top of page

Resor

Vi skräddarsyr alla våra resor efter era önskemål och budget. Så oavsett om ni är 2 eller 1500 personer så är ni välkomna med era förfrågningar.  Vi har valt att dela in resorna i fyra delar:

Grupp & konferensresor, sportresor, skidresor och golfresor. Välkommen med er förfrågan! 

Tropisk ö

Grupp & konferensresor

Planerar ni en utlandsresa med företaget, kompisgänget, pensionärs-föreningen eller hela tjocka släkten? Då har ni kommit rätt. Vi skräddarsyr resan efter era önskemål. Så meddela oss hur stor grupp ni är, när och var ni önskar åka samt en ca budget så återkommer vi med förslag på upplägg. 

Image by Glade Optics

Skidresor alperna

Sugen på ett skidresa med företaget eller kunderna? Vi paketerar allt så att ni på ett enkelt och smidigt sätt bara kan njuta av er kommande skidkonferens. Resa med flyg/buss, boende, konferenslokaler, måltider, aktiviteter, skipass, skidhyra mm.

Vi skräddarsyr resan så som ni vill ha den.

Franska fotbollsfans

Sportresor

Söker du fotbollsresor eller matchbiljetter till de största och de mest klassiska arenorna? Vill du uppleva Formel 1 live på Circuit de Catalunya? Vill du uppleva en NHL-resa med bästa NHL-biljetten i Madison Square Garden när New York Rangers tar emot Toronto Maple Leafs? Ska din fotbollsresa innehålla pulsen från ett publikhav på Camp Nou, när 90 000 personer lyfter fram sitt FC Barcelona?

Guidad-topptur-Sälen.jpg

Skidresor fjällen

Kombinationen av arbete och fysisk aktivering i frisk fjälluft skapar fina förutsättningar för en framgångsrik konferens.

Vi paketerar er skidkonferens efter era önskemål och budget. Resa med flyg/buss, boende i hotell/stuga, konferenslokaler, måltider, aktiviteter, skipass, skidhyra mm. Enklare blir det inte!

Image by Tomás Evaristo

F1 & motorresor

Här hittar du ett brett utbud av F1- och motorresor.

 

Oavsett om det gäller F1, Moto GP eller Nascar, så hjälper vi dig så att din resa blir precis så som du önskar, eller lite mer!

KEBNEKAISE-Fredrik-Sträng-500.jpg

Klätterresor

Bestig Kebnekaise med era medarbetare.

Fredrik Sträng tränar och coachar er till toppen!

Konferera på fjällstationen med bastu, 2-rätters middagar och vedeldad brasa. Upplev fjällvärldens prakt i en stressfri miljö under lövfällningen eller på skidor under vårsmältningen. Åk hem efter 4 dagars äventyr med ny energi, nya insikter och som ett vinnande lag!

golf

Golfresor

Nu är det dags att unna dig en fantastisk golfupplevelse med guldkant. Samla familj, vänner eller jobbet och planera in er golfresa till några av våra väl utvalda anläggningar! Luncher och middagar i fantastiska miljöer, lyxigt boende och en atmosfär som andas golf. Vi skräddarsyr en komplett resa åt er.

Flygplan Ovanför molnen

Förfrågan utlandsresor

Skicka en förfrågan på er utlandsresa. 

Ju mer vi vet om er konferens desto mer träffsäkra blir vi.

  • Vad är det för typ av grupp?

  • Vad har ni gjort förut?

  • Vilka är förväntningarna på konferensen?

  • och framförallt; vad är syftet med mötet?

bottom of page