Gourmet-

konferens

 

Njut av god mat som är något utöver det vanliga. Närproducerade råvaror som är  tillverkade av kärlek till maten och gästerna. 

Nedan ser ni några exempel på anläggningar vi jobbar med. 

katrinelund.jpg

Katrinelunds gästgiveri & sjökrog - Stora Mellösa

En modern matupplevelse!

Njut av utsikten över Hjälmaren och låt smaklökarna tillfredsställas av kökets fantastiska gastronomi. Vår förhoppning är att vårt engagemang, ödmjukhet och kärlek till det vi gör ger dig en helhetsupplevelse som överträffar dina förväntningar varje gång du besöker oss. 

Riktiga råvaror och glädje i skapandet. Det är vår gröna tråd på Katrinelund.

På Katrinelunds Gästgiveri möts ni av en lugn miljö som stimulerar till bra möten. Njut av god mat och sov gott i vackert inredda rum.

skansen båstad

Skansen Båstad

Hos oss kan ni förvänta er att allt är möjligt när det gäller mat och dryck. I den ordinarie konferensmenyn kan ni alltid välja mellan flera olika rätter. Därtill finns ett stort urval av temamenyer och bufféer. Lokaler som passar allt från grillafton till cocktailparty och gala. Och har ni särskilda önskemål, blir vi bara extra glada över att komponera anpassade menyer och hjälpa er förverkliga era idéer.

Mataktiviteter och provningar är enkelt och uppskattat att samlas kring. Smaka, ha det trevligt och lär er något nytt om mat och dryck.

Passa också på att uppleva flera av Båstads fina restauranger när ni är här. Vi tipsar gärna och hjälper er att skräddarsy er matupplevelse.

grythyttan.jpeg

Grythyttans Gästgivaregård

Grythyttans Gästgivaregård är fullt av arv och spännande historier från svunna tider. Mitt i allt det, så möts du som gäst även av nutid och framtid – i maten som våra kockar skapar, i våra högst personligt inredda rum eller i vår spektakulära bar, där du kan njuta av drycker som utmanar dina smak- och doftsinnen. 

Skapa ett framgångsrikt möte med en extra guldkant där mötet kring måltiden är en viktig del i upplevelsen. Avnjut en sjurätters middag från familjen Spendrups Vinkök.

– Helpension med ankomstkaffe

– Serverad tvårätters lunch

– Gästgivaregårdens kafferep

– Sjurätters middag

– Tillgång till gemensam bastu

vann gourmetpaket.jpg

Vann Spa & Konferens

VANN Spa Hotell & Konferens ligger vackert beläget mitt i ett naturreservat vid Gullmarsfjorden i Bohuslän.

Njut av en utsökt fyrarättersmiddag komponerad av våra duktiga kockar. Menyn är inspirerad av högklassiga lokala och närproducerade varor. När vi designade menyn ville vi att smakerna skulle komma från Bohuslän. Menyn skulle vara klassisk och elegant utan att vara svårbegriplig eller komplicerad och innehålla råvaror efter säsong. Vi vill att gästerna som besöker oss skall få uppleva utsökt mat i en unik miljö till ett mycket prisvärt paket som passar alla i smak.

Upplev en avkopplande och njutningsfull vistelse i den 1000 m² stora spaavdelningen som omfattar åtta stycken pooler och tre olika bastur, designat av Gert Wingårdh och med utsikt över den rogivande Gullmarsfjorden. Utöver detta finner du vårt nybyggda relaxrum, upplevelsedusch samt fotbadstation. På natten sover ni i en skön säng från Carpe Diem. Vakna med ny energi på lördag morgon och gå sedan till restaurangen och avnjut vår fantastiska frukostbuffé.

Gourmet Lunch

Görvälns slott - Stockholm

Att mötas hos oss är en upplevelse där inget lämnas åt slumpen för att du och dina gäster kan fokusera på vad ni behöver få gjort i lugn och ro. Vi kallar oss Stockholms skönaste hotell och det ställer också krav på sköna möten. Vi ser till att du har rätt utrustning i konferenslokalen i en både vacker och avkopplande miljö.

 

Våra matkreatörer lägger minutiös vikt vid att gourmetmaten ska vara lagad från grunden med riktiga råvaror som är producerade så nära oss som möjligt. Alla hotellrum är individuellt inredda för att maximera upplevelse och komfort och en god natts sömn med sängar, kuddar och täcken från Mille Notti. Välkommen till oss, bara 30 minuter från Stockholms City.

steningevik-konferens.jpg

Steningevik