Här hittar du barnunderhållning och familjeunderhållning som tex. clowner, gycklare, magiker, trollkarlar och TV-figurer till tex. kalas, familjedagar, köpcentrum mm

Barnunderhållning Pettson & Findus.jpg

Sjung med Pettson & Finuds

En sångglad familjeföreställning med Sven Hedman som Pettson och Fanny Wistrand som Findus.

De tar publiken med storm genom många av de populära figurernas roligaste påhitt: när de tältar, sätter köttbullar, skrämmer räv och försöker baka pannkakstårta. Och publiken får vara med och sjunga mest hela tiden. Och det brukar de göra av hjärtats lust. Annars är det bara att skratta och mysa åt de välkända berättelserna. Nu är det äntligen dags för Findus och vara med igen, och vilken Findus sen! Fanny Wistrand är en mycket personlig musiker och artist och låtskrivare.

1024px-Youtube.png
ayabaya band.jpg

Aya Baya band

Vi spelar svängig barnmusik för hela familjen. I en fartfylld föreställning får ni höra barnens alla favoritlåtar. “Rörelse”- och “sjung med”-låtar blandat med upptåg och påhitt gör att det blir svårt att sitta still. Även om vi utgår från Stockholm så försöker vi hinna med hela Sverige. Inget evenemang är för litet, ingen festival är för stor, Aya Baya sätter fart på barnen och även på far och mor.

Några av låtarna som vi spelar

Krokodilen i bilen, Faster Ingeborg, Var bor du lilla råtta?, Vipp-på-rumpan-affär, Imse vimse-reggae, Kom och låt oss sjunga, Vi cyklar runt i världen, Honkey-tonkey, Simtur/Seacruise, En kulen natt, I en dans/Let’s dance, Hjulen på bussen, I ett hus som rap -50s rock och AC/DC-stajl, Klappa händerna, Hajarna och många fler sånger.

1024px-Youtube.png
Prinsessan Sandra & Prinskörven.jpg

Prinsessan Sandra & Prinskörven

Prinsessan Sandra och Prinskörven har hittat en hel stor skattkista full av överraskningar, hemligheter, ruskigheter, fnatt och skratt! Visst vill ni också ta en titt?

Prinsessan Sandra och Prinskörven är en fartfylld, interaktiv föreställning anpassad för barn i åldrarna 3-10 år, där barnen aktivt deltar i föreställningen och tas med på en hänförande och förtrollande resa bland prinsar, prinsessor, robotar, samer och börvelsnytor.


Showen innefattar massor av klädombyten, interaktiva lekar för barnen, sketcher, massor av tokerier och framför allt sång och dans. Allt framförs med egen- skrivet material och bland annat låtar från sommarlovsmorgon Hej, hej sommar.

1024px-Youtube.png
Jecko-&-Jessie.jpg

Jecko & Jessie

Jecko och Jessie har synts i SVT:s Barnkanalen sedan 2012 i program som Mysteriet, Sommarlov och i det egna succéprogrammet Så gör man inte. De senaste åren har de också varit flitiga på att resa runt i hela landet med sina hyllade liveföreställningar. Vet du inte vilka figurerna är, fråga närmsta barn. Eller kolla SVT-play & Youtube. 

Jecko och Jessie är tillbaka med en helt ny föreställning och som vanligt sker allt i ett rasande tempo med humor, slapstick, akrobatik, trolleri och överraskningar. Att få skratta och le är kanske viktigare än någonsin och det är just det som är drivkraften i showen Ett skratt för livet. På ett roligt sätt visar Jecko och Jessie oss på enkelheten i livet och uppmanar till en mer lättsam inställning till nuet.

1024px-Youtube.png
Sara Edwardsson _DANSBARN.jpg

Sara Edwardsson från SVT Bolibompa

Sara Edwardsson släpper nu sitt första album under eget namn. Hon har en lång och gedigen bakgrund inom barnmusik, barn-tv och teater.

Fyra tidigare barnskivor har det blivit, två med bandet ”Vilda Baciller” och två skivor i sin roll som hjältinnan Supersnällasilversara, då givetvis tillsammans med Stålhenrik, som ledde till en grammisnominering och även en bejublad julkalender. I programmet ”Den Flygande Mattan” har hon fått barn runt hela vårt land att sjunga med och dansa framför tv-apparaterna.

1024px-Youtube.png