Teambuilding

Alla konferenser borde innehålla en teambuildingaktivitet. I grupp löser ni utmaningar, gåtor och diverse fysiska och mentala hinder. Alla behövs och det lag med bäst samarbetsförmåga vinner. Här har vi valt ut de aktiviteter vi vet är storsäljare hos våra partners, så att ni enkelt kan få det samlat på en och samma plats.

Winter/Summergames

Vi inleder spelen med en gemensam ceremoni där vi ställer upp nationsvis och tänder den olympiska elden. Lagkänslan är på topp när vi marscherar med nationsflaggorna och sjunger våra hejaramsor. 5 olika årstidsanpassade övningar väntar sedan med tex Megasuptävling, Kickbikeskytte, Segwaygames, Bågskytte mm. Spelen avslutas med att vi räknar ihop resultaten och har en trevlig medaljcermoni.

AW Games

AW Games är 5 stycken roliga övningar placeras ut i lokalen där lagen roterar runt och utmanar varandra. Övningar är tex Nattduellen, Jättelabyrinten, Memory mm. Denna aktivitet är inte så uppstyrd med protokoll och regler utan mer en rolig happening där deltagarna själva bestämmer upplägget. En guide från Puls finns på plats för att hjälpa till vid behov.

60 Minuter

Detta är en av våra mest pulshöjande aktiviteter! Med hjälp av kartor och bilder på specifika platser i närområdet lotsas deltagarna igenom denna intensiva strategitävling. Frågor, koder och uppgifter skall lösas i flygande fläng samtidigt som kyla, återhållsamhet och eftertanke kan ge större belöning än fart! Laget som först ser helheten vinner!

Radioaktiviteten - Grupputveckling

Hur fungerar egentligen kommunikationen på företaget? Här utmanar vi uttryck som tillit, respekt, samt delaktighet. Med hjälp av separata kartor och kommunikation via Walkie Talkie´s skall de olika lagdelarna dirigera varandra till ett antal kontroller. Relativt snabbt kommer de olika lagdelarna märka att kommunikationen är svår och stundtals kanske den också upphör... En annorlunda aktivitet där samarbete är det avgörande.

Boot Camp

Utmana er själva låt svetten spruta och testa era gränser! I Boot Camp kör vi militärt inspirerad träning där dina kollegor och terrängen används som redskap. Träningsformen gör det enkelt att anpassa så att alla, oavsett förutsättningar kan vara med. Här kan vi garantera att gruppen svetsas samman i takt med att utmaningarna ökar. Vi kör den i 3 olika nivåer: Light, Mid eller Hard...

Samspelet - Grupputveckling

Detta är en teamaktivitet som vi kan göra både inomhus och utomhus. Med lika delar allvar och skratt försöker vi locka fram gruppens och individernas positiva egenskaper med hjälp av roliga och underfundiga övningar. Samspelet inleds med att vi pratar om företagets olika värdegrunder som vi sedan prövar i olika övningar. Mycket skratt och insikter utlovas!

Nerver av stål

Här ska 12 stycken minidueller avklaras, den ena mer klurig än den andra Tävlingen bygger på att varje lag väljer ut sin utmanare som sedan skall möta de övriga lagens utmanare och utföra en rolig och utmanande uppgift. Deltagarna måste verkligen vara snabba, fokuserade och avslappnade samtidigt som det gäller att ha tungan rätt i munnen. Varning för massor av garv

Skyttekampen

Här har vi kombinerat de tre mest efterfrågade skytteaktiviteterna i en rolig skyttekamp. Bågskyttet sker med tävlingsbågar, luftgevären har kikarsikten och luftpistolerna är lagom svåra att sikta med. Enkelt, roligt och alla kan vara med. Mest poäng blir vinnaren för dagen.

Laserlerduveskytte

Laserlerduveskytte är ett roligt och utmanande sätt att uppleva en spännande skyttetävling. Hagelgevären är äkta men modifierade med laserelektronik. Ofarliga infraröda signaler skickas iväg när deltagaren skjuter och en knall hörs från högtalarna. Målet är att träffa de plastduvor som skickas i väg från kastaren.

Expedition Kruse

Expedition Kruse är en rolig och lärande friluftstävling. Här är det handfasta problem som skall lösas med hjälp av den morakniv, snörstump, sämskskinn och plastpåse som delats ut vid starten. Lagvis skickas deltagarna ut på denna vildmarksexpedition där de måste lägga upp sin egen strategi och taktik för hur utmaningarna skall lösas, under den tid de har till förfogande. Vår klart “vildaste” aktivitet!

