Skytteaktiviteter

Spännande skytteaktiviteter både utomus och inomhus.

Lerduveskytte, pistolskytte, paintball, laserlerduveskytte, skidskytte, eko aims, kickbikeskytte, pilbåge, rib & paintball mfl.

Pistolskytte (Stockholm)

På Sveriges modernaste skjutbana i Västberga kan både proffs och noviser testa pistolskytte inomhus. Hit kommer såväl poliser som kompisgäng, företagsgrupper, par, möhippegäng och andra som vill få en annorlunda upplevelse och en riktig adrenalinkick. Banan är godkänd för pistol- och revolver upp till kaliber .50AE (12,7 mm), samt gevär och k-pist 9 mm.

Elektroniskt pistolskytte

Med elektroniskt pistolskytte blir allt mycket roligare. Här kan ni utmana varandra i gangsterskytte, poängskytte eller komma på en egen tävling kring ert event.

Pistolskyttet passar så väl till bröllopsfesten som konferensen, mässan eller annan tillställning.

Här kan utrusning hyras tillsammans med instruktör eller enbart utrusning hyras. Fördelen med instruktör är att vi kommer och sätter upp anläggningen, sköter all elektronik och genomgång av allting. Alternativet är att vi ger er en snabb utbildning vid hämtning av utrustning så står ni enbart för hyran av utrusningen.

Laserlerduveskytte

Laserlerduveskytte är ett roligt och utmanande sätt att uppleva en spännande skyttetävling. Hagelgevären är äkta men modifierade med laserelektronik. Ofarliga infraröda signaler skickas iväg när deltagaren skjuter och en knall hörs från högtalarna. Målet är att träffa de plastduvor som skickas i väg från kastaren.

Svenska Klassiker

Bågskytte, Luftpistol, Kubb, Fotbollsgolf, Boule, Beachvolleyboll & Frisbeegolf är de klassiker som vi erbjuder här. Välj ut den aktivitet som ni tycker passar bäst med hänsyn taget till plats, tid och årstid! Svenska Klassiker passar för gruppen som vill ha en lite enklare aktiviteter med en instruktör som håller i det hela.

Miniskidskytte

En av de populäraste aktiviteterna vintertid är miniskidskytte. Alla kan vara med och banan är gjord så att alla kan se och peppa sina vänner i teknikbanan. Skyttet sker med luftgevär med kikarsikten men det kan ändå vara nog så svårt träffa rätt efter en snabb runda på skidorna. Massor av skratt utlovas!

Segwayskyttet

Segwayskyttet kombinerar teknik och nerver på ett spännande sätt. Vi bygger en segwaybana som deltagarna skall ta sig igenom. Därefter är det dags för bågskyttet där antal poäng påverkar hela lagets åktid. Här är noggrannhet viktigare än fart även om några att kommer att tro att tro det är tvärt om. Laget med bäst teamwork och koncentration blir vinnarna för dagen. 

Rib & paintball

Rib & Paintball är en actionspäckad aktivitet som startar med en fartfylld färd med RIB till en egen ö. Väl framme på ön hålls en säkerhetsgenomgång innan ni tar på er overaller och masker. Vapnet laddas fullt med bollar och när ni stegar ut på skogsbanan börjar adrenalinet pumpa.

Denna aktivitet startar och slutar i Stockholm city. Vill ni starta eller avsluta på annan plats kan det tillkomma en kostnad.

Please reload

Paintball

Paintball är idag en av världens snabbast växande extremsporter. Även om du är nybörjare kan vi lova dig att paintball kommer att sätta färg på din tillvaro, samtidigt som du sätter färg på dina vänner!

Prova på skidskytte

Just skidskytte är våran specialitet. Med många års erfarenhet, både som aktiva skidskyttar och som instruktörer har vi koll på hur man hanterar gevären, skidor och kunder!
Se här nedanför vilka aktiviteter vi har att erbjuda.

  • Skidskytte Live - Här får du prova på hur det är att vara skidskytt. Du välkomnas till Sveriges Nationalarena för just skidskytte här i Östersund. Här får du klämma och känna på bössan innan vi drar igång.

  • Elektroniskt Skidskytte - Elektroniskt skidskytte, en höjdare på fester, konferenser eller med kompisgänget!

  • Biathlon Clinic - Kombinera Skidskytte Live med en skidkurs. Här får du hela paketet, vi går igenom skidskyttet i detalj där du får prova hur det är att vara skidskytt på riktigt!

Älgskytte

När jaktsäsongen närmar sig är elektroniskt älgskytte ett optimalt sätt att öva, inspirera och locka.
Älgskyttet finns med både stillastående eller gående mål och det optimala avståndet är 10 meter mellan mål och vapen.
Så vill du locka folk till din monter, imponera på vännerna eller helt enkelt bara öva till jaktprovet har du kommit helt rätt!

Elektroniskt Älgskytte erbjuder vi med eller utan instruktör. Fördelen med instruktör är att vi kommer och sätter upp anläggningen, sköter all elektronik och genomgång av allting. Alternativet är att vi ger er en snabb utbildning vid hämtning av utrustning så står ni enbart för hyran av utrusningen.

Kickbikeskytte

Kickbikeskytte är en annorlunda aktivitet efter ett annan känt manér, nämligen skidskytte. Efter en kort genomgång startar vi tävlingen där en rolig teknikbana skall forceras med hjälp av sparkcyklarna innan det är dags att ladda vapnen. Målet är att vid det liggande samt stående skyttet skjuta ned 5 svarta skjutmål, där varje miss ger en straffrunda. Snabbast i mål blir vinnarna för dagen.

Skyttekampen

Här har vi kombinerat de tre mest efterfrågade skytteaktiviteterna i en rolig skyttekamp. Bågskyttet sker med tävlingsbågar, luftgevären har kikarsikten och luftpistolerna är lagom svåra att sikta med. Enkelt, roligt och alla kan vara med. Mest poäng blir vinnaren för dagen.

Katapultbygge

Katapultbygge är en rolig året-runt-aktivitet som verkligen kommer att sätta deltagarna på prov. Hur får man en sådan konstruktion att fungera? När katapulterna är klara radas de upp för tävlingsmomentet. Här kan vi utlova glada skratt och svavelosande eder över felaktiga kastvinklar och oförutsägbara hållbarhetsteorier!

Lerduveskytte

Lerduveskytte är en trevlig och spännande prova-på-aktivitet. Vi gör det tillgängligt för alla som vill pröva denna angenäma aktivitet utan några som helst förkunskaper. Vi inleder med en ordentlig säkerhetsgenomgång av vad som är viktigt att tänka på som skjutriktning, vapenhantering mm. Därefter inleds ett provskytte av 3 skott där all får göra sig bekanta med hagelgeväret. Därefter höjs tempot på skyttet och lämpligtvis avslutar vi skyttet med en skyttetävling!

Personlig utrustning: Oömma kläder anpassade efter väderlek.

Tidsåtgång: Aktiviteten pågår under ca 1.5 timme

Antal deltagare: 4 - 30 personer

Please reload

  • Linkedin Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

ADRESS:
Kanebo Event AB

Nyborgsgatan 9

711 34 Lindesberg, Sverige

TELEFON:

 +46 (0)70-937 23 78

HEMSIDAN ÄR PRODUCERAD AV:
Kanebo Webdesign 2020 

www.kanebowebdesign.com

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram