Mikrofon

Konferencierer

Vi har ett stort engagemang, är lyhörda med kunskap och erfarenhet, och ger snabb service.

Låt oss hjälpa er hitta rätt konferencierer eller moderator till ert nästa evenemang. 

Konferencier Rickard Olsson.jpg

Rickard Olsson

Lättsam, skärpt, trevlig och underfundig - Rickard Olsson har många kvalitèer.

Genomproffsig programledare som behärskar alla sammanhang. Han har visat upp sig i många stora TV sammanhang. Han har varit programledare, moderator och konferencier på ett antal större events och företagsarrangemang runt om i landet.


Rickard Olsson är ofta anlitad av företag och organisationer i samband med evenemang där man behöver en kunnig och entusiastisk programledare/konferencier.

Agneta Sjödin.jpg

Agneta Sjödin

Sundare val i livet - av egen kraft

Agneta Sjödin hör till en av våra mest välkända och folkkära programledare och har bland annat synts som programledare i allt från Fångarna på fortet, Gladitorerna och Let’s Dance. Senast sågs hon i TV4-produktionen Vardagspuls där hon inspirerar till hälsa och träning.

 

Agneta kan bokas som konferencier, programledare och föreläsare.

Anna-Lena-Brundin-Konferencier.jpg

Anna-Lena Brundin

Ett riktigt proffs som komiker, artist, sångerska och föreläsare

Anna-Lena Brundin har en speciell förmåga att förena det tunga och det lätta till publikens stora nöje. Vare sig hon är komiker, sångerska eller konferencier är hon alltid väl insatt och förberedd, och professionell. Med Anna-Lena kommer man sannerligen skratta en hel del.

 

Anna-Lena Brudin kan även bokas som konferencier och moderator.

Steffo Törnquist konferencier

Steffo Törnquist

Boka Steffo Törnquist som föreläsare, moderator, konferencier, programledare


Idag förekommer Steffo flitigt i TV4:s Nyhetsmorgon där han i soffan tillsammans med Jenny Strömstedt på sitt mycket personliga sätt intervjuar och samtalar med kända och okända personer. Han agerar konferencier, moderator vid olika evenemang och föreläser kring livsnjutningar baserat bl.a på boken "Njut" som kan köpas till förlagspris av de som bokar honom.