Båtcharter

Är ni en mindre eller större grupp som vill komma ut i skärgården för en rundtur, bröllop, konferens, sommarfest eller andra önskemål. Då finns det många möjligheter att chartra en båt för det speciella tillfället. Allt från lyxyatcher till ångfartyg.

M/S Molly (Stockholms skärgård)

​Charterbåt för en unik upplevelse – året runt

M/S Molly är en charterbåt i Stockholm för konferens och fest eller varför inte för en produktlansering. Vi välkomnar både företag och privatpersoner.

Ombord på M/S Molly erbjuder vi mat och dryck utifrån kundens val och vi har fullständiga rättigheter. Vi samarbetar med kända dryckesmärken, kockar och andra partners som kan bidra till att höja nivån på er vistelse.

Med bastu och badtunna ombord kan vi erbjuda er en avslappnad vistelse. Tänk dig att M/S Molly sakta glider fram över Stockholms vatten när ni njuter i badtunnan i fören. Vill ni kan vi även ankra upp för bad i havet eller Mälaren.

M/Y Charm (Stockholms skärgård)

En av Sveriges finaste charterbåtar

Stockholms bästa charterbåt för middagskryssning! Välkommen ombord på M/Y Charm. Upp till 26 sittande middagsgäster i samma salong.

M/Y Charm har också ett fint soldäck där middagen kan serveras under sommarkvällar eller varför inte utbringa välkomstskålen här? Utsikten är lika magisk som fartygets champagne smakar.

Hela båten är till ert förfogande och inga andra sällskap eller gäster är ombord. Personalfest, personalkväll, representation, företagsfest, kick-off, kundevent eller födelsedagsfirande eller bröllop?

Maten lagas ombord av fartygets kock och menyn är fulländad och byter oftast skepnad med skärgårdens smaker och årstider. Privat middag i Stockholm. I världsklass!

M/S Blue Charm (Stockholms skärgård)

​Vi erbjuder båtcharter i Stockholms skärgård med M/S Blue Charm

Fartyget är godkända för båtcharter med 110 gäster. Välkomstdrinken tas om vädret tillåter uppe på vårt stora soldäck. I salongen finns en flygel samt ett mycket bra ljudsystem och två dansgolv. All mat lagas ombord av våra duktiga kockar.

Tveka inte att kontakta oss för förslag eller idéer inför nästa kundevenemang, sommarfest eller säljkonferens.
 

M/S Rödlöga (Stockholms skärgård)

Över 100 personer kan följa med på färden

Upplev Stockholms vilda vackra skärgård från första parkett och fönsterplats ombord på m/s Rödlöga. Hon är unik. Över 100 personer kan följa med på färden.

M/S Rödlöga arrangerar roliga personalfester, givande kundträffar, lyckade konferenser, lyckliga bröllop, oförglömliga kalas och glada utflykter. Ni bestämmer var, när och hur – vi ordnar festen och resten. Vi kastar alltid ankaret där du vill ha det.

Antal passagerare: anpassad för 13 – 123 passagerare

M/Y Etera (Stockholms skärgård)

Charterbåten m/y ETERA erbjuder en exklusiv utflykt genom kanaler och över fjärdar, förbi kobbar och skär.