Motoraktiviteter

Testa dina och gruppens gränser!  

Garanterad adrenalinkick som svetsar er samman för resten av livet! Här har vi samlas motoraktiviteter som tex. Gokart, sportbilar, rally, race, fyrhjulingsafari, folkrace, legend cars, formel 1 bilar och kör stora maskiner!

RaceTaxi Porsche Cayman GTS, 365hk.jpg

RaceTaxi Porsche Cayman GTS

Alltid drömt om att köra en Porsche på bana? Nu har du chansen att få uppleva Porsches fantastiska historik från motorsporten. Du kan välja om du bara vill åka med en rutinerad racerförare 5 varv runt banan eller om du även vill köra 5 varv själv. Bilen är en 2020 års modell Porsche Cayman GTS på hela 365hk, PDK växellåda, R-däck och all tänkbar utrustning för en fantastisk upplevelse.

Aktiviteten utförs på Gelleråsens arena i Karlskoga.

Formelbil heldag – Formula Renault 2.0.j

Formula Renault 2.0 - heldag

Ta chansen att få uppleva hur dagens Formel1 förare startade sin Formelbilskarriär. Du får en omfattande körutbildning med mycket körning under en heldag – du kör ca 40 varv på Gelleråsbanan som är 2400 m lång.

För att boka denna aktivitet ska du ha deltagit i en Steg 1 Motordag hos oss eller annan liknande aktivitet. Körningen berättigar till det praktiska provet för formelbilslicens. Komplettera med teorikurs. 

Aktiviteten utförs på Gelleråsens arena i Karlskoga.

ATV-racing huddinge 4-hjuling

ATV-racing

Tävla med våra häftiga fyrhjuliga motorcyklar på vardera 250 kubik. Ni kör dessa mot varandra på Stockholms häftigaste bana för uthyrning. Fyrhjulingarna är automatväxlade, d.v.s. att alla kan köra!

Ni tävlar med upp till 4 mc per lopp.

Exempel, är ni 12 personer delar vi upp er i tre kvalgrupper, med 4 personer i varje race. Oavsett hur många ni är, från kvalheaten går de tre bästa tiderna vidare till en A-final, de tre följande till en B-final.

Aktiviteten utförs i Huddinge.

jeep terrängbana

Kör Jeep i Strängnäs

Upplev, styrkan, kraften, komforten och framkomligheten i en Jeep!

Urban Offroad
Vi bygger upp våra mobila 4x4-hinder på plats hos er och ni får uppleva känslan av att köra offroad utan att behöva ge er ut i skogen.
Låt er fascineras och njuta av styrkan i Jeepen när ni tar er över den "trasiga bron".
Försök balansera Jeepen på den förrädiska "vippan".
Med tungan rätt i mun och med nerver av stål kan du köra upp och över det fruktade "sidolutet".

Terrängbanan
Mellan Strängnäs och Mariefred (ca 40 minuter från Stockholm City) ligger vår egen terrängbana; Sandlycke 4wd Land.
Här finns alla möjligheter för en spännande dag i skogen, här är några olika varianter på upplägg:

fyrhjuling.jpg

Fyrhjulingssafari

Safari: En spännande, rolig och utmanande tur genom vacker natur. Vi kör från "punkt A till punkt B" och sedan tillbaka igen. Det finns plats för 2 deltagare på varje fyrhjuling, dessa byter plats med varandra med jämna mellanrum så att alla får köra alla hinder. Vår instruktör guidar er under hela safarin.

Teknikbana: Vi bygger upp en teknikbana på platsen där ni befinner er. Här gäller det inte att köra snabbast utan att köra  smartast för att vinna genom att komma så nära idealtiden som möjligt. Banan innehåller trånga passager, knixiga kurvor och kluriga hinder. Banan byggs så att de som väntar på att få köra hela tiden ser den som är ute på banan.

Aktiviteten utförs i Strängnäs

gokart.jpg

Gokart

Välkommen till Karlskogas enda gokartbana placerad vid racingbanan Gelleråsen. Vi erbjuder en rolig, teknisk och utmanande gokartbana som har bjudit på många dueller genom åren. 

OBS! Gokart kan även erbjuda i många andra städer.

Folkrace.jpg

Kör Rally

Kör Rally – Låt drömmen bli verklighet!

Att någon gång få ratta en riktig rallybil är en dröm för många, och nu kan den bli verklighet. Du får lära dig hur man rattar en rallybil på grusbana, med hjälp av en erfaren instruktör.

Kör en riktig Rallybil (grupp E), med en instruktör i passagerarsätet, som ger råd och tips på hur man hanterar en rallybil på grusunderlag.

 

Bra att veta

  • Åldersgräns: 18 år och körkort.

  • Maxlängd: 190cm, Maxvikt: 115kg. Är du längre/större, kontakta oss!

  • Självrisk om skada orsakas på rallybil: max 12 000 kr, exkl moms.

  • Overall, nackkrage och hjälm lånas på plats

  • Använd bekväma, täckta skor (tex sportskor)

  • Tidsåtgång i Rally – Öppen grupp är ca 3 timmar vid ett deltagarantal på 10 personer.

Aktiviteten utförs på Torpa gård i Borensberg.

segwaypolo.jpg

Segwaypolo

Segway är ett fantastisk fordon att ta sig fram på, det är väldigt intuitivt….du styr med hjälp av ett styre och din egen kroppsvikt.


Du känner kraften och farten, men du har ändå en känsla av absolut kontroll. Det känns naturligt och instinktivt, det är så det känns att åka på en Segway!

När man spelar Segwaypolo har hästarna bytts ut med Segways.


Alla kan köra Segway och alla kan spela Segwaypolo, en rolig och fartfylld aktivitet.