top of page
Mamma Mu och kråkans musikäventyr.jpg

Mamma Mu & kråkans muusikäventyr

”Mamma Mu & Kråkans Muuusikäventyr” är en rolig 20 minuter lång minishow för alla barn.

Showledaren guidar dig igenom några av de mesta kända & älskade låtarna skrivna av Mamma Mu & Kråkans skapare, Jujja Wieslander. Klappa takten till ”Min lilla kråksång”, stampa fötterna till ”Om det börjar regna” och skaka rumpa till ”Vipp-på-rumpanaffär”!

 

Direkt efter showen går karaktärerna ner från scenen så alla barn får chans att få en kram och ett foto med landets mest älskade ko & kråka. 

Fåret Shaun 4.jpg

Minidisco med danslekar

Utöver scenhowerna kan vi även erbjuda “Minidisco med danslekar”, en lite mer spontan show med nedanstående figurer: 

 

​Mamma Mu & Kråkan, Bing & Flopp, Pelle Svanslös & Maja Gräddnos, Fåret Shaun, Smurfarna,  Mumintrollet, Lilla Spöket Laban, Paddington, Biet Maya, Angry Birds, Smurfarna, Dinosaurietåget och Miffy.

 

Två-röda-prickar-på-picknick 1.jpg

Två röda prickar på picknick

Siv fyller år och dukar upp till picknick för en. Hon firar alltid ensam. På sitt sätt.

Tut tut! Vem där? En främling rullar in och ställer allt på ända. 

De möts i ett virrvarr av girlangtrassel, missförstånd och en sprucken ballong. 

Picknick för en blir picknick för två - hur ska det gå? 

 

En föreställning baserad på fysisk komik med specialkomponerad musik. Här blandas teater med akrobatik. Två nyfikna clowner möter publiken och tar med dom på en fest som dom sent kommer glömma. 

 

En clownföreställning för hela familjen!

Tid: 30 min

Spelyta: 5x5m

Kan spelas utomhus

Filiokus Fredrik.jpg

Foliokus Fredrik

Filiokus Fredrik är en av Sveriges populäraste barnunderhållare som har turnérat i över 10 år med sina interaktiva trolleri- och buktalerishower. Fredrik har skrivit elva trolleriböcker som tillsammans har sålt över 100.000 exemplar.
 
Filiokus Fredrik är Svensk mästare i barntrolleri. Han har medverkat i barnTV över 100 gånger, finns med i Guiness Rekordbok och har fått en egen bakelse på konditoriet i Boden. Har även rekordet i världens snabbaste och världens högsta boksläpp!

Planteringsskola med Biet Maya.jpg

Planteringsskola med Biet Maya

Biet Mayas odlingsaktivitet är utan tvekan vår mest populära & uppskattade aktivitet på våren & försommaren, men självklart kan den anpassas till andra årstider.

 

Sedan 2016 har tusentals barn i hela landet odlat fram solrosor, solhattar och vattenkrasse på köpcentrum, gator & torg. 

Aktiviteten består av två delar: Fröplantering och tipspromenad.

Meet and greet.jpg

Traditionell Meet & Greet

Önskar du en lite enklare aktivitet men en aktivitet som ändå lockar barnfamiljer finns vår traditionella ”Meet & Greet” med någon av barnens favoritfigurer.

 

Figuren är på plats i 3-5 timmar utefter dina önskemål för att busa och skoja med alla barn, dela ut oändliga gratiskramar, och framför allt att ge barnens en oförglömlig dag.

 

Meet & Greet kan bokas med nedanstående figurer:

Mamma Mu & Kråkan, Bing & Flopp, Pelle Svanslös & Maja Gräddnos, Fåret Shaun, Smurfarna,  Mumintrollet, Lilla Spöket Laban, Paddington, Biet Maya, Angry Birds, Smurfarna, Dinosaurietåget och Miffy.

Kotte och vera.jpg

Kotte & Vera

Ett fartfyllt äventyr om två trollsyskon, Kotte och Vera, som ska storstäda skogen.

”Vera tycker det är supertråkigt att städa och hittar på en massa tokiga undanflykter. Kotte är listig och får Vera tillslut att hålla i en sopborste.” Publiken blir delaktiga i föreställningen från start och rycks med i undanflykterna som leder till busiga upptåg, vattenkrig, allsång, sopsortering och en spännande avslutande skattjakt. Alla barnen får med sig hem en kristallvattensten från skattkistan!

För barn från 2 år

Skådespelare: Anna Samil och Tony Samil

Peter Rylander.webp

Peter Rylander

Peter Rylander - entertainer, konferencier och publikcoach, som höjer ert event till maxnivå med en god och unik energi!

Familjedag, festival, barnunderhållning, familjeunderhållning & kalas!
Peter sätter verkligen en extra krydda på ert event och får garanterat både små och stora att skratta, sjunga, dansa och springa ;-) Ett exempel kan vara Amigoshowen som är en mix av disco, lek, frågesport och glädje!
Naturligtvis finns flera olika koncept som ger extra energi och lyfter ert arrangemang till oanade höjder!

Fåret Shaun.jpg

Fåret Shauns ”Championsheeps”

Fåret Shauns ”Championsheeps” är en rolig aktivitet för dig som vill ha ett lite större arrangemang på din handelsplats eller festival. Aktiviteten är lämpad för alla barn från 3 år och uppåt och fungerar både som enkel aktivitet, eller som femkamp med vinster för olika åldersgrupper.

