top of page
Dekorativa ornament

Allt för en lyckad julfest

Vi hjälper er att boka julfester, julbordscatering, julaktiviteter, julunderhållning och julkonferens i hela landet. Kontakta oss för förslag oavsett vart i landet ni önskar fira den. 

kastellet-juldukning-large.jpg

Klassisk julfest

Vill ni ha en klassisk julfest med det traditionella julbord? Vi hjälper er att hitta den perfekta lokalen med det bästa julbordet. Självklart hjälper vi er även med underhållningen för att göra kvällen än mer oförglömlig.

artister till julfesten

Julunderhållning

Vi har en uppsjö av kända artister, partyband, mingelartister, komiker, middagsshower, trollkarlar och DJs som skräddarsyr sina shower till klockrent julunderhållning.

Se förslag på artister & band

Lebanon_Meza_Lounge_julbord.webp

Annorlunda julfester

Trött på traditionella julfester? Testa något nytt i år!

Vegetariskt julbord, libanesiskt julbord, medeltida julbord med show, italiensk julbord, julfest på båt, avsmaknings-menyer, julbord på casino - ja idéerna är oändliga. Kontakta oss för förslag!

isskulptering (2).webp

Julfest med aktivitet

Kombinera julfesten med roliga julaktiviteter. 

Pepparkakshusbygge, isskulptering, digitala aktiviteter, julklappsjakten, Fångarna på fortet (Waxholms kastell), boule, matlagningsaktivitet, bowling, 5-kamp och mycket mer.

 

Se alla förslag på julaktiviteter

02_julbord-stockholm-kvall.jpg

Julfest på båt

Trött på traditionella julfester? Testa något nytt i år!

Höj julstämningen och bjud in till ett julbord på ett alldeles privat båt i Stockholms skärgård. Vi hjälper dig att arrangera företagets årliga julfest i stämningsfull miljö ombord på en av våra båtar. Kryssa genom ett vintrigt Stockholms skärgård och njut av vällagad julmat.

Se förslag på julbåtar

Julkonferens.webp

Julbordskonferens

Boka din julbordskonferens via oss och låt julbordet bli en del i konferensaktiviteten. Julbordskonferens i kan vara en dagskonferens som avslutas med julbord eller julbordskonferensen med övernattning om det passar bättre.

Se förslag på julbordkonferens

catering julbord.jpg

Julbordscatering

Bjud era kunder/personal på julbord på er arbetsplats. Klassiskt julbord, vegetariskt julbord,  julcanapéer. Vi kan även hjälpa er hyra in bord, stolar, tallrikar, glas mm.

Se förslag på julbordscatering här

office-christmas-p_2746810b.jpg

Gratis jullekar

​Trött på stela julfester med med glöggmuggen som enda sällskap? Sällskapslekar kan liva upp en fest eller annan tillställning. Att leka lite bryter isen och lockar till många skratt. Här finner ni många roliga jullekar. 

Till alla gratis jullekar

bottom of page