top of page

Artistbokning

Här hittar du partyband, coverband, trubadurer, middagsunderhållning, föreläsare, komiker, magiker, kända artister och DJ´s  till fest, bröllop, event, kickoff, mässor mm.

Gibson.jpg

Cover & partyband

Cover och partyband till festen, bröllopet, eventet eller konferensen. Vi hjälper dig med tips och bokning. Vi har partybanden för alla tillfällen. 

Hör av dig till oss så tar vi tillsammans fram rätt artist/band till er. Klicka på knappen nedan för att se några av de band vi jobbar med.

hyr en dj kanebo event.jpg

Dj till festen

Boka en professionell DJ till festen, bröllopet eller företagsevenemanget. Vi hjälper er med allt från musik till ljud och ljus. Det finns dj´s för alla tillfällen!  Repertoaren anpassas efter publiken & era önskemål. 

Vi har både kända och okända DJ´s.

Rullskidskoshow.webp

Mingel och happenings

Mingel och happenings är den typ av underhållning som är en perfekt start på en fest. Ett överraskande inslag som roar publiken och höjer stämningen på alla typer av event. Maskotar, mingelartister, skidsko-prinsessa, trollkarlar, levande statyer, servitörer på styltor, komisk dörrvakt och mycket mer.

Karaoke

Karaoke

Anordna en klassisk karaokekväll där alla får chansen att visa vad de kan. En riktig stämningshöjare som får fart på humöret. Hyr en karaokeanläggning med allt som behövs levererat, monterat & klart!

Ljud, ljus, TV- skärm mikrofoner & teknik. Vill ni ha en professionell värd som leder och ser till att ni får en perfekt karaokekväll så löser vi såklart det.

Shower-&-middagsunderhållning-kanebo-eve

Middagsunderhållning

Proffsig underhållning till konferensmiddagar, storslagna galor och små privata tillställningar.

Musik och underhållning under hela middagen från fördrinken till kaffet. Krydda festen med en Dj eller ett partyband efter kaffet så kan ni dansa fram till småtimmarna. Vi samarbetar med flera olika showgrupper. Se vilka genom att klicka på länken nedan.

Publiken skrattar

Komiker standup

En komiker hjälper er att lätta upp stämningen. Börja året med en kick-off, en aktivitet, fest eller annat äventyr som är ämnat för att få alla deltagare att slappna av. Boka in en komiker som underhåller och lättar upp stämningen.

Barnunderhållning Pettson & Findus.jpg

Barnunderhållning

Här hittar du barnunderhållning och familjeunderhållning som tex. clowner, gycklare, magiker, trollkarlar och TV-figurer till tex. kalas, familjedagar, köpcentrum mm

ANNIKA R MALMBERG färger.jpg

Föreläsare och inspiratörer

Du vet väl att du kan boka föreläsare, inspiratörer och moderatorer genom oss?

Vi samarbetar med många av Sveriges

främsta och mest efterfrågade föreläsare. 

Temaband-oktoberfest.jpg

Temaband

Har ni ett speciellt tema på er fest!?
Vad vore en oktoberfest utan tyrolerband?

Det finns band som passar in vid de flesta tillfällen som anpassas efter behov & önskemål. Till teman som 60 tal/rock, Disco, 70-tal, 80-tal, oktoberfest, country, skärgård, karibiskt m.m. Underhållning till mingel, middag och kanske till dans!

David-Eldh-LE-HYPE-2-web-1.jpg

Shower

Middagsshower är ett perfekt sätt att få en middag att bli ännu mer minnesvärd. Mingel till välkomstdrinken, bakgrund under middagen, lugn skön underhållning efter middagen allt anpassas efter förutsättningar och önskemål.

martin stenmarck.jpg

Kända artister

Krydda ert arrangemang med en välkänd gästartist eller kanske ett känt band som höjer stämningen och ger den här härliga aha känslan till era gäster! Ett bra sätt att öka intresset och locka gästerna till just er tillställning.

Vi arbetar med de flesta artisterna & banden samt hjälper till att hitta vad som skulle passa till just er!

Anna-Lena-Björklund-moderator.jpg

Konferencierer

Vi har ett stort engagemang, är lyhörda med kunskap och erfarenhet, och ger snabb service.

Låt oss hjälpa er hitta rätt konferencierer eller moderator till ert nästa evenemang.

claes_Lundqvist_trubadur.jpg

Trubadurer

Trubadurer passar nästan in på alla slags tillställningar! 

Lite mingelunderhållning till drinken, teman, allsång & snapsvisor till maten, partytrubadur med full fart eller pubunderhållning.

Kanske ren bakgrundsunderhållning /cocktailmusik eller en kul musikfrågesport eller annan tävling m.m.

Boka trollkarl

Trolleri

En magiker eller trollkarl gör företagsfesten magisk. Vill du boka trollkarl, magiker eller illusionist? Här hittar du Sveriges mest anlitade inom Magi & Trolleri. De flesta artister är rikstäckande och ej knutna till län eller ort. Leta själv i listan nedan eller skicka en förfrågan om du vill bli kontaktad med förslag.

Anna-Landström.jpg

Piano och mingel

Barpianister med breda härliga repertoarer! Gamla & nya klassiker i en skön tappning. Bara piano eller kanske med sång.

 

Mingel till välkomstdrinken, bakgrund under middagen, lugn skön underhållning efter middagen allt anpassas efter förutsättningar & önskemål.

hyr-ljud-ljus.jpg

Ljud, ljus och teknik

Tack vare nära samarbete med bra leverantörer kan vi erbjuda er ljud, ljus och scener till ert företagsevent, fest, bröllop och student.

bottom of page