Bumperball

Bumperball Galet, underhållande, spännande och vansinnigt roligt är några vanliga återkopplingar vi får när vi gör denna aktivitet! Utförandet och reglerna är enkla. Deltagarna ska spela fotboll med stora genomskinliga plastbollar som täcker huvudet och överkroppen. Vi spelar fotboll på traditionellt vis där flest mål vinner. Tack vare plastbollarna som täcker överkroppen känns det inte när man tacklas eller ramlar.

Flottbygge

Flottbygge handlar om initiativförmåga, kreativitet och samarbete. Förmåga att hitta lösningar på till synes omöjliga problem är en värdefull tillgång. Konstnärliga talanger och fantasifulla inslag premieras när ingenjörskonsten har gjort sitt. Den ska inte bara flyta - den ska kunna paddlas snabbt och ha det där lilla extra också.

 

Till er hjälp får ni i varje lag en uppsättning ”flottmateriel” och diverse andra prylar. Av detta ska ni skapa mesta möjliga FLOTTE. När sedan farkosten är klar ska den sjösättas och med hjälp av samtliga lagmedlemmar paddlas och visa vad den går för! Må bästa flotte vinna! Kombineras gärna med andra aktiviteter med flottbygget som final.

iTeambuilder

Här har ni en modern aktivitet som vi genomför under en för- eller eftermiddag. Aktiviteten bygger på att gruppen skall göra taktiska val blandat med teamuppgifter. Vi delar ut kartor över tillsammans med den digitala utrustningen och därefter släpps deltagarna iväg på en spännande tävling. Laget som har bäst samarbete i den avslutande teamuppgiften blir det vinnande laget för dagen!

Teambuilding med höghöjdsbana i Stockholms skärgård

Höghöjdsbanan består av 10 olika utmanande övningar där deltagarna tillsammans med våra kompetenta instruktörer via ett antal moment så som klättring, stockar, broar, rep och vajerpassager skall förflytta sig mellan trädtopparna.

Övningarna är av olika svårighetsgrad. Höghöjdsbanan har varierande höjd med det avslutande rappelleringsmomentet på 20 meters höjd.

Ett av de mest äventyrliga och uppskattade momenten är den 106 meter långa zip-linan (linbanan) som tar deltagarna från fastlandet över till ön.

De mest spektakulära momenten kommer med största sannolikhet att tänja på deltagarens personliga gräns och ställa stora krav på gruppens förmåga att arbeta tillsammans. Höghöjdsbanan kan med fördel kombineras med ett besök i vårt vildmarkscamp med en stor vildmarkskåta, vedeldad badtunna och bastuflotte. Hur ofta ges ni möjligheten att disponera er egen privata ö?

Svenska Klassiker

Bågskytte, Luftpistol, Kubb, Fotbollsgolf, Boule, Beachvolleyboll & Frisbeegolf är de klassiker som vi erbjuder här. Välj ut den aktivitet som ni tycker passar bäst med hänsyn taget till plats, tid och årstid! Svenska Klassiker passar för gruppen som vill ha en lite enklare aktiviteter med en instruktör som håller i det hela.

Drakbåtspaddling

Paddla drakbåt gör man för att det är kul, samtidigt som man skall försöka hålla takten för att paddla fortare och rakare än motståndarna, i 250m. Drakbåten paddlas av 13 alt 24 personer beroende på hur stor gruppen är. En i laget är trumslagare som håller paddeltakten i båten, styrman står vi för. Aktiviteten kan sammanfattas med att vara en perfekt aktivitet för de som vill lära känna varandra, tävla och ha roligt!

Paintball

Paintball är idag en av världens snabbast växande extremsporter. Även om du är nybörjare kan vi lova dig att paintball kommer att sätta färg på din tillvaro, samtidigt som du sätter färg på dina vänner!

Segwayskyttet

Segwayskyttet kombinerar teknik och nerver på ett spännande sätt. Vi bygger en segwaybana som deltagarna skall ta sig igenom. Därefter är det dags för bågskyttet där antal poäng påverkar hela lagets åktid. Här är noggrannhet viktigare än fart även om några att kommer att tro att tro det är tvärt om. Laget med bäst teamwork och koncentration blir vinnarna för dagen

Klättring och firning

Ett klättrings-/firningsäventyr är att dela en oförglömlig upplevelse tillsammans med sina medarbetare. Under detta arrangemang ger vi deltagarna möjligheten att pröva på klippklättring /nedfirning från klippor där det finns markerade leder. Det krävs inga förkunskaper för denna aktivitet. Detta är en mycket omtyckt aktivitet som vi varmt kan rekommendera!

Stavgång

Stavgång uppfattas ibland som en promenadaktivitet, men här kör vi ett ganska tufft pass med deltagarna. Våra instruktörer visar hur den effektiva stavtekniken genomförs där både bål, axlar och rygg får sig en riktig genomkörare. Aktiviteten passar både vana och ovana deltagare.

Please reload