top of page

Cover & Partyband

Ett riktigt bra band garanterar en oförglömlig födelsedagsfest, bröllop eller firmafest.

Vi har band för alla olika tillfällen och i olika storlekar. Vi har samlat de bästa partybanden och hjälper er att hitta rätt liveband passande er budget.

Four-on-the-Floor.jpg

Four on the Floor

Four on the Floor som är ett rutinerat och svängigt band från Stockholm. 

Låtlistan är bred med fokus på sväng och glad pop och rock från olika decennier och anpassas efter vad kunden vill ha. Vi har gjort allt från större awardshows med specialskrivna jinglar till jazzmingel och mindre gigs med musikquiz. Allt fr Rolling Stones och Madonna till Dua Lipa finns i repertoaren och vi kan leverera både fullt ös och lite mer nedtonat beroende på event. 

De är fem personer men kommer även med saxofon om man vill ha ännu lite mer krydda. 

 

De erbjuder

 • Duo/Trio för de mindre eventen

 • Musikquiz 

 • Livebandskaraoke 

 • Partyspelningar

1024px-Youtube.png
Full koll.jpg

Full koll

Full koll tillhör Sverigeeliten bland coverband. Dessutom har vi världens bästa publik. Ni. Vi älskar musik och att få bjuda på underhållning i toppklass, något som våra shower gång på gång visar prov på. Vi dansar med er, sjunger med er och svettas med er.

Vi ger alltid allt, och får er att göra detsamma.  


För er som inte har hört oss ännu kan ni vänta er en vild blandning av hits från olika genrer, levererade på ett sätt som garanterat sätter fart på er fest. Vi har lång erfarenhet i branschen och många referenser. 

Förutom mängder av privatfester, bröllop och företagsgig spelar de på flera krogar och är återkommande bokade på bl.a M/S Vindhem, Engelen och Grand Garbo. 

1024px-Youtube.png
ål in band 1.jpg

ÅL IN BAND

ÅL IN BAND är ett coverband från Stockholm som levererat fullt ställ sedan 2005. Vi turnerar flitigt i Norden med omnejd och gör ca 100 spelningar per år.

 

Vi har vårt säte i Stockholm men kommer naturligtvis och levererar underhållning till festen vare sig det är en kick-off någonstans i Europa eller bröllop i Göteborg.

 

Vi riktar oss till människor i alla åldrar som gillar att dansa till all sorts musik, såsom nya hits och gamla klassiker. Vår framgång ligger i breddan av låtar i repertoaren, med tonvikt på nyare radiohits från 2010 och framåt.

 

För oss är ett liveframträdande så mycket mer än att låta bra. Efter 15 år och ca 1500 spelningar i ryggen vet vi att nyckeln ligger i spelglädjen, som lätt smittar av sig. 

1024px-Youtube.png
duo-jag.jpg

Duo jag

Duo Jag är showbandet som turnerat professionellt i över 25 år med framför allt Sverige, men även Norge och Finland som spelplan. Bandet gör ca 130 uppträdanden varje år och under sommar o vintersäsong gästas våra mest kända semesterorter som Sälen, Åre, Borgholm, Visby, Smögen, Tylösand för att nämna några. Bandet klarar av alla musikstilar men tyngdpunkten av repertoaren ligger på nyare musik. Då bandet åker med en egen rejäl ljud/ljusproduktion så anlitas dom även flitigt av olika eventbolag samt företag.

Genom åren har Duo Jag ofta fått höra: ”Dom låter som originalet”. Det var med just denna motivering de fick jobbet som husband i Idol 2006.

Under åren 1997–2001 var de även husband i TV4:s sommarprogram Stadskampen.

Bandets energiska framträdanden, ihop med en ambition att ALLTID leverera underhållning av högsta klass, gör Duo Jag till branschens kanske starkast lysande varumärke. Målet är alltid självklart: Underhållning till 100 %. Musik är glädje. Glädje är musik. 

1024px-Youtube.png
Clas Lundqvist trubadur

Clas Lundquist - One man show

Clas är ett 'One man band', Underhållare, trubadur... kort sagt;  Clas levererar det mesta inom musikunderhållning. Ni väljer själva om jag skall sjunga och spela gitarr som en traditionell trubadur, eller om jag riggar upp högtalarsystem, scenljus och låter som ett helt partyband, med bakgrunds-musik och allt.


TRUBADUR & PARTYBAND
Jag är heltidsmusiker sedan 1995 och har turnerat i Sverige och utomlands. Jag spelar och bokas flitigt till företagsevent, pubar, båtar, fester, kick offer, after-ski, after-beach med idel nöjda kunder.

En bra sångröst och förmågan att läsa av publiken gör tillsammans med välgjorda musikbakgrunder och häftigt ljud och ljus ett lyckat koncept!

MIDDAGSUNDERHÅLLNING, QUIZ & SHOW
Oavsett om det gäller middags-underhållning, Popquiz / Musikquiz, Partymusik, Trubadur eller scenshow!

1024px-Youtube.png
rydell & quick.jpg

Rydell & Quick

Rydell & Quick är idag ett av Sveriges absolut mest turnérande rockband med stora succéer på turné.

Succéshowen 
Rydell & Quick´s specialitet är att leverera en unik show med personligt engagemang för såväl kund som publik. Det unika med Rydell & Quick är Malin´s saxofon och Christer´s sätt att underhålla publiken. Lägg därtill dubbla trummisar samt ljud, ljus och dekor av absolut yppersta klass och du har en av Sveriges mest efterfrågade shower.

Företagsshow
När Rydell & Quick anlitas för företagsarrangemang anpassas musik och framtoning för att passa den aktuella målgruppen. Vid företagsevent består showen av material från andra artister men alltid arrangerade och framförda med R&Q´s särprägel. Från de senaste hitlåtarna till 80-90-00-tal.​

1024px-Youtube.png
Nästan-Två.jpg

Nästan två!

Två proffsmusiker som med total lyhördhet inför kvällen. Danne Machmar & Rickard Broberg. Vi spelar klassiska hits och de bästa låtarna från 60- till 2000-tal, pop, rock, schlager, disco och dans m.m. Med känsla för låtval och folkets önskemål!

Låter som ett helt band!! Inga uppdrag har hittills varit omöjliga för oss, vi skräddarsyr varje spelning tillsammans med arrangören för bästa resultat Vi växer med festen från allsång, tävlingar, till galet party! Med dansvänlig musik, mingel eller bakgrunds-musik levererar vi alltid vårt bästa oavsett tongång! 

Kan även avsluta som Dj om det önskas!

Vi har allt som behövs;


Bra ljud och ljus vi har även såklart musik i pauserna.

1024px-Youtube.png
bad influence coverband..jpg

Bad Influence

Bad Influence tillhör den absoluta eliten av Sveriges coverband.
Att Expressen gett deras show 5 getingar gör givetvis inte saken sämre.

Bad Influence med den karismatiske sångaren Fredrik ”Fritz” Wallin i spetsen gör en fulländad partyshow med allt från dagens listmusik till oförglömliga hits.

Alltid med en glödande energi och en magisk förmåga att lyfta stämningen till max. 

Vill du vara med på årets fest, missa inte Bad Influence!

 

 

1024px-Youtube.png
Herr Kantarell ny.jpeg

Herr Kantarell

Herr Kantarell är det väletablerade coverbandet från Örebro som med stil och finess levererar en fräsch blandning av musikstilar. Snillrikt komponerat och framfört med sann glädje och energi för att möta de flesta åldrar och kräsna gommar - målet är att publiken skall ha MINST lika roligt som vi har på scenen!

Sedan starten 2010 har vi haft förmånen att trivas ihop med små och stora sällskap och företag, förstås mycket i Örebro och Stockholmstrakten - men varje vinter brukar SkiStar vilja att vi hälsar på i Sälen också.

 

Vi är alltid redo  och laddade till tangenterna. Hoppas vi ses!

1024px-Youtube.png
Mia och Sophie.jpg

Mia & Sophie

Otvivelaktigt bemästrar tjejerna varje event med sin otroliga förmåga att känna av pulsen på publiken. Med sina klockrena stämmor, svängiga gitarrspel och den enorma glöden av att få dela med sig,
får de lyssnarna att bara vilja höra mer.

Duon som känt varandra sedan tonåren, spelar allt från stilrena ballader
och svenska visor till allsång och rockigt röj!

 

Mia Löfgren-sång
Sophia Conte-gitarr/sång

 

De flitigt anlitade tjejerna har bland annat haft den äran att underhålla på
Kronprinsessans taklagsfest för Haga Slott.

Mia och Sophie är aktiva inom Försvarets Fältartister och har varit ute på uppdrag
i Afghanistan, Kosovo, Libanon & Liberia.

Mia är även känd som bland annat frontfigur i ”Rednex”(1998-2001)
och även medverkat i den populära tv serien ”Fame Factory” (2003) där hon tog sig till final.

1024px-Youtube.png
Spring lane.jpg

Spring Lane

SPRING LANE och är ett färskt coverband från Umeå innehållande musiker i absoluta toppklass som nu letar efter speltillfällen i hela landet.

 

Vår musik är väldigt blandad men till skillnad från många andra band därute ligger bygger vårt musikval på att det inte alltid är de låtar folk förväntar sig som vi bjuder på. 

Vi tycker om svängigt och medryckande men står, på grund av låtvalen, verkligen ut i mängden. Man kan säga att vi också försöker hitta låtarna som folk inte minns att de älskar!

 

Vi är fem medlemmar i bandet med två frontsångare (Marcus & Eline) vilket gör att vår musik kan erbjudas på ett varierat sätt! 

 

Vi spelar gärna på bröllopsfester, företagsevent och festivaler!

 

SPRING LANE är anpassningsbara och kan dessutom sätta ihop lugnare cocktailset med trubadur (gitarr eller piano) om detta skulle behövas. 

1024px-Youtube.png
Tredrag-bandet.jpg

Tredrag

Partybandet tredrag underhåller Sveriges konferenser, festivaler, företagsevent,  och nattklubbar!

 

De jobbar ständigt med att hålla sin repertoar uppdaterad med de senaste radiohitsen, housedunket, klassikerna & dem senaste uppstickarna.

Upplägg:

Tredrag Partyshow:

uppskattade liveshow. 1,5 h fullt ös. Tredrag kommer kör en fartfylld partyshow.

Tredrag Helkvällsshow:

En flexibel paketlösning där vi tillsammans med kunden skapar en unik helkväll med underhållning.  Allt från välkomstmingel, vinjetter på banketten och musikquiz till showspotar och kända gästartister.

Bandet utgår från Göteborg

1024px-Youtube.png
Haaks.png

Haaks

Haaks är ett av Sveriges mest populära band för evenemang, företagsfester och kickoffer, och listan över nöjda kunder är både lång och imponerande.

Haaks har utvecklat olika koncept som passar alla företagsfester. Små sällskap till stora kongresser har ingen betydelse. Med över 4000 spelningars rutin och med hundratals låtar att välja mellan anpassar sig Haaks i alla sammanhang. Full produktion dvs ljud, ljus, tekniker, 

konferenciermikrofon  ingår givetvis.

 

Middagsunderhållning, mingel, hålligång, spontandans, tävlingar etc.  Detta alltid med 100% engagemang, en nypa humor och glimten i ögat.

 

I pauserna spelar vi “rätt” musik från vårt mixerbord. Vid önskemål kan självklart discjockey anlitas då vi har ett samarbete med flera av Sveriges bästa discjockeys.

1024px-Youtube.png
DejaVu-band.jpg

Deja Vu

Deja Vu är partybandet från Gotland som
levererar en show med högt tempo och hög
igenkänning. Alla i publiken kan sjunga, och
dansa med i våra låtar.

De har en bred repertoar med låtar från alla
musikstilar och anpassar vår underhållning
efter just er i publiken. Med hits från 50-talet fram till idag, så kan det bara inte bli fel.

Deja vu levererar följande på beställning:

 • Partyset: (2X60 min, eller 3X45 min).

 • Mingelmusik.

 • Så mycket bättre, Ett koncept där vi är bandet och DU är artisten.

 •  Quiz framfört av och med bandet, 100% live.


Boka Deja vu till bröllop, fest och företagsevent, vi lovar en oförglömlig kväll.

Deja Vu utgår från Gotland, och vi står själva
för våra resekostnader.

1024px-Youtube.png
Bad news.png

Bad News

Bad News är ett Coverband som funnits sedan 90-talet i olika konstellationer. Alla bandets medlemmar i dagens uppsättning har gedigen erfarenhet och bandet spelar på krogar, företagsevent och privata fester, främst i Stockholmsområdet och på Gotland.

Repertoaren är bred och består av alla hitsen från 60-talet fram till idag, med tonvikt på kända rockcovers med fullt ös rakt igenom. Bandet lägger stor vikt vid att göra låtarna rättvisa med en hög kvalité, kombinerat med bra fart i showen och glimten i ögat.

 

För oss i bandet är det viktigaste att ha roligt på scenen, vilket också smittar av sig på vår publik.

Vid behov har vi full uppsättning teknik och kan ordna allt på plats utifrån förfrågan.

Vi ger er en rockshow med glödande energi som garanterat lyfter stämning till topp på festen!

1024px-Youtube.png
stage for you.jpg

Stage for you

Show till middagen, mingel eller varför inte en Late night show?
Välj bland nedanstående medleyn och komponera din egen önskeshow, eller låt oss sätta ihop ett program skräddarsytt för dig och dina gäster som räcker under hela kvällen.

 

Disco - Rejält 70-talsös med groove och glitter i sann Studio 54 anda

Musik av Alcazar - Snygg scenshow och du kommer inte kunna sitta still

Discoskolan - Välj som tillägg till ovanstående – En Discoskola! En fantastisk upplevelse för hela ditt gäng som ni kommer prata om länge. Varför inte sätta ihop er ledningsgrupp? 

 • Musik av ABBA - De populäraste partylåtarna.

 • Schlager - Härliga låtar från förr och nu

 • Hårdrock - Fullt ös – upp och hoppa!

