Konferens i

eget hus

Känner ni ett behov av lite extra avskildhet? Kanske har ni känsliga frågor att diskutera som kräver lugn och ro från händelser i omgivningen. Eller vill ni teama gruppen lite. Här har vi samlat flera anläggningar där ni bor själva i ett och samma hus.

Villa Mälargården - Stockholm

Villa Mälargården ligger 600 meter från Happy Tammsvik och erbjuder möten och boende i exklusiv avskildhet för upp till 30 personer.

EXKLUSIV AVSKILDHET
När ni bokar Villa Mälargården bokar ni alltid hela Villa Mälargården. Totalt finns 16 hotellrum. Här finns ingen som stör, inga telefoner som ringer, inget spring i korridorer. Egen tempererad utomhuspool, jacuzzi, bastu, salong med både bibliotek och biljardrum, matlagning med kock, gym och relaxrum. Högsta klass på mötesrum och service är en självklarhet här. Helt enkelt en mötesplats för dig som kräver lite bättre möten. Och mycket bättre resultat.  Varmt välkommen hem till Villa Mälargården!   

Villa HelleBo - Vaxholm

Här kan ni slappna av och njuta av skärgården tillsammans i en "privat" miljö. Vi har genom åren fått stamkunder från några av våra största företag när man vill representera något annorlunda än en "krog i stan".

Här anordnas luncher, middagar och mindre konferenser för slutna sällskap. 

Dagskonferens med privat middag. 

Villa HelleBo erbjuder även fiskeaktiviteter

heldag, halvdag, AW. 

Villa Berg  - Marholmen

När ni konfererar och bor i Villa Berg så har ni huset helt för er själva. Därför passar det utmärkt för er som söker ett avskilt utrymme, men ändå vill vara nära Marholmens andra konferensfaciliteter.

Kulturminnesmärkta Villa Berg har en speciell plats i våra hjärtan här på Marholmen.

Här har ni egen parkering avskilt på ön, egen brygga, grillplats nere vid vattnet, bastu och ett större rum för t.ex. vinprovningar i källaren, 14 enkelrum, stort kök och konferensrummet som ligger med vacker utsikt mot viken.

  • Konferensrum för max 24 personer - 50 kvm

  • Logi med 14 enkelrum

  • Gemensamt rymligt kök och allrum

  • Vinkällare

  • Bastu

Villa Sandudden - Värmdö

Välkommen till en helt unik mötesplats i äkta hemma-miljö på Ingarö i Stockholms skärgård, 25 min med bil från Stockholm.

Villa Sandudden består av två huvudvillor, Villa Sand och Villa Udden, samt fem fristående mindre hus. En av villorna blir er sk huvudvilla där ni bor, äter, umgås och konfererar. Beroende på hur många ni är bokar vi till ett eller flera hus för boende och är ni riktigt många får ni Villa Sandudden för egen räkning under kvällen/natten. Hela vår affärsidé bygger på att erbjuda exklusiv avskildhet och ni är alltid garanterat själva i er villa.
 

Siggesta Gård - Värmdö

På SIggesta Gård på Värmdö finn en herrgård som har två nyrenoverade flyglar med sex dubbelrum i varje, ni kan boka en hel flygel i paketet Villa.

 

I flyglarna finns trevliga gemensamma utrymmen för umgänge. Här kan ni verkligen slappna av och njuta av den vackra naturen, vi rekommenderar att även boka vår vedeldade badtunna.

 

Boendet inkluderar sex rum med 12 ordinarie bäddar i vardera flygel, samt ett gemensamt utrymme och en god frukost.

Fågelboet The Nest - Lindvallen

24 bäddars timmrad storstuga precis vid Sälfjällstorget. 

The Nest är ett av husen vid Sälfjällstorget. Här finns totalt 3 stora timmrade hus samt våffelstuga & fonduerestaurang. Bokar man alla stugor ryms här 64 personer.


Detta boende är perfekt för grupper i storleken 15-64 personer, här ifrån är det även gångavstånd till skidhyra, sportbutik, liftar och restauranger.  

 

Detta hus består av 2 våningsplan med 24 bäddar fördelade på 10 sovrum & 2 sovloft. Det finns 2 rymliga och fullutrustade kök med gemensam matplats för hela sällskapet. 

 

Totalt finns det 6 badrum, varav 4 består av wc & dusch. 2 av badrummen är lite större och har förutom dusch & WC varsin bastu. 

Sjövillan - Krägga Herrgård 

I Sjövillan kan ni konferera helt i avskildhet i eget hus. Sjövillan är en modern, helt nyrenoverad villa med egen trädgård. Det är ljust och öppet med kök, vardagsrum med kakelugn och stor altan mot Mälaren.

 

Den ljusa konferenslokalen rymmer 15 personer och utsikten är magnifik. Här kan ni vara för er själva. Och, vara er själva. I Sjövillan finns också tre hotellrum med King size-sängar. 

Villa Soludden - Värmdö

Villa Soludden ligger i underbart västerläge, med sjötomt och fri utsikt över fjärden. Ska ni fatta stora beslut är det här en omgivning som ger energi och nya idéer.

 

Vill ni förhöja konferensen ytterligare föreslår vi en båttur ifrån staden. Vi kan ta emot ett flertal båtar och ser fram emot att få välkomna er till vår brygga.

I våra toppmoderna lokaler är trådlös uppkoppling lika självklar som kylda drycker, kaffe och tilltugg. Mellan arbetspassen kan du koppla av med bastu, kallbad eller promenader i den tysta skogen och längs det stillsamma vattnet.

När arbetsdagen är slut kan vi anordna aktiviteter som skärgårdssafari i ribbåt, segling på vår yacht, jetski, golf, matlagningskurser samt vin- och whiskeyprovningar. 

Fågelboet The Old House

Mysiga 20 bäddarstuga, centralt vid Sälfjällstorget i Lindvallen.

The Old House är det första huset på gården. Här finns totalt 3 stora timrade hus samt våffelstuga & fonduerestaurang. Bokar man alla stugor ryms här 64 personer.

 

Boendet är perfekt för grupper i storleken 15-64 personer, här ifrån är det även gångavstånd till skidhyra, sportbutik, liftar och restauranger. 

Även Old Lodge är en mysig timmerstuga på 240 m² bestående av 20 bäddar fördelade på 9 sovrum. På entréplan finns kombinerat kök och vardagsrum, stor relax med bastu och dusch, 1 toalett och 1 av sovrummen. 
På övervåningen finns ytterligare 3 badrum, alla med dusch & wc samt 8 sovrum. 

Vallonhuset - Rånäs Slott

I vackra Vallonhuset erbjuds ni konferens och boende i eget hus. Helt i avskildhet från övriga gäster. Vallonhuset stod klart hösten 2003, byggt i bruksstil som fint smälter in i övrig slottsmiljö.

 

I anslutning till mötesrummet finner du ett grupprum och ett härligt kaffe- och sällskapsrum med öppen brasa. Här kan ni umgås helt ostört; dag som kväll.

I Vallonhuset finns också 14 hotellrum, varav 6 dubbelrum med eget massagebad.

Gattarstugan - Tandådalen

Med sin närhet till Tandådalens backar är Gattar en exklusiv storstuga som passar för stora familjer, sällskap eller företag. Stugan har 24 st bäddar fördelat på 11 unika rum.

Här finns även en relaxavdelning med vedeldad bastu samt utomhusjacuzzi. Köket är stort med två spisar vilket passar bra för stora sällskap att vara tillsammans och laga mat.

Via Olarsgården erbjuder vi hotellservice och du kan beställa till exempel frukost till kylen, middagar, dryck, kock i stugan och det finns möjlighet att boka skotertransport.

Fågelboet The Wing - Lindvallen

20 bäddars timmrad storstuga vid Sälfjällstorget

 

The Wing är ett av husen vid Sälfjällstorget. Här finns totalt 3 stora timrade hus samt våffelstuga & fonduerestaurang. Bokar man alla stugor ryms här 64 personer.
Boendet är perfekt för grupper i storleken 15-64 personer, här ifrån är det även gångavstånd till skidhyra, sportbutik, liftar och restauranger. 

Detta hus på 260m² består av 2 våningsplan med totalt 9 sovrum och 20 bäddar. På entréplan finns det stora köket med stort matbord att både äta och konferera kring. 
Samtliga 6 badrum har wc & dusch, varav 2 även har bastu.

kanebo-vit.png

ADRESS:

Kanebo Event AB

Nyborgsgatan 9

711 34 Lindesberg

Örebro län

TELEFON:

 +46 (0)70-937 23 78

FÖRFRÅGAN:

 Klicka här

SOCIALA MEDIER:

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
Kanebo-webdesign-white-liten.png

HEMSIDAN SKAPAD AV:

Kanebo Webdesign 2021 

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram