Teambuilding

Sluta motarbeta - börja samarbeta! I grupp löser ni utmaningar, gåtor och diverse fysiska och mentala hinder. Alla behövs och det lag med bäst samarbetsförmåga vinner. Här har vi valt ut de aktiviteter vi vet är storsäljare hos våra partners, så att ni enkelt kan få det samlat på en och samma plats.

iTeamriddle

iTeamriddle är en fräsch och spännande teambuildingaktivitet där ny teknik möter beprövat upplägg. Ett 50-tal uppgifter skall lösas med hjälp av iPads. Här pressas tekniken där roliga övningar, kluriga frågor, interaktiva fotouppdrag samt konstruktionsuppgifter matas på i en aldrig sinande ström. När tävlingen är slut drar vi alla roliga anekdoter och delar ut en gyllene pokal till vinnarna!

Mästarnas Mästare 2.0

I denna helt nya version av MM har vi skapat en mycket rolig och annorlunda tävling. 5 grenar ska genomföras och alla har olika syften, det är Koncentration, Focus, Psykisk uthållighet, Styrka och Självdisciplin. Tävlingen inleds med genomgång och peptalk innan allvaret sätter i gång. Allt avslutas med att vi räknar ihop resultaten och korar Mästarnas Mästare!

Bootcamp

Bootcamp är en tuff träningsform som blivit oerhört populär. Söker ni en rolig men tuff utmaning är detta det självklara valet. 

Passet baseras på lagkänsla, starkt psyke, moral, kämparanda, förtroende och ledarskap. Detta resulterar i ökad motivation, energi och självförtroende. 

Bootcamp är högintensiv konditions-, uthållighets- och styrketräning baserad på militärt inspirerade övningar. 

Detta utförs utomhus i alla väder året runt.

 

 

Hemliga lådan

Hemliga Lådan är den perfekta aktiviteten för gruppen som vill utmanas intellektuellt likväl som att tillfredställa sina tävlingslustar. Målet med tävlingen är att lösa så många av de problem som möjligt från den hemliga lådan. Deltagarna kommer att utmana sina smak och luktsinnen likväl som sin intelligens och kreativitet.

Klädsel: Aktiviteten utförs inomhus

Tidsåtgång: 1,5 timme

Antal deltagare: Från 4 - 200 personer (beroende på lokalens utseende)

Bensträckaren

Syftet med Bensträckaren är precis som namnet på aktiviteten avslöjar är att få deltagarna att lära känna varandra och att koppla av en stund och få dem att tänka på något annat. Deltagarna kommer under ca 20 minuter få utföra en problemlösnings-/samarbetsövning, som inte är fysisk på något sätt. Vi har ett antal olika samarbetsövningar att välja bland beroende på deltagarantal samt årstid.  

Tid för genomförandet av aktiviteten
20-30 minuter

Antal deltagare
Max 70 deltagare

Expedition kruse

Expedition Kruse är en friluftstävling med en touch av Robinson! Omgivningarna runt den plats vi utgår ifrån kommer deltagarna att ställas inför ett antal olika utmaningar som skall lösas inom en viss tidsrymd. Lagvis skickas deltagarna ut på en expedition. Målet är att gruppen ska lägga upp sin egen strategi och taktik så att de hinner utföra så många av utmaningarna som möjligt, under den tid de får till förfogande. Detta kommer endast att vara möjligt genom en stor portion humor, laganda och samarbete inom gruppen.  Expedition Kruse är en kul upplevelse som inte är fysisk på något sätt, samt att den kan utföras var, när och av vem som helst.
 

Aktiviteten utförs utomhus = kläder efter väder

Tidsåtgång: Aktiviteten utförs under ca 3 timmar

Antal deltagare: Från 6- 400 personer

Radioaktivitet

Detta är en kommunikations aktivitet, där uttryck som tillit, respekt, ansvar, tydlighet samt delaktighet kommer att prövas. Är det någon skillnad på att lyssna eller att höra, tala till eller tala med!? När någon säger ”– Jag hör vad du säger” Vad betyder det egentligen!?

