top of page

Konferens i

eget hus

Känner ni ett behov av lite extra avskildhet? Kanske har ni känsliga frågor att diskutera som kräver lugn och ro från händelser i omgivningen. Eller vill ni teama gruppen lite. Här har vi samlat flera anläggningar där ni bor själva i ett och samma hus.

Villa soludden kanebo.jpg

Villa Soludden - Värmdö

På Villa Soludden på Värmdö har man som gäst alltid hela villan exklusivt för sig själva dvs de tar enbart emot en grupp i taget.

Visionen är att skapa en hemma-hos känsla med mycket värme och personlig service.


I deras priser ingår helpension och all tänkbar konferensutrustning, bastubad med badrock, badtofflor och handdukar etc.

All mat och dryck och även ädel dryck ingår.

 

På Villa Soludden finns 17 rum, 25 bäddar där 7 av dom är enkelrum och 10 är dubbelrum. Möjlighet att utöka enkelrummen till dubbelrummen samt dubbelrummen till trippelrum vilket ger oss en maxkapacitet på 32 bäddar. 

gits villa.jpg

Smådalarö gård - Gits Villa

Den perfekta platsen för mindre grupper, med utrymme för upp till 10 personer att umgås och sova har Gits Villa blivit en oas för slutna sällskap. Färgsprakande inredning, egen terrass och flera sociala ytor beläget en kort promenad från huvudbyggnaden på livfulla Smådalarö Gård Hotell & Spa. 

En oas för slutna sällskap

Gits Villa är perfekt för möhippor, svensexor, firanden och mindre konferenser. 

 • Mötesplats för upp till 10 personer 

 • 8-10 bäddar 

 • Eget kök & flera sociala ytor

 • Egen terrass med grill

 • Landningsbana för helikopter intill huset

Arbottna herrgård.webp

Arbottna Herrgård - Muskö

50 minuter från Stockholm finns Arbottna Herrgård, undangömd på Muskö i vidunderligt vacker skärgårdsnatur.

 

Herrgården från 1798 är nu varsamt renoverad med 13 hotellrum. Inrett för att kännas som ett varmt, vackert hem för våra besökare. 

 

Ni kan välja att boka konferens med övernattning (max 25 pers), eller att bara konferera över dagen.

Vårt kök anpassar menyerna efter säsong och tillgång på råvaror som vi själva eller lokala leverantörer odlar, plockar eller producerar. 

Tack vare Muskötunneln tar du dig på mindre än en timme ut till Arbottna i Stockholms södra skärgård med bil.

Gattarstugan - Tandådalen

Gattarstugan - Tandådalen

Med sin närhet till Tandådalens backar är Gattar en exklusiv storstuga som passar för stora familjer, sällskap eller företag. Stugan har 24 st bäddar fördelat på 11 unika rum.

Här finns även en relaxavdelning med vedeldad bastu samt utomhusjacuzzi. Köket är stort med två spisar vilket passar bra för stora sällskap att vara tillsammans och laga mat.

Via Olarsgården erbjuder vi hotellservice och du kan beställa till exempel frukost till kylen, middagar, dryck, kock i stugan och det finns möjlighet att boka skotertransport.

Vallonhuset.jpg

Vallonhuset - Rånäs Slott

I vackra Vallonhuset erbjuds ni konferens och boende i eget hus. Helt i avskildhet från övriga gäster. Vallonhuset stod klart hösten 2003, byggt i bruksstil som fint smälter in i övrig slottsmiljö.

 

I anslutning till mötesrummet finner du ett grupprum och ett härligt kaffe- och sällskapsrum med öppen brasa. Här kan ni umgås helt ostört; dag som kväll.

I Vallonhuset finns också 14 hotellrum, varav 6 dubbelrum med eget massagebad.

marholmen.jpg

Villa Berg på Marholmen

Marholmen är en ö med broförbindelse till fastlandet. Beläget mitt i Roslagens vackra skärgård, endast en timme med egen bil från Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Villa Berg på Marholmen rymmer fjorton ljusa enkelrum med utsikt över Roslagens skärgård vid strandkanten. Köket är modernt utrustat och villan har ett eget konferensrum. Här kan ni mötas i en helt egen villa med bastu och strandkant utanför dörren.

