top of page

Konferencierer & moderatorer

Låt en konferencier leda ert scenprogram. En konferencier är något som behövs när man har flera akter efter varandra. En person som ser till att alla hänger med, introducerar och knyter ihop de olika akterna, värmer upp åhörarna och ser till att det har rätt sinnesstämning för det som kommer härnäst. Konferencier finns i alla möjliga olika sorter. Behöver ni en humoristisk eller seriösa konferencier så har vi det.

Anna-Lena-Björklund-moderator.jpg

Anna-Lena Björklund

Moderator, Entertertainer, Sångerska, Underhållningsproducent. 

Anna-Lena har arbetat i branschen i snart 20 år och syntes officiellt senast bla. på konserthusturné med Thomas Di Leva och hans hyllning till David Bowie, med Alcazar där hon både vikarierat och arbetat som körsångerska och med Rolandz i melodifestivalen.

Anna-Lena är alltid väl påläst, alltid närvarande och energisk. Hennes långa erfarenhet som sångerska, konferencier och producent gör att hon alltid lyckas få en varm stämning tillsammans med gästerna. 

tobias_karlsson_föreläsare.jpg

Tobias Karlsson

Tobias är en mycket fängslande föreläsare med ett viktigt budskap. Han är en engagerande konferencier och en sprudlande entertainer.

Tobias känner man igen från TV4:s ”Let´s dance”, som den glada dansaren
som fört fram en rad kvinnor till stordåd.
Hans hyllade föreläsning ”Allt är möjligt” gör succé överallt!

 

Vann priset Årets talare 2016 – Genombrott.

Anna-Mannheimer-Konferencier.jpg

Anna Mannheimer

Professionell och humoristisk konferencier och moderator.

Anna Mannheimer är en professionell konferencier och moderator som är rak, ärlig och humoristisk i sitt anslag. Anna Mannheimer är journalist, kåsör, producent. Hon har både medverkat i och producerat ett antal program i TV och radio.

Hasse Brontén.jpg

Hasse Brontén

Komiker och konferencier med humor, värme och proffsig framtoning.

Hasse Brontén är polisen som blev komiker, och han har en humor som roar dom allra flesta, både gammal som ung.  Hans humor är glad och rättfram och handlar om allt möjligt i vår omvärld.

 

Hasse tillhör en av landets mest bokade komiker och stå-uppare.

Peter Rylander.webp

Peter Rylander

Peter Rylnader är en en entertainer, konferencier och föreläsare som brinner med ett hjärta som klappar för utsatt människor och djur. 

 

Peter arbetar professionellt som underhållare och konferencier på events av olika slag, föreläsare inom värdegrunds-frågor samt att coacha och sprida positiv energi till publiken i flera av Sveriges mest populära tv-program.

 

Peters främsta kompetens ligger i att skapa en extra god sammanhållning och teamworkkänsla fylld av glädje och energi för alla deltagare på ett event!

Agneta Sjödin.jpg

Agneta Sjödin

Sundare val i livet - av egen kraft

Agneta Sjödin hör till en av våra mest välkända och folkkära programledare och har bland annat synts som programledare i allt från Fångarna på fortet, Gladitorerna och Let’s Dance. Senast sågs hon i TV4-produktionen Vardagspuls där hon inspirerar till hälsa och träning.

 

Agneta kan bokas som konferencier, programledare och föreläsare.

Anna-Lena-Brundin-Konferencier.jpg

Anna-Lena Brundin

Ett riktigt proffs som komiker, artist, sångerska och föreläsare

Anna-Lena Brundin har en speciell förmåga att förena det tunga och det lätta till publikens stora nöje. Vare sig hon är komiker, sångerska eller konferencier är hon alltid väl insatt och förberedd, och professionell. Med Anna-Lena kommer man sannerligen skratta en hel del.

 

Anna-Lena Brudin kan även bokas som konferencier och moderator.

Jan bylund.jpeg

Jan Bylund

Förutom sina föreställningar, stand up och föredrag går Jan Bylund att bokas som konferencier eller moderator till såväl små som stora evenemang.

Han skräddarsyr alltid efter kund, publik och ändamål och har alltid en stark närvaro och energi på scen - med en stor dos humor och skratt såklart.

Konferencier Rickard Olsson.jpg

Rickard Olsson

Lättsam, skärpt, trevlig och underfundig - Rickard Olsson har många kvalitèer.

Genomproffsig programledare som behärskar alla sammanhang. Han har visat upp sig i många stora TV sammanhang. Han har varit programledare, moderator och konferencier på ett antal större events och företagsarrangemang runt om i landet.


Rickard Olsson är ofta anlitad av företag och organisationer i samband med evenemang där man behöver en kunnig och entusiastisk programledare/konferencier.

Alexandra Pascalidou.jpg

Alexandra Pascalidou

Moderator och föreläsare med fokus på mångfald och samhällsfrågor.

Alexandra Pascalidou är journalist, programledare, författare, föreläsare, dramatiker, skådespelare, människorättsaktivist. Ambassadör för Kvinna till Kvinna, Mentor Sverige, Terrafem, Friends och styrelseledamot i bland annat Stiftelsen Läxhjälpen.

Med sin kombination av charm, vänlighet och kulturell kompetens är Alexandra

 

Pascalidou uppskattad både som moderator. och föreläsare.

Tobbe blom konferencier.jpg

Tobbe Blom

Tobbe jobbar mycket som magisk konferencier, vilket är ett extremt lyckat koncept med lite magic mellan talare eller framträdanden!
Tobbe är ständigt aktuell i TV i olika konstellationer, som programledare, reporter eller gäst.

Mårten Nylén.jpg

Mårten Nylén

Mårten Nylen är en av våra absolut mest välrenommerade hälsoinspiratörer.

Känd som huvudtränare i fyra säsonger av tv-programmet Biggest Loser, som programledare i Ninja Warrior, och samtidigt är han ett av våra större PT-fenomen. Med en milslång klientlista med välkända namn som Wyclef Jean, Joel Kinnaman, Daniel Ek, Marie Serneholt och Will Smith så vet de flesta idag vem Mårten Nylen är.

anders jansson.jpg

Anders Jansson

Känd från Hipp Hipp och Starke Man

Anders Jansson blev känd för det svenska folket genom sina populära karaktärer i humorprogrammet ”Hipp Hipp”. Där gjorde han bland annat de omtyckta figurerna Tiffany Persson, utrikeskorren Morgan Pålsson och Mike Higgins i ”Svenska för nybörjare”.

Anders Jansson kan bokas som komiker, föreläsare och konferencier.

Marcus Frenell.jpg

Marcus Frenell

Sångare, musiker, trubadur, showartist & entertainer! Sång, musik, humor, aktivitet m.m. med ett underhållningsproffs.

En av de absolut bästa middags-underhållarna!

 

Bokas även som konferencier & moderator, en perfekt kombination med en bra artist/underhållare.

bottom of page