Konferens på

landet

 

Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog, Stora Mellösa

På Katrinelunds Gästgiveri möts ni av en lugn miljö som stimulerar till bra möten. Njut av god mat och sov gott i vackert inredda rum.

GÄSTGIVERIET - öppet året runt
Konferens, bröllop, fester, företagsevent eller en trevlig middag i goda vänners lag. Katrinelunds Gästgiveri bjuder på genuin miljö och vackra omgivningar. Njut av utsikten över Hjälmaren, mys framför brasan och låt smaklökarna tillfredsställas av kökets fantastiska gastronomi.

BRÖLLOP & FEST
Katrinelund är som gjort för bröllop och fester - stora som små. Här finns underbara miljöer både utomhus och inne på Gästgiveriet och Sjökrogen. 
Vi kan hjälpa er med allt från att stå för den gastronomiska menyn, dukning, dekorationer och transporter till kontakt med fotograf, musiker, vigselförättare m fl. Välj själva om ni vill ha hjälp med hela paketet eller delar. Vi lovar att göra vårt yttersta för att ni ska få den bästa dagen!

Villa Sandudden på Ingarö i Stockholms skärgård för en unik konferensupplevelse!

Villa Sandudden garanterar total enskildhet i våra villor och tar maximalt emot två sällskap samtidigt - perfekt för ledningsgrupper och andra möten där ni behöver vara för er själva.

När mötet är avslutat för dagen, det är då Villa Sandudden verkligen levererar. Njut av en stund i bastun, ta en promenad eller joggingtur i skogen, låna roddbåtar för en fisketur, sitt på bryggan med tårna i vattnet, utmana varandra i något sällskapsspel – möjligheterna är oändliga!

Skeviks Gård - Stockholm

Den vackra skärgårdsmiljön som bjuder på både arbetsro och inspiration, den senaste konferenstekniken och en mängd aktiviteter, både roliga och lagbyggande, gör Skeviks Gård till ett omtyckt konferensställe. Här glömmer man heller inte betydelsen av god och hälsosam mat för en lyckad konferens. Maten är här- och närproducerad; man driver eget lantbruk och samarbetar med närliggande gårdar. Skön avkoppling är också viktig: Boka gärna de vedeldade badtunnorna för dina kolleger.

Skeviks Gård passar både mindre och större grupper. Små sällskap har dessutom möjlighet att konferera i ett eget hus.

Färna Herrgård & Spa

Hotell, restaurang och spa i vackra Bergslagen.
I den trolska Bergslagsskogen, 45 minuter från Västerås och 60 minuter från Örebro ligger Färna Herrgård & Spa.

Färna är en plats att njuta av, oavsett om du är här på en romantisk weekend, dagspa eller en konferens. Herrgården grundades 1776 och här har drivits både järn- och skogsbruk. Här kan du verkligen uppleva kontrasten mellan de vackra herrgårdssalongerna och bergslagsnaturen.

Please reload

Loka Brunn

Mitt i trolska Bergslagen, där rofylldheten är total och luften så klar att varje andetag känns som en inre rening - där ligger Loka Brunn som skänkt människor livskraft i 300 år.

 

Sedan 2007 ägs Loka Brunn av familjen Spendrup. Som gäst kan du förvänta dig personlig service och självklart alla våra goda drycker. Att vistas på Loka Brunn ska kännas som att komma hem till vår familj. 

Vattensalongen invigdes hösten 2011 och ligger vid sjön Norra Loken. Här finns en unik spaupplevelse i form av bad, bastur, behandlingsavdelning, golfhall och en spareception med butik och servering. Vår behandlingsavdelning erbjuder bland annat massage, kroppsbehandling, Lokas specialiteter och exklusiva ansiktsbehandlingar med diamantslip.

Idag finns 54 hus på Loka Brunn, byggda från 1700-talet och fram till idag. Som gäst hos oss bor ni bekvämt i bland annat Finnhyttan, Parkvillan, Kungsbyggnaden, Bergstralska huset, Charitéen, Hvilan, Bondeska huset och Lilla Societetshuset. Alla hus är unika och bär på en historia värd att uppleva.

Sommarhemmet - Äventyrens ö

ETT EGET SKÄRGÅRDSHUS OMGIVET AV VATTEN TILL ER NÄSTA KONFERENS.

Sommarhemmet är en rofylld och privat mötesarena i en bedövande vacker natur i Stockholms skrägård. Du kan hyra det för en härlig konferens i Stockholms Skärgård.

Sommarhemmet är ingen vanlig mötesplats, där finns bara fågelkvitter, vindens brus, vågornas svall och fantastiska solnedgångar.

Idag kan du hyra huset för din grupp. Ingen annan än ni själva har tillträde till huset så länge ni är där. Husets matsal kan användas för möten. Den är utrustad med whiteboard och blädderblock.

I sommarhemmet finns 11 rum med hotellsängar. Större grupper kan, med hjälp av pullmansängar (som fälls ner) disponera 27 bäddar fördelade enligt följande:

8 Dubbelrum
2 Fyrbäddsrum
1 Trebäddsrum
Två stora nya duschrum (totalt 6 st) och wc i korridore

Marholmen

Marholmen är ett örike i Roslagen för rekreation, inspiration och möten. En timme från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Ljusår från vanligheten. Hotellrum med panoramavy eller skärgårdsstuga med strandtomt? Du väljer.

Båsenberga Hotell & Konferens

Båsenberga Hotell & Konferens ligger vackert inlindat bland åkrar, äppelträd och golfbana i en sörmländsk miljö vid sjön Kolsnaren i Vingåkers Kommun. Här har den golfbitne 100 meter till första tee. Historiskt var Båsenberga ortens fattighus.

Please reload

  • Linkedin Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

ADRESS:
Kanebo Event AB

Nyborgsgatan 9

711 34 Lindesberg, Sverige

TELEFON:

 +46 (0)70-937 23 78

HEMSIDAN ÄR PRODUCERAD AV:
Kanebo Webdesign 2020 

www.kanebowebdesign.com

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram