top of page

Bröllopskomikern 

Bröllopskomikern marcus palm.png
Bröllopskomikern 1.jpg
Bröllopskomikern 2.jpg

Showen

Bröllopskomikern är ett lysande koncept för den som vill vara säker på att gästerna skall få extra roligt under den kanske viktigaste dagen i ens liv. Bröllopsdagen!

Palm har uppträtt över hela Norden och är enligt kollegorna en rutinerad och lyhörd komiker med över 1500 shower bakom sig.

Vigselceremoni

Nytt för i år är att man även i samband med showen, kan boka in Marcus som ”vigselförrättare”, att utföra brudparets vigselceremoni. Detta ofta i samband med att brudpar t ex. har vigt sig i rådhuset för att senare, inför alla sina vänner, på själva bröllopsfesten, ”vigas” av bröllopskomikern med underhållande vackra ord i kärlekens tecken. Senare under bröllopsfesten får man såklart även serverat bröllopskomikerns unika ståuppshow!

Magi & pianounderhållning

Önskar man mer än så och vill boka underhållning för en hel kväll erbjuder vi även Magi med Daniel Karlsson samt pianounderhållning med Jens Sporron som står för sång och musik tillsammans med en av Wallmans mycket begåvade sångare, Alex Kantsjö. Lämpligt om man vill se till att det händer något hela tiden under kvällen.

 

Efter dessert brukar vi föreslå att man tar en stunds avslutande pianobar med önskelåtar från gästerna som sen väldigt ofta har en tendens till att vilja sjunga med och visa sina egna alster.

 

Vi kan alltså servera er det bästa från fyra världar. Stand up comedy, Magi, pianounderhållning och sång.

 

Allt som behövs är en liten scen, två strålkastare, högtalare, stativ och mic samt piano eller flygel.

Bröllopskomikern kanebo.png
Bröllopskomikern.jpg

I korta drag, hur går det hela till?

Marcus dyker upp på bröllopsfestens plats ca 3 timmar innan showtime och gör om möjligt en kort soundcheck och kollar av att allt är på plats inför kvällens show/överraskning.

Några dagar före showen kommer man överens om när man finner det lämpligt att lägga in underhållningen. Normalt brukar det passa in i mitten av kvällen när de viktigaste talen har uppmärksammats. Man tar sig tid att prata om vilket upplägg som passar in och vilka ämnen som är ok att skoja om.

Till varmrätt eller dessert startar sedan bröllopskomikerns show. Med hjärta, hjärna och glimten i ögat gör Bröllopskomikern festens huvudpersoner till hjältar samtidigt som övriga nära kära och bekanta får sig en befriande skrattfest!

Marcus behandlar ämnen kring manligt och kvinnligt varvat med väldigt rolig igenkänningskomik om hur det är att leva och vara människa på 2000-talet.

 

BONUS! – Videoupptagning.
I showpaketet ingår även en videoupptagning från showen om man så önskar.

Se klipp:

bottom of page