Byhus Siggesta gård konferens i eget hus.png

Siggesta Gård - Värmdö

På Siggesta Gård på Värmdö kan ni bo i egna Byhus.

Här har ni förmånen att ha både konferens-lokal och hotellrum under samma tak, avskilt från andra grupper.

 

Förmiddags- och eftermiddagsfika serveras i anslutning till konferenslokalen, medan lunchen serveras i deras charmiga och mysiga Restaurang Ladugården.

 

Dessutom finns det givetvis hotellrum tillgängliga för alla deltagare, vilket innebär att ni får bo helt för er själva.

Passar för grupper om cirka 9-13 deltagare. Minimidebitering är antal hotellrum/hus. 

the nest fågelboet.jpg

Fågelboet The Nest - Lindvallen

24 bäddars timmrad storstuga precis vid Sälfjällstorget. 

The Nest är ett av husen vid Sälfjällstorget. Här finns totalt 3 stora timmrade hus samt våffelstuga & fonduerestaurang. Bokar man alla stugor ryms här 64 personer.


Detta boende är perfekt för grupper i storleken 15-64 personer, här ifrån är det även gångavstånd till skidhyra, sportbutik, liftar och restauranger.  

 

Detta hus består av 2 våningsplan med 24 bäddar fördelade på 10 sovrum & 2 sovloft. Det finns 2 rymliga och fullutrustade kök med gemensam matplats för hela sällskapet. 

 

Totalt finns det 6 badrum, varav 4 består av wc & dusch. 2 av badrummen är lite större och har förutom dusch & WC varsin bastu. 

Profilbild Villa Sandudden.jpg

Villa Sandudden - Värmdö

Välkommen till en helt unik mötesplats i äkta hemma-miljö på Ingarö i Stockholms skärgård, 25 min med bil från Stockholm.

Villa Sandudden består av två huvudvillor, Villa Sand och Villa Udden, samt fem fristående mindre hus. En av villorna blir er sk huvudvilla där ni bor, äter, umgås och konfererar. Beroende på hur många ni är bokar vi till ett eller flera hus för boende och är ni riktigt många får ni Villa Sandudden för egen räkning under kvällen/natten. Hela vår affärsidé bygger på att erbjuda exklusiv avskildhet och ni är alltid garanterat själva i er villa.

 

ören thoresta.jpg

Ören på Thoresta herrgård

Ören är beläget alldeles vid Mälarens strandlinje och på den stora altanen, som sträcker ut sig mot vattnet, finns både vedeldad bryggbastu och utomhusjacuzzi.   Inomhus hittar ni ett toppmodernt kök, en konferenslokal för grupper upp till 18 personer och en glasveranda. På över våningen återfinns tre av Thorestas logirum. Här kan man koppla av, reflektera över den gångna dagen och planera inför den kommande. Förstklassig njutning!  

På Ören finns det tre hotellrum, bland annat vår svit med utsikten över bryggan och viken i Mälaren. Boendet på Ören är avskilt från övriga Herrgården vilket är perfekt för er som vill ha tid för er själva. Samtliga rum har badrockar och badtofflor för att enkelt ta ett bad i Mälaren från bryggan.

Marholmen - Villa Berg.jpg

Villa Berg  - Marholmen

När ni konfererar och bor i Villa Berg så har ni huset helt för er själva. Därför passar det utmärkt för er som söker ett avskilt utrymme, men ändå vill vara nära Marholmens andra konferensfaciliteter.

Kulturminnesmärkta Villa Berg har en speciell plats i våra hjärtan här på Marholmen.

Här har ni egen parkering avskilt på ön, egen brygga, grillplats nere vid vattnet, bastu och ett större rum för t.ex. vinprovningar i källaren, 14 enkelrum, stort kök och konferensrummet som ligger med vacker utsikt mot viken.

 • Konferensrum för max 24 personer - 50 kvm

 • Logi med 14 enkelrum

 • Gemensamt rymligt kök och allrum

 • Vinkällare

 • Bastu

fagelboet_the old house.jpg

Fågelboet The Old House

Mysiga 20 bäddarstuga, centralt vid Sälfjällstorget i Lindvallen.

The Old House är det första huset på gården. Här finns totalt 3 stora timrade hus samt våffelstuga & fonduerestaurang. Bokar man alla stugor ryms här 64 personer.

 

Boendet är perfekt för grupper i storleken 15-64 personer, här ifrån är det även gångavstånd till skidhyra, sportbutik, liftar och restauranger. 

Även Old Lodge är en mysig timmerstuga på 240 m² bestående av 20 bäddar fördelade på 9 sovrum. På entréplan finns kombinerat kök och vardagsrum, stor relax med bastu och dusch, 1 toalett och 1 av sovrummen. 
På övervåningen finns ytterligare 3 badrum, alla med dusch & wc samt 8 sovrum. 

villa mälargården.jpg

Villa Mälargården - Stockholm

Villa Mälargården ligger 600 meter från Happy Tammsvik och erbjuder möten och boende i exklusiv avskildhet för upp till 30 personer.

EXKLUSIV AVSKILDHET
När ni bokar Villa Mälargården bokar ni alltid hela Villa Mälargården. Totalt finns 16 hotellrum. Här finns ingen som stör, inga telefoner som ringer, inget spring i korridorer. Egen tempererad utomhuspool, jacuzzi, bastu, salong med både bibliotek och biljardrum, matlagning med kock, gym och relaxrum. Högsta klass på mötesrum och service är en självklarhet här. Helt enkelt en mötesplats för dig som kräver lite bättre möten. Och mycket bättre resultat.  Varmt välkommen hem till Villa

Mälargården!   

villa skåvsjöholm.jpg

Villa Skåvsjöholm

​Med härlig mat, den bästa servicen och den senaste tekniken kommer ni att trivas, långt efter att ni stängt av laptopen vid arbetsdagens slut. Här finns möjligheter både till traditionell styrelsesittning och kreativa diskussioner i soffgrupp ackompanjerad av härliga vyer över Skåvsjöholmssundet. Kanske låter ni er kreativitet  fortsätta flöda i utejacuzzin som ni förfogar över helt själva.

 • Unik konferensvilla med möjlighet för kreativitet och konferens i avskildhet.

 • 25 minuter från Stockholm C & 35 minuter från Arlanda.

 • Lämplig för 8-10 konferensgäster

 • 6 exklusivt inredda enkelrum

 • Utomhusjacuzzi – redo att användas på altanen när helst det passar

konferens eget hus

Sjövillan - Krägga Herrgård 

I Sjövillan kan ni konferera helt i avskildhet i eget hus. Sjövillan är en modern, helt nyrenoverad villa med egen trädgård. Det är ljust och öppet med kök, vardagsrum med kakelugn och stor altan mot Mälaren.

 

Den ljusa konferenslokalen rymmer 15 personer och utsikten är magnifik. Här kan ni vara för er själva. Och, vara er själva. I Sjövillan finns också tre hotellrum med King size-sängar. 

The wing.jpg

Fågelboet The Wing - Lindvallen

20 bäddars timmrad storstuga vid Sälfjällstorget

 

The Wing är ett av husen vid Sälfjällstorget. Här finns totalt 3 stora timrade hus samt våffelstuga & fonduerestaurang. Bokar man alla stugor ryms här 64 personer.
Boendet är perfekt för grupper i storleken 15-64 personer, här ifrån är det även gångavstånd till skidhyra, sportbutik, liftar och restauranger. 

Detta hus på 260m² består av 2 våningsplan med totalt 9 sovrum och 20 bäddar. På entréplan finns det stora köket med stort matbord att både äta och konferera kring. 
Samtliga 6 badrum har wc & dusch, varav 2 även har bastu.

bottom of page