JULAKTIVITETER

Det är trevligt att kombinera julmiddagen med en gemensam aktivitet! Vi har väldigt många roliga och kreativa alternativ för gruppaktiviteter, nedan är bara ett axplock.

Välkommen att kontakta oss för förslag på julaktiviteter.

 

SKICKA EN FÖRFRÅGAN

Julbygget - pepparkakshusbygge

Att bygga pepparkakshus är en mysig, trevlig och prestigelös aktivitet i goda vänners lag. Här skapar lagen sina egna riktiga pepparkakshus med dekoration av nonstop, glasyr, bomull och marsipangrisar. Med julmusik och en stor dos kreativitet skapar vi den genuina julkänslan.

Pågår inomhus under ca 1,5 timme. Max 300 deltagare.

Tomteverkstaden

Tomteverkstaden är för alla som älskar julpyssel och kluriga frågor. Med hjälp av julens alla hemligheter kommer vi försöka att sätta er lite på det hala. Här krävs det finess, kreativitet samt samarbetet i gruppen för att lösa alla hemligheter. En kul och mysig inomhusaktivitet i julens tecken är vad deltagarna har att se fram emot!   

Pågår inomhus under ca 1,5 timme. Max 200 deltagare.

Julruschen

Med ”Rulla nöten”, ”Bygga skumtomten” och 10 andra julinspirerande utmaningar busar vi till det lite extra under 1 timme. Vi delar in er i lag och sedan väljer ni själva ut er egen Tomtenisse som ska möta de övriga lagens nissar i roliga utmaningar.

 

Pågår inomhus under ca 1 timme. Max 100 deltagare.

Jul-Is Isskulptering

ul-Is Isskulptering med jultema är en avspänd och trevlig aktivitet, där kreativiteten flödar i eldens värmande sken. Under professionell vägledning guidas deltagarna in i isskulpterandets magiska värld. Pokalen går till laget med bästa kreation kombinerat med bästa motivering.

 

Pågår utomhus under ca 1,5 timme, max 1 000 deltagare.

iJulquizen

iJulquizen är för er som vill göra något avkopplande inomhus men kanske har lite ont om tid. Här kan ni se fram emot en annorlunda frågesport med julen som tema och med mycket kluriga överraskningar. Julquizen gör ni lagvis i en bar, lobby eller i en möteslokal. Pågår inomhus under ca 45 minuter. Inget maxantal deltagare.

Please reload

Julklappsjakten

Vill ni syresätta huvudet efter en lång arbetsdag har ni den perfekta aktiviteten här! I denna roliga och julinspirerande aktivitet ska man lagvis försöka utföra så många julrelaterade uppgifter som möjligt. Men tiden är knapp och uppgifterna många. Här går inget att ta för givet och det gäller att alla i laget plockar fram sina vassaste tävlings(ren)horn för att ha en chans att ta hem 1:priset, den gyllene pokalen.

 

Pågår inomhus under 1 timme. Inget maxantal deltagare.

Vinterspelen

En fartfylld tävling med de Olympiska Spelen som förebild. Vi inleder spelen med en gemensam ceremoni där vi ställer upp nationsvis och tänder den olympiska elden. Lagkänslan är på topp när vi marscherar med nationsflaggorna och sjunger våra hejaramsor. 5 olika årstidsanpassade övningar väntar sedan med tex Kickbikeskytte, Segwaygames, Bågskytte mm. Spelen avslutas med att vi räknar ihop resultaten och har en trevlig medaljcermoni.

Pågår under ca 2 timmar. Max 400 deltagare.

Vintersegling (Stockholm)

Traditioner i all ära, och vad vore de långa mörka dagarna utan ett julbord som lyser upp. Men när vi närmar oss den 24e börjar dock intrycken flyta ihop och det kan vara kul att kunna erbjuda sina kunder, kolleger eller vänner en ny jultradition; Segla till julbordet. En spännande julbords-regatta eller en härlig cruise i midvinter-sken där alla får jobba sej varma tillsammans! Efter en aktiv segling smakar julmaten som bäst! Detta blir garanterat ett julbord som alla kommer att minnas!

Efterrätten

Varför inte avrunda middagen med att servera den egenhändigt tillagade efterrätten? Aktiviteten inleds någon timme innan er middag serveras. Vi vispar, skalar, kryddar och tillreder en god efterrätt på säsongens bär. Alla hjälper till att tillreda efterrätten med trevliga råvaror och med enkla hjälpmedel. Aktiviteten går att göra både inomhus och även utomhus om vädret tillåter det.

Iscurling - Eistock

Vill ni ha en annorlunda och gemytlig vinteraktivitet som går att göra i princip var som helst? Då kan vi varmt rekommendera Iscurling eller Eisstock som den också heter.  Aktiviteten görs främst på sjöisar eller konstfrusen is. Lagvis möter man varandra i en turnering med 4-5 personer per lag och när turneringen är klar så har vi ett vinnande lag! Vi tar med oss eldkorgar för att skapa värme och gemyt och självklart kan vi ordna med varm dryck eller liknade under aktiviteten. Garanterad hög trivselkänsla!

Aktiviteten utförs utomhus = kläder efter väder
Tidsåtgång: Aktiviteten utförs under ca 1-2 timmar
Antal deltagare: Från 4- 40 personer

Please reload

Skicka en förfrågan!

  • Linkedin Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

ADRESS:
Kanebo Event AB

Nyborgsgatan 9

711 34 Lindesberg, Sverige

TELEFON:

 +46 (0)70-937 23 78

HEMSIDAN ÄR PRODUCERAD AV:
Kanebo Webdesign 2020 

www.kanebowebdesign.com

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram