top of page

Kryssnings-

konferens

Fästpunkt 1

En kort kryssning är perfekt som konferensresa. Ombord på fartyget ingår konferensrum med tillhörande faciliteter, och som vanligt ingår fartygens välsmakande helpension. Dessutom erbjuds massvis med underhållning ombord så som shower, kasino, barer, klubbar, gym och pooler med mera.

Fartyget stannar vid en ny hamn nästan varje dag. Här kan du ta med dina kollegor och gäster på roliga utflykter som snorkling, eller varför inte en privat shoppingtur? Vill ni ha en avkopplande stund så kanske fartygets egna spaavdelning passar bättre. Det går också att boka privata lounger ombord på båten där ni kan ha egna tillställningar. Vi samarbetar med både stora och små rederier, och på många olika destinationer. Kontakta oss med era önskemål så hjälper vi er.

Viking Line.jpg

Viking Line

Konferenskryssning – boka er konferensresa till havs!

Samla kollegorna och arbetsgruppen och bjud in till en konferens som ger ny energi. Vi har flera alternativ för er som funderar på att boka en företagsresa.

 

Dagskonferens eller konferens med övernattning, stora och små lokaler, skräddarsydda aktiviteter, spa och restauranger. Boka en prisvärd konferens på Östersjön idag!

Kombinera gärna med en konferens på vackra Åland. 

tallink kanebo event.jpg

Tallink Silja

Konferera på dagen och koppla av på kvällen. Våra konferenskryssningar varar 11, 23 eller 40 timmar. Ombord har vi konferensavdelning, kunnig personal och teknisk utrustning.  Våra fartyg erbjuder en arena för många olika tillfällen – kick off, workshop, konferens, sommarfest och julbord för att nämna några.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

stena line Polen.jpg

Stena Line Polen

Konferera i eller på väg till Polen.

Välj mellan 24h-kryssning med en kväll och en heldag ombord eller 36 h-kryssning med två hela kvällar ombord och en heldag

att uppleva Polen!

 

MINICRUISE 24H-KONFERENSKRYSSNING

Ta med dig dina kollegor på en MiniCruise 24h-möte mellan Karlskrona - Gdynia. Ni får en hel mötesdag och en natt ombord. Våra fartyg Stena Vision och Stena Spirit bjuder på inspirerande miljöer, modern utrustning och den perfekta kombinationen av nytta och nöje.

MAXICRUISE 36H-KONFERENSKRYSSNING

Åk med kollegorna på en MaxiCruise 36h-kryss, med två trevliga kvällar ombord och en hel mötesdag ombord eller i land. Kombinera era möten med ett besök i Gdynia, Sopot och Gdansk som är kända för sina långa shoppingstråk, fina badstränder, välklippta golfbanor och för fascinerande historia.

Stena danica.jpg

Dagskonferens till Danmark

Res iväg och arbeta ostört ombord en dag. Starta konferensen med frukost i restaurangen och arbeta sedan effektivt i några timmar i ett av konferensrummen, som alla har sjöutsikt. Väl framme i Fredrikshamn har ni cirka en timma på er att utforska staden och hämta inspiration

bottom of page