Kryssnings-

konferens

 
Konferera kostnadseffektivt ute till havs. Letar ditt företag efter spännande lokaler för möten och events? Välkommen ombord till en annorlunda upplevelse med oslagbar havsutsikt. Events, möten & minimässor - allt är möjligt på fartygen.

Viking Line

Konferenskryssning – boka er konferensresa till havs!

Samla kollegorna och arbetsgruppen och bjud in till en konferens som ger ny energi. Vi har flera alternativ för er som funderar på att boka en företagsresa.

 

Dagskonferens eller konferens med övernattning, stora och små lokaler, skräddarsydda aktiviteter, spa och restauranger. Boka en prisvärd konferens på Östersjön idag!

Kombinera gärna med en konferens på vackra Åland. Läs mer >>

Birka Stockholm

Konferens eller event? Födelsedagsfest eller bröllop? Vi skräddarsyr alla typer av arrangemang från 10 upp till 1 500 personer. Vill ni hyra hela fartyget så går det också bra. Och ni väljer själva om ni vill hålla till mitt i Stockholm eller kryssa. 


Oavsett om ni vill mötas mitt i Stockholm, åka på en konferenskryssning eller ordna ett stort event - vi hjälper till med alla typer av specialarrangemang för både små och stora grupper. 

Med totalt 16 konferensrum och 2 400 kvm mingelytor är möjligheterna oändliga. Hos oss ryms allt från en vinprovning med närmsta vännerna till  ett event med 1 800 inbjudna. 

Tallink Silja

Att mötas på havet. Det är många företag, organisationer och grupper som har upptäckt fördelarna med att mötas ombord på våra fartyg. Det är inte så konstigt, för vi har mycket att erbjuda. Vår miljö inbjuder till gemenskap, samverkan och effektiva möten, oavsett om det är en konferens, ett event eller en mässa.

 

Här finns också tid för avkoppling, som att avnjuta en fantastisk middag på någon av våra restauranger, ta en lugn stund i bastun eller bara stilla reflektera samtidigt som du blickar ut över havet.

Please reload

  • Linkedin Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

ADRESS:
Kanebo Event AB

Nyborgsgatan 9

711 34 Lindesberg, Sverige

TELEFON:

 +46 (0)70-937 23 78

HEMSIDAN ÄR PRODUCERAD AV:
Kanebo Webdesign 2020 

www.kanebowebdesign.com

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram