Julaktiviteter

Kombinera julmiddagen med en gemensam aktivitet före, under eller efter middagen. Välkommen att kontakta oss för förslag på julaktiviteter.

jul_gotland_boka_bord_visby_pepparkashus

Pepparkakhusbygge

Önskar ni en mysig, trevlig och prestigelös stund i goda vänners lag, då är skapandet av pepparkakshus det självklara valet! Här skapar lagen sina egna riktiga pepparkakshus med dekoration av nonstop, glasyr, bomull och marsipangrisar. Tillsammans skapar vi den genuina julkänslan med julmusik, pepparkakor och en stor dos kreativitet och fantasi. En inomhusaktivitet som alla kan delta i och som passar alla på företaget, både gammal och ung!

Tid för genomförandet av aktiviteten: 1,5 timme

Antal deltagare: 8-100 deltagare

isskulptering (2).jpg

Isskulptering

Isskulptering med jultema är en avspänd och trevlig aktivitet, där kreativiteten flödar i eldens värmande sken. Under professionell vägledning guidas deltagarna in i isskulpterandets magiska värld. Pokalen går till laget med bästa kreation kombinerat med bästa motivering.

 

Pågår utomhus under ca 1,5 timme, max 1 000 deltagare.

skumtomtar_2-1024x1024.jpg

Julruschen

Med ”Rulla nöten”, ”Bygga skumtomten” och 10 andra julinspirerande utmaningar busar vi till det lite extra under 1 timme. Vi delar in er i lag och sedan väljer ni själva ut er egen Tomtenisse som ska möta de övriga lagens nissar i roliga utmaningar.

 

Pågår inomhus under ca 1 timme. Max 100 deltagare.

curlin eistock aktivitet.jpg

Iscurling - Eistock

Vill ni ha en annorlunda och gemytlig vinteraktivitet som går att göra i princip var som helst?

 

Då kan vi varmt rekommendera Iscurling eller Eisstock som den också heter.  Aktiviteten görs främst på sjöisar eller konstfrusen is. Lagvis möter man varandra i en turnering med 4-5 personer per lag och när turneringen är klar så har vi ett vinnande lag! 

Aktiviteten utförs utomhus = kläder efter väder
Tidsåtgång: Aktiviteten utförs under ca 1-2 timmar
Antal deltagare: Från 4- 40 personer.

julpyssel.jpg

Tomteverkstaden

Tomteverkstaden är för alla som älskar julpyssel och kluriga frågor. Med hjälp av julens alla hemligheter kommer vi försöka att sätta er lite på det hala.

 

Här krävs det finess, kreativitet samt samarbetet i gruppen för att lösa alla hemligheter. En kul och mysig inomhusaktivitet i julens tecken är vad deltagarna har att se fram emot!   

Pågår inomhus under ca 1,5 timme. Max 200 deltagare.

Image by Ilona Frey

Jultipset

Har ni ont om tid, men vill ändå ha en rolig aktivitet som skapar julkänsla, kan vi varmt rekommendera Jultipset. Det är en annorlunda tipspromenad i 24 delar där Julen är temat, men kanske inte alltid på det sätt som ni tror.. Tipspromenaden är utlagd i närområdet och man fyller i sitt svarsformulär vartefter man passerar respektive fråga. Frågorna består av 1 X 2 frågor men vissa har vi krånglat till lite extra.


Tid för genomförandet av aktiviteten: 1 timme

Antal deltagare: 8-400 deltagare

Kärleks kärlek

iJulquizen

iJulquizen är för er som vill göra något avkopplande inomhus men kanske har lite ont om tid. Här kan ni se fram emot en annorlunda frågesport med julen som tema och med mycket kluriga överraskningar.

 

Julquizen gör ni lagvis i en bar, lobby eller i