ADRESS:
Kanebo Event AB

Nyborgsgatan 9

711 34 Lindesberg, Sverige

HEMSIDAN ÄR PRODUCERAD AV:
Kanebo Webdesign 2020 

www.kanebowebdesign.com

TELEFON:

 +46 (0)70-937 23 78

  • Linkedin Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

Båtcharter

Är ni en mindre eller större grupp som vill komma ut i skärgården för en rundtur, bröllop, konferens, sommarfest eller andra önskemål. Då finns det många möjligheter att chartra en båt för det speciella tillfället. Allt från lyxyatcher till ångfartyg.

M/S Rödlöga (Stockholms skärgård)

Upplev Stockholms vilda vackra skärgård från första parkett och fönsterplats ombord på m/s Rödlöga. Hon är unik. Över 100 personer kan följa med på färden.

M/S Rödlöga arrangerar roliga personalfester, givande kundträffar, lyckade konferenser, lyckliga bröllop, oförglömliga kalas och glada utflykter. Ni bestämmer var, när och hur – vi ordnar festen och resten. Vi kastar alltid ankaret där du vill ha det.

M/S Blue Charm (Stockholms skärgård)

Vi erbjuder båtcharter i Stockholms skärgård med M/S Blue Charm.

Fartyget är godkända för båtcharter med 110 gäster. Välkomstdrinken tas om vädret tillåter uppe på vårt stora soldäck. I salongen finns en flygel samt ett mycket bra ljudsystem och två dansgolv. All mat lagas ombord av våra duktiga kockar.

Tveka inte att kontakta oss för förslag eller idéer inför nästa kundevenemang, sommarfest eller säljkonferens.
 

M/Y Charm (Stockholms skärgård)

Stockholms bästa charterbåt för middagskryssning! Välkommen ombord på M/Y Charm. Upp till 26 sittande middagsgäster i samma salong.

M/Y Charm har också ett fint soldäck där middagen kan serveras under sommarkvällar eller varför inte utbringa välkomstskålen här? Utsikten är lika magisk som fartygets champagne smakar.

Hela båten är till ert förfogande och inga andra sällskap eller gäster är ombord. Personalfest, personalkväll, representation, företagsfest, kick-off, kundevent eller födelsedagsfirande eller bröllop?

Maten lagas ombord av fartygets kock och menyn är fulländad och byter oftast skepnad med skärgårdens smaker och årstider. Privat middag i Stockholm. I världsklass!

M/S Molly (Stockholms skärgård)

Charterbåt för en unik upplevelse – året runt

M/S Molly är en charterbåt i Stockholm för konferens och fest eller varför inte för en produktlansering. Vi välkomnar både företag och privatpersoner.

Ombord på M/S Molly erbjuder vi mat och dryck utifrån kundens val och vi har fullständiga rättigheter. Vi samarbetar med kända dryckesmärken, kockar och andra partners som kan bidra till att höja nivån på er vistelse.

Med bastu och badtunna ombord kan vi erbjuda er en avslappnad vistelse. Tänk dig att M/S Molly sakta glider fram över Stockholms vatten när ni njuter i badtunnan i fören. Vill ni kan vi även ankra upp för bad i havet eller Mälaren.

M/Y Etera (Stockholms skärgård)

M/Y Etera med besättning levererar en förstklassig kryssning med arrangemang som frukostmöten, lunch eller middag. Detta kan självklart kombineras med till exempel en konferens, mingel och cocktailparty. Vi kan också ordna med själva transporten ut till er favoritö i Stockholms skärgården. Ni kan vara upp till 40 gäster vid mingel och transporter.

m/y Etera är en charterbåt som erbjuder det bästa i en marin miljö. I matsalen kan ni sitta upp till 30 gäster.

M / Y Zacco Boss II (Stockholms skärgård)

M / Y Zacco II en lyxig Princess 22 M (72 fot). 
En är en perfekt båt för att ta sig ut till de bästa platserna i Stockholms skärgård.
Hög komfort och standard med toaletter med duschar ombord. Ombord kan de servera en trevlig buffé  eller ta dig till de bästa restaurangerna i skärgården.

På vägen ut till öarna serveras drycker och canapéer. Antalet passagerare beror på vad du vill göra ombord. En snabb transport 20 personer. Ha en trevlig middag kryssning med buffé 12 pax. Ta ett par dagar ombord och sova i fyra av de lyxiga dubbelhytterna 8 pax.

M/S Lagerbjelke (Örebro/Hjälmaren)

Fina kryssningsfartyget M/S Gustaf Lagerbjelke går att chartra från de flesta hamnar i Hjälmaren och Hjälmare kanal tex. Örebro, Fiskeboda, Arboga och Kungsör. Tid, plats, eventuella strandhugg och hur länge ni vill vara ute på sjön bestämmer ni själva.

Båten tar upp till 80 matgäster och något fler vid transportresor.

 

Båten har restaurangkök ombord som garanterar god och nylagad mat. Ni hittar här färdiga förslag på menyer eller kom med egna förslag. Vi brukar kunna uppfylla era önskemål.