Det här är en rolig och underfundig aktivitet där man med hjälp av Walkie Talkie´s och separata kartor skall hjälpas åt inom laget för att hitta till ett antal stationer. Men vad gör man när det uppstår störningar i kommunikationen och vad kan man göra för att förbättra den!?

Saker som känns självklara i sin hemma miljö, kommer med ens att kännas svårt. Målet för övningen är att få lärdom och insikt i hur man kommunicerar samt fungerar och agerar i grupp. Ett spännande äventyr där bra kommunikation är det avgörande.

Tid för genomförandet av aktiviteten
Från 2-3 timmar

Antal deltagare
Från 10-60 deltagare

januari-december

iTeambuilder

iTeambuilder är en fräsch och spännade teambuildingaktivitet där ny teknik möter beprövat upplägg. Ett 50-tal uppgifter skall lösas med hjälp av iPads. Men utmaningen är att det är alldeles för många uppgifter som ni hinner göra under den tid ni har till förfogande. Därför behöver varje lag lägga upp en strategi och taktik över; vad kan de göra, vad hinner de göra och vad måste de göra för att ha en chans att vinna den pokal som vi visar upp vid starten. Roliga övningar, kluriga frågor, interaktiva fotouppdrag samt konstruktionsuppgifter matas på i en aldrig sinande ström. I den utrustning som delas ut finns bland annat en ryggsäck, en Ipad och en karta över området. Allt avslutas sedan med en spännande teambuildingtävling som utförs stationsvis. När tävlingen är över drar vi alla roliga anekdoter som hänt under tävlingen innan vinnarna slutligen koras med en gyllene pokal!

Klädsel: Aktiviteten utförs utomhus

Tidsåtgång: 3 timmar

Antal deltagare: Från 10 - 400 personer

Beachparty

Här har vi skapat en trevlig "chill" och mingelaktivitet där ett flertal olika aktiviteter finns att tillgå. Vår instruktör tar med sig 4 st kajaker, 2st Canadensare, 4 st SUP’s, ett beachvolleybollnät, 4 st boulespel och kubbspel. Dessutom har vi med oss en musikanläggning med trevlig musik samt ett antal solstolar. Tanken bakom aktiviteten är att den ska inte vara så uppstyrd, utan deltagarna själva väljer vad de vill göra. Pulsguiden på plats finns till hands med instruktioner om hur man paddlar etc men sedan sköter deltagarna sig själva.
Mot offert går det även att boka till fler kajaker, en Rib båt som gör flera kortare turer, partytält, bar inkl bartender samt trubadur.

Personlig utrustning: Oömma kläder/badkläder

Tidsåtgång: 2 timmar

Antal deltagare: Upp till 50 personer

IFilmklippet

iFilmklippet är aktiviteten där deltagarna får plocka fram alla sina dolda talanger. För här ska deltagarna med enkla medel göra en reklamfilm om företaget där de själva är filmstjärnorna. Stor uppfinningsförmåga och kreativitet krävs för att få till den optimala reklamfilmen. Till sin hjälp får laget en iPad att spela in filmen med men själva utmaningen är bland annat att filmen skall spelas in med endast en tagning. Går något fel måste hela filmen spelas in på nytt. För att effektivisera och planera inspelningen krävs att laget bestämmer vilka roller alla skall ha under inspelningen. Vem som blir regissör, scripta, produktionsledare, assistent, skådespelare mm. När tiden är ute så sparas filmen på ett usbminne för att spelas upp senare under kvällen till publikens jubel. Ni själva avgör under röstningsproceduren vilket lag som vinner det åtråvärda priset för bästa reklamfilm!

