top of page
Dukning

Festlokaler

Vi hjälper er att hitta den perfekta festlokalen till er fest. Nedan ser ni några lokaler och anläggningar som vi samarbetar med i Stockholm.  Vi samarbetar även med andra festlokaler i hela landet. 

Takterrass stockholm fest.jpg

7A Odenplans takterass

Ett stenkast från Odenplan, på bästa läget i Vasastan, hittar du en stor mötesvåning om totalt 2000 kvadratmeter. 

Här kan du boka en härlig takterrass för er sommarfest med kollegorna eller kunderna. På takterrassen finns två inglasade uterum som gör det möjligt att vistas utomhus oavsett väder. När kvällen sedan blir svalare finns infravärme, ljuslyktor och plädar som värmer. Mingla i baren med något gott att dricka medan en läcker grillbuffé dukas upp med mängder av härliga tillbehör.

 

Minst 50 personer och max 150 personer.

lavalhallen 1.jpg

Lavalhallen

Lavalhallen lämpar sig bäst för sällskap på mellan 120-250 pers.

 

Vi har flertalet olika lokaler att välja bland beroende på syftet för ert event. Ska du ha bröllop, fest, utställning, mässa eller konferens lotsar vi dig till den bästa lokalen för er vistelse. Vi hjälper dig mer än gärna med förslag och idéer till ditt event, hur du disponerar lokalen på bästa sätt, personal, dukning och vällagad mat mm. Vill ni ha hjälp med allt, från inbjudan till tackkort, vill ni slippa laga maten och få den hemkörd till er ordnar vi givetvis allt detta också.

 

bathuset-festlokal.jpg

Båthuset Solna

Båthuset med dess bryggor går att hyra för olika sorters ändamål såsom fest, konferens, bröllop eller vad helst ni önskar. Här rymmer upp till 50 sittande gäster, på sommaren kan vi ta emot ca. 80 sittande gäster då även bryggorna kan utnyttjas.

 

Ett miljöombyte kan vara bra och därför rekommenderar jag dig och komma och inspireras av Båthusets lugna och natursköna läge. Båthuset passar även utmärkt för det mindre mötet då en projektor med duk finns att tillgå på plats.

 

Om vädret tillåter kan ni ta med er kaffet utomhus och koppla av i vår lugna miljö vid vattnet.

Festlokal en trappa ner 3.jpg

En trappa ner

Centralt belägen mitt i stockholms city ett stenkast från tegnerlunden och adolf fredriks kyrka ligger Festlokalen En Trappa Ner.


Lokalen är uppdelad i separata rum med matsalar, barer, dansgolv. Genuin miljö med 1800-talsvalv.
Exklusiv tillgång till lokalen för bröllopsfester, disputationsmiddagar, företagsfester, julfester, kickoff, studentfester.

Antal gäster:

Sittande gäster: 40-124 personer

Mingel: 40-200 personer

Swing by Golfbaren.jpg

Swing by golfbaren

Planerar ni en fest eller konferens för ett större sällskap? Då är Swing by Golfbarens Matsal det passande valet. Vår matsal lämpar sig väl för enklare konferenser, möten och föreläsningar i lite större grupper. I vår matsal sitter man vid stora bord för 6-8 personer, det finns även en mindre scen med ljudanläggning samt projektor för presentationer.

 

Förutom möten och konferens arrangerar vi även kickoff, after work, möhippa, födelsedagskalas eller andra typer av event i Matsalen. Hos oss kan du även börja med ett möte och avsluta dagen med fest och minigolf som event. Nedan kan du hitta våra färdiga "combos".

Antal: minst 10 max 80 sittande.

Winterviken storasalen.jpg

Winterviken

I vackra Vinterviken, Gröndal, endast minuter från Stockholm city ligger Alfred Nobels gamla dynamitfabrik byggd 1891.


I de fantastiska lokalerna driver Markus och Erika Aujalay nu Café och Festvåning och erbjuder här möjligheter till alla typer av arrangemang och fester.


I den Stora Salen kan över 500 gäster sitta och äta tillsammans. På Winterviken finns också mindre lokaler, lämpliga för middagar, konferenser och möten mm. Väljer man att ha en mingeltillställning går det bra att vara fler än 500 gäster.

Ms-Riddarholmen.jpg

M/S Riddarholmen

Ombord på M/S Riddarholmen kan ni njuta av Stockholm på bästa möjliga sätt. Vackra vyer, fantastiska smakkombinationer och festmöjligheter både inne och ute, bäddar för ett riktigt roligt sommarevent, konferens eller bröllop!

