JULAKTIVITETER

Det är trevligt att kombinera julmiddagen med en gemensam aktivitet! Vi har väldigt många roliga och kreativa alternativ för gruppaktiviteter, nedan är bara ett axplock.

Välkommen att kontakta oss för förslag på julaktiviteter.

 

SKICKA EN FÖRFRÅGAN

Julbygget - pepparkakshusbygge

Att bygga pepparkakshus är en mysig, trevlig och prestigelös aktivitet i goda vänners lag. Här skapar lagen sina egna riktiga pepparkakshus med dekoration av nonstop, glasyr, bomull och marsipangrisar. Med julmusik och en stor dos kreativitet skapar vi den genuina julkänslan.

Pågår inomhus under ca 1,5 timme. Max 300 deltagare.

Tomteverkstaden

Tomteverkstaden är för alla som älskar julpyssel och kluriga frågor. Med hjälp av julens alla hemligheter kommer vi försöka att sätta er lite på det hala. Här krävs det finess, kreativitet samt samarbetet i gruppen för att lösa alla hemligheter. En kul och mysig inomhusaktivitet i julens tecken är vad deltagarna har att se fram emot!   

Pågår inomhus under ca 1,5 timme. Max 200 deltagare.

Julruschen

Med ”Rulla nöten”, ”Bygga skumtomten” och 10 andra julinspirerande utmaningar busar vi till det lite extra under 1 timme. Vi delar in er i lag och sedan väljer ni själva ut er egen Tomtenisse som ska möta de övriga lagens nissar i roliga utmaningar.

 

Pågår inomhus under ca 1 timme. Max 100 deltagare.

Jul-Is Isskulptering

ul-Is Isskulptering med jultema är en avspänd och trevlig aktivitet, där kreativiteten flödar i eldens värmande sken. Under professionell vägledning guidas deltagarna in i isskulpterandets magiska värld. Pokalen går till laget med bästa kreation kombinerat med bästa motivering.

 

Pågår utomhus under ca 1,5 timme, max 1 000 deltagare.

iJulquizen

iJulquizen är för er som vill göra något avkopplande inomhus men kanske har lite ont om tid. Här kan ni se fram emot en annorlunda frågesport med julen som tema och med mycket kluriga överraskningar. Julquizen gör ni lagvis i en bar, lobby eller i en möteslokal. Pågår inomhus under ca 45 minuter. Inget maxantal deltagare.

Please reload

Julklappsjakten

Vill ni syresätta huvudet efter en lång arbetsdag har ni den perfekta aktiviteten här! I denna roliga och julinspirerande aktivitet ska man lagvis försöka utföra så många julrelaterade uppgifter som möjligt. Men tiden är knapp och uppgifterna många. Här går inget att ta för givet och det gäller att alla i laget plockar fram sina vassaste tävlings(ren)horn för att ha en chans att ta hem 1:priset, den gyllene pokalen.

 

Pågår inomhus under 1 timme. Inget maxantal deltagare.