Teambuilding

Sluta motarbeta - börja samarbeta! I grupp löser ni utmaningar, gåtor och diverse fysiska och mentala hinder. Alla behövs och det lag med bäst samarbetsförmåga vinner. Här har vi valt ut de aktiviteter vi vet är storsäljare hos våra partners, så att ni enkelt kan få det samlat på en och samma plats.

iTeamriddle

iTeamriddle är en fräsch och spännande teambuildingaktivitet där ny teknik möter beprövat upplägg.

 

Ett 50-tal uppgifter skall lösas med hjälp av iPads. Här pressas tekniken där roliga övningar, kluriga frågor, interaktiva fotouppdrag samt konstruktions-uppgifter matas på i en aldrig sinande ström. När tävlingen är slut drar vi alla roliga anekdoter och delar ut en gyllene pokal till vinnarna!

Mästarnas Mästare 2.0

I denna helt nya version av MM har vi skapat en mycket rolig och annorlunda tävling. 5 grenar ska genomföras och alla har olika syften, det är Koncentration, Focus, Psykisk uthållighet, Styrka och Självdisciplin. Tävlingen inleds med genomgång och peptalk innan allvaret sätter i gång. Allt avslutas med att vi räknar ihop resultaten och korar Mästarnas Mästare!

Bootcamp

Bootcamp är en tuff träningsform som blivit oerhört populär. Söker ni en rolig men tuff utmaning är detta det självklara valet. 

Passet baseras på lagkänsla, starkt psyke, moral, kämparanda, förtroende och ledarskap. Detta resulterar i ökad motivation, energi och självförtroende. 

Bootcamp är högintensiv konditions-, uthållighets- och styrketräning baserad på militärt inspirerade övningar. 

Detta utförs utomhus i alla väder året runt.

 

 

Hemliga lådan

Hemliga Lådan är den perfekta aktiviteten för gruppen som vill utmanas intellektuellt likväl som att tillfredställa sina tävlingslustar. Målet med tävlingen är att lösa så många av de problem som möjligt från den hemliga lådan. Deltagarna kommer att utmana sina smak och luktsinnen likväl som sin intelligens och kreativitet.

Klädsel: Aktiviteten utförs inomhus

Tidsåtgång: 1,5 timme

Antal deltagare: Från 4 - 200 personer (beroende på lokalens utseende)

Bensträckaren

Syftet med Bensträckaren är precis som namnet på aktiviteten avslöjar är att få deltagarna att lära känna varandra och att koppla av en stund och få dem att tänka på något annat. Deltagarna kommer under ca 20 minuter få utföra en problemlösnings-/samarbetsövning, som inte är fysisk på något sätt. Vi har ett antal olika samarbetsövningar att välja bland beroende på deltagarantal samt årstid.  

Tid för genomförandet av aktiviteten
20-30 minuter

Antal deltagare
Max 70 deltagare

Expedition kruse

Expedition Kruse är en friluftstävling med en touch av Robinson! Omgivningarna runt den plats vi utgår ifrån kommer deltagarna att ställas inför ett antal olika utmaningar som skall lösas inom en viss tidsrymd. Lagvis skickas deltagarna ut på en expedition. Målet är att gruppen ska lägga upp sin egen strategi och taktik så att de hinner utföra så många av utmaningarna som möjligt, under den tid de får till förfogande. Detta kommer endast att vara möjligt genom en stor portion humor, laganda och samarbete inom gruppen.  Expedition Kruse är en kul upplevelse som inte är fysisk på något sätt, samt att den kan utföras var, när och av vem som helst.
 

Aktiviteten utförs utomhus = kläder efter väder

Tidsåtgång: Aktiviteten utförs under ca 3 timmar

Antal deltagare: Från 6- 400 personer

Radioaktivitet

Detta är en kommunikations aktivitet, där uttryck som tillit, respekt, ansvar, tydlighet samt delaktighet kommer att prövas. Är det någon skillnad på att lyssna eller att höra, tala till eller tala med!? När någon säger ”– Jag hör vad du säger” Vad betyder det egentligen!?

Det här är en rolig och underfundig aktivitet där man med hjälp av Walkie Talkie´s och separata kartor skall hjälpas åt inom laget för att hitta till ett antal stationer. Men vad gör man när det uppstår störningar i kommunikationen och vad kan man göra för att förbättra den!?

Saker som känns självklara i sin hemma miljö, kommer med ens att kännas svårt. Målet för övningen är att få lärdom och insikt i hur man kommunicerar samt fungerar och agerar i grupp. Ett spännande äventyr där bra kommunikation är det avgörande.

Tid: 2-3 timmar
Antal deltagare: Från 10-60 deltagare

iTeambuilder

iTeambuilder är en fräsch och spännade teambuildingaktivitet där ny teknik möter beprövat upplägg. Ett 50-tal uppgifter skall lösas med hjälp av iPads. Men utmaningen är att det är alldeles för många uppgifter som ni hinner göra under den tid ni har till förfogande. Därför behöver varje lag lägga upp en strategi och taktik över; vad kan de göra, vad hinner de göra och vad måste de göra för att ha en chans att vinna den pokal som vi visar upp vid starten. Roliga övningar, kluriga frågor, interaktiva fotouppdrag samt konstruktionsuppgifter matas på i en aldrig sinande ström. I den utrustning som delas ut finns bland annat en ryggsäck, en Ipad och en karta över området. Allt avslutas sedan med en spännande teambuildingtävling som utförs stationsvis. När tävlingen är över drar vi alla roliga anekdoter som hänt under tävlingen innan vinnarna slutligen koras med en gyllene pokal!

Klädsel: Aktiviteten utförs utomhus

Tidsåtgång: 3 timmar

Antal deltagare: Från 10 - 400 personer

Beachparty

Här har vi skapat en trevlig "chill" och mingelaktivitet där ett flertal olika aktiviteter finns att tillgå. Vår instruktör tar med sig 4 st kajaker, 2st Canadensare, 4 st SUP’s, ett beachvolleybollnät, 4 st boulespel och kubbspel. Dessutom har vi med oss en musikanläggning med trevlig musik samt ett antal solstolar. Tanken bakom aktiviteten är att den ska inte vara så uppstyrd, utan deltagarna själva väljer vad de vill göra. Pulsguiden på plats finns till hands med instruktioner om hur man paddlar etc men sedan sköter deltagarna sig själva.
Mot offert går det även att boka till fler kajaker, en Rib båt som gör flera kortare turer, partytält, bar inkl bartender samt trubadur.

Personlig utrustning: Oömma kläder/badkläder

Tidsåtgång: 2 timmar

Antal deltagare: Upp till 50 personer