 • Soul - Lite 70-tal, lite 80-tal

1024px-Youtube.png
STARBUGS ett showband.jpg

STARBUGS ett showband!

Starbugs är ett 8-mannaband med mycket jazz och storbandsinfluenser.

 

Kapellmästare är Marcus Frenell på sång och tillsammans med bandet(som är några av Sthlms bästa musiker)förgyller de er fest.
Starbugs spelar också i mindre sättningar och har även ett konsertprogram.

Fördrink: Jazzig och skön loungemusik.
Middagen: Farfylld middagsunderhållning i Starbugs egen tappning med skönsång, humor och allsång!


Dansen: Här bjuds det på en skön blandning av Motown hits, rock´n roll, disco, rockklassiker samt en och annan aktuell radiohit!

Helkväll, mingel, middag, show eller endast dans? det anpassas efter era behov. Ett band som ger en exklusiv känsla och som alla kommer ihåg.

1024px-Youtube.png
Timemachine-.jpg

TimeMachine

TimeMachine är ett av Sveriges absolut bästa heltidsturnerande partyband.
Gör ca 120 spelningar per år och samarbetar med några av Sveriges främsta artister och största företag.

 

Vi är perfekt för afterski/beachen, nattklubben, festivalen eller företagsfesten. Vi kan skräddarsy våran show för just er event eller företagsfest!


Vill ni ha en speciell gästartist eller ni kanske har ett speciellt tema för kvällen?
Det kan t ex vara  schlager/hårdrock

/60/70/80-talstema!

 

Musiken ska kanske passa en viss målgrupp eller kan det vara så att ni vill anpassa musiken till maten?

 

Vi har även ljud och ljusutrustning som täcker de flesta arrangemangen.

1024px-Youtube.png
Folk från kvarterat.jpg

Folk Från Kvarteret

”Vi i ”Folk Från Kvarteret” är en hopsättning av frilansmusiker som har valt ut våra favoritlåtar från alla möjliga olika genres och årtionden. Låtar som är roliga att spela
och framförallt roliga att lyssna på, och dansa till.

Ambitionen är att vår publik ska ha lika kul på dansgolvet som vi har på scen.
Så, lägg ifrån dig mobiltelefonen och kom och ha lite kul, på riktigt.

 

Kom och häng med folk från kvarteret, helt enkelt.”

 

5-mannaband i grunden men det finns både mindre uppsättningar för mingelmusik, quiz och mindre fester samt större upp till 8-10 mannaband, då blir det både blås och kör.

 

Artisterna som finns med har rötterna i Fryshuset och Kulturama.

1024px-Youtube.png
bandet enjoy.jpg

Bandet Enjoy

Kärt band har många namn? Bandet Enjoy är till huvudsak ett engagerade och underhållande partyband / coverband, men kan även ibland kallas dansband eller modernband. Vi passar perfekt för företagsarrangemanget, privata festen eller officiella eventet. Vi har lång erfarenhet och starka referenser. Våra kunder är ständigt återkommande.  Vi levererar glädje och musik överallt – festivaler, nattklubbar, dansställe, företagsarrangemang, föreningsfester, privata arrangemang etc.


Vi har våra rötter i Skåne men har hela Sverige som spelplats. Vi utgår från Skurup/Ystad ca 4 mil från Malmö.

Partyband, Coverband, danskväll, rockkväll, hitkavalkad, afterbeach, afterski, festivaler, komp av gästartister, music quiz och karnevaler är ett urval av allt fantastiskt vi genomgått sedan starten 2003.

1024px-Youtube.png
Superduon.jpg

Superduon

Stockholmsbandet Superduon är en partyduo som har allt.

En bra sångare och gitarrist med bakgrunder som låter som ett helt band!
Erfarenhet & repertoar som passar alla!

2 medlemmar ur coverbandet Broberg Band som hör till en av Stockholms bästa partyband.

Kanske en helkväll med:

 • Mingelmusik när gästerna kommer.

 • Hjälp med allsång & stämning under middagen

 • Party & dans efteråt.

Bred repertoar, fantastisk publikkontakt, repertoar som anpassas efter publik & önskemål.

Superduon har det som ni behöver!

1024px-Youtube.png
Showtime.jpg

Showtime

När Showtime dundrar upp på scen utlovas galet röj, snygg koreografi, paljetter i mängder, fantastisk sång och stundom något maffigt och stämningsfullt. En riktig berg- och dalbana!

De har material från i princip varenda genre som gör sig i show-sammanhang: 80-tal, hårdrock, country, mello, dansband, powerlåtar, svenskt, divor, schlagers mm. 

Våra artister är fantastiska entertainers med enorma pipor och dansskills.

