Ljud, ljus och scen

till din fest!

1/3

Vi fixar ljudanläggning och ljusutrustning till ditt party

 

Vi använder aktiva högtalare från RCF , Yamaha och Mackie, vilket innebär att de har inbyggda och separata förstärkare för bas och diskant. Det gör dem mer effektiva och det finns även ett inbyggt skydd så det inte går att spela sönder dem.

Ljudanläggningarna är enkla att koppla ihop. CD-spelarna är redan anslutna till mixern i väskan/caset, man drar endast en signalkabel från mixern till varje högtalare (har du hyrt XL- eller XXL-paketet kopplar du in basen först och sedan topphögtalaren, som sitter på en stolpe i baslådan). Sist ansluter du elen, sedan är det kopplat och klart.

 

Vi har olika lösningar för små och stora privatfester: Tal- och sånganläggningar, ljud till studentflak och mycket mer.

Om ni planerar ett live-uppträdande med ett band eller trubadur går det att kombinera samma anläggning för både live- och dansmusik om det ska ske på samma plats. Hör av er till oss för komplettering av festpaket med mickar, monitorhögtalare och större mixer och annat.

 

Du kan hämta och lämna anläggningen själv, eller få en helhetslösning där vi löser allt med transport och montering. Vi kan även rekommendera en rad bra DJ:s, konferencierer och trubadurer.

 

Vi har även olika typer av miljöljus, fasadljus, scener och podier, projektorer och dukar.
Vi jobbar bara med välkända varumärken och produkter som vi vet fungerar bra, till exempel Pioneer, RCF, Mackie, Shure och Martin.

Visa mer
  • Linkedin Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

ADRESS:
Kanebo Event AB

Nyborgsgatan 9

711 34 Lindesberg, Sverige

TELEFON:

 +46 (0)70-937 23 78

HEMSIDAN ÄR PRODUCERAD AV:
Kanebo Webdesign 2020 

www.kanebowebdesign.com

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram