Cover & partyband

Band för alla olika tillfällen och i olika storlekar! Partyband för att dra igång riktig partydans under kvällen Coverband & afterskiband för fullt ös i 1-2 set! Dansband med olika repertoarer för de som vill dans på riktigt. Band som kompar kända gästartister & shower samt gör mingel & middagsunderhållning. Tema band som soul, 60-tal, 80-tal, Disco m.m. Hör av dig till oss så tar vi tillsammans fram rätt artist/band till er. Nedan ser ni några av de band vi jobbar med.

Poplabbet.jpg

Poplabbet

Poplabbet består av fyra män med ett förflutet bl. a. i Melodifestivalen, Wallmans Salonger, Stockholms Improvisationsteater och Partaj på Kanal 5. POPLABBET levererar allt från förstklassig middagsunderhållning till fullt ös på dansgolvet, där kunden erbjuds ett skräddarsytt paket helt efter deras önskemål. Alla typer av event, galor, invigningar och privatfester, detta gäng nästlar sig in nästan överallt.

POPLABBET älskar variation och genom att traktera nästan alla instrument skapar de unika nummer med allt från ukulele och klockspel till synthar och distade gitarrer eller varför inte ett sångnummer helt A capella.

 

POPLABBET älskar att ta plats på scen och har inga problem att fylla ut den men erbjuder även ett paket där de tillsammans med en välkänd artist förgyller kvällen. Ingenting är omöjligt!

1024px-Youtube.png
Hellinor_edited.jpg

Hellinor

Om Ni vill ha en vild och cracy liveakt till fest i hårdrockens tecken så är detta den ultimata rockakten. Full show med tungt ljud och rockljus och alla hits ni kan tänka er av covers varvat med eget material. Showen kräver en något större lokal med minst 4 m i takhöjd. Rock On….

Hellinor levererar en övertygande musikupplevelse och lyfter dig till ett högre rike. 

Med den perfekta blandningen av krut energi med själfull sång, som påminner om Bonnie Tyler och Janis Joplin, levererar Hellinor Organic Rock på ett uppdrag för att läka själen och göra skillnad. Med influenser från Glam Rock and Journey, till Sting och Rammstein, svävar en unik röst genom himlen med budskapet: ”Var modig, var djärv, tro på kärlek och respektera dig själv.” 

the coverbros.jpg

The Coverbros

Bandet har en klassisk 5-mannatrupp med trummor, bas, synth och 2 gitarrer. Dessutom kan de vid behov kalla in den fantastiska brass-sektionen (trombon och sax). Musikvalet har de valt att kalla dansant partymusik a la 50-, 60- och 70-tal, men allt som folk vill dansa till kan dyka upp.

 

Coverbros vill att folk ska dansa och ha lika roligt som de själva har det under ett gig!

Bandet kommer från Örebro.

1024px-Youtube.png
Timemachine-.jpg

TimeMachine

TimeMachine är ett av Sveriges absolut bästa heltidsturnerande partyband.
Gör ca 120 spelningar per år och samarbetar med några av Sveriges främsta artister och största företag. Vi är perfekt för afterski/beachen, nattklubben, festivalen eller företagsfesten. Vi kan skräddarsy våran show för just er event eller företagsfest!
Vill ni ha en speciell gästartist eller ni kanske har ett speciellt tema för kvällen?
Det kan t ex vara  schlager/hårdrock

/60/70/80-talstema!

 

Musiken ska kanske passa en viss målgrupp eller kan det vara så att ni vill anpassa musiken till maten?

 

Vi har även ljud och ljusutrustning som täcker de flesta arrangemangen.
Samarbetar även med några av Sveriges främsta artister om man vill ha gästartist eller som kompband.

1024px-Youtube.png
bad influence coverband..jpg

Bad Influence

Bad Influence tillhör den absoluta eliten av Sveriges coverband.
Att Expressen gett deras show 5 getingar gör givetvis inte saken sämre.

Bad Influence med den karismatiske sångaren Fredrik ”Fritz” Wallin i spetsen gör en fulländad partyshow med allt från dagens listmusik till oförglömliga hits.

Alltid med en glödande energi och en magisk förmåga att lyfta stämningen till max. 

Vill du vara med på årets fest, missa inte Bad Influence!

 

 

 

1024px-Youtube.png
bbz.webp

BBZ

BBZ är bandet alla talar om. På kort tid har BBZ kommit att bli ett av de populäraste banden i branschen. Det är inte så konstigt då medlemmarna i BBZ tillhör några av de mest meriterade musikerna i landet med ett samlat CV som få andra band kan konkurrera med. Medlemmarna har medverkat i produktioner som exempelvis ”Så ska det låta”, ”Idol”, ”Ladies Night” ”Dobidoo”, Julgalor och mycket annat, samt turnerat och medverkat på skivinspelningar med artister som Britney Spears, Magnus Uggla, Carola, Celine Dion, Max Martin, Tomas Ledin, etc. Listan kan göras lång.

 

Bredd och spets

Styrkan hos BBZ är att det finns en enorm musikalisk bredd. Bandet har inte mindre än 4 leadsångare och rör sig lätt mellan olika stilar och har förmodligen Sveriges största och bredaste repertoar. Detta gör att att BBZ alltid anpassar sig efter just Era önskemål. Allt levereras träffsäkert och lekfullt med högsta musikaliska kvalitet, med en glädje, humor och spontanitet som alltid smittar av sig på publiken.​

1024px-Youtube.png
rydell & quick.jpg

Rydell & Quick

Rydell & Quick är idag ett av Sveriges absolut mest turnérande rockband med stora succéer på turné.

Succéshowen 
Rydell & Quick´s specialitet är att leverera en unik show med personligt engagemang för såväl kund som publik. Det unika med Rydell & Quick är Malin´s saxofon och Christer´s sätt att underhålla publiken. Lägg därtill dubbla trummisar samt ljud, ljus och dekor av absolut yppersta klass och du har en av Sveriges mest efterfrågade shower.

Företagsshow
När Rydell & Quick anlitas för företagsarrangemang anpassas musik och framtoning för att passa den aktuella målgruppen. Vid företagsevent består showen av material från andra artister men alltid arrangerade och framförda med R&Q´s särprägel. Från de senaste hitlåtarna till 80-90-00-tal.