Konferens på

landet

Samla ny energi för dig och ditt företag med en konferens på landet.

Låt dig inspireras av lugna miljöer, anrika hus och naturupplevelser inpå knuten.

Katrinelund.jpg

Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog

På Katrinelunds Gästgiveri möts ni av en lugn miljö som stimulerar till bra möten. Njut av god mat och sov gott i vackert inredda rum.

GÄSTGIVERIET - öppet året runt
Konferens, bröllop, fester, företagsevent eller en trevlig middag i goda vänners lag. Katrinelunds Gästgiveri bjuder på genuin miljö och vackra omgivningar. Njut av utsikten över Hjälmaren, mys framför brasan och låt smaklökarna tillfredsställas av kökets fantastiska gastronomi.

BRÖLLOP & FEST
Katrinelund är som gjort för bröllop och fester - stora som små. Här finns underbara miljöer både utomhus och inne på Gästgiveriet och Sjökrogen. 
Vi kan hjälpa er med allt från att stå för den gastronomiska menyn, dukning, dekorationer och transporter till kontakt med fotograf, musiker, vigselförättare m fl. Välj själva om ni vill ha hjälp med hela paketet eller delar. Vi lovar att göra vårt yttersta för att ni ska få den bästa dagen!

färna herdgår.jpg

Färna Herrgård & Spa

Hotell, restaurang och spa i vackra Bergslagen.


I den trolska Bergslagsskogen, 45 minuter från Västerås och 60 minuter från Örebro ligger Färna Herrgård & Spa.

Färna är en plats att njuta av, oavsett om du är här på en romantisk weekend, dagspa eller en konferens. Herrgården grundades 1776 och här har drivits både järn- och skogsbruk. Här kan du verkligen uppleva kontrasten mellan de vackra herrgårdssalongerna och bergslagsnaturen.

Körunda.jpg

Körunda

En skön miljö bjuder in till inspirerade möten, möten på landet – endast 35 minuter från City. Många av våra aktiviteter arrangerar vi själva. Här kan ni laga mat tillsammans, köra ett fyspass eller njuta ett lugnt yoga-pass tillsammans med kollegorna. Här finns också en hel del fria aktiviteter.

Hos oss hittar du en flexibel konferensanläggning söder om Stockholm med allt i samma hus. Utanför dörren omges du av vacker naturskön miljö och sjön Muskan precis bredvid. Här finns alla möjligheter att röra på sig efter en lång konferensdag. Antingen på egen hand eller som en gruppaktivitet.

marholmen_ö.jpg

Marholmen

En avskild konferens i vacker skärgårdsmiljö. Bara 1 timme med egen bil från Stockholm, Uppsala och Arlanda, finner ni Marholmen - en ö med broförbindelse till fastlandet.

Idag söker många av våra grupper avskildhet, till viss del eller för hela sin konferens. Tack vare våra 34 hektar och flertalet öar har vi möjlighet att erbjuda ett 20-tal unika villor i olika storlekar för att möta de krav och önskemål som vi nu ställts inför.

Lite längre ner på sidan hittar ni våra konferenspaket speciellt framtagna för att skapa extra trygghet och avskildhet, gemensamt för alla våra grupp- & konferenspaket är vårt grunderbjudande:

  • 34 hektar ö i Roslagens skärgård

  • Teambuildingaktiviteter uttomhus - alla aktiviteter sköts i egen regi

  • Alla måltider i egen villa eller unik lokal eller utomhuslunch över öppen eld

  • 20 unika konferenslokaler - utspridda över ön

  • 200 singelrum i stugor/villor/hotell

  • Aktiviteter som alltid ingår: inträde till spa & relax samt lån av båt, kajak, kanot & multi-court (i mån av plats)

wedevågs herrgård.jpeg

Wedevågs Herrgård

Wedevågs herrgård ligger 8 km utanför Lindesberg i det lilla brukssamhället Vedevåg i Örebro Län. 

Herrgården rymmer 45 bäddar inkl extra sängar fördelat på 18 olika rum 16 rum med badrum. En vacker gustaviansk salong med plats för 55 personer (med extra bord 70 personer), övre salong som konferensrum/sällskapsrum med biljard, schack och sittgrupper, på entré plan finns bibliotek och bar. Restaurangen tar emot förbokningar på lunch och