Skytteaktiviteter

Spännande skytteaktiviteter både utomus och inomhus. 

Lerduveskytte, pistolskytte, paintball, laserlerduveskytte, skidskytte, eko aims, kickbikeskytte, pilbåge, rib & paintball mfl.

laserlerduveskytte-1.jpg

Laserlerduveskytte

Laserlerduveskytte är ett roligt och utmanande sätt att uppleva en spännande skyttetävling. Hagelgevären är äkta men modifierade med laserelektronik. Ofarliga infraröda signaler skickas iväg när deltagaren skjuter och en knall hörs från högtalarna. Målet är att träffa de plastduvor som skickas i väg från kastaren.

skidkytte tord.jpg

Prova på skidskytte

Just skidskytte är våran specialitet. Med många års erfarenhet, både som aktiva skidskyttar och som instruktörer har vi koll på hur man hanterar gevären, skidor och kunder!
Se här nedanför vilka aktiviteter vi har att erbjuda.

  • Skidskytte Live - Här får du prova på hur det är att vara skidskytt. Du välkomnas till Sveriges Nationalarena för just skidskytte här i Östersund. Här får du klämma och känna på bössan innan vi drar igång.

  • Elektroniskt Skidskytte - Elektroniskt skidskytte, en höjdare på fester, konferenser eller med kompisgänget!

  • Biathlon Clinic - Kombinera Skidskytte Live med en skidkurs. Här får du hela paketet, vi går igenom skidskyttet i detalj där du får prova hur det är att vara skidskytt på riktigt!

Miniskidskytte.jpg

Miniskidskytte

En av de populäraste aktiviteterna vintertid är miniskidskytte. Alla kan vara med och banan är gjord så att alla kan se och peppa sina vänner i teknikbanan. Skyttet sker med luftgevär med kikarsikten men det kan ändå vara nog så svårt träffa rätt efter en snabb runda på skidorna. Massor av skratt utlovas!

Pistolskytte aktivitet.jpg

Pistolskytte (Stockholm)

På Sveriges modernaste skjutbana i Västberga kan både proffs och noviser testa pistolskytte inomhus. Hit kommer såväl poliser som kompisgäng, företagsgrupper, par, möhippegäng och andra som vill få en annorlunda upplevelse och en riktig adrenalinkick. Banan är godkänd för pistol- och revolver upp till kaliber .50AE (12,7 mm), samt gevär och k-pist 9 mm.

Segwayskyttet.jpg

Segwayskyttet

Sälsafari med RIB-bå