Julaktiviteter

Det är trevligt att kombinera julmiddagen med en gemensam aktivitet! Vi har väldigt många roliga och kreativa alternativ för gruppaktiviteter, nedan är bara ett axplock.

Välkommen att kontakta oss för förslag på julaktiviteter.

jul_gotland_boka_bord_visby_pepparkashus

Pepparkakhusbygge

Önskar ni en mysig, trevlig och prestigelös stund i goda vänners lag, då är skapandet av pepparkakshus det självklara valet! Här skapar lagen sina egna riktiga pepparkakshus med dekoration av nonstop, glasyr, bomull och marsipangrisar. Tillsammans skapar vi den genuina julkänslan med julmusik, pepparkakor och en stor dos kreativitet och fantasi. En inomhusaktivitet som alla kan delta i och som passar alla på företaget, både gammal och ung!

Tid för genomförandet av aktiviteten: 1,5 timme

Antal deltagare: 8-100 deltagare

curlin eistock aktivitet.jpg

Iscurling - Eistock

Vill ni ha en annorlunda och gemytlig vinteraktivitet som går att göra i princip var som helst?

 

Då kan vi varmt rekommendera Iscurling eller Eisstock som den också heter.  Aktiviteten görs främst på sjöisar eller konstfrusen is. Lagvis möter man varandra i en turnering med 4-5 personer per lag och när turneringen är klar så har vi ett vinnande lag! 

Aktiviteten utförs utomhus = kläder efter väder
Tidsåtgång: Aktiviteten utförs under ca 1-2 timmar
Antal deltagare: Från 4- 40 personer.

Kärleks kärlek

iJulquizen

iJulquizen är för er som vill göra något avkopplande inomhus men kanske har lite ont om tid. Här kan ni se fram emot en annorlunda frågesport med julen som tema och med mycket kluriga överraskningar.

 

Julquizen gör ni lagvis i en bar, lobby eller i en möteslokal. Pågår inomhus under ca 45 minuter. Inget maxantal deltagare.

isskulptering (2).jpg

Isskulptering

Isskulptering med jultema är en avspänd och trevlig aktivitet, där kreativiteten flödar i eldens värmande sken. Under professionell vägledning guidas deltagarna in i isskulpterandets magiska värld. Pokalen går till laget med bästa kreation kombinerat med bästa motivering.

 

Pågår utomhus under ca 1,5 timme, max 1 000 deltagare.

julpyssel.jpg

Tomteverkstaden

Tomteverkstaden är för alla som älskar julpyssel och kluriga frågor. Med hjälp av julens alla hemligheter kommer vi försöka att sätta er lite på det hala.

 

Här krävs det finess, kreativitet samt samarbetet i gruppen för att lösa alla hemligheter. En kul och mysig inomhusaktivitet i julens tecken är vad deltagarna har att se fram emot!   

Pågår inomhus under ca 1,5 timme. Max 200 deltagare.

vintersegling.jpg

Vintersegling (Stockholm)

Traditioner i all ära, och vad vore de långa mörka dagarna utan ett julbord som lyser upp. Men när vi närmar oss den 24e börjar dock intrycken flyta ihop och det kan vara kul att kunna erbjuda sina kunder, kolleger eller vänner en ny jultradition; Segla till julbordet.

 

En spännande julbords-regatta eller en härlig cruise i midvinter-sken där alla får jobba sej varma tillsammans! Efter en aktiv segling smakar julmaten som bäst! Detta blir garanterat ett julbord som alla kommer att minnas!

skumtomtar_2-1024x1024.jpg

Julruschen

Med ”Rulla nöten”, ”Bygga skumtomten” och 10 andra julinspirerande utmaningar busar vi till det lite extra under 1 timme. Vi delar in er i lag och sedan väljer ni själva ut er egen Tomtenisse som ska möta de övriga lagens nissar i roliga utmaningar.

 

Pågår inomhus under ca 1 timme. Max 100 deltagare.

Image by Ilona Frey

Jultipset

Har ni ont om tid, men vill ändå ha en rolig aktivitet som skapar julkänsla, kan vi varmt rekommendera Jultipset. Det är en annorlunda tipspromenad i 24 delar där Julen är temat, men kanske inte alltid på det sätt som ni tror.. Tipspromenaden är utlagd i närområdet och man fyller i sitt svarsformulär vartefter man passerar respektive fråga. Frågorna består av 1 X 2 frågor men vissa har vi krånglat till lite extra.


Tid för genomförandet av aktiviteten: 1 timme

Antal deltagare: 8-400 deltagare

Christmas Presents

Julklappsjakten

Vill ni syresätta huvudet efter en lång arbetsdag har ni den perfekta aktiviteten här! I denna roliga och julinspirerande aktivitet ska man lagvis försöka utföra så många julrelaterade uppgifter som möjligt. Men tiden är knapp och uppgifterna många. Här går inget att ta för givet och det gäller att alla i laget plockar fram sina vassaste tävlings(ren)horn för att ha en chans att ta hem 1:priset, den gyllene pokalen.

 

Pågår inomhus under 1 timme. Inget maxantal deltagare.