Artistbokning

Här hittar du partyband, coverband, trubadurer, middagsunderhållning, föreläsare, komiker, magiker, kända artister och DJ´s  till fest, bröllop, event, kickoff, mässor mm.

Shower-&-middagsunderhållning-kanebo-eve

Middagsunderhållning

Proffsig underhållning till konferensmiddagar, storslagna galor och små privata tillställningar.

Musik och underhållning under hela middagen från fördrinken till kaffet. Krydda festen med en Dj eller ett partyband efter kaffet så kan ni dansa fram till småtimmarna. Vi samarbetar med flera olika showgrupper. Se vilka genom att klicka på länken nedan.

seth_engstrom_2812.jpg

Magiker & trolleri

En magiker eller trollkarl gör företagsfesten magisk.

Vill du boka trollkarl, magiker eller illusionist? Här hittar du Sveriges mest anlitade inom Magi & Trolleri. De flesta artister är rikstäckande och ej knutna till län eller ort. Leta själv i listan nedan eller skicka en förfrågan om du vill bli kontaktad med förslag.

ljud-och-ljuspaket.jpg

Musik & danstävlingar

Musik och dansaktiviteter är ett perfekt sätt att komma gång på efter en middag, konferens, långa föredrag m.m. En lättsam kul tävling /aktivitet som passar alla.

 

Här kan man alltid anpassa innehållet efter publik & önskemål på svenska eller engelska.

Sång, musik, fakta, humor & publikaktivitet kan samsas i dessa populära aktiviteter som passar både för små och stora grupper.

Truck Bed gitarr Session

Cover & partyband

Band för alla olika tillfällen och i olika storlekar! Partyband för att dra igång riktig partydans under kvällen Coverband & afterskiband för fullt ös i 1-2 set! Dansband med olika repertoarer för de som vill dans på riktigt. Band som kompar kända gästartister & shower samt gör mingel & middagsunderhållning. Tema band som soul, 60-tal, 80-tal, Disco m.m. 

Hör av dig till oss så tar vi tillsammans fram rätt artist/band till er. Klicka på knappen nedan för att se några av de band vi jobbar med.