Konferens på

landet

Samla ny energi för dig och ditt företag med en konferens på landet. Låt dig inspireras av lugna miljöer, anrika hus och naturupplevelser inpå knuten.

Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog, Stora Mellösa

På Katrinelunds Gästgiveri möts ni av en lugn miljö som stimulerar till bra möten. Njut av god mat och sov gott i vackert inredda rum.

GÄSTGIVERIET - öppet året runt
Konferens, bröllop, fester, företagsevent eller en trevlig middag i goda vänners lag. Katrinelunds Gästgiveri bjuder på genuin miljö och vackra omgivningar. Njut av utsikten över Hjälmaren, mys framför brasan och låt smaklökarna tillfredsställas av kökets fantastiska gastronomi.

BRÖLLOP & FEST
Katrinelund är som gjort för bröllop och fester - stora som små. Här finns underbara miljöer både utomhus och inne på Gästgiveriet och Sjökrogen. 
Vi kan hjälpa er med allt från att stå för den gastronomiska menyn, dukning, dekorationer och transporter till kontakt med fotograf, musiker, vigselförättare m fl. Välj själva om ni vill ha hjälp med hela paketet eller delar. Vi lovar att göra vårt yttersta för att ni ska få den bästa dagen!

Färna Herrgård & Spa

Hotell, restaurang och spa i vackra Bergslagen.


I den trolska Bergslagsskogen, 45 minuter från Västerås och 60 minuter från Örebro ligger Färna Herrgård & Spa.

Färna är en plats att njuta av, oavsett om du är här på en romantisk weekend, dagspa eller en konferens. Herrgården grundades 1776 och här har drivits både järn- och skogsbruk. Här kan du verkligen uppleva kontrasten mellan de vackra herrgårdssalongerna och bergslagsnaturen.

Marholmen

En avskild konferens i vacker skärgårdsmiljö. Bara 1 timme med egen bil från Stockholm, Uppsala och Arlanda, finner ni Marholmen - en ö med broförbindelse till fastlandet.

Idag söker många av våra grupper avskildhet, till viss del eller för hela sin konferens. Tack vare våra 34 hektar och flertalet öar har vi möjlighet att erbjuda ett 20-tal unika villor i olika storlekar för att möta de krav och önskemål som vi nu ställts inför.

Lite längre ner på sidan hittar ni våra konferenspaket speciellt framtagna för att skapa extra trygghet och avskildhet, gemensamt för alla våra grupp- & konferenspaket är vårt grunderbjudande:

 • 34 hektar ö i Roslagens skärgård

 • Teambuildingaktiviteter uttomhus - alla aktiviteter sköts i egen regi

 • Alla måltider i egen villa eller unik lokal eller utomhuslunch över öppen eld

 • 20 unika konferenslokaler - utspridda över ön

 • 200 singelrum i stugor/villor/hotell

 • Aktiviteter som alltid ingår: inträde till spa & relax samt lån av båt, kajak, kanot & multi-court (i mån av plats)

Skeviks Gård - Stockholm

Den vackra skärgårdsmiljön som bjuder på både arbetsro och inspiration, den senaste konferenstekniken och en mängd aktiviteter, både roliga och lagbyggande, gör Skeviks Gård till ett omtyckt konferensställe.

 

Här glömmer man heller inte betydelsen av god och hälsosam mat för en lyckad konferens. Maten är här- och närproducerad; man driver eget lantbruk och samarbetar med närliggande gårdar. Skön avkoppling är också viktig: Boka gärna de vedeldade badtunnorna för dina kolleger.

Skeviks Gård passar både mindre och större grupper. Små sällskap har dessutom möjlighet att konferera i ett eget hus.

Loka Brunn

Mitt i trolska Bergslagen, där rofylldheten är total och luften så klar att varje andetag känns som en inre rening - där ligger Loka Brunn som skänkt människor livskraft i 300 år.

 

Vattensalongen invigdes hösten 2011 och ligger vid sjön Norra Loken. Här finns en unik spaupplevelse i form av bad, bastur, behandlingsavdelning, golfhall och en spareception med butik och servering. Vår behandlingsavdelning erbjuder bland annat massage, kroppsbehandling, Lokas specialiteter och exklusiva ansiktsbehandlingar med diamantslip.

Idag finns 54 hus på Loka Brunn, byggda från 1700-talet och fram till idag. Som gäst hos oss bor ni bekvämt i bland annat Finnhyttan, Parkvillan, Kungsbyggnaden, Bergstralska huset, Charitéen, Hvilan, Bondeska huset och Lilla Societetshuset. Alla hus är unika och bär på en historia värd att uppleva.

Villa Sandudden - Värmdö

Villa Sandudden på Ingarö i Stockholms skärgård för en unik konferensupplevelse!

Villa Sandudden garanterar total enskildhet i våra villor och tar maximalt emot två sällskap samtidigt - perfekt för ledningsgrupper och andra möten där ni behöver vara för er själva.

När mötet är avslutat för dagen, det är då Villa Sandudden verkligen levererar. Njut av en stund i bastun, ta en promenad eller joggingtur i skogen, låna roddbåtar för en fisketur, sitt på bryggan med tårna i vattnet, utmana varandra i något sällskapsspel – möjligheterna är oändliga!

Båsenberga Hotell & Konferens

Nära blir en fullträff i sörmlandsidyll

Nära är det till det mesta. Nära till tåget från storstaden, nära till skogens tystnad och nära till avkopplande upplevelser!

Historien om Båsenberga bär med sig en påminnelse om äkthet och jordnära förhållanden. Det står vi för fortfarande. Vi vill fylla ditt möte med omtanke och personlighet.
Den gemytligt avspända atmosfären möter du runt varje hörn, i varje vrå. Stämningen och det personliga mottagandet bidrar till maximal inspiration och största möjliga utbyte av din konferens. Vi står för kvalitet och omsorg i detaljer.

Våra möteslokaler är individuellt inredda och omsorgsfullt helrenoverade. Genomgående är dom ljusa, funktionella och effektiva i en harmonisk och gemytlig miljö med all modern teknik du behöver. Samtliga våra möteslokaler ligger praktiskt samlade i huvudhuset. 

Körunda

En skön miljö bjuder in till inspirerade möten, möten på landet – endast 35 minuter från City. Många av våra aktiviteter arrangerar vi själva. Här kan ni laga mat tillsammans, köra ett fyspass eller njuta ett lugnt yoga-pass tillsammans med kollegorna. Här finns också en hel del fria aktiviteter.

Hos oss hittar du en flexibel konferensanläggning söder om Stockholm med allt i samma hus. Utanför dörren omges du av vacker naturskön miljö och sjön Muskan precis bredvid. Här finns alla möjligheter att röra på sig efter en lång konferensdag. Antingen på egen hand eller som en gruppaktivitet.

ADRESS:
Kanebo Event AB

Nyborgsgatan 9

711 34 Lindesberg, Sverige

kanebo-vit.png
 • Facebook Social Ikon
 • Instagram

HEMSIDAN ÄR PRODUCERAD AV:
Kanebo Webdesign 2021 

www.kanebowebdesign.se

Kanebo-webdesign-white-liten.png

TELEFON:

 +46 (0)70-937 23 78

 • Facebook
 • YouTube
 • Instagram