Nautical Rope

Båtcharter

Är ni en mindre eller större grupp som vill komma ut i skärgården för en rundtur, bröllop, konferens, sommarfest eller andra önskemål. Då finns det många möjligheter att chartra en båt för det speciella tillfället. Allt från lyxyatcher till ångfartyg.

 
charm_edited.jpg

M/Y Charm

En av Sveriges finaste charterbåtar

Stockholms bästa charterbåt för middagskryssning! Välkommen ombord på M/Y Charm. Upp till 26 sittande middags-gäster i samma salong. M/Y Charm har också ett fint soldäck där middagen kan serveras under sommarkvällar. Hela båten är till ert förfogande och inga andra sällskap eller gäster är ombord. Personalfest, personalkväll, representation, företagsfest, kick-off, kundevent eller födelsedagsfirande eller bröllop? ​Maten lagas ombord av fartygets kock och menyn är fulländad och byter oftast skepnad med skärgårdens smaker och årstider. 

Max antal

Stående/mingel: 46

Sittande: 28

Finns i: Stockholm

Mat & dryck:

Erbjuder fullservice.

Ej egen mat & dryck.

tranan

M/S Tranan

Kickoff, cocktailparty och större arrangemang

Charterbåten M/S Tranan är en kultbåt och godisnautica för skeppsnostalgiker då hon har kvar sitt utseende från 1935 med mahognyinredning. Hon är en av de få stora fartyg i Stockholm som fått stäva runt utan yttre eller inre förändringar. Hon har en viktig marin historia att berätta.  Tranan är isgående, varm och ombonad.

 

Max antal

Antal Passagerare: 150

Antal sittande matgäster: 100

I partytält på övre akterdäck 50 gäster

 

Dans- och musikanläggning.

Stort soldäck

Finns i: Stockholm

Mat & dryck:

Erbjuder fullservice.

Ej egen mat & dryck.

katieca_rock_1200.jpg

M/Y Katieca

Vi erbjuder turer med upp till 20 gäster

Gäster kan sitta på det stora akterdäcket, på flybridge eller inomhus där vi har plats för ca 10 sittande gäster. Med ett djupgående på endast en meter kan vi passera genom många utav skärgårdens vackra vikar och sund. Mat och dryck serveras ombord efter överenskommelse eller på någon av skärgårdens trevliga krogar. Vi har fullständiga rättigheter. Se mer information om vad vi har att erbjuda i menyn under Privat carter. Om ingen av föreslagna resor passar skräddarsyr vi turerna efter era önskemål. Med en marschfart på 30 knop tar vi oss snabbt runt i Stockholm med omnejd. 

Max antal

Vi erbjuder turer med upp till 20 gäster. Gäster kan sitta på det stora akterdäcket, på flybridge eller inomhus där vi har plats för ca 10 sittande gäster. 

Finns i: Stockholm

Mat & dryck:

Erbjuder fullservice.

Ej egen mat & dryck.

MY Rozzo.webp

M/Y Rozzo

M/Y Rozzo är en modern Princess 56

M/Y Rozzo är en modern Princess 56. M/Y Rozzo byggdes 1997 och har uppdaterats till absolut toppskick av sin nuvarande ägare. Med professionell och personlig service tar besättningen väl hand om sina gäster ombord. Båten har genomgått Sjöfartsverkets besiktning och har passagerarcertifikat för max 40 gäster.

 

Vi rekommenderar dock max 30 gäster för en drink tur. Om man vill äta en sittande middag eller lunch passar det bra för sällskap på 12 personer är ni fler föreslår vi buffé och plockmat. Med en toppfart på 26 knop kommer vi snabbt och komfortabelt ut till den yttre skärgården. För alla viktiga och trevliga möten av olika slag – välkommen ombord!

Max antal

max 38 personer, bra komfort för mingel 20-30

Finns i: Stockholm

Mat & dryck:

Erbjuder fullservice.

