top of page

Konferens på

landet

Samla ny energi för dig och ditt företag med en konferens på landet.

Låt dig inspireras av lugna miljöer, anrika hus och naturupplevelser inpå knuten.

Katrinelund.jpg

Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog

På Katrinelunds Gästgiveri möts ni av en lugn miljö som stimulerar till bra möten. Njut av god mat och sov gott i vackert inredda rum.

GÄSTGIVERIET - öppet året runt
Konferens, bröllop, fester, företagsevent eller en trevlig middag i goda vänners lag. Katrinelunds Gästgiveri bjuder på genuin miljö och vackra omgivningar. Njut av utsikten över Hjälmaren, mys framför brasan och låt smaklökarna tillfredsställas av kökets fantastiska gastronomi.

BRÖLLOP & FEST
Katrinelund är som gjort för bröllop och fester - stora som små. Här finns underbara miljöer både utomhus och inne på Gästgiveriet och Sjökrogen. 
Vi kan hjälpa er med allt från att stå för den gastronomiska menyn, dukning, dekorationer och transporter till kontakt med fotograf, musiker, vigselförättare m fl. Välj själva om ni vill ha hjälp med hela paketet eller delar. Vi lovar att göra vårt yttersta för att ni ska få den bästa dagen!

färna herdgår.jpg

Färna Herrgård & Spa

Hotell, restaurang och spa i vackra Bergslagen.


I den trolska Bergslagsskogen, 45 minuter från Västerås och 60 minuter från Örebro ligger Färna Herrgård & Spa.

Färna är en plats att njuta av, oavsett om du är här på en romantisk weekend, dagspa eller en konferens. Herrgården grundades 1776 och här har drivits både järn- och skogsbruk. Här kan du verkligen uppleva kontrasten mellan de vackra herrgårdssalongerna och bergslagsnaturen.

Körunda.jpg

Körunda

En skön miljö bjuder in till inspirerade möten, möten på landet – endast 35 minuter från City. Många av våra aktiviteter arrangerar vi själva. Här kan ni laga mat tillsammans, köra ett fyspass eller njuta ett lugnt yoga-pass tillsammans med kollegorna. Här finns också en hel del fria aktiviteter.

Hos oss hittar du en flexibel konferensanläggning söder om Stockholm med allt i samma hus. Utanför dörren omges du av vacker naturskön miljö och sjön Muskan precis bredvid. Här finns alla möjligheter att röra på sig efter en lång konferensdag. Antingen på egen hand eller som en gruppaktivitet.

marholmen_ö.jpg

Marholmen

En avskild konferens i vacker skärgårdsmiljö. Bara 1 timme med egen bil från Stockholm, Uppsala och Arlanda, finner ni Marholmen - en ö med broförbindelse till fastlandet.

Idag söker många av våra grupper avskildhet, till viss del eller för hela sin konferens. Tack vare våra 34 hektar och flertalet öar har vi möjlighet att erbjuda ett 20-tal unika villor i olika storlekar för att möta de krav och önskemål som vi nu ställts inför.

Lite längre ner på sidan hittar ni våra konferenspaket speciellt framtagna för att skapa extra trygghet och avskildhet, gemensamt för alla våra grupp- & konferenspaket är vårt grunderbjudande:

  • 34 hektar ö i Roslagens skärgård

  • Teambuildingaktiviteter uttomhus - alla aktiviteter sköts i egen regi

  • Alla måltider i egen villa eller unik lokal eller utomhuslunch över öppen eld

  • 20 unika konferenslokaler - utspridda över ön

  • 200 singelrum i stugor/villor/hotell

  • Aktiviteter som alltid ingår: inträde till spa & relax samt lån av båt, kajak, kanot & multi-court (i mån av plats)

wedevågs herrgård.jpeg

Wedevågs Herrgård

Wedevågs herrgård ligger 8 km utanför Lindesberg i det lilla brukssamhället Vedevåg i Örebro Län. 

Herrgården rymmer 45 bäddar inkl extra sängar fördelat på 18 olika rum 16 rum med badrum. En vacker gustaviansk salong med plats för 55 personer (med extra bord 70 personer), övre salong som konferensrum/sällskapsrum med biljard, schack och sittgrupper, på entré plan finns bibliotek och bar. Restaurangen tar emot förbokningar på lunch och kvällssupéer tisdag-lördag året om. Faciliteter som UTE SPA går att köpa till, i parken kan Ni spela tennis, boule, schack och träna i ute gymmet.

bommersvik.jpg

Bommersvik

Bommersvik bidrar till att skapa möten som förenar, som utvecklar
och som inspirerar- precis som vi alltid gjort.
Precis som alltid är Bommersvik en plats för återhämtning och rekreation,
där skog, natur och den spegelblanka sjön är en naturlig del av tillvaron här. 

Här har ni en naturnära konferens utanför Stockholm, bara 40 minuters bilresa från city. 40 minuter från Nyköping och 15 minuter från Södertälje.

 

Hotellet har plats för 164 övernattande gäster i våra 84 gästrum.
Här kan konferenser för 2 – 200 personer anordnas.

Loka-Brunn-Spa-540x480.jpg

Loka Brunn

Mitt i trolska Bergslagen, där rofylldheten är total och luften så klar att varje andetag känns som en inre rening - där ligger Loka Brunn som skänkt människor livskraft i 300 år.

 

Vattensalongen invigdes hösten 2011 och ligger vid sjön Norra Loken. Här finns en unik spaupplevelse i form av bad, bastur, behandlingsavdelning, golfhall och en spareception med butik och servering. Vår behandlingsavdelning erbjuder bland annat massage, kroppsbehandling, Lokas specialiteter och exklusiva ansiktsbehandlingar med diamantslip.

Idag finns 54 hus på Loka Brunn, byggda från 1700-talet och fram till idag. Som gäst hos oss bor ni bekvämt i bland annat Finnhyttan, Parkvillan, Kungsbyggnaden, Bergstralska huset, Charitéen, Hvilan, Bondeska huset och Lilla Societetshuset. Alla hus är unika och bär på en historia värd att uppleva.

skeviks_gård.jpg

Skeviks Gård - Stockholm

Den vackra skärgårdsmiljön som bjuder på både arbetsro och inspiration, den senaste konferenstekniken och en mängd aktiviteter, både roliga och lagbyggande, gör Skeviks Gård till ett omtyckt konferensställe.

 

Här glömmer man heller inte betydelsen av god och hälsosam mat för en lyckad konferens. Maten är här- och närproducerad; man driver eget lantbruk och samarbetar med närliggande gårdar. Skön avkoppling är också viktig: Boka gärna de vedeldade badtunnorna för dina kolleger.

Skeviks Gård passar både mindre och större grupper. Små sällskap har dessutom möjlighet att konferera i ett eget hus.

siggesta-gård.jpg

Siggesta gård

Siggesta gård är en herrgård mitt i en levande kulturbygd. Huvudbyggnaden är byggd i 1700-talsromantik och restes på 30-talet. Idag är det en topprenoverad konferensgård som ofta förekommer i magasin och TV-program. Hotellet erbjuder boende i fem hus runtom gården. Gästrummen är inredda i hög standard med stort fokus på detaljer. Sängarna från Millenotti är i världsklass och golvet har kakel från Marrakech. Lägg sedan till en härlig utomhusmiljö med vandringsleder, öppna landskap och hästhagar.

Här finns 39 dubbelrum och totalt 87 bäddar. Största lokalen tar 535 personer i biosittning

Båsenberga.gif

Båsenberga Hotell & Konferens

Nära blir en fullträff i sörmlandsidyll

Nära är det till det mesta. Nära till tåget från storstaden, nära till skogens tystnad och nära till avkopplande upplevelser!

Historien om Båsenberga bär med sig en påminnelse om äkthet och jordnära förhållanden. Det står vi för fortfarande. Vi vill fylla ditt möte med omtanke och personlighet.
Den gemytligt avspända atmosfären möter du runt varje hörn, i varje vrå. Stämningen och det personliga mottagandet bidrar till maximal inspiration och största möjliga utbyte av din konferens. Vi står för kvalitet och omsorg i detaljer.

Våra möteslokaler är individuellt inredda och omsorgsfullt helrenoverade. Genomgående är dom ljusa, funktionella och effektiva i en harmonisk och gemytlig miljö med all modern teknik du behöver. Samtliga våra möteslokaler ligger praktiskt samlade i huvudhuset. 

Profilbild Villa Sandudden.jpg

Villa Sandudden - Värmdö

Villa Sandudden på Ingarö i Stockholms skärgård för en unik konferensupplevelse!

Villa Sandudden garanterar total enskildhet i våra villor och tar maximalt emot två sällskap samtidigt - perfekt för ledningsgrupper och andra möten där ni behöver vara för er själva.

När mötet är avslutat för dagen, det är då Villa Sandudden verkligen levererar. Njut av en stund i bastun, ta en promenad eller joggingtur i skogen, låna roddbåtar för en fisketur, sitt på bryggan med tårna i vattnet, utmana varandra i något sällskapsspel – möjligheterna är oändliga!

Thoresta Herrgård.png

Thoresta Herrgård

Thoresta Herrgård bjuder på ett omtalat kök, lugn avskildhet och natursköna omgivningar. Beläget precis vid Mälaren ligger herrgården i ett område fullt av fornlämningar från järn- och stenåldern. Gårdens ursprungliga namn, Thorlastum, finns nedtecknat första gången redan år 1349. Samtidigt som historien och naturen är nära, är det inte långt till varken Stockholm eller Arlanda.

Här finns 72 bäddar och totalt kan 100 personer konferera.

bottom of page