top of page
Image by Benjamin Child

Konferensbokning

Är du redo att ta dina affärsmöten till nästa nivå och imponera på dina kollegor, kunder och affärspartners? Med vår förstklassiga konferensbokningstjänst kan du göra just det och mycket mer! Vi erbjuder professionella lösningar för alla dina konferensbehov. Vi hjälper er att hitta rätt ställe att vara på för er konferens. Vi samarbetar med flera olika konferensanläggningar i hela Sverige och kan ge bra förslag på anläggning som passar budget och preferenser. 

Konferens i eget hus

Konferens i eget hus

Känner ni ett behov av lite extra avskildhet? Kanske har ni känsliga frågor att diskutera som kräver lugn och ro från händelser i omgivningen. 

häringe-slott.jpg

Konferens i södra Stockholm

Södra Stockholm erbjuder ett brett utbud av konferensanläggningar som är idealiska för företag som planerar konferenser, möten, aktiviteter och kick-off-evenemang.

trädtält, annorlunda konferens

Annorlunda konferenser

Trött på tråkiga konferenser? Här kommer några tips som ger er en annorlunda upplevelse!

kryssningskonferens.webp

Kryssningskonferens

Konferera kostnadseffektivt ute till havs. Letar ditt företag efter spännande lokaler för möten och events? Events, möten & minimässor - allt är möjligt på fartygen.

Image by Oscar Nord

Konferens i Stockholm city

 I Stockholms city finns många attraktiva lokaler för konferenser. Storstadspulsen står till förfogande.

Minnesvärda konferenser, icehotel

Minnesvärda konferenser

Vill du ge din personal en riktig en riktigt minnesvärd konferens. Något utöver det vanliga. 

gourmetkonferens

Gourmetkonferenser

Njut av god mat som är något utöver det vanliga. Närproducerade råvaror som är  tillverkade av kärlek till maten och gästerna. 

skidkonferens, kanebo event, skiconference sweden

Skidkonferens

En skidkonferens i fjällen eller i alperna är den optimala kombinationen av fysisk aktivitet och produktiva möten. 

Konferens i Stockholm Skärgård

Konferens i Stockholms skärgård

Håll er konferens i Stockholms i en underbar skärgårdsmiljö. Vi hjälper att boka en oförglömlig konferens i Stockholms skärgård.

konferens på landet, Katrinelunds gästgiveri & sjökrog

Konferens på landet

Samla ny energi för dig och ditt företag med en konferens på landet. Låt dig inspireras av lugna miljöer, anrika hus och natur-upplevelser inpå knuten.

Rånäs Slott.jpg

Slott & herrgårdar

En slotts- eller herrgårdskonferens är något unikt, att uppleva de historiska vingslagen och vackra omgivningarna ger konferensen ett speciellt mervärde.

hvar.jpg

Utlandskonferens

Vi skräddarsyr alla våra resor efter era önskemål och budget. Vi bokar allt ni behöver för en lyckad konferensresa utomlands.

Rosersbergs Slottshotell.jpg

Konferens i norra Stockholm

Konferens i norra Stockholm. Närheten till Arlanda och nära den vackra naturen. Här finns massor av möjligheter till en lyckad konferens. 

konferens i skärgården, klobben

Skärgårdskonferenser

Konferens i skärgården - En upplevelse man aldrig glömmer!  En skärgårdskonferens är ett ypperligt sätt att skapa ett oförglömligt minne i hela personalstyrkan

stora möten & kongresser. Evenemangsplanering, bokningsbolag, kanebo event

Stora möten & kongresser

Planerar ni en kongress och letar efter lämplig kongressanläggning? Vi samarbetar med Sveriges främsta kongress-anläggningar.

bottom of page