ADRESS:
Kanebo Event AB

Nyborgsgatan 9

711 34 Lindesberg, Sverige

HEMSIDAN ÄR PRODUCERAD AV:
Kanebo Webdesign 2020 

www.kanebowebdesign.com

TELEFON:

 +46 (0)70-937 23 78

  • Linkedin Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

Konferens i

skärgården

 

SKÄRGÅRDSKONFERENS

I en inspirerande skärgårdsmiljö erbjuder vi en rad olika alternativ för er skärgårdskonferens, från hotell och värdshus till fiskebodar och kojor.

 

Använd er av Kanebo Event så slipper ni den tidskrävande administrationen. Vi hjälper er med förslag på konferensanläggningar som passar just ert mål.

Ni kommer att tjäna mycket tid, pengar och energi på att låta oss göra det. Vi skräddarsyr efter era önskemål och syfte.

Nedan ser ni några exempel på anläggningar vi jobbar med. 

Klobben - Åland

På ön Klobben (uttalas Klåbben) i Saltviks ytterskärgård ligger vårt moderna fiskeläge. Här erbjuds en annorlunda vistelse i tio bodar med havet som närmaste granne.

 

Förr användes bodarna vid Ålands många fiskelägen för övernattning vid det slitsamma strömmingsfisket i utskären. I dag kan du istället leva enkelt men bekvämt och ombonat på Klobben. Närmare naturens krafter än så här är det svårt att komma. Oavsett väder och vind är din vistelse på Klobben oförglömlig.

Bodarna är byggda av virke från 500 år gamla furor från Saltviks skogar. Med tiden kommer de att bli vackert grånade. Sammanlagt finns 30 bäddar, men Klobben har möjlighet att husera upp till 40 personer. Öns saltarbod är en naturlig samlingsplats för möten och måltider. Måltider med äkta skärgårdskänsla skeppas från Silverskär!

Givetvis har Klobben en egen bastu. Den ligger inrymd i en klippskreva med en bastulav som är anpassad efter bergets form. Mer naturnära än så blir det inte.

Klobbens anda är svårt att förklara, den måste upplevas. Fastän vågorna slår och vinden viner är tystnaden och känslan av stillhet total. Till och med utsikten från öns utedass kommer att göra dig andlös!

Sandhamn Seglarhotell

På Sandhamn Seglarhotell har ni konferens i Stockholm, i gränslandet mellan skärgård och öppet hav. Ni kommer till en komplett konferensanläggning där havsvindarna och den dramatiskt vackra naturen ger en unik inramning.

Konferensen börjar när ni stiger ombord på en båt. Luften, naturen och skärgårdsbebyggelsen ger ro till själen och ni bryter er loss från den grå vardagen. På båten har ni ett inledande konferensmöte, eller passar på att umgås och prata av er. Och efter ett par timmar är ni framme på den plats där skärgården övergår i öppet hav. Här möts ni vid bryggan och personalen hjälper er till rätta.

Hotel Tylösand

Hotel Tylösand ägs sedan 1995 av Per Gessle och Björn Nordstrand. Sedan dess har hotellet förvandlats till västkustens mest personligt utformade upplevelsecenter med inriktning på inspiration, välbefinnande och modern popkultur.

 

Här kombineras designledande hotellboende med innovativa och högklassiga restauranger, branschledande spa, Sveriges största konstgalleri med inriktning på fotokonst och ett pulserande nöjesliv. Allt med den vidsträckta Tylösandsstranden precis utanför. Och ett leende på läpparna.

Stora Löknäsholmen

Stora Löknäsholmen är belägen på Norra Värmdö. 20 min med båt från Vaxholm, 45 med båt från centrala Stockholm och 9 sekunder med zip-linan (linbanan) från fastlandet.

Boende

Ni bor i vildmarkskåtor, expeditionstälten, trädtälten eller ”överlevnads skyddet” ni själva byggt.

Aktiviteter

Höghöjdsbanan

Den 106 meter långa ziplinan(linbanan) som tar gästerna från fastlandet till ön.

Teamaktiviteter

Tävlingar

Vattenaktiviteter. Kajak och kanotpaddling. Stand Up Paddle. Segling. Swimrun.

The Expedition. Här bygger ni ert eget lager, lagar er egen mat och njuter av den vackra skärgårdsnaturen som omger er. De fyra elementen blir närvarande för er i allra högsta grad.

