top of page

Motoraktiviteter

Testa dina och gruppens gränser!  

Garanterad adrenalinkick som svetsar er samman för resten av livet! Här har vi samlas motoraktiviteter som tex. Gokart, sportbilar, rally, race, fyrhjulingsafari, folkrace, Jeep terängkörning, skoter och isracing mm.

Folkrace.jpg

Folkrace - Huddinge och Borensberg

Ni kör ombyggda Volvo 740 modeller. Du kommer uppleva rally i ett rasande tempo. Spännande men ändå en säker motoraktivitet eftersom samtliga bilar är utrustade med säkerhetsbur och fyrpunktsbälte. Vi tillhandahåller utrustning, så som hjälm, overall & nackkrage. Detta ingår givetvis i priset.

Minst 6 pers.

Aktiviteten utförs i Huddinge eller Borensberg.

ATV-racing huddinge 4-hjuling

ATV-racing Huddinge

Tävla med våra häftiga fyrhjuliga motorcyklar på vardera 250 kubik. Ni kör dessa mot varandra på Stockholms häftigaste bana för uthyrning. Fyrhjulingarna är automatväxlade, d.v.s. att alla kan köra!

Ni tävlar med upp till 4 mc per lopp.

Exempel, är ni 12 personer delar vi upp er i tre kvalgrupper, med 4 personer i varje race. Oavsett hur många ni är, från kvalheaten går de tre bästa tiderna vidare till en A-final, de tre följande till en B-final.

Aktiviteten utförs i Huddinge.

 

Gokart på sjön - Båtracing i gokartbåt.j

Gokart på sjön - Huddinge

I den här lilla tuffa båten kör du nära vattenytan och med hastigheter upp mot 25 knop ger det en otrolig fartupplevelse. Ni kör på en rundbana markerad med bojar. En bana som bjuder på raksträckor och skarpa kurvor, här gäller det att sitta "kvar" i båten. Vi tillhandahåller utrustning, så som hjälm & flytväst. 

Exempel, är ni en grupp om 12 personer så delar vi upp er i två kvalgrupper med 6 personer i varje grupp. Är ni upp till 18 personer utökar vi bara med en kvalgrupp till och så vidare. Oavsett hur många ni är, från kvalheaten går de tre bästa tiderna vidare till en A-final, de tre följande till en B-final.

 

Aktiviteten utförs i Huddinge.

Gokart-racing.jpg

Gokart - Huddinge

Här ska vi tävla och köra gokart både inom och utomhus. Det unika med våra gokarts är, dom är det närmaste tävlingskartar man kan komma, justerbara säten och fjädrande ratt (bra vid krock). Dessa ruggigt snabba maskiner (9 hästar, 270 kubik) passar alla, från nybörjare till formel 1 föraren.

Aktiviteten utförs i Huddinge

jeep terrängbana

Kör Jeep i Strängnäs

Urban Offroad
Vi bygger upp våra mobila 4x4-hinder på plats hos er och ni får uppleva känslan av att köra offroad utan att behöva ge er ut i skogen.
Låt er fascineras och njuta av styrkan i Jeepen när ni tar er över den "trasiga bron". Försök balansera Jeepen på den förrädiska "vippan".
Med tungan rätt i mun och med nerver av stål kan du köra upp och över det fruktade "sidolutet".

Terrängbanan
Mellan Strängnäs och Mariefred (ca 40 minuter från Stockholm City) ligger terrängbanan; Sandlycke 4wd Land.
 

c30.jpg

Teambuilding med Volvo C30-race

Vår mest populära aktivitet för företag där samarbete, taktik och strategi formas i vårt helt unika långloppsrace. Ni tävlar med våra racingutrustade Volvo C30-bilar i ett 1,5 eller 3-tim race Inga förkunskaper behövs, endast körkort behörighet B.

I nedanstående paket ingår personlig försäkring, lån av racingutrustning, fika & lunch. Prispokaler till de tre första teamen ingår.
3-tim Race Heldagsprogram:  3 förare per bil. 
1,5-tim Race  Halvdsagsprogram: 

2 förare per bil.

Aktiviteten utförs på Gelleråsens arena i Karlskoga.

isracing.jpg

Isracing - Bålsta

För er som gillar adrenalin och vill ha en riktigt häftig utmaning. Prova att köra isracing, vi plogar upp en bana och sedan är det bara att hålla sig på isen. Två stycken 250 kubiks crossmotorcyklar har vi till ert förfogande. Ni får låna hjälm, skyddsväst, glasögon, vantar och overall.

 • Upp till 8 pers.

 • Tidsåtgång: 2-3 tim

Aktiviteten utförs i Bålsta.

snöskoter safari sälen åre tänndalen

Snöskoter Åre, Sälen, Tänndalen

Att uppleva fjällen genom att köra skoter är fantastiskt! Det är få saker som slår att sitta i en solgrop på sitt eget äventyr och dricka varm choklad och kisa mot solen. 

Halvdagstur 3h

Heldagstur 7h

Kvällstur under stjärnorna

Vi kan erbjuda skotersafari i Åre, Sälen och Tänndalen.