Rymlig restaurangdel och dansvänligt bryggdäck 

M/S Riddarholmen byggdes redan 1916 och renoverades under 1990-talet, då fartyget samtidigt anpassades till festlokal. I den rymliga restaurangdelen dukar vi för upp till 130 sittande gäster och i den mysiga baren finns plats för ytterligare 40. Vi kan även anordna grillfester med dans på det rymliga bryggdäcket och fartyget är anpassat för många olika slags festligheter.

van der Nootska palatset.jpg

van der Nootska palatset

Här möter ni en klassisk och stilfull inredning. I salongen, där alla gäster sitter tillsammans så har ni en vacker utsikt. En unik konferens- och festvåningsanläggning på Södermalm i Stockholm, med anor från 1600-talet.

 

Låt charmen från inredning och stilepoker genom trehundra år sätta sin prägel på din fest, konferens, bröllop eller möte!

Palatset kan erbjuda ett flertal festsalar, salonger och gemak för middag, fest, bröllop och konferens upp till
150 personer.

ekensdal.jpg

Ekensdal Nacka

Ekensdal ligger precis vid vattenkanten vid Stockholms inlopp. För upplevelsens skull rekommenderar vi den långsamma sjövägen hit, den tar ungefär en halvtimme från Nybrokajen i Stockholm.

Vattnet, solnedgången, sekelskiftsvillan och en stjärnkock bakom kastrullerna – Ekensdal är som gjort för en lyckad fest.

Stora matsal på övervåningen finns förutom utsikten över Stockholms inlopp, sittplats för upp till 140 stycken gäster och i den lite mindre på nedervåning är det plats för ca 36 stycken. Under sommarmånaderna finns även möjligheten att slå upp ett tält i trädgården och ha middagen där, för upp till 270 gäster.

Münchenbryggeriet

Münchenbryggeriet

Unika lokaler i Stockholms innerstad för 1-3500 deltagare. Mitt i Stockholm, med en hänförande utsikt. En historisk byggnad varsamt renoverad. 9000 kvm, 23 flexibla lokaler. Med stans bästa utsikt.

Här på Münchenbryggeriet har vi tre nyrenoverade fullt utrustade restaurangkök där vi lagar all mat från grunden. Med förstklassiga råvaror och mycket omtanke gör vi 3-rättersmenyer, varma och kalla bufféer, kanapéer, smörgåsar och mycket mer. Att laga för 1000 personer eller 50 personer är ingen skillnad för oss, vi gör det med lika mycket omsorg och samma höga kvalitet. Självklart har vi ett ekologiskt husvin på menyn och Münchenbryggeriets egna ekologiska hantverksöl.

Lovik (1).jpg

Villa Lovik Lidingö

Ett stenkast från Stockholms stad hittar ni en lugn oas för att varva ner i vackra miljöer med havet utanför fönstret. Lovik ligger vackert vid vattnet på norra Lidingö med festlokaler som är öppna och ljusa. Här serveras god mat med hög kvalité. Det är viktigt för oss att ni ska ha en givande tid hos oss på Villa Lovik.

 

Salongen, vår festvåning med kristallkronor och öppen spis, har stått värd för många fester, bröllop och högtidsdagar.

 

Vi kan ta emot sällskap på upp till 120 personer. Vill du ha hjälp med att boka underhållning eller båt/buss så ordnar vi det.

Fjäderholmarnas+Krog_Festvåning_Stockholms+skårgård©Per+Olsson_3.jpg

Fjäderholmarnas festmagasin

Fjäderholmarnas Magasin är en festvåning som ligger en kort promenad från Fjäderholmarnas Krog. Här arrangeras mini-mässor, lanseringsfester, kundevent, evenemang, 50-års kalas eller bröllop som ni vill ha det. 

 

Här finns massor av möjligheter och de kan duka för upp 200 sittande gäster samt arrangera stående mingel för upp till 400 personer inne och ute. Magasinet har under 2020 genomgått en totalrenovering. De erbjuder en sjönära och flexibel festlokal med inbjudande uteplats, lounge, bar samt matsal.

Sjö och land festlokal 1.jpg

Sjö & land

SJÖ & LAND ligger mitt på Strandvägen rakt nedanför Styrmansgatan med gott om P-platser 100 m till 7-ans spårvagn som tar er till T-centralen på 5 min ett flertal bussar passerar till olika delar av staden , eller en promenad på 10 min till Stureplan.

Festlokalen har ett ypperligt läge på Strandvägen, mitt i Storstadens puls. Men när ni kommer innanför dörren är ni alldeles för er själva, bara båtarna som åker förbi utanför fönstren. Runt hela pontonen finns en brygga vars del mot Nybroviken är inglasad och har en markis som skyddar om vädret trilskas.

 

Max antal vid middagssittning är 60 gäster i angränsande salar. Vid mingel ryms upp till 100 gäster.

Carlshälls gård.jpg

Carlshälls gård Långholmen

På Carlshälls Gård har vi Herrgårdsbyggnaden med sin Stora och i fil intilliggande Lilla Matsalen för 40 – 70 gäster och vår stora pampiga bankettsal ”Brännvinskungens Sal” i Västra Flygeln för 70 – 120 gäster.Det är i Herrgårdsbyggnadens Stora Matsal som de världsunika grisailletapeterna finns, föreställande ett turkiskt landskap och vilka Brännvinskungen L.O. Smith lät sätta upp 1887 då hans dotter Mary gifte sej med Turkiets ambassadör i Sverige, Prins Jean Karadja.  Bokar ni Herrgårdsbyggnaden för ett större sällskap disponerar ni hela huset och Sjöterrassen utanför.

Blue charm.jpg

M/S Blue Charm

M/S Blue Charm är en av Stockholms mest eleganta flytande festvåningar!
Här möter ni en klassisk och stilfull inredning. I salongen, där alla gäster sitter tillsammans så har ni en vacker utsikt genom panoramafönstren runt hela båten. Festen går även att kombinera med en båttur i skärgården. Fartyget har sin ordinarie kajplats mitt på Strandvägen i Stockholm men kan flyttas till andra kajplatser eller hämta upp er någonstans om det så önskas.

Mellan 60 och 120 middagsgäster är perfekt för M/S Blue Charm. Fartyget har givetvis ett soldäck med bar - där alla gäster får plats.

 

steninge-bruk-1.jpg

Steninge bruk

I en upprustad gammal stenlada utanför stan hittar du Steninge Bruk, där vi har byggt Sveriges största grill inomhus. Här serveras lunch, brunch, middag och fika i rustika, gamla lokaler. Vi arrangerar även privata fester, bröllop och företagsevent och kan ta emot upp till 300 personer samtidigt.

I restaurangen som är 400 m2 finns det plats för sittande middag eller mingel med spektakulär inomhusgrill. Över 300 sittande gäster. Direkt tillgång till stora utomhusytor.

 

AnnaStormPhoto_7A_Strandvagen-26-c2482286.jpg

7A Strandvägen

En fest på 7A Strandvägen i våra eleganta festlokaler med en oslagbar utsikt över Nybrovikens glittrande vatten är en oförglömlig upplevelse.

 

Här finns privata salonger med charmig orginalinteriör och en romantisk atmosfär som passar utmärkt för att arrangera såväl intima som stora bröllopsfester med middag, mingel och dans för upp till 90 gäster. 

På 7A anser de att mat och dryck är en viktig del av en lyckad fest. De samarbetar därför med välrenommerade cateringföretag och kockar som tar fram menyer efter säsongens råvaror och smaker. Oavsett om ni önskar enklare frukostar, trerättersmiddagar eller snittar till minglet.

operaterrassen.jpg

Operaterassen

Entrén upp till Operaterrassen sker från vår fantastiska stentrappa med pampiga eldarrangemang runt om Operaterrassen. Utsikt ut mot Slottet, Riksdagshuset och Stockholms ström kan vi arrangera middagar, företagsarrangemang till stora och små grupper.

Operaterrasens festlokal är ett mycket flexibelt utrymme, där vi tack vare ett flertal skjutväggar och en steglös scen kan arrangera konferenser, luncher och middagar för såväl små som riktigt stora sällskap. Allt från 40 till 300 personer kan festa och ha det trevligt tillsammans i vår festlokal

 

Operaterrassen, men en fantastisk stadsutsikt genom våra stora panoramafönster.

Edsbacka krog Silviapaviljongen.jpg

Edsbacka krog - Sollentuna

Edsbacka Krog – restaurang i Sollentuna – den vita pärlan vid den natursköna Edsviken.

Välkommen att boka in fester, födelsedagsfirande, bröllop, minnesstunder och jippon på Edsbacka Krog i underbara lokaler med riktigt bra mat, professionell & varm service samt en härlig utsikt över Edsviken och dess park.

Här finns flera olika festsalar:

  • Silviapaviljongen: upp till sittande 80 gäster.

  • Kammare 1 och 2: rymmer 23 resp. 32 gäster.

  • Chambres 3 och 4: För privat middag/lunch för upp till 15 resp 8 gäster.

Junibacken festlokal.jpg

Junibacken

Företagsfest, bröllop, julbord eller födelsedagsfirande? Junibackens festlokal passar alla tillfällen med stans bästa läge intill Nybrovikens glittrande vatten.

Terrassen ligger bara någon meter från vattnet och med utsikt över Stockholms slott och flera andra kända landmärken. Inomhus finns plats för sittande middag i cirkusrestaurangen eller mingel vid Villa Villekulla med den stora glasväggen mot vattnet. 

Ni kan förvänta er förstklassig mat och service samt vackert dukade bord i en unik miljö. Vi hjälper er gärna med underhållning och aktiviteter om så önskas. Ett populärt inslag är en tur med Astrid Lindgrens magiska Sagotåg.

Antal: Minst 50 - 150 sittande. 300 minglande

Långa raden ute.jpg

Långa raden - Velamsund Nacka

Bröllopsfest, födelsedagsfest eller företagsfest på sjökrog nära stan.

Boka din fest i Restaurang Långa radens vackra lokaler som ligger vid vattnet längst in i Velamsundsviken, Saltsjö-Boo / Nacka.

Det f.d herrgårdsområdet Velamsund är beläget c:a 20 minuters bilresa från centrala Stockholm, alternativt c:a 40 minuters båtresa.

Vi kan ta emot sällskap mellan 40-120 personer året runt med helabonnemang. För sittande middag i samma sal är kapaciteten 80 gäster. Sällskap över 80 gäster kan ha mingelupplägg.

Lumafabriken.jpg

Lumafabriken

Lumafabriken erbjuder slående lokaler för fest och event med vackert läge intill Hammarbykanalen.              Lokaler för sällskap mellan 2-250 personer.

Här arrangeras fester i Lampfabriken är allt ifrån Italienska gårdsfester till streetfoodfest och American BBQ till klassiska 3 rätters menyer.

Lumafabriken stod färdig 1930 och fungerade som lampfabrik till slutet av 1970-talet. Byggnaden, som är K-märkt arrangerar numer konferenser och fester. Ex på lokal är Lumafabrikens glaskub högst upp i byggnaden med utsikt över stora delar av Stockholm. Alla lokaler har tillgång till någon av våra terrasser, alla med fina lägen mot Hammarbykanalen.

Takterrass stockholm fest.jpg

M/S Ambiance

Här kan vi ordna allt från bröllop, företagsfester, mingel, aw och trevliga transporter.

Ombord på båten finns ett stort soldäck som ni kan njuta av utsikten ifrån. Slappna av i våra loungemöbler med en kall drink, samtidigt som ni får uppleva Stockholms skärgård ifrån första parkett.

Vi ordnar catering eller tänder grillen om mat önskas.

 

Båten är en perfekt plattform för alla typer av fester. Ni har ensamrätt till båten med både bar och mat, samtidigt som ni bara är ett stenkast ifrån gamla stans uteliv när vi är tillbaka vid kaj.

 

Här Finns det plats för upp till 150 personer, eller 60 sittandes.

restaurang mynchen.jpg

Restaurang Mynchen

Restaurang Mynchens festvåning ligger i vackra och anrika Münchenbryggeriet vid Söder Mälarstrand. Med en fantastisk utsikt över Stockholms stadshus och Riddarfjärden är det ett perfekt läge mitt i stan. Vi är flexibla och vi vill alltid försöka tillgodose era önskemål.

Bröllop, personalfest, födelsedagsfest, grillfest eller releaseparty? Mingel, buffé, sittande 3-rätters eller kanske något annat upplägg? Vi har satt ihop några förslag på olika bufféer med smaker från olika håll i världen. Italienskt, asiatiskt, arabiskt eller svenskt. Om du har egna önskemål skräddarsyr vi gärna efter dom.

Kapacitet:
Sittande gäster: 50-420 pers
Max mingel: 500 pers
(Lokalen är väldigt anpassningsbar och flexibel oavsett storlek på sällskapet)

bottom of page