top of page
mingel

Mingel & happenings

Mingel och happenings är den typ av underhållning som är en perfekt start på en fest. Ett överraskande inslag som roar publiken och höjer stämningen på alla typer av event.

Mamm mu och kråkan.jpg

Meet & Greet med seriefigurer

Levande event med några av Nordens mest populära seriefigurer. Detta passar för bl a köpcentrumdagar, publika events och mässor.

Här är figurerna vi kan erbjuda:

Lollo & Bernie, Fåret Shaun, Smurfarna,  Mumintrollet, Spöket Laban, Mamma Mu & Kråkan, Paddington, Biet Maya, Pelle Svanslös & Maja Gräddnos och Dinosaurietåget.

Se alla barnfigurer här >>

sören strid.jpg

Trubadurer

Trubadurer passar nästan in på alla slags tillställningar.

 

Lite mingelunderhållning till drinken, teman, allsång & snapsvisor till maten, pubunderhållning eller partytrubadur med full fart.

Se alla trubadurer här >>

Silent disco 1.webp

Silent Disco

Ta chansen att pröva det som ni kanske har läst eller hört talas om i sociala medier - Silent Disco.

 

Silent Disco/Silent Event är ett koncept där man använder hörlurar med flera kanaler för att nå ut med musiken eller sitt budskap.

 

Det är mycket enklare att rigga och drar bara en bråkdel av strömförbrukningen jämfört med stora högtalare. Vilket är mer miljövänligt.

Levande-staty.jpg

Levande staty

Vid fördrinken eller i entrén står en marmorstaty som plötsligt nyser eller byter position. Oväntat och fascinerande.

dragspel.jpg

Dragspel

En härlig dragspelare som underhåller på båt, skärgårdsfest, fransk kväll eller annat kul arrangemang där detta passar in. Mingel, underhållning, allsång och stämning. Dragspelstrubadur solo eller kanske en duo eller trio, helt efter önskemål och upplägg.

thumbnail_12BC0893-0A30-4E2B-9C63-C760DA676A0E.jpg

Antikvärdering med Peder Lamm

Har du något du vill ha värderat hemma?

Peder Lamm kommer till er och gör en antikvärdering under 3-5 timmar. 

TV-profilen Peder Lamm är känd för sin breda kunskap om mat, antikviteter & kulturhistoria. Han har bland annat less succéprogrammet Slottsliv, Antikjakten och kockduellen. Han har arbetat inom antikbranschen sedan 15- årsåldern och bl.a varit anställd vid Bukowskis.

 

isabelle ragnarsson.jpg

Konståkningsshow på 12 kvm

Konståkning där du minst anar det! Isabelle erbjuder en akt med dans och skridskoåkning på en syntetisk isyta om 12m2. Eleganta konståknings moves blandas med showiga rörelse med inlevelse och känsla.

Ett oväntat och spännande inslag på eventet. Perfekt på julfesten för att skapa vinterkänsla, eller varför inte som ett otippat inslag på sommarpartyt. Isytan läggs på plant och hårt underlag inomhus eller utomhus.

Se film >>

Komisk entrevakt.webp

Komisk entrévakt

Ingen lurar vår säkerhetsvakt som visiterar anländande gäster vid entrén. Han hittar allt möjligt roligt innanför kavajen medan han skämtar och välkomnar gästerna.

 

 

 

 

 

 

styltservitor.jpg

Styltservitörer 

Alla möjliga 3 meter långa karaktärer och figurer som interagerar med glimten i ögat. Styltsevitörer till fördrinken eller middagen är en publikfavorit.

Eldshow.jpg

Eldshow

En sprakande eldshow är den perfekta avslutningen på ett lyckat arrangemang och kommer inte att lämna någon oberörd.

seth_engstrom.jpg

Mingeltrolleri

Låt era gäster/besökare hänföras och fascineras av close-up magi när en trollkarl minglar runt bland er och utför det ena häpnadsväckande tricket efter det andra.
Det häftiga med close-up magi är att trots att det utförs mitt framför näsan på er så är det stört omöjligt att fatta hur det går till. Skratt, frustration och fascination utlovas!

Läs mer om trollkarlarna här >>

NINA HELDENIUS luftakrobat.jpg

Luftakrobat

Söker du det där lilla extratill ditt event?

Då passar denna luftakrobatshow perfekt.

Nina Heldenius har varit luftakrobat sedan 2016 och började arbeta med detta på heltid och professionellt redan 2017. Utöver att vara artist och uppträda har Nina även jobbat som instruktör i luftakrobatik genom sitt egna företag AERY, både för klasser och personlig träning. 2019 vann Nina SM i aerial hoop, en seger som gav artisteriet och den egna träningen blodad tand.

Se film >>

Eld-gycklare.jpg

Entré-eld

Ett mottagande med eldkonster och spontana lustigheter som gör att gästerna känner sig varmt välkomna.

 

Stråkkvartett

Stråkunderhållning

Stråkar är en perfekt mingelunderhållning med stil & charm. Solo med tex. harpa, cello, fiol m.m. eller i grupper med olika antal artister. Klassisk repertoar, inslag av modern repertoar, skärgårdsstämning osv.

Styltgubbar.jpg

Styltkaraktärer

Låt era gäster välkomnas av tre meter höga styltkaraktärer som med eld och varm humor ger en oförglömlig start på kvällen.

Minglande gycklare på styltor är ett uppskattat blickfång på stora folkfester såsom stadsfestivaler och mässor.

Anna-Landström.jpg

Piano & mingel

Barpianister med breda härliga repertoarer! Gamla & nya klassiker i en skön tappning. Bara piano eller kanske med sång! Mingel till välkomstdrinken, bakgrund under middagen, lugn skön underhållning efter middagen allt anpassas efter förutsättningar & önskemål.

Se förslag här >>

komisk servitör

Komisk servitör/infiltratör

Denna servitör lever i sin egen värld, något förvirrad och ofantligt inkompetent. Han gör konstant bort sig utan att själv vara medveten om det. Ett roligt samtalsämne för gästerna.

Han kan även vara en föreläsare, konsult, ny medarbetare, ny vd, städare, objuden gäst, nån som gick fel m.m. Här finns möjligheter till det mesta.

Se klipp >>

Ivan-o-Lacki.-Ballong-i-luften-hel.jpg

Ivan & Lacki

Ivan & Lacki är träffsäkra på scen, fantastiskt skickliga på det dem gör och får alla att skratta på en av sina shower, inte minst för deras fantastiska ballongmannen som gör stor succe.

trumpetare

Jazzunderhållning

Instrumental jazztrio som bjuder på svängig bakgrundsunderhållning med stil!. Eller kanske lite jazz nattklubbskänsla med en skön jazzkvartett som spelar och bjuder på ett rökigt sax solo som gör att kvällen blir helt rätt. Kanske en härlig jazzsångerska som extra krydda.

Här finns massor av möjligheter.

Familjegyckel.jpg

Familjegyckel

Ett familjegyckel är en glädjefylld, gemensam humorupplevelse med otroliga cirkuskonster och massor av skratt. Gyckel är en underhållningsform som står med ena foten i gatuteatertraditionen och den andra i improvisationsteatern.

Föreställningen spelas av två gycklare i originalversionen, men kan anpassas med fler artister efter era önskemål.

bottom of page