Crazy-race torpa.jpg

Crazy Race Borensberg

Crazy Race-bilar är normala bilar som byggts om för att ge en annorlunda och rolig körupplevelse. Kör felstyrd bil, dubbelbil, pivotbil och blindstyrningsbil på Torpa Gårds bana och få ett roligt och annorlunda minne.

Körningen sker på tid, och de 4 tiderna läggs ihop till en sluttid.

 

Här får du kämpa mot det invanda tänkandet när du till exempel rattar en felstyrd bil.

 

För att delta i Crazy Race krävs körvana.

Bilarna kan komma att ändras från år till år, då Torpa Gård alltid utvecklar nya fordon.

Aktiviteten utförs på Torpa gård i Borensberg.

Gellerasen_Arena_T porsche.jpg

RaceTaxi Porsche Cayman GTS

Har du drömt om att köra en Porsche på bana? Nu har du chansen att få uppleva Porsches fantastiska historik från motorsporten.

 

Du kan välja om du bara vill åka med en rutinerad racerförare 5 varv runt banan eller om du vill åka med 3 varv och även vill köra 5 varv själv. Bilen är en 2020 års modell Porsche Cayman GTS på hela 365hk, PDK växellåda, R-däck, uppgraderade bromsar och all tänkbar utrustning för en fantastisk upplevelse.

Aktiviteten utförs på Gelleråsens arena i Karlskoga.

Ådö dubbeln.jpg

Ådö dubbeln (Upplands-Bro)

Vi delar gruppen i två där hälften får ta på sig overall, hjälm och handskar för att ge sig ut på en safari med 4- hjuling. Den utmanade banan är ca 7 km lång och går genom en fantastisk natur där ni får manövrera motorcyklarna över stock och sten och genom trixiga passager. Det finns även partier där ni får känna farten.

 

Andra hälften stannar kvar på ängen framför kåtan och skjuter laserlerduvor. Det är ett miljövänligt och ofarligt sätt att uppleva spänningen av lerduveskytte i både dagsljus eller mörker. Vi använder riktiga hagelgevär som är modifierade med avancerad elektronik tillsammans med plastduvor. Träffar, missar och poäng visas på en elektronisk poängtavla. När safarigänget är tillbaka tar vi en gemensam fika i kåtan innan det är dags att byta aktivitet.

 • Deltagare: 2 - 24 personer

 • Tidsåtgång: 2 - 3 timmar

Aktiviteten utförs i Ådö (Upplands- Bro

elsnöskoterturer.jpg

Elnöskoterturer i Tänndalen

Ta vinteräventyren till nya höjder med världsnyheten El-snöskoter! Tyst, kraftfull och miljövänlig – denna elektriska mästare kombinerar snabb acceleration med imponerande batteritid. Upplev glädjen och spänningen av snöskoteråkning som aldrig förr, samtidigt som du minimerar din påverkan på naturen. Med Lynx:s Adventure Electric elsnöskoter blir varje snöig dag en möjlighet till ett unikt äventyr!

Vi kan erbjuda elsnöskoterturer i Tänndalen.

Max 20 deltagare

2-3 timmar

Fyrhjulingssafari.jpg

Fyrhjulingssafari Bålsta

Med sex 4-hjuliga motorcyklar får ni en upplevelse utöver det vanliga. Den utmanade banan är ca 5 km lång och går genom en fantastisk natur där ni får manövrera motorcyklarna över stock och sten och genom trixiga passager.

 

Det finns även partier där ni får känna farten.

 

Ni får låna hjälmar, overaller, glasögon och handskar. Ni behöver ha skor efter väder med er.

Aktiviteten utförs i Bålsta.

rally kanebo event.jpg

Kör Rally - Borensberg

Kör Rally – Låt drömmen bli verklighet!

Kör en riktig Rallybil (grupp E), med en instruktör i passagerarsätet, som ger råd och tips på hur man hanterar en rallybil på grusunderlag.

 • Åldersgräns: 18 år och körkort.

 • Maxlängd: 190cm, Maxvikt: 115kg. Är du längre/större, kontakta oss!

 • Självrisk om skada orsakas på rallybil: max 12 000 kr, exkl moms.

 • Overall, nackkrage och hjälm lånas på plats

 • Använd bekväma, täckta skor (tex sportskor)

 • Tidsåtgång i Rally – Öppen grupp är ca 3 timmar vid ett deltagarantal på 10 personer.

Aktiviteten utförs på Torpa gård i Borensberg.

ribbåt aktivitet

RIB-charter

Boka en RIB-charter eller en helhetsupplevelse kombinerat med mat och aktiviteter! Oavsett vilken av våra RIB-turer ni väljer lovar vi att det blir en upplevelse ni sent kommer att glömma. 

Exempel på ribaktiviteter:

 • RIB-Charter

 • Checkpoint Challenge RIB

 • RIB-tur med fikapaus

 • Skärgårdssafari

 • Grillkväll på kobbe

 • Middag på skärgårdskrog

 • Sälsafari

bottom of page