Resor

Vi skräddarsyr alla våra resor efter era önskemål och budget. Så oavsett om ni är 2 eller 1500 personer så är ni välkomna med era förfrågningar.  Vi har valt att dela in resorna i fyra delar:

Grupp & konferensresor, sportresor, skidresor och golfresor. Välkommen med er förfrågan! 

Tropisk ö

Grupp & konferensresor

Planerar ni en utlandsresa med företaget, kompisgänget, pensionärs-föreningen eller hela tjocka släkten? Då har ni kommit rätt. Vi skräddarsyr resan efter era önskemål. Så meddela oss hur stor grupp ni är, när och var ni önskar åka samt en ca budget så återkommer vi med förslag på upplägg. 

Vänner bär skidor på bergstopp

Skidresor

Sugen på ett skidresa med företaget eller kunderna? Vi paketerar allt så att ni på ett enkelt och smidigt sätt bara kan njuta av er kommande skidkonferens. Resa med flyg/buss, boende i hotell/stuga, konferenslokaler, måltider, aktiviteter, skipass, skidhyra mm. Enklare blir det inte!

Franska fotbollsfans

Sportresor

Söker du fotbollsresor eller matchbiljetter till de största och de mest klassiska arenorna? Vill du uppleva Formel 1 live på Circuit de Catalunya? Vill du uppleva en NHL-resa med bästa NHL-biljetten i Madison Square Garden när New York Rangers tar emot Toronto Maple Leafs? Ska din fotbollsresa innehålla pulsen från ett publikhav på Camp Nou, när 90 000 personer lyfter fram sitt FC Barcelona?

golf

Golfresor

Nu är det dags att unna dig en fantastisk golfupplevelse med guldkant. Samla familj, vänner eller jobbet och planera in er golfresa till några av våra väl utvalda anläggningar! Luncher och middagar i fantastiska miljöer, lyxigt boende och en atmosfär som andas golf. Vi skräddarsyr en komplett resa åt er.