Mat

Ingen mat smakar bättre än den mat som tillagas tillsammans utomhus. Tillsammans med en kock lagar ni mat över öppen eld och på gjutjärnspannor. Alla råvaror och matlagningsutrustning tillhandahåller vi.

Konferens

Ni konfererar i vårt stora dometält med plats för 50-200 personer. Dometältet ligger vackert beläget uppe på berget med härlig utsikt över Grindafjärden.

Ni kan också välja att paddla kajak till någon annan ö och där bygga upp ert egen camp, laga mat, umgås och aktivera er. Vi har all utrustning.

Silverskär - Åland

​BOKA EN EGEN Ö FÖR NÄSTA MÖTE
Överraska ditt företag, ditt team eller din förening med ett möte eller en konferens på en egen ö. På Silverskär får ni vara i total enskildhet, inget som distraherar utom möjligen en svävande havsörn.

 

Våra mötesrum, alla med en speciell prägel och med fiber eller wifi, ligger i skilda hus och passar för både större och mindre sällskap. Upp till hundra personer kan delta i dagskonferenser och sällskap på max 47 personer kan även övernatta.

Efter arbetet väntar olika aktiviteter. Dessutom är strandbastun varm!

Villa Sandudden

Villa Sandudden på Ingarö i Stockholms skärgård för en unik konferensupplevelse!

Villa Sandudden garanterar total enskildhet i våra villor och tar maximalt emot två sällskap samtidigt - perfekt för

ledningsgrupper och andra möten där ni behöver vara för er själva.

När mötet är avslutat för dagen, det är då Villa Sandudden verkligen levererar. Njut av en stund i bastun, ta en promenad eller joggingtur i skogen, låna roddbåtar för en fisketur, sitt på bryggan med tårna i vattnet, utmana varandra i något sällskapsspel – möjligheterna är oändliga!

Villa Soludden

Villa Soludden ligger i underbart västerläge, med sjötomt och fri utsikt över fjärden. Ska ni fatta stora beslut är det här en omgivning som ger energi och nya idéer.

Vill ni förhöja konferensen ytterligare föreslår vi en båttur ifrån staden. Mellan arbetspassen kan du koppla av med bastu, kallbad eller promenader i den tysta skogen och längs det stillsamma vattnet.

När arbetsdagen är slut kan vi anordna aktiviteter som skärgårdssafari i ribbåt, segling på vår yacht, jetski, golf, matlagningskurser samt vin- och whiskeyprovningar.

Hyr en egen båt - Charm charter

Konferera vid kaj eller ta en tur och låt skärgården segla förbi samtidigt som ni går igenom dagens agenda.

Personalen på båten bakar och brygger kaffe så inte blodsockret blir för lågt. Och när ni tycker det passar serveras en härlig lunch efter era önskemål. Skulle ni vilja ta en längre bensträckare för att pigga upp kroppen kan båten lägga till vid en skärgårdsö för en snabb promenad runt kobbarna.

Med placering mitt i stan på Strandvägen är det nära till allt. En unik konferenslokal, vare sig man väljer att lägga ut eller stanna i land.

Nässlingen

På Nässlingen kan Ni njuta av lugnet på en egen ö långt bort från storstadens stress. Här har ni chansen att arbeta helt ostört, ni har hela ön för er själva.

Ni bor bekvämt i hotellet eller avskilt i stugor, alla med wc och dusch. Det finns flera olika konferenslokaler och mötesrum i varierande storlek,  restaurang Svarta Malin serverar vällagad mat med influenser från närliggande öar.

På Nässlingen finns motionsspår, skogsgym, fotbollsplan och boulebana samt den fantastiska relaxavdelningen Sjöviset V.I.P med bastu, bad från brygga och bubbelpool.

Tanum Strand

Ett möte på Tanum Strand är så mycket mer än bara en konferens. Att komma till oss är också att andas den friska salta luften och att stanna upp en kort stund för solnedgången över havet. Just i de stilla ögonblicken, fritt från vardagens brus, väcks ofta de stora, nya tankarna.

 

Tanum Strand ligger precis vid strandkanten mitt emellan Grebbestad och Fjällbacka med kobbar och skär som utflyktsmål från hotellets brygga.

Please reload

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram