt i Storstadens puls. Men när ni kommer innanför dörren är ni alldeles för er själva, bara båtarna som åker förbi utanför fönstren. Runt hela pontonen finns en brygga vars del mot Nybroviken är inglasad och har en markis som skyddar om vädret trilskas.

 

Max antal vid middagssittning är 60 gäster i angränsande salar. Vid mingel ryms upp till 100 gäster.

Lumafabriken.jpg
Lumafabriken

Lumafabriken erbjuder slående lokaler för fest och event med vackert läge intill Hammarbykanalen. Lokaler för sällskap mellan 2-250 personer.

Här arrangeras fester i Lampfabriken är allt ifrån Italienska gårdsfester till streetfoodfest och American BBQ till klassiska 3 rätters menyer.

Lumafabriken stod färdig 1930 och fungerade som lampfabrik till slutet av 1970-talet. Byggnaden, som är K-märkt arrangerar numer konferenser och fester. Ex på lokal är Lumafabrikens glaskub högst upp i byggnaden med utsikt över stora delar av Stockholm. Alla lokaler har tillgång till någon av våra terrasser, alla med fina lägen mot Hammarbykanalen.

van der Nootska palatset.jpg
van der Nootska palatset

Här möter ni en klassisk och stilfull inredning. I salongen, där alla gäster sitter tillsammans så har ni en vacker utsikt. En unik konferens- och festvåningsanläggning på Södermalm i Stockholm, med anor från 1600-talet.

 

Låt charmen från inredning och stilepoker genom trehundra år sätta sin prägel på din fest, konferens, bröllop eller möte!

Palatset kan erbjuda ett flertal festsalar, salonger och gemak för middag, fest, bröllop och konferens upp till
150 personer.

cedergrenska-tornet.webp
Cedergrenska tornet - Stocksund

Sittande middag i Riddarsalen: Upp till 90 pers. vid runda bord, upp till 100 pers. vid långbord.
Optimal gruppstorlek för sittande middag är 50-80 pers.
På terrassen ryms 150 personer.

Högt över trädtopparna reser sig det kända landmärket, Cedergrenska Tornet. En pampig tegelbyggnad som tog 100 år att bygga. Här sitter historiens vingslag i väggarna med synligt tegel, träpanel och höga fönster.
Vår stora takterrass med utsikt över hela Stockholm ger tillställningen en oförglömlig upplevelse. Här kan du avnjuta ett glas champagne eller säga ja till din nya äkta hälft. Cedergrenska Parken nedanför är tät av träd och det ger Tornet en lugn och mäktig tystnad, fast det ligger så nära Stockholm.


Vår stolthet Riddarsalen, med högt i tak, ligger på plan fem och har plats för 100 sittande gäster. Vi har unika möjligheter att göra din tillställning till en minnesvärd händelse – allt från konferens, bröllop, högtid och andra festarrangemang.

westmanska-festvaning-city-G.jpg
Westmanska Palatset

Välkommen till vår festvåning Restaurang Westman med innergård på Westmanska Palatset i härligt avslappnad miljö, mitt i centrala Stockholm.

Här erbjuds den perfekta miljön för ert event för både små som stora sällskap.

 

Fantastiska ytor i Stenvalvet, Glasmatsalen och vår avskilda innergård. Alla våra ytor är stora och luftiga med fantastisk ljusinsläpp tack vare alla fönster. Vi kan duka upp middag för 220 sittande inomhus och 100 i vår innergård. Vill ni istället mingla har vi kapacitet för +400 personer.

MAT: Våra stjärnkockar erbjuder mat för alla typer av tillfällen; allt från plockmat för mingel till trerättersmenyer och kvällsmiddagar.

 

DRYCK: Restaurang Westman har eget alkoholtillstånd och fullständiga rättigheter.

 

clarion-hotel-stockholm.webp
Clarion Stockholm

Välkommen till Clarion Hotel Stockholm, där vi är stolta att kunna erbjuda de bästa upplevelserna och en högklassig service.

Med en maximal konferenskapacitet på över 1 000 personer i 17 konferenslokaler och en indelningsbar bankettsal för upp till 500 sittande gäster och 600 minglande, kan vår entusiastiska och erfarna personal hjälpa er med vilken tillställning som helst.

Bankettsalens utsikt mot Globen och Årstaviken ger rymd och inspiration till ert möte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

badholmen.JPG
Badholmen

Badholmen är en liten skärgårdsö alldeles intill Vaxholm och bara en timmes båtresa från Stockholm city. Här väljer många att hålla sina bröllop och sommarfester! Om du frågar oss så finns det ingen plats som är så mycket sommar och grill som Badholmen. Här finns två lokaler att välja på, beroende på hur många ni är som ska få plats.


Magasinet rymmer upp till 135 gäster och Kalaset är lite mindre och rymmer 44 hungriga besökare. För bokningar av fest/event på Badholmen gäller minimum 30 personer.

Om ni inte vill ta er till Kastellet eller Badholmen själva ordnar vi gärna transporten hit. Ni kan boka en båt ända från stan. Vill ni vara mer effektiva hjälper vi er att ordna med buss och taxibåt.

ekensdal.jpg
Ekensdal Nacka

Ekensdal ligger precis vid vattenkanten vid Stockholms inlopp. För upplevelsens skull rekommenderar vi den långsamma sjövägen hit, den tar ungefär en halvtimme från Nybrokajen i Stockholm.

Vattnet, solnedgången, sekelskiftsvillan och en stjärnkock bakom kastrullerna – Ekensdal är som gjort för en lyckad fest.

 

Stora matsal på övervåningen finns förutom utsikten över Stockholms inlopp, sittplats för upp till 140 stycken gäster och i den lite mindre på nedervåning är det plats för ca 36 stycken.

 

Under sommarmånaderna finns även möjligheten att slå upp ett tält i trädgården och ha middagen där, för upp till 270 gäster.

cirkus-arena-restaurang.jpg
Cirkus - Djurgården

Historiska Cirkus på Djurgården i Stockholm vill vara ett tillhåll för roligheter, samkväm och oliktänkande. Vår ambition är att skapa extraordinära, udda och oväntade upplevelser – oavsett om ni vill ha en föreläsning, mässa, eller galafest. På Cirkus finns det två stora scener som kan utnyttjas på många olika sätt och går att förändra efter behov. Restaurangen har ett kreativt och modernt kök, inspirerat av vad Cirkus en gång var.

Cirkusscenen – 1750 stående, 1644 sittande, 500 middag 
Nya Cirkus scen – 784 sittande gäster 
Festvåningen – 70 sittande gäster 
Mingelytor / Champagnebar / Chambre separée

Festlokal en trappa ner 3.jpg
En trappa ner

Centralt belägen mitt i stockholms city ett stenkast från tegnerlunden och adolf fredriks kyrka ligger Festlokalen En Trappa Ner.


Lokalen är uppdelad i separata rum med matsalar, barer, dansgolv. Genuin miljö med 1800-talsvalv.
Exklusiv tillgång till lokalen för bröllopsfester, disputationsmiddagar, företagsfester, julfester, kickoff, studentfester.

Antal gäster:

Sittande gäster: 40-124 personer

Mingel: 40-200 personer

Långa raden ute.jpg
Långa raden - Velamsund Nacka

Bröllopsfest, födelsedagsfest eller företagsfest på sjökrog nära stan.

Boka din fest i Restaurang Långa radens vackra lokaler som ligger vid vattnet längst in i Velamsundsviken, Saltsjö-Boo / Nacka.

Det f.d herrgårdsområdet Velamsund är beläget c:a 20 minuters bilresa från centrala Stockholm, alternativt c:a 40 minuters båtresa.

Vi kan ta emot sällskap mellan 40-120 personer året runt med helabonnemang. För sittande middag i samma sal är kapaciteten 80 gäster. Sällskap över 80 gäster kan ha mingelupplägg.

Ms-Riddarholmen.jpg
M/S Riddarholmen

Ombord på M/S Riddarholmen kan ni njuta av Stockholm på bästa möjliga sätt. Vackra vyer, fantastiska smakkombinationer och festmöjligheter både inne och ute, bäddar för ett riktigt roligt sommarevent, konferens eller bröllop!

Rymlig restaurangdel och dansvänligt bryggdäck 

M/S Riddarholmen byggdes redan 1916 och renoverades under 1990-talet, då fartyget samtidigt anpassades till festlokal. I den rymliga restaurangdelen dukar vi för upp till 130 sittande gäster och i den mysiga baren finns plats för ytterligare 40. Vi kan även anordna grillfester med dans på det rymliga bryggdäcket och fartyget är anpassat för många olika slags festligheter.

steninge-bruk-1.jpg
Steninge bruk

I en upprustad gammal stenlada utanför stan hittar du Steninge Bruk, där vi har byggt Sveriges största grill inomhus. Här serveras lunch, brunch, middag och fika i rustika, gamla lokaler. Vi arrangerar även privata fester, bröllop och företagsevent och kan ta emot upp till 300 personer samtidigt.

I restaurangen som är 400 m2 finns det plats för sittande middag eller mingel med spektakulär inomhusgrill. Över 300 sittande gäster. Direkt tillgång till stora utomhusytor.

 

fjarilshuset-festvåning-solna.webp
Fjärilshuset i Hagaparken Solna

Välkommen till Fjärilshuset, en unik och omslutande upplevelse mitt i den förtrollande Hagaparken. När ni bokar någon av våra fantastiska lokaler, öppnas dörrarna till ett exklusivt område som är helt ert att njuta av! Vår plats sträcker sig över hela 30 000 kvadratmeter, inklusive en generös uteservering med kapacitet för upp till 400 personer och möjlighet att arrangera tältlösningar för upp till 1500 sittande gäster.  

Under taket, sprider sig totalt 6000 kvadratmeter med otaliga möjligheter att skapa magi. Här är några av våra huvudsakliga utrymmen:  

 • Haga Ocean: Hajtanken på Fjärilshuset.

 • Trädgårdsrestaurangen:
  Upplev en "utomhusmiljö" inomhus med en lummig och grön omgivning.

 • Vinterträdgården: Den ultimata platsen för att skapa minnesvärda evenemang

 • Aurora: Den är perfekt för middagar och festande med stora sällskap.

 • Hälsoträdgården:
  Detta växthus ligger avskilt från de andra byggnaderna.

sjofartshuset-festvåning-gamla-stan.webp
Sjöfartshuset

Ni finner oss centralt beläget på Skeppsbron, Gamla Stan. I huset bedrivs festvåning och konferens, eget kök för slutna sällskap. Vår större festvåning på våning tre och fyra rymmer 146 sittande till bords. På våning 1 ligger Skeppsbrorummet med tillhörande Gustavianska salonger och där sitter ni 54 gäster som mest. Vår minsta matsal finner ni också på vån 1 i direkt anslutning till vår innergård, där sitter ni max 12 personer på ett ovalt bord.

Den underbara utsikten över Strömmen håller samma höga klass som miljön i övrigt. Oavsett om ni söker en festvåning för ert bröllop eller en trevlig konferenslokal i Stockholm så har vi den perfekta miljön. 

Den underbara utsikten över Strömmen håller samma höga klass som miljön i övrigt. Oavsett om ni söker en festvåning för ert bröllop eller en trevlig konferenslokal i Stockholm så har vi den perfekta miljön. Boka gärna en visning så får vi möjlighet att svara på eventuella frågor, rekommendera och lyssna till speciella önskemål.

Grand hotel stockholm.jpg
Grand hotel Stockholm

Ända sedan Régis Cadier öppnade portarna till hotellet 1874 har vi tagit fester, njutning och god stämning på största allvar.

 

I lokalerna ryms allt från en intim middag till ett event med 2000 inbjudna. Till er hjälp finns en stab av lyhörd, kunnig och erfaren personal. Projektledare, ljud- och ljustekniker, dekoratörer, köksmästare, snickare och florister står till er tjänst med hela sin sakkunskap och festlust. 

Här finns lokaler från 15-1000 personer. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page