 

Och självklart är Fåret Shaun på plats under hela dagen för att ge alla barn en kram, en high-five & en fotomöjlighet!

 

Vi bygger upp 5 olika stationer, samtliga inramade med brandade backdrops och konstgräsmatta. Varje station har en dedikerad aktivitetsledare som hjälper barnen under hela dagen.

Aktiviteterna är:

VÄLTA BONDEN, KASTA GRIS, TORNBYGGET,

HÄSTSKOKAST och HINDERBANAN.

mora träsk.jpg

Mora Träsk

Mer än 6000 liveshower, 1,5 miljoner sålda album. En halv miljon sålda videor. 28 miljoner visningar på Youtube. 5+++++ i Aftonbladet= världsklass, samt flera TV-serier.

Mora Träsk startade som ett 5-manna-rockband 1971. I början på 80-talet släppte man sitt första barn-album och det stora lyftet kom 1982 i och med sin första TV-serie ”Högtryck med Mora Träsk”.   Säg Tigerjakten, Fader Abraham. Klappa händerna och alla vet vad det handlar om. Mora Träsk är lika roligt för dem som upplevde Träsket på 80-talet som för deras barn idag. En barn- och familjeattraktion som vet hur man sätter fart på publiken.   Gör som Träsket – rör på fläsket!

Zillah Totte boka.jpg

Zillah & Totte

Världsmästare, Talang-vinnare, programledare på TV4 och storsäljande albumartist. Buktalerskan Zillah och hennes apa Totte är vid det här laget en välkänd duo och en av Sveriges allra mest anlitade artister. Materialets höga kvalitet tillsammans med Zillahs fingertoppskänsla och stora skicklighet som buktalerska, sångerska och komedienn gör Zillah & Totte till en akt i absolut toppklass.

Zillah & Totte på en föreställning där sketcher, musik och trolleri är återkommande inslag men vad som helst kan hända. Showen är uppbyggd av olika delar som kan kombineras så att den passar de flesta sammanhang.

rollo.jpg

Trollkarlen Rollo

Rollo är en Stockholmsbaserad trollkarl som uppträder i hela Sverige (och ibland även utanför). Han har jobbat med barnkalas sen 2008, på allt från små familjefester till stora företagsevent. 

Trollkarlen Rollo kommer till ditt barns kalas, eller till eran skolavslutning, och barnen samlas framför scen-området sen drar det igång!

Barnen skrattar skriker och hjälper trollkarlen lösa magiska problem, jagar busiga trollstavar och bli trollisar själva! Fokuset är på barnen, men även dom vuxna kommer ha det roligt.

Showen är 25-30min lång.

Rollo har 3 varianter på showen för 3 olika målgrupper: 4-9 år eller 10-15å

Påskaktivitet.jpg

Påskpyssel & äggjakt

Påskpyssel kan bokas med valfri figur, med vår fina påskhare (bild ovan) eller endast pysselaktivitet.

 

Barnen pysslar fram påskkort & annat påskpynt innan vi skickar iväg dem på “Påskäggsjakten” – en rolig skattjakt där FEM lyckliga barn vinner ett godisfyllt påskägg!

Barnunderhållning Pettson & Findus.jpg

Sjung med Pettson & Finuds

En sångglad familjeföreställning med Sven Hedman som Pettson och Fanny Wistrand som Findus.

De tar publiken med storm genom många av de populära figurernas roligaste påhitt: när de tältar, sätter köttbullar, skrämmer räv och försöker baka pannkakstårta. Och publiken får vara med och sjunga mest hela tiden. Och det brukar de göra av hjärtats lust. Annars är det bara att skratta och mysa åt de välkända berättelserna. Nu är det äntligen dags för Findus och vara med igen, och vilken Findus sen! Fanny Wistrand är en mycket personlig musiker och artist och låtskrivare.

Se klipp på Youtube

Tobbe trollkarl.jpg

Tobbe Trollkarl

Tobbe Trollkarl är barnens coolaste underhållare.

Tobbe är en av Sveriges mest bokade barn&familjeunderhållare. Han bjuder på en show utöver det vanliga, glöm gamla gubbar i höga hattar, här är det galet tempo, galen humor & trolleri i en salig blandning! Showerna är anpassad för en familjepublik med mycket skratt, där dom vuxna skrattar minst lika mycket som barnen. Just det skiljer kanske Tobbe mest från andra barnakter idag.

daniel kane.jpg

Daniel Kane

Han slog igenom för den breda publiken när han gjorde succé på Talang i TV4 och sågs av 8 miljoner svenskar & över 60 miljoner på sociala medier som Facebook. Han har däremot varit verksam som underhållare på företagsevent och andra event i många år.

Hans shower har visats över hela Sverige men även i Berlin, Oslo, London med flera. Med sin stora erfarenhet är han ofta bokad på företagsevent i Stockholm-Göteborg-Malmö. Där väver han in sina shower tillsammans med andra talare och underhållare. Spektakulär magi – Oförglömlig underhållning!

Se även vår barnaktiviteter här >>

Magic Hat

Barnunderhållning

Här hittar du barnunderhållning och familjeunderhållning som tex. meet & greet med kramgoa figurer, scenshower, minidisco, trollkarlar och TV-figurer till tex. kalas, festivaler, familjedagar och köpcentrum mm.

bottom of page