Klädsel: Aktiviteten utförs inomhus

Tidsåtgång: från 1,5 timme

Antal deltagare: Från 4 - 200personer

60 Minuter

Detta är en av våra mest pulshöjande aktiviteter! Med hjälp av kartor och bilder på specifika platser i närområdet lotsas deltagarna igenom denna intensiva strategitävling. Frågor, koder och uppgifter skall lösas i flygande fläng samtidigt som kyla, återhållsamhet och eftertanke kan ge större belöning än fart! Laget som först ser helheten vinner!

Kickbikeskytte

Kickbikeskytte är en annorlunda aktivitet efter ett annan känt manér, nämligen skidskytte. Efter en kort genomgång startar vi tävlingen där en rolig teknikbana skall forceras med hjälp av sparkcyklarna innan det är dags att ladda vapnen. Målet är att vid det liggande samt stående skyttet skjuta ned 5 svarta skjutmål, där varje miss ger en straffrunda. Snabbast i mål blir vinnarna för dagen.

Vernissagemålning

Vernissagemålning är en avspänd och trevlig aktivitet som går att göra både inomhus och utomhus. Deltagarna delas upp i grupper och tilldelas varsin linneduks tavla, staffli med penslar och färger. Därefter ges det tema som gruppen gemensamt skall måla. Ett arrangemang där tonvikten är lagd på att försöka stimulera gruppens samarbetsförmåga och kreativitet samtidigt som de får en rolig stund tillsammans.

300 Sekunder

För er som vill ha en rolig teamkamp inomhus har vi 300 sekunder. Tävlingen bygger på att man i lag möter varandra parallellt i totalt 5 övningar, och där lagen under tidspress (300 sekunder) måste jobba tillsammans för att lyckas. Deltagarna kommer att få nyttja hela sitt förråd av uthållighet, intelligens, humor och planering samt testa sina gränser, fast mer mentalt, än fysiskt. Aktiviteten passar alla på företaget, såväl gammal som ung!

Klädsel: Aktiviteten utförs inomhus

Tidsåtgång: från 1 timme

Antal deltagare: Från 4 - 100 personer (beroende på lokalens utseende)

Miniskidskytte

En av de populäraste aktiviteterna vintertid är miniskidskytte. Alla kan vara med och banan är gjord så att alla kan se och peppa sina vänner i teknikbanan. Skyttet sker med luftgevär med kikarsikten men det kan ändå vara nog så svårt träffa rätt efter en snabb runda på skidorna. Massor av skratt utlovas!

Uppdraget

Uppdraget är en klassisk aktivitet som aldrig går ur tiden! Med roliga uppdrag utmanar vi lagen att vara så kreativa och uppfinningsrika som det bara går! Ett 30-tal luriga och kluriga uppdrag skall lösas inom en viss tid. Utrustningen som man får till sin hjälp består bl.a. av en ryggsäck, några pappersark, ett snöre, en penna och ett tygstycke. Målet med aktiviteten är att försöka att lösa så många uppdrag som möjligt. Vilka uppdrag som skall lösas finns i den uppdragsfolder som delas ut vid start. Uppdragen kan vara av olika slag. Allt från att utmana lagmedlemmarnas smaklökar till att konstruera olika saker, lösa olika gåtor och knäcka koder, ta kort på varandra i alla möjliga och omöjliga situationer eller uppdrag som är konstruerade så att flera lag måste samarbeta sig fram till en lösning! Uppdragen poängbedöms och värdesätts sedan efter hur svårt det var att lösa dem. 

Aktiviteten utförs utomhus = kläder efter väder

Tidsåtgång: Aktiviteten utförs under ca 2 timmar

Antal deltagare: Från 6- 400 personer

Stadskampen

Här byts naturen ut till asfaltsdjungel. Stadskampen är en aktivitet som vi genomför i ett mindre samhälle eller stad. Deltagarna delas in i lag, där målet med aktiviteten är att försöka lösa så många uppdrag som möjligt under den tid de har till förfogande och därigenom tjäna så mycket poäng det bara går! Uppdragen består av frågor om lokala sevärdheter, kulturella gåtor samt roliga och kreativa uppgifter. En kamp där hög kreativitet kommer att belönas och inget kan tas för givet!

Stadskamper vi bl. a utfört:
I Stockholm - Old Town Riddle, City Challenge samt Southern Heights Escapades

Övriga städer:
Uppsala, Örebro, Solna, Sollentuna, Göteborg, Södertälje, Västerås, Sundsvall, Åre, Malmö, Ystad, Köpenhamn, Norrköping, Tallinn mm


Tid för genomförandet av aktiviteten:
Från 2-3 timmar

Antal deltagare
Från 12-1 000 deltagare

Kreaktiviteten

Kreaktiviteten ( eller Uppdraget 2.0) är en spännande aktivitet där ett 30-tal luriga och kluriga utmaningar skall lösas inom en viss tid. Utrustningen man får till sin hjälp
består bland annat av en digitalkamera, några pappersark, ett snöre, en penna och en plastpåse. Målet med aktiviteten är sedan att försöka att lösa så många uppdrag som möjligt från den uppdragsfolder som finns med och intjäna maximalt antal poäng! Tex lösa hemliga koder, tillverka “omöjliga” papperskonstruktioner, provsmaka hemliga drycker,  lösa teambuildinguppgifter eller ta bilder på medarbetare utförandes olika uppdrag. Allt under tidspress förstås för att göra det extra utmanande. När tiden är ute summeras aktiviteten under glada former och vinnarna utses.

Aktiviteten utförs utomhus = kläder efter väder

Tidsåtgång: Aktiviteten kan utföras från 1,5 till 2 timmar

Antal deltagare: Från 10 - 400 personer

Drakbåtspaddling

Paddla drakbåt gör man för att det är kul, spännande och utmanade samtidigt som man försöker hålla takten för att paddla fortare och rakare än motståndarna... i 250m. Drakbåten paddlas av 13 alt 24 personer beroende på hur stor gruppen är. En i laget är trumslagare som får försöka styra takten i båten, styrman står vi för. Aktiviteten kan sammanfattas med att vara en lagom dos av tävling, god stämning och härlig laganda dvs perfekta förutsättningar för att ha riktigt roligt! 

Personlig utrustning: Oömma kläder/badkläder

Tidsåtgång: 1-1,5 timme timmar

Antal deltagare: Från 20 - 400 personer

Stavgång på ett roligare sätt

Gång är människans basmotion. I dag går människan ur hälsosynpunkt alltför lite och med allt för lite effekt. Våra instruktörer visar er stavgångens teknik och förutsättningar och vi genomför sedan en härlig tur i växlande tempo och vacker miljö. Vana är inget krav, all utrustning ingår. 

Personlig utrustning: Oömma kläder

Tidsåtgång: 1 timme

Antal deltagare: Från 2 - 40 personer

AW Games

AW Games är 5 stycken roliga övningar placeras ut i lokalen där lagen roterar runt och utmanar varandra. Övningar är tex Nattduellen, Jättelabyrinten, Memory mm. Denna aktivitet är inte så uppstyrd med protokoll och regler utan mer en rolig happening där deltagarna själva bestämmer upplägget. En guide från Puls finns på plats för att hjälpa till vid behov.

Radioaktiviteten - Grupputveckling

Hur fungerar egentligen kommunikationen på företaget? Här utmanar vi uttryck som tillit, respekt, samt delaktighet. Med hjälp av separata kartor och kommunikation via Walkie Talkie´s skall de olika lagdelarna dirigera varandra till ett antal kontroller. Relativt snabbt kommer de olika lagdelarna märka att kommunikationen är svår och stundtals kanske den också upphör... En annorlunda aktivitet där samarbete är det avgörande.

Samspelet - Grupputveckling

Detta är en teamaktivitet som vi kan göra både inomhus och utomhus. Med lika delar allvar och skratt försöker vi locka fram gruppens och individernas positiva egenskaper med hjälp av roliga och underfundiga övningar. Samspelet inleds med att vi pratar om företagets olika värdegrunder som vi sedan prövar i olika övningar. Mycket skratt och insikter utlovas!

