top of page
KEBNEKAISE.jpg

Bestig Kebenkaise med
Fredrik Sträng

BESTIG KEBNEKAISE MED ERA MEDARBETARE

Fredrik Sträng tränar och coachar er till toppen!

Konferera på fjällstationen med bastu, 2-rätters middagar och vedeldad brasa. Upplev fjällvärldens prakt i en stressfri miljö under lövfällningen eller på skidor under vårsmältningen. Åk hem efter 4 dagars äventyr med ny energi, nya insikter och som ett vinnande lag!

Upplev Kebnekaise och konferera i en avstressande fjällmiljö. Denna gruppaktivitet och vandring är den ultimata kombinationen för en hälsosam arbetsplats. Återvänd med förnyad energi, djupare insikter och som ett sammansvetsat lag.

Behöver ni ett sammansvetsat team för att hantera utmaningar och nå framtida mål? Vill ni öka arbetsglädjen på jobbet och stimulera medarbetarna till att bli hälsosammare?  I så fall är Kebnekaise med Fredrik Sträng som gjutet för er!

Upplev fjällvärldens prakt i en stressfri miljö under lövfällningen eller på skidor under vårsmältningen.  Konferera på fjällstationen med bastu, 2-rätters middagar och vedeldad brasa.

Fredrik har guidat grupper till Kebnekaise i över 20 år och nyckeln till framgång till en lyckad bestigning är att boka i tid, lyssna på ett föredrag med Fredrik där han berättar om hur vandringen går till, de krav som ställs på att lyckas och hur man förbereder sig på bästa sätt. Med detta som bas så kan era medarbetare träna och förbereda er på rätt sätt för att skapa ett minne för livet!

KEBNEKAISE I SIFFROR

Vi rekommenderar företag att välja den natursköna leden ”Östra leden” på Kebnekaise, som är 14 km tur och retur med 1400 höjdmeter, och det brukar ta mellan 10–12 timmar för grupper att komma i mål. Den erbjuder allt från glaciärvandring till en spektakulär lätt klättring på en via ferratta*-led, som ofta är den mest minnesvärda delen av resan. Jag garanterar att vår coachning till och med får människor som är höjdrädda att övervinna denna spännande bergsvägg!


*en skyddad klätterled med stålfixturer som kablar och räcken.

KEBNEKAISE GÖR DITT FÖRETAG TILL EN GREAT-PLACE-TO-WORK

Framgångsrika företag vet att det nu mer än någonsin är viktigt att attrahera begåvade människor och att investera i sina medarbetares personliga utveckling. Det krävs mer än en attraktiv lön för att de bästa i klassen ska stanna kvar i din organisation. Ett företags corporate responsibility, hållbarhet och hur de behandlar sina anställda är avgörande för att skapa ett ”andra hem” där de känner att de hör hemma. Jag har själv bevittnat hur Kebnekaise på ett positivt sätt stärkt företags medarbetare att tro på sig själva och anamma attityden laget före jaget. Att investera i Kebnekaise med ditt team kan slå alla era tidigare kick-offs tillsammans!

Vill ni ta ert företag till toppen? Behöver ert företag ett sammansvetsat team för att hantera kommande utmaningar och att nå framtida mål? Vill ni öka arbetsglädjen på jobbet ni och stimulera medarbetarna? I så fall är Kebnekaise med Fredrik Sträng som gjutet för er!

Programförslag:

Kebnekaise äventyret tar 4 dagar inkl. resa. Det lämpar sig bäst under perioden 12:e juni – 19:e sep eller från 12:e feb t.o.m. 2:a maj då Kebnekaise fjällstation är öppen.

Dag 1: 

Transport från hemorten till Kebnekaise fjällstation. 2-rätters middag och säkerhetsgenomgång av vandringen upp till Sveriges tak - Kebnekaise.

Dag 2: 

Vid gynnsamma väderförhållanden så vandrar vi upp på Kebnekaise 2104 m.ö.h. Denna tur tar ca: 6-7 timmar till toppen och ca: 3 - 4 timmar ned. Vi använder oss av Fredrik Sträng samt STF certifierade fjällguider under turen. Efter turen så bastar vi och på kvällen äter vi en 2-rätters middag.

Dag 3: 

Förmiddagen och kvällen tillägnas åt konferens med avbrott för en lättare klätterövning nära fjällstationen på klippan Kaipak (sommar och höst) eller en vandring till t.ex. jättegrytorna. De har under tusentals år formats av vattnets erosion. Vandringen hit är lätt och bjuder på härlig utsikt över Ladjovagge och Kebnekaises toppar. På vinter/vår kan vi istället erbjuda en skidtur. På kvällen lyssnar vi på ett föredrag med Fredrik Sträng med temat: ”Tankens kraft kan försätta berg ®” och avnjuter en 2-rätters middag.

Då vandringen uppför Kebnekaise är väderberoende så kan dag 2 och dag 3 ändra plats med kort varsel. Vid händelse av inställd vandring på Kebnekaise så kommer vi att genomföra en fjällvandring (sommar och höst) eller skidtur med t.ex. inslag av lätt och spännande isklättring (vinter och vår).

Dag 4: 

Vi äter frukost, packar ihop, lämnar fjällvärlden och åker hem fulla av energi och med glada minnen. 

 

Förhandskunskaper:

Normal kondition. Ska kunna vandra i 10 timmar i jämt tempo. Vi erbjuder även ett träningsprogram och förberedelseprogram inför ävnyret till Kebnekaise. Kontakta oss för mer information om dessa program.

 

Om Fredrik Sträng:

Fredrik Sträng har klättrat sju av jordens 8000-meters berg inkl. Mount Everest. Han har satt ett Guinness världsrekord och som förste svensk klättrat officiella 7 Summits – det högsta berget på varje kontinent. Han har gjort dokumentärfilm åt TV4, SVT, Discovery, National Geographic och gett ut två böcker.

Fredrik anlitas frekvent som motivationstalare för företag som t.ex. Volvo, SAAB, Sandvik, Cisco Systems, Midroc, PEAB, IBM, Samhall, ESRI-Group, Skanska, Alfa Laval, KPMG, Vattenfall, E-on, SEB, Posten, Swedbank, Folksam, Michelin m.fl. Fredrik arrangerar och deltar i events för företag där syftet är att motivera och ge dem verktyg för att skapa en vinnarattityd, rätt mental inställning och att skapa ett vinnande team.

Fredrik Sträng
bottom of page