OBS! Har ej utskänkningstillstånd så egen dryck kan tas med. Ej rödvin.

etera_edited.jpg

M/Y Etera

Middag, konferens, mingel och cocktailparty

M/Y Etera är en 60 fots motoryacht med certifikat för 40 passagerare vilket går bra vid transporter och cocktailmottagningar. I den rymliga salongen kan 30 gäster (max 40) avnjuta en måltid i en genuin och ombonad atmosfär. Våra kockar lagar all mat ombord, från exklusiv middag till enklaste lunchbuffé. Din favoritdrink serveras i baren på övre däck, där det finns plats för 40 personer komfortabelt. Bjud dina gäster på en tur i skärgården med denna högklassiga charterbåt, det är en vacker och stimulerande miljö både för arbete, fest och rekreation.

Max antal

Gäster (komfort/max): 25/40

Finns i: Stockholm

Mat & dryck:

Erbjuder fullservice.

Ej egen mat & dryck.

Stockholmsbåten_qrooz.jpg

Stockholmsbåten Qrooz

Ett modernt loungekoncept

Stockholmsbåten MS Qrooz framförs i ett lugnt tempo runt 6 knop. Mingel kryssning ca 50 gäster - transporter max 60 gäster. Vi rekommenderar 22 sittande matgäster i matsalen, men det går att duka för upp till 26 gäster i matsalen. Vid större sällskapen ytterligare 14 matgäster få plats i loungen. Totalt kan vi ha 40 matgäster ombord. Vid konferens rekommenderar vi max 22 gäster.

Max antal

Gäster (komfort/max): 20 / 40 gäster

Middagsgäster i samma salong (komfort/max): 20 gäster

Middagsgäster i samma salong (max): 40 gäster buffé

Passagerarcertifikat): 65 gäster

Finns i: Stockholm

Mat & dryck:

Erbjuder fullservice.

Ej egen mat & dryck.

rödlöga

M/S Rödlöga

Över 100 personer kan följa med på färden

Upplev Stockholms vilda vackra skärgård från första parkett och fönsterplats ombord på m/s Rödlöga. Hon är unik. Över 100 personer kan följa med på färden.

M/S Rödlöga arrangerar roliga personalfester, givande kundträffar, lyckade konferenser, lyckliga bröllop, oförglömliga kalas och glada utflykter. Ni bestämmer var, när och hur – vi ordnar festen och resten. Vi kastar alltid ankaret där du vill ha det.​

Max antal

Antal passagerare: anpassad för 13 – 123 passagerare

Finns i: Stockholm

Mat & dryck:

Erbjuder fullservice.

Ej egen mat & dryck.

RIB-båt

En fartfylld upplevelse 

Hyr en ribbåt för 9 eller 12 personer. Båtarna har en toppfart på närmare 60 knop. Oavsett vilken av våra RIB-turer ni väljer lovar vi att det blir en upplevelse ni sent kommer att glömma. Vi har marknadens modernaste båtar och utlovar en fartfylld upplevelse utan dess like. Våra erfarna förare tar tryggt och säkert i våra RIB-båtar genom Stockholms vackra skärgård.

Max antal

9, 12 eller 24 personer

Finns i: Stockholm

Mat & dryck:

Ej mat & dryck ombord. Men vi kan givetvis göra olika stopp på skärgårdens alla restauranger.


 

Blue charm charter.jpg

M/S Blue Charm

Passar utmärkt för fester, middagar och mingel

 Ombord finns generösa utrymmen för upp till 90 matgäster. I den ljusa salongen går det utmärkt att duka lång/u-bord för personalfest eller bröllop likväl som att ha biosittning för konferens. 35-50 gäster är komfortabelt om ni vill förena nytta med nöje och ha nästa konferens ombord. Här finns uppdaterad teknik och utrustning för alla våra gäster, såsom WI-FI (trådlöst bredband) Storbildsprojektor, TV skärm samt DVD och VHS, OH-projektor, Whiteboard, Ljudmixer och mikrofoner, Musikanläggning och Karaoke. All mat lagas ombord av fartygets kock, som erbjuder välkomponerade menyer med utvalda råvaror för säsongen. På övre däck serveras fördrink om vädret tillåter.

Max antal

Middagsgäster (komfort/max): 90/98

Passagerartrafik: 98

Finns i: Stockholm

Mat & dryck:

Erbjuder fullservice.

Ej egen mat & dryck.

merceditas kanebo event.jpg

M/Y Merceditas

Båtcharter upp till 32 personer 

​M/Y Merceditas är en klassisk motoryacht som byggdes på det anrika varvet Cantieri Benetti på beställning av Furst Reiner av Monaco och är nu en av våra charterbåtar. Hon ägdes senare av Mariana Borg. Fartyget togs in till Sverige på 80-talet och har från December 1999 – April 2001 genomgått en total renovering, vilket gör henne till en charterbåt i topp skick från denna tid. Ombord finns förutom den ljusa matsalongen för 23 gäster, en mindre försalong samt styrhytten med plats för 8 gäster. All mat lagas ombord av förstklassig kock och serveras av båtens värdinna. 

Max antal

Gäster (komfort/max): 23/32

Middagsgäster i samma salong (max): 23

Övernattande gäster (max): 6

Finns i: Stockholm

Mat & dryck:

Erbjuder fullservice.

Ej egen mat & dryck.

ms molly ny.jpg

M/S Molly är en charterbåt i Stockholm för konferens och fest eller varför inte för en produktlansering. Vi välkomnar både företag och privatpersoner.

 

Ombord på M/S Molly erbjuder vi mat och dryck utifrån kundens val och vi har fullständiga rättigheter. Vi samarbetar med kända dryckesmärken, kockar och andra partners som kan bidra till att höja nivån på er vistelse.
Med bastu och badtunna ombord kan vi erbjuda er en avslappnad vistelse.

Max antal

Middagsgäster i samma salong: 28 i långbord

Mingel: 46

Finns i: Stockholm

Mat & dryck:

Erbjuder fullservice.

Ej egen mat & dryck.

MS Oden Gamle.jpg

M/S Oden Gamle 

Går bra att ta med egen mat & dryck ombord

Ombord på före detta ångfartyget Oden Gamle bjuds du på en verklig atmosfär av skärgårdsbåt från sekelskiftet.

I matsalen som rymmer upp till 90 matgäster har man härlig utsikt och närkontakt med vattnet. Bar med fullständiga rättigheter. Dans i salongen eller på soldäck.   Med fin utsikt och närkontakt med vattnet sitter upp till 80 matgäster komfortabelt i den ljusa salongen.

Vårt väl renommerade catering företag serverar gärna en 3-rätters middag eller en skärgårdsbuffé med klassiskt innehåll. På soldäck serveras gärna en drink före maten. För mingel och drink turer kan upp till 98 gäster vistas bekvämt ombord.  

Max antal

Middagsgäster (komfort/max): 65 / 80 gäster

Passagerarcertifikat: 98

Finns i: Stockholm

Mat & dryck:

Möjligt att ta med egen mat & dryck. Men ingen köksutrustning finns ombord. Dvs tallrikar, bestick, glas och dukar mm får man ta med själv. Likaså serveringspersonal. 

Vi kan hjälpa er med catering.

 
 
 
BELLMAN

M/S Bellman

Ta med egen dryck och tilltugg

M/S Bellman byggdes i Flottsund 1938 och är ritad av den kände konstruktören C-G Pettersson. Efter många års förfall har Bellman nu varsamt renoverats och är nu åter tillgänglig för båtcharter i Stockholm. Bellman är tack vare sin genomtänkta inredning lämplig för såväl stora som små sällskap. På en lunch eller middagskryssning kan upp till 40 gäster serveras buffé. I salongen finns 24 sittplatser och på akterdäck plats för  20 gäster. Vi föreslår ofta buffé till våra gäster, eftersom vi har begränsade möjligheter att tillaga mat ombord. För transport och mingelkryssningar där endast drink och lättare tilltugg serveras kan sällskap upp till 60-65 gäster vistas komfortabelt ombord. Bellman är en ”klassiker” som erbjuder såväl företagsgruppen som bröllops gästerna en äkta upplevelse i en svensk klassisk motoryacht.