Lådbilsbygge

Här får deltagarna utlopp för sin kreativitet och skaparanda. Att få bygga något efter egna idéer är ett mycket effektivt och roligt sätt att lära känna och föra samman gruppen. Lägger man dessutom till ett tävlingsmoment är succén given. När det är varmt i vattnet bygger vi Flottar, vintertid passar Kälkbygget bäst. Lådbilsbygge fungerar vår, sommar som höst, Katapulter och Raketer bygger vi året runt.

P.M.R Puls Multisport Race

Här får deltagarna utlopp för sin kreativitet och skaparanda. Att få bygga något efter egna idéer är ett mycket effektivt och roligt sätt att lära känna och föra samman gruppen. Lägger man dessutom till ett tävlingsmoment är succén given. När det är varmt i vattnet bygger vi Flottar, vintertid passar Kälkbygget bäst. Lådbilsbygge fungerar vår, sommar som höst, Katapulter och Raketer bygger vi året runt.

Frekvenz

Gillar ni att skratta? Gillar ni teknik? Gillar ni att använda fantasin? I sådana fall kan vi varmt rekommendera aktiviteten Frekvenz. Den sätter egenskaper som barnasinne, samarbete och kommunikation på sin spets! En galet högintensiv aktivitet har deltagarna att se fram emot. Deltagarna delas upp i lag om ca 6-8 personer. Inom en förbestämd tidsrymd skall  laget hitta till ett antal specifika kontroller. Med hjälp av separata kartor och kommunikation via Walkie Talkie’s skall nu de olika lagdelarna dirigera varandra till dessa kontroller. Alla ledtrådar ska vidarebefordras fram och tillbaka mellan de olika lag delarna via Walkie Talkie’s. Relativt snabbt kommer man att märka att kommunikationen är svår och stundtals kanske den också upphör på grund av radioskugga...

Tid för genomförandet av aktiviteten
1,5 timme

Antal deltagare
Max 100 deltagare

Lagbygget

Att tillsammans i en grupp få vara kreativa och bygga något efter egna idéer är ett mycket effektivt och roligt sätt att lära känna och föra samman varandra. Lägger man dessutom till ett tävlingsmoment är succén given. Beroende på årstid anpassar vi de olika bygg aktiviteterna. Sommartid när det är varmt i vattnet bygger vi Flottar. Vintertid när snön ligger djup passar Kälkbygget bäst. Att bygga Lådbilar fungerar såväl vår, sommar som höst.

Olika byggaktiviteter:

- Lådbilsbygge
- Flottbygge
- Kälkbygge
- Katapultbygge

Tid för genomförandet av aktiviteten:
1,5 timme

Antal deltagare
Från 12-400 deltagare

Tillfälligt avbrott

Tillfälligt avbrott är vår tipspromenad som vi kryddat med ett lite annorlunda upplägg. Aktiviteten lämpar sig bäst för gruppen som har ont om tid, men ändå vill göra någonting innan tex middagen eller liknande. Temat kan vara av olika slag. Tex roliga frågor om natur, kultur, jul, midsommar, glassar (vad var “stortrumma” för glass..) eller vad som passar in. Vi kan även väva in frågor om företaget mm. Oavsett tema innehåller den luriga frågeställningar och kluriga överraskningar.

Klädsel: Aktiviteten kan utföras delvis inomhus och utomhus

Tidsåtgång: Aktiviteten pågår under ca 45 minuter

Antal deltagare: Från 4 - 400 personer

IFrågesporten

Med hjälp vår egenutvecklade app samt iPads utför deltagarna en rolig och interaktiv frågesport som kan genomföras i princip var som helst. Vår aktivitetsledare hälsar deltagarna välkomna och berättar sedan hur tävlingen går till. Platsen vi gör det på kan vara i en hotell
lobby, bar, möteslokal eller varför inte på en gräsmatta i solen med lite fika!? 100 frågor och uppgifter dyker upp som ska besvaras och det gäller att vara på sin vakt! För rätt som det är dyker det upp frågor som hänger ihop med tidigare svar. Att chansa på rätt svar är heller inte att föredra, för svarar man fel låser sig skärmen under 20 - 60 sekunder innan man kan fortsätta spela igen..! Frågornas karaktär är av allmänt slag men kan också vara musik-, film- eller sport relaterade. När tiden är slut avslutas aktiviteten med pokal till det vinnande laget!

Tidsåtgång: Aktiviteten pågår under 45 minuter inomhus.

Antal deltagare: Från 4 - 1 000 personer

Stand Up Paddleboards

Att paddla Stand Up Paddleboard’s eller sk. S.U.P’s är ett helt nytt sätt att ta sig fram på vatten. Ståendes på uppblåsbara brädor paddlar man med hjälp av en lång paddel. Under paddelturen nyttjar man hela kroppens muskler vilket gör aktiviteten till en allsidig träningsform. Med våra erfarna instruktörer lär vi er snabbt paddeltekniken och självklart kan vi kombinera turen med ett fikastopp på lämplig plats. Vi tillhandahåller ett komplett kit med bräda, paddel, våtdräkt och flytväst.

Personlig utrustning: Oömma kläder/badkläder

Tidsåtgång: 1 -3 timmar

Antal deltagare: Från 2 - 40 personer

Winter/Summergames

Vi inleder spelen med en gemensam ceremoni där vi ställer upp nationsvis och tänder den olympiska elden. Lagkänslan är på topp när vi marscherar med nationsflaggorna och sjunger våra hejaramsor. 5 olika årstidsanpassade övningar väntar sedan med tex Megasuptävling, Kickbikeskytte, Segwaygames, Bågskytte mm. Spelen avslutas med att vi räknar ihop resultaten och har en trevlig medaljcermoni.

iCitychallenge

iCitychallenge är en rolig och kreativ aktivitet som utspelar sig i en stad eller i ett större samhälle. Här väntar mängder med både underfundiga och roliga uppgifter som både stärker och utmanar teamet. Deltagarna delas in i lag om ca 6-8 personer och erhåller en iPad där utmaningarna aktiveras under tävlingens gång. Målet med aktiviteten är att försöka lösa så många utmaningar som möjligt.

Nerver av stål

Här har ni vår mest intensiva inomhusaktivitet. Vi delar upp er i lag om ca 6 personer, sedan skall lagen välja ut en deltagare som skall möta de övriga lagens motståndare i en utmaning. Deltagarna måste vara klara med utmaningen inom en minut och totalt är det 12 utmaningar som skall genomföras. Deltagarna måste verkligen vara fokuserade och avslappnade samtidigt som det gäller att vara snabba, massor av skratt och hejaramsor utlovas!

Tid: 1 timme

Antal deltagare: ca 100 personer

Skyttekampen

Här får deltagarna utlopp för sin kreativitet och skaparanda. Att få bygga något efter egna idéer är ett mycket effektivt och roligt sätt att lära känna och föra samman gruppen. Lägger man dessutom till ett tävlingsmoment är succén given. När det är varmt i vattnet bygger vi Flottar, vintertid passar Kälkbygget bäst. Lådbilsbygge fungerar vår, sommar som höst, Katapulter och Raketer bygger vi året runt.

420 Sekunder

Har ni 1,5 timme över och vill göra någon rolig och teambildande aktivitet som alla kan vara med på, då är 420 sekunder som klippt och skuren för er! Tävlingen bygger på att man i lag möter varandra parallellt i 6 olika övningar, och under tidspress måste jobba tillsammans för att lyckas. Det lag som samlat ihop flest poäng efter den sista övningen, står som segrare. Deltagarna kommer att få nyttja hela sitt förråd av  uthållighet, intelligens, humor och planering samt testa sina gränser, fast mer mentalt, än fysiskt. Aktiviteten passar alla på företaget, såväl gammal som ung! 
 

Aktiviteten utförs utomhus = kläder efter väder

Tidsåtgång: Aktiviteten utförs under 1,5 timme

Antal deltagare: Från 8 - 360 personer

Isskulptering

Isskulptering är en avspänd och trevlig aktivitet, där kreativiteten flödar i eldkorgarnas värmande sken. Under professionell vägledning guidas deltagarna in i isskulpterandets magiska värld. Hedersomnämnandet går till laget med bästa kreation kombinerat med bästa motivering. En annorlunda aktivitet som vi faktiskt gör året runt! 

Tid för genomförandet av aktiviteten:
1,5 timme

Antal deltagare
10-1000 deltagare

Svenska klassiker

Bågskytte, Luftpistol, Boule- Krocket- eller Kubb turnering, Fotbollsgolf, Frisbeegolf och Beachvolleyboll är några av de klassiker som vi erbjuder. Svenska Klassiker passar för gruppen som vill ha en lite enklare aktiviteter med ändå ha en instruktör som håller i aktiviteten. Välj ut den aktivitet som ni tycker passar bäst med hänsyn taget till plats, tid och årstid!

iVägpiraterna

Här har vi en annorlunda bilaktivitet som engagerar deltagarna till fullo. iVägpiraterna inleds med att vi samlas på en förutbestämd
plats där vi delar in deltagarna i lag om max 4 personer per bil (privat/företags eller hyrbil). Varje bil utrustas med en iPad, vägkartor, fikakorgar
med kaffe/bulle/kylda drycker. Målet med aktiviteten är att hitta ett 50-tal positioner som finns markerade på iPad’ens karta. På
dessa platser möts man av kluriga och roliga uppgifter av olika slag. Här är egenskaper som lagmoral, kreativitet, samarbete och humor
viktiga beståndsdelar för att lyckas med uppgifterna. Målet med aktiviteten är att försöka hitta så många positioner som möjligt innan
man når slutmålet. Aktiviteten avslutas under glada former med en prisutdelning.

Personlig utrustning: Valfri klädsel.

Tidsåtgång: 2 timmar.

Antal deltagare: 4 personer / bil rekommenderas

The Big Picture

The big picture är en avspänd och trevlig teambuildingaktivitet med mycket kreativitet! Deltagarna delas in i grupper där varje grupp får en linneduks tavla, staffli med penslar och färger samt skyddsförkläden. Därefter ges ett gemensamt tema ut som de olika grupperna skall försöka tolka på sitt eget sätt. Varje lags målning skall sedan ingå i den stora tavlan när allt är klart. Dvs här gäller det att även samarbeta med övrig lag! Själva målningen pågår under ca 1 timme, sedan sker vernissagen då grupperna får presentera sina olika verk. Därefter ger vi en kort beskrivning om “Färgernas psykologi”. En rolig beskrivning av vilka personligheter som ligger bakom de olika färgerna, dvs hur är den röda personen, blå etc! Allt avslutas sedan att vi sammanfogar samtliga tavlor till En tavla och beskådar resultatet!

Personlig utrustning: Aktiviteten kan utföras inomhus eller utomhus

Tidsåtgång: 1,5 timme

Antal deltagare: Från 8 - 500 personer

Mountainbike Quiz

“MTB-Quiz” är ett fartfyllt arrangemang för gruppen som önskar frisk luft i kombination med ett tävlingsmoment. Här skall man med hjälp av karta och kompass cykla och söka upp ett antal “waypoints” där olika uppgifter väntar. Vi inleder med att gå igenom cyklar och cykelteknik, delar ut hjälmar samt ryggsäckar packade med diverse utrustning. Efter halva quiz'en väntar en vätskekontroll innan vi skickar iväg deltagarna på nya utmaningar. Efteråt summerar vi aktiviteten under glada former.

Personlig utrustning: Oömma kläder anpassade efter väderlek.

Vi tillhandahåller: Mountainbike samt hjälm

Tidsåtgång: Aktiviteten pågår under ca 2 timmar

Antal deltagare: 6 - 50 personer