top of page
Mamma-Mu-och-kråkan.png

Mamma Mu & Kråkans Muuusikäventyr

”Mamma Mu & Kråkans Muuusikäventyr” är en rolig 20 minuter lång minishow för alla barn.

Showledaren guidar dig igenom några av de mesta kända & älskade låtarna skrivna av Mamma Mu & Kråkans skapare, Jujja Wieslander. Klappa takten till ”Min lilla kråksång”, stampa fötterna till ”Om det börjar regna” och skaka rumpa till ”Vipp-på-rumpanaffär”!

 

Direkt efter showen går karaktärerna ner från scenen så alla barn får chans att få en kram och ett foto med landets mest älskade ko & kråka. 

Se alla barnfigurer här >>

Fåret Shaun 4.jpg

Minidisco med danslekar

Utöver scenhowerna kan vi även erbjuda “Minidisco med danslekar”, en lite mer spontan show med nedanstående figurer: 

 

​Mamma Mu & Kråkan, Bing & Flopp, Pelle Svanslös & Maja Gräddnos, Fåret Shaun, Smurfarna,  Mumintrollet, Lilla Spöket Laban, Paddington, Biet Maya, Angry Birds, Smurfarna, Dinosaurietåget och Miffy.

Se alla barnfigurer här >>

 

Barnunderhållning Pettson & Findus.jpg

Sjung med Pettson & Finuds

En sångglad familjeföreställning med Sven Hedman som Pettson och Fanny Wistrand som Findus.

De tar publiken med storm genom många av de populära figurernas roligaste påhitt: när de tältar, sätter köttbullar, skrämmer räv och försöker baka pannkakstårta. Och publiken får vara med och sjunga mest hela tiden. Och det brukar de göra av hjärtats lust. Annars är det bara att skratta och mysa åt de välkända berättelserna. Nu är det äntligen dags för Findus och vara med igen, och vilken Findus sen! Fanny Wistrand är en mycket personlig musiker och artist och låtskrivare.

Se klipp på Youtube

Peter Rylander.webp

Peter Rylander

Peter Rylander - entertainer, konferencier och publikcoach, som höjer ert event till maxnivå med en god och unik energi!

Familjedag, festival, barnunderhållning, familjeunderhållning & kalas!
Peter sätter verkligen en extra krydda på ert event och får garanterat både små och stora att skratta, sjunga, dansa och springa ;-) Ett exempel kan vara Amigoshowen som är en mix av disco, lek, frågesport och glädje!
Naturligtvis finns flera olika koncept som ger extra energi och lyfter ert arrangemang till oanade höjder!

Hyr en jultomte i släde.jpeg

Jultomten på besök

Jultomten kommer på besök. Sittandes i en släde eller trilla eller på en tomtetron tar han emot önskelistor och önskar God Jul till alla snälla barn. Trött på tomten? Tomtemor ställer gärna upp i stället.

Tomten finns i Stockholm. Men kan transporteras med sin släde till andra städer mot resetillägg.

Odla med Biet maya 1.jpg

Planteringsskola med Biet Maya

Biet Mayas odlingsaktivitet är utan tvekan vår mest populära & uppskattade aktivitet på våren & försommaren, men självklart kan den anpassas till andra årstider. Sedan 2016 har tusentals barn i hela landet odlat fram solrosor, solhattar och vattenkrasse på köpcentrum, gator & torg​ Aktiviteten består av två delar: Fröplantering och tips-promenad.

Förplantering: Först kommer barnen till oss för att odla. Vi tar med allt som behövs för aktiviteten - potter & frön, skopar & vatten, jord & bord - och tillsammans med Maya sår barnen ett frö som de tar med sig hem som en souvenir från dagens besök.

Tipspromenad: I närområdet har Maya hängt upp 10 frågor om blommor, bin och sig själv. Så fort barnen är klara med fröplanteringen får de en penna och svarsark och springer iväg för att hitta och svara på frågorna.

Se alla barnfigurer här >>

Bing & flopp.jpg

Traditionell Meet & Greet

Önskar du en lite enklare aktivitet men en aktivitet som ändå lockar barnfamiljer finns vår traditionella ”Meet & Greet” med någon av barnens favoritfigurer.

 

Figuren är på plats i 3-5 timmar utefter dina önskemål för att busa och skoja med alla barn, dela ut oändliga gratiskramar, och framför allt att ge barnens en oförglömlig dag.

 

Meet & Greet kan bokas med nedanstående figurer:

Mamma Mu & Kråkan, Bing & Flopp, Pelle Svanslös & Maja Gräddnos, Fåret Shaun, Smurfarna,  Mumintrollet, Lilla Spöket Laban, Paddington, Biet Maya, Angry Birds, Smurfarna, Dinosaurietåget och Miffy.

Se alla barnfigurer här >>

Klangsagor barnunderhållning

Klangsagor 

Under ett träd fyllt av klanger och musik möts två personer och berättar sagor för varandra. Det är sagor om glädje, om sorg, om utsatthet och gemenskap.
Klangsagor är en musikalisk teaterföreställning med barnets perspektiv som utgångspunkt.

Isabelle Boström och Olof Göthlin, scenkonstnärer i Scenbruket, spelar, sjunger, mimar och berättar ”Klangsagor”. Föreställningen innehåller interaktiva moment med publiken.

 

  • Familjeföreställning

  • 35 minuter

  • Övrigt: publiken sitter i en halvcirkel på golvet. Ni får gärna lägga ut ett mjukt underlag.

rollo.jpg

Trollkarlen Rollo

Rollo är en Stockholmsbaserad trollkarl som uppträder i hela Sverige (och ibland även utanför). Han har jobbat med barnkalas sen 2008, på allt från små familjefester till stora företagsevent. 

Trollkarlen Rollo kommer till ditt barns kalas, eller till eran skolavslutning, och barnen samlas framför scen-området sen drar det igång!

Barnen skrattar skriker och hjälper trollkarlen lösa magiska problem, jagar busiga trollstavar och bli trollisar själva! Fokuset är på barnen, men även dom vuxna kommer ha det roligt.

Showen är 25-30 min lång.

Rollo har 3 varianter på showen för 3 olika målgrupper: 4-9 år eller 10-15 år.

Fåret Shaun.jpg

Fåret Shauns ”Championsheeps”

Fåret Shauns ”Championsheeps” är en rolig aktivitet för dig som vill ha ett lite större arrangemang på din handelsplats eller festival. Aktiviteten är lämpad för alla barn från 3 år och uppåt och fungerar både som enkel aktivitet, eller som femkamp med vinster för olika åldersgrupper.

 

Och självklart är Fåret Shaun på plats under hela dagen för att ge alla barn en kram, en high-five & en fotomöjlighet!

 

Vi bygger upp 5 olika stationer, samtliga inramade med brandade backdrops och konstgräsmatta. Varje station har en dedikerad aktivitetsledare som hjälper barnen under hela dagen.

Aktiviteterna är:

VÄLTA BONDEN, KASTA GRIS, TORNBYGGET,

HÄSTSKOKAST och HINDERBANAN.

Se alla barnfigurer här >>

Jimmy-Olsson-motorcykelshow.jpg

Motorcykelshow med Jimmy Olsson

Dem flesta känner säkert igen Jimmy ifrån gruppen Rackartygarna, där han varit en central del sedan start.

Jimmy har tillsammans med gruppen Rackartygarna blivit 2a i TV-programmet Talang, och har genom åren turnerat runt i Sverige och showat på sin motorcykel.

Jimmy har en gedigen bakgrund som trial förare, och imponerar minst sagt med sin körtekniska förmåga.

I sin motorcykelshow tar han med sig en stor ställning som han bygger upp. Den kör han på med hojen och klättrar runt, sen tar han in folk från publiken som han brukar skoja lite med. Han har även en hoj utan framgaffel som han brukar åka runt med. 

Se klipp >>

Tobbe trollkarl.jpg

Tobbe Trollkarl

För alla mellan 0-99 år!

Tobbe är en av Sveriges mest bokade barn&familjunderhållare. Han bjuder på en show utöver det vanliga, glöm gamla gubbar i höga hattar, här är det galet tempo, galen humor & trolleri i en salig blandning!


Showen är anpassad för en familjepublik med mycket skratt, där dom vuxna skrattar minst lika mycket som barnen. Just det skiljer kanske Tobbe mest från andra barnakter idag.

 

Är scenen stor kan showen byggas ut med stora illusioner, assistenter och teknik, allt är möjligt!

daniel kane.jpg

Daniel Kane

Han slog igenom för den breda publiken när han gjorde succé på Talang i TV4 och sågs av 8 miljoner svenskar & över 60 miljoner på sociala medier som Facebook. Han har däremot varit verksam som underhållare på företagsevent och andra event i många år.

Hans shower har visats över hela Sverige men även i Berlin, Oslo, London med flera. Med sin stora erfarenhet är han ofta bokad på företagsevent i Stockholm-Göteborg-Malmö. Där väver han in sina shower tillsammans med andra talare och underhållare. Spektakulär magi – Oförglömlig underhållning!

Påskaktivitet.jpg

Påskpyssel & äggjakt

Påskpyssel kan bokas med valfri figur, med vår fina påskhare (bild ovan) eller endast pysselaktivitet.

 

Barnen pysslar fram påskkort & annat påskpynt innan vi skickar iväg dem på “Påskäggsjakten” – en rolig skattjakt där FEM lyckliga barn vinner ett godisfyllt påskägg!

Se alla barnfigurer här >>

Adriankrog.webp

Football freestyle med Adrian Krog

Adrian Krog är världsmästare i fotboll i freestyle, liveartist och är en stor influencer på sociala medier. De senaste 15 åren har han rest världen runt med sin boll och uppträtt i alla möjliga evenemang.

Han kan erbjuda freestyle fotbollsframträdanden, lära ut färdigheter till deltagare, ta med freestylebollar, sälja freestylebollar, skriva autografer och engagera sig i publiken. Han kan också använda sina sociala plattformar för att marknadsföra evenemang.

Passar köpcentrum och familjedagar, fotbollscuper, produktlanseringar mm.

Se klipp på Youtube här >>

Filiokus Fredrik.jpg

Foliokus Fredrik

Filiokus Fredrik är en av Sveriges populäraste barnunderhållare som har turnérat i över 10 år med sina interaktiva trolleri- och buktalerishower. Fredrik har skrivit elva trolleriböcker som tillsammans har sålt över 100.000 exemplar.
 
Filiokus Fredrik är Svensk mästare i barntrolleri. Han har medverkat i barnTV över 100 gånger, finns med i Guiness Rekordbok och har fått en egen bakelse på konditoriet i Boden. Har även rekordet i världens snabbaste och världens högsta boksläpp!

Dogge Doggelito.jpg

Dogge Doggelito

Hiphopens gudfader rör sig i hela Sverige igen och kommer nära er, på behagligt avstånd så klart, med sin nya avskalade musikaliska ensemble!

Dogge bjuder på en bred repertoar av nya och gamla låtar, från hans senaste album och även några klassiker från tiden med The Latin Kings.

Övriga program
Dogge’s rappskola Här inspirerar Dogge och visar hur man skapar en ny låt, tillsammans med deltagarna som kan bestå av ungdomar, barn eller vuxna.

Se även vår barnaktiviteter här >>

Magic Hat

Barnunderhållning

Här hittar du barnunderhållning och familjeunderhållning som tex. meet & greet med kramgoa figurer, scenshower, minidisco, trollkarlar och TV-figurer till tex. kalas, festivaler, familjedagar och köpcentrum mm.

bottom of page