De har fyra färdiga shower: 

 • The mello edition
  En glittrig, gnistrande, paljettig show:

 • The X-mas edition
  Vår julshow tar sig sin början i de rockigaste, ösigaste jullåtarna, lite Kalle Anka, något finstämt och övergår mer och mer till en klassisk krogshow med julig inramning.

 • The mixed edition vol 1 och 2
  En mix av schlagers, hårdrock, country, svenska hits, mello, dansband, 80-talsmusik

 • Showquiz
  Show och quiz med extra allt.

1024px-Youtube.png
Magnificent coverband.jpg

Magnificent

MAGNIFICENT – Sveriges Bästa Event & Artistband (kan bokas som trio, fullt band eller med blåssektion).

Magnificent är ett av Sveriges bästa event och artistband med stor vana vid att stå på stora och små scener en helkväll innehållande mingel, jinglar, prisutdelningar, fanfarer till fulla partyset med eller utan gästartister, vanligtvis i samarbete med moderatorer/

konferencierer.

 

Magnificent bandet har bland annat jobbat med följande moderatorer senaste åren för att nämna några: Mikael Tornving, Oscar Zia, Lina Hedlund, Anna-Lena Björklund, Andreas Lundstedt. I form av stora och mindre events på bland annat Fotografiska, Gothia Towers, Moderna museet, Berns, Marina Towers, Waterfront, Riddarhuset, Friends Arena, Annexet och Skansen för att nämna några.

1024px-Youtube.png
Kings & queens.jpg

Kings & Queen

Med publikintegration och en riktigt härlig partyanda drar Kings & Queen till sig publiken med en bred och skön repertoar som passar alla.
Både Ellinor och Ricardo är publikfriande leadsångare som är entertainers ut i fingerspetsarna med Robert på trummor, ett unikum som levererar beatet med bravur. 
Finns som trio eller kvartett.
Helkväll med mingel, middags/kaffeshow & dansparty eller endast middags-underhållning eller dans!!

Kanske ett kul infiltrationsinslag med Ricardos ”Mullvaden”

 

Bandet består av:

Ellinor Asp: Leadsång/bas/klav
Ricardo Ausin: Leadsång/gitarr
Robert Karlsson: Körsång/trummor

Helkväll med Kings & Queens

 • Livebandet där Ellinor & Ricardo ingår

 • Mingel

 • Middagsunderhållning på topp

 • Livepartyset med denna powertrio

 • Dj efteråt
   

1024px-Youtube.png
dom där du vet....jpg

Dom Där, Du Vet..

Partybandet som med en smittande happy blandning av allt från lättpunk till heavy schlager får alla att hoppa, skratta, skråla med, stagedajva och dansa på bordet.

Bandet gör företagsgig, födelsedagsfester och bröllop och har på senare tid seglat upp som Stockholms After Ski-favorit. De får ofta höra att de var de som ”gjorde hela festen”. Skälet till det ​är troligen att de INTE ser sig som några som ”uppträder”, utan som en “partymotor” som blir ett med sällskapet och skapar en bubblande och varm kärleksgryta.
 
De kör också ofta och gärna hysteriskt rolig musik-quiz till middagen. Och vill man inte ha fullt ös hela tiden, så kör de samma låtar fast i bossa nova-version.

1024px-Youtube.png
Poplabbet.jpg

Poplabbet

Bad News är ett Coverband som funnits sedan 90-talet i olika konstellationer. Alla bandets medlemmar i dagens uppsättning har gedigen erfarenhet och bandet spelar på krogar, företagsevent och privata fester, främst i Stockholmsområdet och på Gotland.

Repertoaren är bred och består av alla hitsen från 60-talet fram till idag, med tonvikt på kända rockcovers med fullt ös rakt igenom. Bandet lägger stor vikt vid att göra låtarna rättvisa med en hög kvalité, kombinerat med bra fart i showen och glimten i ögat.

 

För oss i bandet är det viktigaste att ha roligt på scenen, vilket också smittar av sig på vår publik.

Vid behov har vi full uppsättning teknik och kan ordna allt på plats utifrån förfrågan.

Vi ger er en rockshow med glödande energi som garanterat lyfter stämning till topp på festen!

1024px-Youtube.png
Hellinor_edited.jpg

Hellinor

Om Ni vill ha en vild och cracy liveakt till fest i hårdrockens tecken så är detta den ultimata rockakten. Full show med tungt ljud och rockljus och alla hits ni kan tänka er av covers varvat med eget material. Showen kräver en något större lokal med minst 4 m i takhöjd. Rock On….

Hellinor levererar en övertygande musikupplevelse och lyfter dig till ett högre rike. 

Med den perfekta blandningen av krut energi med själfull sång, som påminner om Bonnie Tyler och Janis Joplin, levererar Hellinor Organic Rock på ett uppdrag för att läka själen och göra skillnad. Med influenser från Glam Rock and Journey, till Sting och Rammstein, svävar en unik röst genom himlen med budskapet: ”Var modig, var djärv, tro på kärlek och respektera dig själv.” 

1024px-Youtube.png
the coverbros.jpg

The Coverbros

Bandet har en klassisk 5-mannatrupp med trummor, bas, synth och 2 gitarrer. Dessutom kan de vid behov kalla in den fantastiska brass-sektionen (trombon och sax). Musikvalet har de valt att kalla dansant partymusik a la 50-, 60- och 70-tal, men allt som folk vill dansa till kan dyka upp.

 

Coverbros vill att folk ska dansa och ha lika roligt som de själva har det under ett gig!

Bandet kommer från Örebro.

 

1024px-Youtube.png
Isaac And The Soul Company.jpg

Isaac And The Soul Company

Isaac And The Soul Company är en av Europas främsta underhållningsakter
och bokas till exklusiva middagar, galakvällar, företagsevent,  bröllop/

privatfester, festivaler, konserter och stadsfester.

 

Bandet skräddarsyr underhållning i världsklass och sprider en galen energi som inte kan matchas av något annat i branschen!

 

Om ni vill boka oss så kommer vi att göra allt för att ge er en oförglömlig kväll! Vi kommer helt enkelt leverera en upplevelse som era gäster eller publik aldrig sett maken till! Isaac And The Soul Company är baserade i Stockholm men har världen som arbetsplats. The Soul Company är baserade i Stockholm men har världen som arbetsplats. 

1024px-Youtube.png
Daddypop.jpg

Daddypop

Daddy Pop kan underhållning! Så om Du vill ha en oförglömlig kväll i goda vänners och kollegors lag får Du inte glömma huvudingrediensen; Daddy Pop!


Förutom , dansparty efter middagen kan de även hjälpa till med mingel & middags-underhållning med olika teman & inslag. Daddy Pop har även många års erfarenhet av middagsunderhållning på olika events och hjälper gärna Dig att skräddarsy underhållning som passar just DITT evenemang.

Daddy Pop består av ett gäng, mycket noggrant utvalda rutinerade musiker som genom åren har agerat kompmusiker åt några av Sveriges mest populära artister som Loreen, Måns Zelmerlöw, Carola, Lena Philipsson, Darin, Nanne Grönwall och Charlotte Perelli.

1024px-Youtube.png
soundtrip.jpg

SoundTrip

Skånes mest väletablerade coverband!

SoundTrip är bandet som får alla till dansgolvet! Med över 25 års turnerande i södra Sverige har de hunnit spela på alla tänkbara tillställningar.
 

Med tyngdpunkten på 90-tal och nyare har de en bred musikmix som erbjuder något för alla.

SoundTrip har en rejäl ljud/ljusproduktion som få kan matcha och som ger showen en extra dimension.

Förutom spelningar på festivaler, after ski/beach och nattklubbar så spelar SoundTrip ofta på företagsarrangemang.

Då de har ett komplett koncept med eget ljud och ljus är de ett prisvärt och smidigt alternativ för företag.

SoundTrips fartfyllda show kännetecknas av stort engagemang och en bred mix.
Alla ska med på SoundTrips party!

1024px-Youtube.png
Watts up Abba tribute 24.png

Watts Up 

Stockholmsbaserade Watts Up är kanske ett av Sveriges tightaste partyband och älskar att sprida glädje, boosta partystämningen och få dansgolvet att gunga - från första till sista låt.

 

Watts Up – ABBA tribute party

I år är det 50 år sedan Waterloo och ABBA:s stora genombrott i Brighton 1974. Resten är, som vi alla vet, en framgångssaga utan motstycke i svensk musikhistoria.

 

Stockholmsbaserade coverbandet Watts Up hyllar 50-årsjubileumet genom ett hejdundrande tributeparty, sprängfyllt med ABBA:s största och dansvänligaste hits. Som exempelvis Dancing Queen, Does Your Mother Know, Lay All Your Love On Me, Mamma Mia, Summer Night City, Super Trouper och givetvis Waterloo.

 

Damma av platåskorna, så ses vi på partygolvet!

1024px-Youtube.png
ACORISE.jpg

ACORISE

ACORISE spelar rak, ösig rock i bästa AC/DC stil.

 

Bandet spelar egen musik som levereras med mycket glädje på scen och uppskattas aven bred publik i blandad ålder.

 

Bandet frontas av Malin Dahlström på sångoch lead gitarr. Hennes fräna rockröst och gitarrspel fångar publiken från första ackordet.

 

ACORISE har spelat på både på större och mindre scener runt om i södra Sverige och är väldigt flexibla.

Bandet utgår från Malmö.

1024px-Youtube.png
Dunderklubben.jpg

Dunderklubben

Dunderklubben är ett coverband från 

Örebro som levererar liveunderhållning i absolut högsta klass.

 

Allt från pop, rock, dansband, schlager, rap - you name it. Med vår egen twist skapar vi ett obrytbart band med vår publik.

Sommaren 2023 har de varit husband på "Allsång på Strömpis" för andra året i rad som lockade över 10 000 besökare. Till vintern håller de i Julshowerna på Frimis.

Freddie som frontar bandet har även en karriär som soloartist och kom bland annat tvåa i Idol 2019 men hans största engagemang ligger i att spela i band med sina bästa vänner och få människor att hoppa och dansa och känna eufori tillsammans med oss.

 

1024px-Youtube.png
Gibson.jpg

Gibson

Gibson är ett relativt nytt coverband som består av medlemmar från några av Sveriges populäraste band; De Sotos, Marmeladorkestern och Ramsells.

 

Medlemmarna i Gibson har en gedigen erfarenhet inom underhållning. Dom har stått på de flesta av landets scener och framträtt i många skilda sammanhang; på afterski, cityfestivaler, TV, företagsfester, privata tillställningar, afterbeach och har dessutom kompat många av Sveriges artister. EMD, Markoolio, Charlotte Perelli, Da Buzz, Linda Bengtzing, Titiyo, Lisa Nilsson, Robyn, Sonja Aldén, Sanna Nielsen, Patrik Isaksson, Ola, Nordman, Måns Zelmerlöv, Shirley Clamp, Jill Jonsson, Magnus Carlsson, Eric Gadd m.fl. Bandet består av: Henrik Didriksson sång, gitarr Johan Gullbo keyboard Joacim Otterbjörk bas Martin Johansson trummor.

1024px-Youtube.png
Beastie Girls.jpg

Beastie Girls

Denna rocktrio består av tre starka tjejer som brinner för musiken och showen. Stilen är rockig och fartfylld och det mest utmärkande för bandet är repertoaren som är ”up-to-date”. De hetaste radiohitsen får sina egna tolkningar i en härlig kombination med gamla tunga hits.

Bandets starkaste karaktärsdrag är energin och spelglädjen samt allsången som är ett genomgående drag under showen.

Etablerade Ellinor Asp är en av medlemmarna medlem i Beastie Girls som är en kvinnlig rocktrio bestående av gitarr, bas och trummor.

Ellinor Asp – Bas/sång

Sophie Conte – Gitarr/sång

Linda Gustafsson – Trummor/sång

Beastie Girls erbjuder en rockhow som friskar upp och lockar fram den sanna Rockn’ Roll känslan.

Beastie Girls spelar rockn’ roll med glimten i ögat och har förmågan att smyga in både mysiga och riktigt tunga låtar i en härlig kombination.

Företagsspelningar och klubbrock har blivit deras stora kärlek och alla uppdrag präglas av den friska ”Beastie-andan”.

1024px-Youtube.png
bbz.webp

BBZ

BBZ är bandet alla talar om. På kort tid har BBZ kommit att bli ett av de populäraste banden i branschen. Det är inte så konstigt då medlemmarna i BBZ tillhör några av de mest meriterade musikerna i landet med ett samlat CV som få andra band kan konkurrera med.

 

Medlemmarna har medverkat i produktioner som exempelvis ”Så ska det låta”, ”Idol”, ”Ladies Night” ”Dobidoo”, Julgalor och mycket annat, samt turnerat och medverkat på skivinspelningar med artister som Britney Spears, Magnus Uggla, Carola, Celine Dion, Max Martin, Tomas Ledin, etc. Listan kan göras lång.

 

Styrkan hos BBZ är att det finns en enorm musikalisk bredd. Bandet har inte mindre än 4 leadsångare och rör sig lätt mellan olika stilar och har förmodligen Sveriges största och bredaste repertoar. Detta gör att att BBZ alltid anpassar sig efter just Era önskemål. Allt levereras träffsäkert och lekfullt med högsta musikaliska kvalitet, med en glädje, humor och spontanitet som alltid smittar av sig på publiken.​

1024px-Youtube.png
Smokingduon-litegalet

Smokingduon

Smokingduon bildades 2012 och har sedan dess underhållit med sitt fantastiska underhållningskoncept som innefattar alltifrån:

 • Mingelunderhållning vid fördrink

 • Konferencier och moderator vid galor, invigningar och jubileumsfester

 • Lättsam middagsunderhållning (korta inhopp under en middag)

 • Dansant partymusik

 • De har en mycket bred repertoar som kan börja med en smäktande wienervals för att sedan fortsätta med låtar från Van morrison, Sam Coke, Elvis, Avici, Rolandz, Black eyed peas, Earth wind and fire, Magnus Uggla, GES, Gyllene tider, Abba, Kiss M.fl.

