top of page

Konferens i

eget hus

Känner ni ett behov av lite extra avskildhet? Kanske har ni känsliga frågor att diskutera som kräver lugn och ro från händelser i omgivningen. Eller vill ni teama gruppen lite. Här har vi samlat flera anläggningar där ni bor själva i ett och samma hus.

ulvhälls herrgård

Ulvhälls herrgård 

Ulvhälls herrgård ligger vackert beläget vid Mälaren ca. 1 timme från centrala Stockholm och Arlanda. 

Man hyr hela gården och har den för sig själv.  I hyran ingår: 20 hotellrum med 54 sängplatser varav 14 st är tre-bäddsrum i etage, ett stort konferensrum, en loungedel, matsal med plats för 30 personer (är ni fler kan man duka upp i konferensrummet för upp till 60 personer), ett nytt kök med två spisar, två ugnar och två diskmaskiner, dessutom finns ett litet gym. Vi har två tennisbanor och bastu för upp till 12 personer med relax och egen brygga, det kostar 500 kr att hyra bastun.

Konferensrummet i Philipssonska gården rymmer upp till 100 personer i biosittning. De tillhandahåller projektor, duk, stor-TV, whiteboard, blädderblock, anteckningsblock och pennor.

 

Välj om ni vill att Ulvhälls står för all mat och service, eller om ni vill ordna det själva.

Eventuella alkoholhaltiga drycker tar ni med er själva eftersom det inte finns något utskänkningstillstånd.

Villa soludden kanebo.jpg

Villa Soludden - Värmdö

På Villa Soludden på Värmdö har man som gäst alltid hela villan exklusivt för sig själva dvs de tar enbart emot en grupp i taget.

Visionen är att skapa en hemma-hos känsla med mycket värme och personlig service.


I deras priser ingår helpension och all tänkbar konferensutrustning, bastubad med badrock, badtofflor och handdukar etc.

All mat och dryck och även ädel dryck ingår.

 

På Villa Soludden finns 17 rum, 25 bäddar där 7 av dom är enkelrum och 10 är dubbelrum. Möjlighet att utöka enkelrummen till dubbelrummen samt dubbelrummen till trippelrum vilket ger oss en maxkapacitet på 32 bäddar. 

Minimumdebitering 12 personer.

Skärgårdshusen på Marholmen.jpg

Skärgårdshusen på Marholmen

Marholmens charmiga Skärgårdshus är för dig som vill uppleva skärgårdens natur på nära håll och rå om dig själv med all service, restaurang, spa och aktiviteter inom bekvämt räckhåll.

Det finns tre olika typer av Skärgårdshus här på Marholmen: Skärgårdshus, Skärgårdshus Sjöutsikt och Skärgårdshus Sjöglimt. Alla är lika rymliga med högt i tak med öppet upp till nocken och är lika stora (70 kvm). Husen rymmer upp till sex personer i tre sovrum. I två av sovrummen finns två enkelsängar och i det tredje finns en enkelsäng och en nedfällbar överslaf. Braskamin och bastu finns i samtliga hus.

I skärgårdshusen kan du välja att laga maten helt själv med självhushåll, eller äta alla eller vissa måltider i vår restaurang. Naturen, havet och Marholmens hela utbud av service och aktiviteter inklusive 7° Bad & Bastu och Mareld Spa, har du inpå knuten.

Arbottna herrgård.webp

Arbottna Herrgård - Muskö

50 minuter från Stockholm finns Arbottna Herrgård, undangömd på Muskö i vidunderligt vacker skärgårdsnatur.

 

Herrgården från 1798 är nu varsamt renoverad med 13 hotellrum. Inrett för att kännas som ett varmt, vackert hem för våra besökare. 

 

Ni kan välja att boka konferens med övernattning (max 25 pers), eller att bara konferera över dagen.

Vårt kök anpassar menyerna efter säsong och tillgång på råvaror som vi själva eller lokala leverantörer odlar, plockar eller producerar. 

Tack vare Muskötunneln tar du dig på mindre än en timme ut till Arbottna i Stockholms södra skärgård med bil.

Gattarstugan - Tandådalen

Gattarstugan - Tandådalen

Med sin närhet till Tandådalens backar är Gattar en exklusiv storstuga som passar för stora familjer, sällskap eller företag. Stugan har 24 st bäddar fördelat på 11 unika rum.

Här finns även en relaxavdelning med vedeldad bastu samt utomhusjacuzzi. Köket är stort med två spisar vilket passar bra för stora sällskap att vara tillsammans och laga mat.

Via Olarsgården erbjuder vi hotellservice och du kan beställa till exempel frukost till kylen, middagar, dryck, kock i stugan och det finns möjlighet att boka skotertransport.

kaffestugan Åre.jpeg

Kaffestugan Åre

En storstuga mitt i Åre, med gångavstånd till både liftar och centrum. Historien om “Kaffestugan” går tillbaka till tidigt 1900-tal då huset fungerade både som bostad och kaffeservering. Under renoveringen 2017 har känslan av det tidiga 1900-talet plockats fram igen och kombinerats med dagens moderna faciliteter. Med sina 9 sovrum och 20 bäddar passar boendet både det mindre företaget, den stora familjen eller kompisgänget. “Kaffestugan” är ett boende utöver det vanliga i centrala Åre med gångavstånd till det mesta som Åre har att erbjuda, både när det gäller skidåkning och nöje.

Kaffestugan ligger i Åre By. Stuga i 4 plan, 15+5 bäddar, 380 m², allrum, kök, 9 sovrum, 5 duschar, 4 wc, bastu.

villa mälargården.jpg

Villa Mälargården - Stockholm

När ni bokar Villa Mälargården bokar ni alltid hela Villa Mälargården. Totalt finns 16 hotellrum.

 

Hyr huset med full service; mat, dryck, kock och värdinna. Eller var er egen kock och värdinna.

Här finns ingen som stör, inga telefoner som ringer, inget spring i korridorer. Egen tempererad utomhuspool, jacuzzibadkar, bastu, salong med både bibliotek och biljardrum, matlagning med kock, gym och relaxrum. Högsta klass på mötesrum och service är en självklarhet här. Helt enkelt en mötesplats för dig som kräver lite bättre möten.

Ni kan även hyra Villa Mälargården med självhushåll. Mat och dryck tar ni med er själva. 

Villa Muskö Konferens i eget hus.jpg

Villa Muskö

Varmt välkomna till Villa Muskö, stället du inte trodde fanns. På Muskös nordligaste udde hittar man denna pärla, precis vid havet, i äkta skärgårdsmiljö endast 45 min bilväg från Stockholm city och med bilväg ända fram till dörren tack vare Muskötunneln. Helt unik placering på egen udde med magnifik utsikt över hela Hårsfjärden.

Villa Muskö vänder sig främst till lite mindre grupper för konferens i skärgården. Villa Muskö erbjuder ostörda konferenser och möten i exklusiv och magnifik miljö med övernattning med plats för upp till 14 personer. Villa Muskö vänder sig till företag som vill slippa storstan en stund och ha en härlig konferens i skärgården med massor av frisk luft men ändå ha närheten till Stockholm. Ostört, enskilt och eget i underbar skärgårdsmiljö med havet som granne.

villa berg marholmen.jpg

Villa Berg  - Marholmen

När ni konfererar och bor i Villa Berg så har ni huset helt för er själva. Därför passar det utmärkt för er som söker ett avskilt utrymme, men ändå vill vara nära Marholmens andra konferensfaciliteter.

Kulturminnesmärkta Villa Berg har en speciell plats i våra hjärtan här på Marholmen.

Här har ni egen parkering avskilt på ön, egen brygga, grillplats nere vid vattnet, bastu och ett större rum för t.ex. vinprovningar i källaren, 14 enkelrum, stort kök och konferensrummet som ligger med vacker utsikt mot viken.

 • Konferensrum för max 24 pers - 50 kvm

 • Logi med 14 enkelrum

 • Gemensamt rymligt kök och allrum

 • Vinkällare

 • Bastu

Stängt pga renovedring tom midsommar 2024.

Byhus Siggesta gård konferens i eget hus.png

Siggesta Gård - Värmdö

På Siggesta Gård på Värmdö kan ni bo i egna Byhus.

Här har ni förmånen att ha både konferens-lokal och hotellrum under samma tak, avskilt från andra grupper.

 

Förmiddags- och eftermiddagsfika serveras i anslutning till konferenslokalen, medan lunchen serveras i deras charmiga och mysiga Restaurang Ladugården.

 

Dessutom finns det givetvis hotellrum tillgängliga för alla deltagare, vilket innebär att ni får bo helt för er själva.

Passar för grupper om cirka 9-13 deltagare. Minimidebitering är antal hotellrum/hus.

the nest fågelboet.jpg

Fågelboet The Nest - Lindvallen

24 bäddars timmrad storstuga precis vid Sälfjällstorget. 

The Nest är ett av husen vid Sälfjällstorget. Här finns totalt 3 stora timmrade hus samt våffelstuga & fonduerestaurang. Bokar man alla stugor ryms här 64 personer.


Detta boende är perfekt för grupper i storleken 15-64 personer, här ifrån är det även gångavstånd till skidhyra, sportbutik, liftar och restauranger.  

 

Detta hus består av 2 våningsplan med 24 bäddar fördelade på 10 sovrum & 2 sovloft. Det finns 2 rymliga och fullutrustade kök med gemensam matplats för hela sällskapet. 

 

Totalt finns det 6 badrum, varav 4 består av wc & dusch. 2 av badrummen är lite större och har förutom dusch & WC varsin bastu. 

Vallonhuset.jpg

Vallonhuset - Rånäs Slott

I vackra Vallonhuset på Rånäs slott erbjuds ni konferens och boende i eget hus.

Helt i avskildhet från övriga gäster. Vallonhuset är byggt i bruksstil som fint smälter in i övrig slottsmiljö.

 

I anslutning till mötesrummet finner du ett grupprum och ett härligt kaffe- och sällskapsrum med öppen brasa. Här kan ni umgås helt ostört under vistelsen. (frukost, lunch och middag intas på Slottet.

 

Önskas egen matsal till middag kan det ordnas – skall dock förbokas)

 

I Vallonhuset finns också 14 hotellrum, varav 6 dubbelrum med eget massagebad.

Minimumdebitering 14 personer.

sands hotell.jpg

Sands hotell - Sandhamn

Sandhamn är en skärgårdsidyll med restauranger och butiker som är öppna året runt. Sands Hotell – på bästa adress i Sandhamn – är ett  modernt, elegant och personligt hotell.

Behöver ni ta beslut och jobba ihop ert team i en miljö utöver det vanliga? Möten på Sands Hotell är något extra med hög nivå på service och med möjlighet att få en extraordinär upplevelse. 

Hotellet har 33 bäddar fördelade på 15 dubbelrum och 3 enkelrum, två terasser, balkonger, relax med bastu, restaurangen med uteterassen samt ett orangeri. Det går att få få upp till 40 bäddar med extrasängar. Vi kan komplettera med ytterligare bäddar i intilliggande villor. Ni kan ordna med egna måltider eller beställa allt eller delar från Sands.

Aspa herrgård.jpg

Aspa Herrgård

Aspa Herrgård ligger vackert vid Vätterns norra strand, ca 10 minuter utanför Askersund. I området finns Tivedens Nationalpark med vandrings- och mountainbikeleder. Här finns även en skärgård, kallad Sveriges hemligaste, med fina kajak- och fiskemöjligheter. Här finns i princip allt du kan önska dig.

Aspa Herrgård har fyra unika hus som alla är fristående med eget lantkök, matsal, vardagsrum och sovrum. Alla hus erbjuder självhushåll – ni tar med och tillagar själva den mat och dryck ni önskar under vistelsen. För er som vill ha hjälp med maten erbjuder vi catering.

 • Herrgården (19-22 gäster) 8 sovrum, 5 badrum.

 • Flygeln (14-22p), 8 sovrum med eget badrum

 • Paviljongen (17-20p), 9 sovrum med eget badrum 

konferens eget hus

Sjövillan - Krägga Herrgård 

I Sjövillan kan ni konferera helt i avskildhet i eget hus. Sjövillan är en modern, helt nyrenoverad villa med egen trädgård. Det är ljust och öppet med kök, vardagsrum med kakelugn och stor altan mot Mälaren.

 

Den ljusa konferenslokalen rymmer 15 personer och utsikten är magnifik. Här kan ni vara för er själva. Och, vara er själva. I Sjövillan finns också tre hotellrum med King size-sängar. 

fagelboet_the old house.jpg

Fågelboet The Old House

Mysiga 20 bäddarstuga, centralt vid Sälfjällstorget i Lindvallen.

The Old House är det första huset på gården. Här finns totalt 3 stora timrade hus samt våffelstuga & fonduerestaurang. Bokar man alla stugor ryms här 64 personer.

 

Boendet är perfekt för grupper i storleken 15-64 personer, här ifrån är det även gångavstånd till skidhyra, sportbutik, liftar och restauranger. 

