Konferens i

eget hus

Känner ni ett behov av lite extra avskildhet? Kanske har ni känsliga frågor att diskutera som kräver lugn och ro från händelser i omgivningen. Eller vill ni teama gruppen lite. Här har vi samlat flera anläggningar där ni bor själva i ett och samma hus.

Villa soludden kanebo.jpg

Villa Soludden - Värmdö

På Villa Soludden på Värmdö har man som gäst alltid hela villan exklusivt för sig själva dvs de tar enbart emot en grupp i taget.

Visionen är att skapa en hemma-hos känsla med mycket värme och personlig service.


I deras priser ingår helpension och all tänkbar konferensutrustning, bastubad med badrock, badtofflor och handdukar etc.

All mat och dryck och även ädel dryck ingår.

 

På Villa Soludden finns 17 rum, 25 bäddar där 7 av dom är enkelrum och 10 är dubbelrum. Möjlighet att utöka enkelrummen till dubbelrummen samt dubbelrummen till trippelrum vilket ger oss en maxkapacitet på 32 bäddar. 

gits villa.jpg

Smådalarö gård - Gits Villa

Den perfekta platsen för mindre grupper, med utrymme för upp till 10 personer att umgås och sova har Gits Villa blivit en oas för slutna sällskap. Färgsprakande inredning, egen terrass och flera sociala ytor beläget en kort promenad från huvudbyggnaden på livfulla Smådalarö Gård Hotell & Spa. 

En oas för slutna sällskap

Gits Villa är perfekt för möhippor, svensexor, firanden och mindre konferenser. 

  • Mötesplats för upp till 10 personer 

  • 8-10 bäddar 

  • Eget kök & flera sociala ytor

  • Egen terrass med grill

  • Landningsbana för helikopter intill huset

vill helleBo.webp

Villa HelleBo - Vaxholm

Här kan ni slappna av och njuta av skärgården tillsammans i en "privat" miljö. Vi har genom åren fått stamkunder från några av våra största företag när man vill representera något annorlunda än en "krog i stan".

Här anordnas luncher, middagar och mindre konferenser för slutna sällskap. 

Dagskonferens med privat middag. Ej logi.

Villa HelleBo erbjuder även fiskeaktiviteter

heldag, halvdag, AW.