Max antal

Gäster (komfort/max): 60/73

Sittande gäster i samma salong (vid bord): 24 + 20 akterdäck

Passagerarcertifikat: 73

Finns i: Stockholm

Mat & dryck:

Egen dryck & mat går bra.

MS Enköping

M/S Enköping

Världens äldsta passagerarfartyg

M/S Enköping byggdes 1868 och är idag världens äldsta passagerarfartyg i reguljär trafik. Ombord finns två vackra matsalar och ett härligt soldäck. Matsalen på huvuddäck passar särskilt bra för mingel och dans.

Specialerbjudande M/S Enköping
Planerar du en stor fest och letar efter en passande festvåning? Varje fredag och lördag har du möjlighet att för privat bruk hyra M/S Enköping till ett extra förmånligt pris.

Max antal

Sittande middag: max 102
Matsal, övre däck: 60
Matsal, huvuddäck: 42
Julbord/buffé: 60
Resa/drinkarrangemang: 110

Finns i: Stockholm

Mat & dryck:

Erbjuder fullservice.

Ej egen mat & dryck.

MS prins carl philip.webp

M/S Prins Carl Philip

En klassiker på Mälarens vatten

Välkomna ombord M/S Prins Carl Philip, ett av våra välbevarade sekelskiftesfartyg byggt 1901. Fartyget har en stor och ljus matsal på övre däck och en matsal i aktersalongen. Soldäcket på övre däck är som gjort för välkomstdrink och mingel.

Max antal

Matsal, övre däck: 66  

Lido, övre däck: 10 

Matsal, aktersalong: 28

Julbord/buffé: 74

Resa/drinkarrangemang: 130    

Soldäck: Ja 

Finns i: Stockholm

Mat & dryck:

Erbjuder fullservice.

Ej egen mat & dryck.

S/S Drottningholm

100-årigt ångfartyg

EJ TILLGÄNGLIG 2021

S/S Drottningholm är en av våra välbevarade 100-åringar och ombord får ni uppleva förra seklets fartygsatmosfär. Här finns två ombonade matsalar, en på övre däck och en på huvuddäck. Fartyget har också ett fantastiskt soldäck där välkomstdrinken med fördel intas. Det ovanligt låga fribordet på S/S Drottningholm ger känslan av att man sitter precis vid vattennivån.

Max antal

Matsal, övre däck: 38   Matsal, huvuddäck: 38Resa/drinkarrangemang: 80Min antal: 25

Finns i: Stockholm

Mat & dryck:

Erbjuder fullservice.

Ej egen mat & dryck.

M/S Strömma Kanal

M/S Strömma Kanal

Mingel, transport och middagar

M/S Strömma Kanal passar mycket bra för mingelarrangemang samt transporter och sittande middagar. Båten är specialbyggd för den trånga passagen vid Strömma Kanal, och är en av dom få fartygen som klarar den vackra sträckan.

Vår krögare Johan Henriksson bjuder på mat lagad på klassiska grunder med inspiration från havet - och med en modern och nytänkande touch. M/S Strömma Kanal är nyrenoverad med en vacker matsal och ett härligt soldäck med sittplatser.

Max antal

Matsal: 70

Buffé: 70

Resa/drinkarrangemang: 120

Min antal: 30

Soldäck: Ja

Finns i: Stockholm

Mat & dryck:

Erbjuder fullservice.

Ej egen mat & dryck.

M/S Sjöfröken

Ta med egen dryck och tilltugg

EJ I TRAFIK 2021

M/S Sjöfröken är en liten charmig ångslup från 1875 som lämpar sig mycket väl för kortare transporter. Ombord kan ni ta med er egen mat och dryck (båten har inget serveringstillstånd men det är tillåtet att ta med egen alkohol ombord).

Max antal

Sittplatser inne: 35

Sittplatser ute: 25