Även Old Lodge är en mysig timmerstuga på 240 m² bestående av 20 bäddar fördelade på 9 sovrum. På entréplan finns kombinerat kök och vardagsrum, stor relax med bastu och dusch, 1 toalett och 1 av sovrummen. 
På övervåningen finns ytterligare 3 badrum, alla med dusch & wc samt 8 sovrum. 

Profilbild Villa Sandudden.jpg

Villa Sandudden - Värmdö

Välkommen till en helt unik mötesplats i äkta hemma-miljö på Ingarö i Stockholms skärgård, 25 min med bil från Stockholm.

Ni har alltid en egen Villa (Villa Sand eller Villa Udden) som vardera har fem rum och 10 separata sängar. 

Till varje villa hör en egen matsal, umgängesrum, boende, konferensrum och er personligt dedikerade värdinna samt kock. 

Man kan sedan addera till någon eller några av våra fristående hus som ligger bredvid villorna. Bokar ni hela Villa Sandudden har ni 16 rum med 33 enskilda sängplatser.

Villa Sandudden erbjuder det som mycket väl kan vara två av Sveriges vackraste mötesrum – Strandrummett. Samtliga lokaler erbjuder en professionell mötesmiljö där ni har tillgång till den senaste tekniken samt frukt, vatten och godis. Det finns många grupprum till ert förfogande.

gits villa.jpg

Smådalarö gård - Gits Villa

Den perfekta platsen för mindre grupper, med utrymme för upp till 10 personer att umgås och sova har Gits Villa blivit en oas för slutna sällskap. Färgsprakande inredning, egen terrass och flera sociala ytor beläget en kort promenad från huvudbyggnaden på livfulla Smådalarö Gård Hotell & Spa. 

En oas för slutna sällskap

Gits Villa är perfekt för möhippor, svensexor, firanden och mindre konferenser. 

 • Mötesplats för upp till 10 personer 

 • 8-10 bäddar 

 • Eget kök & flera sociala ytor

 • Egen terrass med grill

 • Landningsbana för helikopter intill huset.

villa skåvsjöholm.jpg

Villa Skåvsjöholm

​Med härlig mat, den bästa servicen och den senaste tekniken kommer ni att trivas, långt efter att ni stängt av laptopen vid arbetsdagens slut. Här finns möjligheter både till traditionell styrelsesittning och kreativa diskussioner i soffgrupp ackompanjerad av härliga vyer över Skåvsjöholmssundet. Kanske låter ni er kreativitet  fortsätta flöda i utejacuzzin som ni förfogar över helt själva.

 • Unik konferensvilla med möjlighet för kreativitet och konferens i avskildhet.

 • 25 minuter från Stockholm C & 35 minuter från Arlanda.

 • Lämplig för 8-10 konferensgäster

 • 6 exklusivt inredda enkelrum

 • Utomhusjacuzzi – redo att användas på altanen när helst det passar.

Schenströmska Herrgården.jpg

Schenströmska Herrgården 

Schenströmska Herrgården - Hyr er alldeles egen herrgård!

Schenströmska Herrgården ligger strax utanför Västerås i den gamla bruksorten Ramnäs. Här hyr ni herrgården och alla dess faciliteter helt exklusivt, dvs när man hyr herrgården är man helt själv! Här har ni möjlighet att själva sätta ramarna för ert möte utan ett i förväg bestämt paket. Hyr in en kock, en food truck, catering eller varför inte laga maten tillsammans? Lyx eller enkelt - ni bestämmer!

De 38 rummen är fördelade i herrgården, dess fyra flyglar samt den tillhörande Sjövillan. Ni bor i fräscha och individuellt inredda rum med hotellstandard.

Herrgårdens har fem konferenslokaler där den allra största, Stallet, tar 350 personer. Det finns också möjlighet till grupprum. Men eftersom ni är själva så är det lätt att sprida ut grupper i alla skrymslen och vrår. 

The wing.jpg

Fågelboet The Wing - Lindvallen

20 bäddars timmrad storstuga vid Sälfjällstorget

 

The Wing är ett av husen vid Sälfjällstorget. Här finns totalt 3 stora timrade hus samt våffelstuga & fonduerestaurang. Bokar man alla stugor ryms här 64 personer.
Boendet är perfekt för grupper i storleken 15-64 personer, här ifrån är det även gångavstånd till skidhyra, sportbutik, liftar och restauranger. 

Detta hus på 260m² består av 2 våningsplan med totalt 9 sovrum och 20 bäddar. På entréplan finns det stora köket med stort matbord att både äta och konferera kring. 
Samtliga 6 badrum har wc & dusch, varav 2 även har bastu.

bottom of page