Jubileum & kalas

 

Är det dags för ett jubileum? Fyller du eller företaget jämnt? Det måste ju firas såklart.

Men många drar sig lite eftersom det är ganska så tidskrävande och kräver lite idéer och engagemang. Gör det lätt för dig och låt Kanebo Event arrangera festen. När det kommer till evenemang så har vi en gedigen erfarenhet och kunskap. Vi har arrangerat födelsedagsfester, bröllop, kundevents, invigningar, jubileum, kick-offer, galamiddagar, företagspresentationer, stadsfester, produktlanseringar och barnkalas i över 17 år. 

Festlokal

Först och främst gäller det att hitta den perfekta festlokalen. Vi har koll på många fina festvåningar i landet. Charterbåtar, lador, slott, bygdegårdar, herrgårdar, restauranger, nattklubbar.

Eller varför inte hyra in ett partytält och ha i trädgården? Mysigt och inte så dyrt.

Mat, dryck & catering

Vi hjälper er med mat och dryck för er fest. Vi har bra kontakt med både festvåningar och cateringfirmor runt om i landet. Catering till möten, företagsevent, födelsedagsfester, bröllop - ja, mat för alla tillfällen helt enkelt! 

Plockmat, smörgåsar & charktallrikar, julbord, frukost, lunch mm. Kan även erbjuda er serveringspersonal.


Läs mer om catering >>

Temafest

Det är alltid kul att hitta på något lite extra på festen. Det finns massor av roliga teman man kan ordna. Oktoberfest, afterski, 80-tal, 50-tal, Oscarsgala mm.Se förslag på temafester >>

Födelsedagsfester

Du fyller år snart, eller hur? Eller är det någon som står dig nära som du vill överraska med ett kanonparty för att fira dennes dag? Eller hjälper du helt enkelt ditt barn eller en vän med att planera festen åt dem?

Please reload

Invigning och öppet hus

En lyckad invigningsfest är et oerhört bra marknadsföringstillfälle. Se till att det finns saker som gästerna/kunderna kommer att minnas länge. T ex underhållning redan i entrén, en sagofigur, en doorman på styltor, roliga aktiviteter, specialerbjudanden, god mat, musik mm.

Artister & underhållning