Grillcatering

Grillcatering i Örebro län och Stockholm (andra städer på förfrågan)

Ska ni ha fest och vill ha en egen grillkock - då har ni kommit rätt.

Helgrillad gris/lamm/vildsvin eller en härlig grillbuffé. Grillkocken kommer till er med grill och alla tillbehör. 
Kocken har med allt som behövs för att tillaga maten. Önskar ni även andra tillbehör såsom porslin, tält och liknande så hjälper vi givetvis till med det. 

Så här kan det gå till:

Personalen kommer till er ungefär tre timmar innan festen börjar och installerar sig på plats. De har minst en personal på plats för påfyllning av buffébordet och som ser till att allt ser fräscht ut under tiden som ni äter och en kock som sköter grillen.

Ni minglar och umgås med era gäster medan personalen förbereder buffébordet och grillen. När det är dags att äta börjar ni med att servera er från de uppdukade rätterna på buffébordet och går sedan fram till oss som grillar för att få nygrillade rätter direkt från grillkocken. 

Grillcatering fest
grillning

Lilla grillbuffén

I lilla grillbuffén ingår: 

Yoghurtmarinerad kyckling, chilikarré, chilicheese korv, lök, vitlöksmarinerade champinjoner, en potatisrätt (se nedan), en sås (se tillbehören nedan), sallad, smör och bröd.

Minst 25 personer. Om ni är under 25 personer så betalar ni 150 kr extra per person upp till 25.

Grillcatering fest
Stora grillbuffen.jpg

Stora grillbuffén

I stora grillbuffén ingår:
Rödvinsmarinerad Entrecote, yoghurtmarinerad kyckling, chilikarre, rökt fläsk, chilicheese korv, lök, vitlöksmarinerade champinjoner, honungsglaserade äpplen, en potatisrätt (se nedan), en sås (se tillbehören nedan), sallad, smör och bröd.

​​

Minst 25 personer. Om ni är under 25 personer så betalar ni 150 kr extra per person upp till 25.

Grillcatering fest
Image by T. Q.

Lokala grillbuffén

I lokala grillbuffén ingår:

Lamm från Jannelund , entrecote från Närkekött, rökt fläsk från Robertssons, vildsvinskorv från bergslagsdelikatesser, Spetskål, lök och zucchini från Jannelund, en potatisrätt (se nedan), en sås (se tillbehören nedan), sallad, smör och bröd. (Bröd, potatis och sallad från lokala producenter)

Minst 25 personer. Om ni är under 25 personer så betalar ni 150 kr extra per person upp t