1024px-Youtube.png
Amigos-17-300x215.jpg

AM!GOS

Bandet the AM!GOS är ett gäng glada goda vänner sedan länge, (yes, därav namnet)alla med en rejäl erfarenhet av att underhålla och spela för den mest kräsna publiken!

Oavsett förutsättningarna ser de till att alltid leverera musik & underhållning av högsta kvalitet.
 
De spelar likaväl för 100 personer eller inför deras rekordpublik på 20,000 personer!!
Medlemmarna är alla heltidsmusiker som förutom sina egna jobb på turnéer, shower och div. tv-program ändå lyckats hinna med att höja temperaturen på x antal krogar, event, fartyg, festivaler, företags & privatfester som partybandet the AM!GOS i över 10 år.

1024px-Youtube.png
toast_web_background.jpg

Toast

FARTFYLLT, FOLKLIGT OCH FANTASTISKT:

TOAST är Glädje, Musik och Party med sångare som drar med publiken i stämning och drag. Ska ni ha ett Event, eller en Kick off? Vill ni ha allsång, After ski eller After-beach, Konferens eller kanske Nattklubb? Toast levererar!

4-6 mannaband efter önskemål. Toast spelar något för alla i alla åldrar: Hits från 60-talet till det modernaste på Radion just nu.

 

TOAST är det självklara valet i alla sammanhang och framgångsreceptet är PUBLIKKONTAKT!

 

Få band har en sådan naturlig förmåga att fånga publiken och få även det största arrangemanget att kännas som en intim kväll på en svett.​

1024px-Youtube.png
Mats-Granberg.jpg

Granberg Combo

Trubadur, duo, trio, band 

En mycket erfaren etablerad trubadur/ underhållare som kan det mesta som dessutom jobbar lite som pianoentertainer.
Så förutom de typiska gitarrlåtarna, så kan du få en smula pianorepertoar om du vill.
Tar med sina rutinerade kollegor och erbjuder 1-5 mannaband.

En mycket bra sångare och musiker men hans huvudstyrka är publikkontakten.
Så bra stämning på publiken är garanterad.

Referenser finns i massor. Kan även erbjuda musikquiz om så önskas.


Har jobbat som quizvärd på Birka Paradise och O’learys I flera år.

Mingel, party, quiz, allsång, stämning m.m.

1024px-Youtube.png
Hallå-hela-pressen-2.jpg

Hallå hela pressen

Om schlager för några årtionden sedan var en musikgenre, är den idag istället ett fenomen, en kult – en livstil! Det band i Sverige som trognast och mest fanatiskt vårdat den låtskatt som Melodifestivalen och Eurovision Song Contest strött omkring sig de senaste åren är Hallå Hela Pressen. De festar runt i ett glittrande hav av gamla och nya hittar med mantrat glädje! Glädje till livet, till musiken – till publiken!
Programmerad bakgrundsmusik och inspelade körer är bannlysta;

här musiceras live med ett exklusivt fyrmannaband. För leadsången står
två rutinerade och ytterligt attraktiva hunkar; Mikael Landby och Kristian Tåje.


Deras kärlek till sitt material är vildsint genuin och de kryddar uppträdandena
med avslappnade mellansnack, exotiska anekdoter och stor värme.
Förstagångsbesökare, stammisar och groupies inbjuds att önska låtar och showen böljar svängigt efter publikens humör.

1024px-Youtube.png
JEM.jpg

JEM

Emma, Jonas och Mattias har spelat och sjungit ihop privat och även i andra konstellationer i många år.

 

Musiken blandas med nytt, aktuellt material och även klassiker från -70, -80 och -90-talet.

 

JEM spelar på de flesta event som tex. bröllop, företagsevent, mingel, fester, middagar, båtturer, garden partys restauranger mm.

Bandet utgår från Lysekil.

1024px-Youtube.png
Captain-Crew.jpeg

Captain Crew

Captain Crew – Partycoverbandet från Kungälv. 

Vill du höja stämningen på stället?
Då är vi det musikaliska alternativet för dig.

Captain Crew står för underhållningen med låtar som alla känner till och kan sjunga eller dansa till.

Berätta för oss hur Era behov ser ut. Vilken sorts musik som passar? 

Vilken publik ni vill nå? Är det något tema som gäller? Vi löser det!

Captain Crew är ett rutinerat gäng med lång och bred erfarenhet av musik- och nöjesbranschen.

De har självklart egen ljud- & ljusutrustning

Bandet utgår från Göteborg/Kungälv.

1024px-Youtube.png

Vill du också synas här? 

Skicka in en beskrivning av dig/ditt band samt bild och något videoklipp

till info@kaneboevent.com

bottom of page