top of page

Shower & meet and greet för barn med figurer som Bing, Fåret Shaun, Mumintrollet och Paddington till tidlösa svenska klassiker som Lilla Spöket Laban och Mamma Mu & Kråkan. Scenshower och minidisco till tex. festivaler, familjedagar och köpcentrum mm.

Bing & flopp.jpg

Bing & Flopp

 I serien ”Bing” följer vi den söta förskolekaninen och hur han upplever världen runt omkring sig. Serien använder små vardagliga händelser för att visa hur Bing lär sig nya sätt att hantera olika situationer med hjälp av sin kompis, Flopp, och andra vänner. Serien visas varje dag i SVT Barnkanalen, på SVT Play samt på Bings egna svenska YouTube-kanal och har snabbt blivit en favorit hos barnfamiljer i hela landet! 

Vi kan erbjuda både Meet & Greet och minidisco med Bing & Flopp.

Mamma Mu & kråkan.jpg

Mamma Mu & Kråkan

Vilka är vi? Ja, det är väl i första hand jag, skulle Kråkan säga. Det är jag… och så…ja, okey, Mamma Mu då. Det är vi…fast mest jag, Kråkan. Och dom andra. Och jag”.

Det är Mamma Mu och Kråkan, två individer med stark personlighet, men också ett oskiljaktigt par. Under de senaste tio åren har det blivit fler böcker från Jujja Wieslander, det har producerats en långfilm, flera datorspel, på senaste tiden appar förstås och mycket därtill. Det spelas teater med Mamma Mu och Kråkan på flera håll här i landet, i Finland och Tyskland. Och de båda vännerna har flugit vida omkring. Idag är böckerna om Mamma Mu och Kråkan översatta till mer än trettio språk.

Mamma Mu & Kråkan kan bokas antingen som Meet & Greet eller med “Mamma Mus Musikäventyr”, en minishow där barnen kan sjunga och dansa till “Veckovisan”, “Vipp på rumpan affärn” och andra klassiska sånger från serien.

Smurfarna.jpg

Smurfarna

2011 såg Smurfarnas återkomst till den vita duken och sedan dess kan ingen ha missat effekten dessa egendomliga blåa varelser har haft på världsscenen. 2017 var Smurfarna tillbaka på biograferna i sin senaste, helanimerade storfilm ”Smurfarna: den försvunna byn”. Det roliga fortsätter under 2021 – Smurfarna gillar att sporta och årets uppskjutna fotbolls-EM och Olympiska spel är inga undantag! Klarar du att göra mål på Gammelsmurf?

Vi kan erbjuda både Meet & Greet och minidisco med Smurfarna.

ansiktsmålning.jpg

Tilläggsaktiviteter

Tilläggsaktiviteter finns för att komplettera våra Meet & Greet event. Dessa är enkla aktiviteter som är roliga för barn men som kräver mindre utrymme än våra färdiga eventpaket (eller ingen plats alls i vissa fall). Vi erbjuder bl.a. ansiktsmålning, ballongfigurer, poängpromenader & skattjakter (som t.ex. kan avslutas i leksaksbutiken och kombineras med leksakskampanjer för att öka försäljning), en hel rad med pysselaktivteter (göra egna pärlhalsband, egna figurer i trolldeg, silkespapperblommor till mamma på morsdag), färgläggning och många flera. Vi har även en fotoaktivtet där barnen kan få med sig hem en bild tillsammans med figurerna, och självklart kan alla våra tilläggsaktiviteter kopplas ihop med social-mediatävlingar.

Mumintrollet..jpg

Mumintrollet

Känner du Mumintrollet? Han är ett snällt Mumintroll som är mycket intresserat av allt som händer i hans omgivning. Det finns så mycket spännande saker han måste undersöka och han tycker särskilt mycket om att samla på stenar och snäckor. Mumintrollet älskar havet, precis som alla i Muminfamiljen. Mest av allt i världen älskar Mumintrollet sin mamma och familj. 

Vi kan erbjuda både Meet & Greet samt minishowen “Mumin, My & havet”. Karaktärerna Mumintrollet, Snorkfröken, Lilla My, Muminmamma & Muminpappa finns att boka hos oss. Moomin Characters har även en gedigen merchandiseavdelning som gör att vi kan även erbjuda fin Muminprodukter i samband med våra aktiviteter – antingen som en giveaways till barnen, eller som pris i en tävling. 

Paddington.jpg

Paddington

Julen 2015 klev Paddington upp på den vita duken igen efter många år i skymundan och levererade en av de mest kritikerrosade barnfilmer i modern tid. Över 300 000 såg filmen bara i Sverige. I biljettkassan internationellt tog filmen $270 miljoner.

 

Den vann BAFTA-statyn för bästa barnfilm… filmen lyfte Storbritanniens mest populära och folkkära björn till nya höjder och i 2017 var det dags för uppföljaren, denna gång med ingen mindre än Hugh Grant i en av huvudrollerna. 

Vi kan erbjuda både Meet & Greet och minidisco med Paddington.

Pelle svanslös.jpg

Pelle Svanslös & Maja Gräddnos

En svensk klassiker! Pelle Svanslös är äntligen tillbaka och det med besked! Det var 1939 som den första boken om Pelle Svanslös kom ut och Gösta Knutssons älskade katter från Uppsala nylanserades i samband med 75 årsjubileet i 2014 med en hel rad nya historier och böcker. 

Vi kan erbjuda både Meet & Greet och minidisco med Pelle Svanslös & Maja.

Hemligheten till jultomten

Säsongsbetonade event

Vi erbjuder även skräddarsydda event under årets alla högtider där alla licensierade figurerna får snällt stå vid sidan.

  • Julunderhållning med tomtar, pepparkaksdekorering och julgranspynt

  • Halloweenevent med pumpor, rykande kittlar och läskiga tävlingar.

  • Påskarrangemang med häxor, äggpyssel och ansiktsmålning; skolstartspaket med ordjakter & giveaways. 

  • Vi anpassar arrangemanget till era ramar och ytor och ser till att barnen får med sig en härlig och positiv upplevelse hem. Och självklart får figurerna vara med på det roliga om så önskas!

Lilla Spöket Laban.jpg

Lilla Spöket Laban

Lilla Spöket Laban är ett trevligt litet spöke som bor på det kungliga slottet Gomorronsol med sin lilla syster Labolina, mamma Spöke & pappa Spöke. Laban drömmar om att bli exakt samma som sin stora, läskiga pappa, men han är rädd för spöken och han gillar inte mörkret på slottet Gomorronsol. Han är dock ett väldigt snällt och hjälpsamt spöke!

Spöket Labans Spökjakt”

Spöket Laban har gömt flera bilder på världens finaste spöke (sig själv) runt om i gallerian. Hitta bilderna, lös gåtan och vinn fina priser!

Lilla Spöket Laban kan även beställas tillsammans med Lilla Anna eller Långa Farbrorn som ledsagare på våra arrangemang.

Biet Maya.jpg

Biet Maya

Även om hon uppfattas som en modern figur skapades Biet Maja redan i 1912 och serien baserad på hennes äventyr lanserades med stora framgångar ute i Europa på sena 70-talet. 130 avsnitt av den nya serien har sänts i Barnkanalen på SVT sedan 2014 och Maja är numera väletablerad och populär hos svenska barnfamiljer. Vem är Maja? Hon är inte som alla andra bin – hon bor nämligen inte i en kupa. Ängen är hennes hem och platsen där hon upplever alla sina äventyr med sina ovanliga vänner – och sin bästis Willy, som trots att han också är ett bi egentligen är en riktig latmask.

 

“Odla med Maya”

Barnen får lära sig att plantera frön tillsammans med Maya. Alla barn som deltar får med sig hem sin blivande växt, snyggt paketerat i en specialdesignat Biet Maya presentationsask. Vi tar med allt som behövs – krukor & fröer, bord & jord!

Maja kan även bokas för meet and greet och minidisco.

Dinosaurietåget.jpg

Dinosaurietåget

Skapad av The Jim Henson Company, bolaget bakom Mupparna, Dino är en Tyrannosaurus Rex-unge som adopterats av familjen Pteranodon, flygödlor. Han ser lite annorlunda ut än de andra dinosaurierna men de gillar honom ändå. Tillsammans åker de med dinosaurietåget genom djungler, kärr, vulkaner, insjöar, hav och till och med tidstunnlar. Vid varje station längs med resan lär Dino känna fler urtidsdjur från olika tidsepoker. Serien har visats under många i år i Bolibompa på SVT. Antagligen vår färggladaste figur!

Vi kan erbjuda både Meet & Greet och minidisco med Dinosaurietåget.

Fåret Shuan.jpg

Fåret Shaun

Shaun the Sheep är en brittisk “stop-motion” animerad tv-serie om ett får och hans galna äventyr runt en liten gård som ledare för sin flock. Serien riktar sig in mot både vuxna och barn och lämpar sig därmed för våra aktiviteter för barnfamiljer.

 

Shaun finns att boka antingen som Meet & Greet eller tillsammans med aktiviteten “Fåret Shauns Championsheeps”.

 

Championsheeps

Barn & föräldrar tävlar i grenar som “Kasta Grisen”, “Mata bondgårdsdjuren” och “Tornbygge”. En rolig aktivitet för hela familjen, fungerar både inom- & utomhus. Perfekt som sommar-arrangemang i samband med årets OS i Tokyo!

Angry Birds.jpg

Angry Birds

Den 11 december 2009: uppkomsten av ilska som vi känner den. Den dagen släpptes Angry Birds fritt i AppStore och världen har inte varit densamma sedan. 

 

Angry Birds är den absolut mest nerladdade och spelade mobilspel i världshistoria och ingen har missat de finska fåglarnas frammarsch! Inte bara i mobilskärmen – merchandising i form av kläder, leksaker och mycket annat har fyllt butikshyllorna år efter år, en egen TV kanal, succéfilmen ”The Angry Birds Movie” hade premiär i 2016, uppföljaren “The Angry Birds Movie 2” kom 2019, och 2021 fortsätter vi vårt samarbete med Rovio Entertainment och huvudkaraktären ”Red”.

 

Red kan bokas antingen som Meet & Greet, eller i vår roliga “Hit the Piggies” aktivitet. Vi skapar en IRL version av Angry Birds-spelet på ditt arrangemang. Barnen kastar Angry Birds gosedjur och försöker knuffa ner de onda grisarna från sina trälådor!  

Påskaktivitet.jpg

Påskpyssel & äggjakt

Påskpyssel kan bokas med valfri figur, med vår fina påskhare (bild ovan) eller endast pysselaktivitet.

 

Barnen pysslar fram påskkort & annat påskpynt innan vi skickar iväg dem på “Påskäggsjakten” – en rolig skattjakt där FEM lyckliga barn vinner ett godisfyllt påskägg!

Lekfullt barn

Barnfigurer

bottom of page